עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shirNoshe,

http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=455&l1=3&l2=15&l3=171 אני לא מצליח להגיע ללוח של חבר לעשות לו OC.. בלוח שלי GB זה CTRL+F1 ושם אני לא מצליח...

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  2. Started by Fighter,

http://www.esupport.com/home.cfm האתר הזה שייך לaward medallion וכל אלה שמופיעים בהפעלה של המחשב (למשל אווארד עם הילד הזה בכחול) כתוב שתמורת מחיר הם מחליפים את הביוס בלוח אם ומוסיפים לו דברים שלא היו לו יש כזה דבר? O_o אני זוכר שגיליתי על זה עוד שהסתכלתי באוורסט

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני לא מבין איך אפשר לעשות את זה, קראתי בפורומים ולא הבנתי... יש חנויות שמציעות מעבד נגיד במהירות 1333 לוח אם עם FSB של 1066 וזיכרון עם 667 , איך זה יעבוד? כולם יעבדו במהירות 667? ראיתי שני פרמטרים אחד של המעבד ואחד של הזיכרון... נגיד מעבד 1333 ולוח אם תומך במעבד 1333 ואותו לוח אם גם תומך ב DDR2 של 533\667\800\1066 אז מה זה אומר? והאם אפשר לעשות שהמעבד יהיה 1066 והFSB של הלוח אם 1066 והזיכרון גם 1066 ?! זה לא טוב? בבקשה הסבר כי אני לא מבין איך אפשר לעבוד עם שתי( או שלוש) מהירויות שונות... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by NiMo1771,

אני מרכיב עכשיו מחשב למשחקים וכרגע אני בעניין לוחות האם איזה לוח אם מומלץ למערך של שני כרטיסי 6850 ומעבד I5 760? אין לי מושג כמה לוח אם שתומך בCF אמור לעלות, אבל ממה שראיתי אני מוכן להשקיע 1000 שקל בערך ראיתי את P55 UD4 שנראה מתאים, אבל אני לא יודע אם יש צורך בלוח כזה יקר, ואני גם לא יודע מה ההבדל בין הגרסאות השונות (P55-P55A, UD4-UD4P וכו') תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by galh_5,

שלום לכולם,אני חושד בזיכרון RAM שלי לאחר שהיו לי 2GB שכבר פגומים.כעת אני חושג בעוד זוג של 2GB. הזכרון הוא G SKILL PI EDITION 1066MHZ החשש שלי נובע מאיטיות גדולה מאוד במחשב ולכן בדקתי בתוכנה CPU-Z ואני רואה שם שרשום שהרוחב פס הוא 400MHZ. למטה אני רואה בטבלת התזמונים TIMINGS TABLE גם כן תדרים נמוכים http://www.fastup.co.il/v.php?file=82236997.png אז השאלה שלי,האם המהירות של ה-RAM שלי נדפקה,והאם עצם העובדה שזה מחובר בסלוט 2 ולא ב-1 (כאשר 1 ריק) משפיעה עליו? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  6. שלום, אני צריך לקנות זיכרון למחשב חדש (512M) צריך DDR400 ואמח קונה רק סטיק אחד (של 512), בהמשך ארחיב ל 1G. אני לא עושה OVERCLOCKING, לכן תזמון לא משנה (2.5 או 3), אבל חשוב לי DUAL CHANNEL. איך אני יודע שהזיכרון הוא DUAL CHANNEL ועל מה הייתם ממליצים - חשוב שהמחיר יהיה הזול ביותר שאפשר. תודה

• 10 תגובות
    • 837 צפיות
  7. תוך כדי חיפושיי ללוח אם למחשב שאני עומד לקנות, נתקלתי בבעיה מעצבנת. אני לא מצליח למצוא לוח של ג'יגה-בייט לAMD athlon X2(אני מקובע עליהם, סורי..) שיש לו גם יציאת parallel, גם יציאת 5.1 וגם כרטיס מסך ONBOARD(רצוי גם FIREWIRE וeSATA אבל זה לא דחוף) וכמובן שלא יהיה זבל. האם ישנה אופציה להמיר איךשהוא את יציאת הפרלל לUSB? בתודה מראש, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. יש סלוט אחד של 4 גיגה במחיר סביר ? DD2 800MHZ חיפשתי לא מצאתי אולי ראיתם ?

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  9. ביקשתי המלצה למפרט עד 3000 ש"ח וראיתי שגם בהודעה שלי וגם כמעט בכל ההודעות בפורום שבהם ביקשו מפרט לא לגיימינג עד 3000 ש"ח המליצו לכולם על E5200 ורציתי לדעת למה? בקלות וב100 ש"ח בערך ניתן לשרדג לE5200,E5400,E6300??? ובכ300 ש"ח אפשר לשדרג לCORE 2 DUE E7400. אם ניתן לחרוג מעט בתקציב לא עדיף ללכת על המעבד הכי מתקדם שניתן בתקציב?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by RON_Xxx,

יש לי שאלה כאילו קניתי זכרונות של ג'י סקיל 800 מגה הרץ 2 ג'יגה... ורציתי לדעת אם יש הבדל בין ג'י סקיל לOCZ מבחינה כללית של זכרונות אבל במיוחד אם הגוף קירור של OCZ עדיף על ג' סקיל או להפך... הבלבול שלי נובע מכך שג'י סקיל בעקרון מתמחה בזכרונות לאומת OCZ שמייצרים הכל בערך .. מקווה שתעזרו

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by ofir2808,

אני מעוניין לשדרג את המעבד שלי ויש לי 3 אפשרויות: לא להוסיף כסף ולקחת את ה - E6750 להוסיף 400 ש"ח ולקחת Q6600 להוסיף 360 ש"ח ולקחת E6850 השימוש העיקרי שלי זה EMULE ועבודות (OFFICE), אני גם קצת משחק משחקים ואני עומד לעבור לויסטה. מה כדאי לי לעשות מבחינת יחס עלות תועלת. בתודה מראש על העזרה.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by Bessmertniy,

אני בקרוב מאוד קונה זיכרונות חדשים אני מוכן להשקיע עד 650 שקל )ממש לא יודע ) אני הייתי רוצה לדעת מה כדי (האם כדי לקחת dual? ביינתיים אין לי לוח dual) המטרה שלי זה OC למעבד xp2500 נעול (OC כמה שיותר גדול, מאלו זיכרונות אפשר לסחוט הכי הרבה?) תראו מה אני ראיתי בתקציב שלי OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Serie OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Premier Series Corsair 512MB PC 3200 C3 Value GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series (אלו חורגים מהתקציב אבל אולי איך שהוא אני יוכל להסתדר) 512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 (CL2) - original או האם כדי לי בכלל ללכת על זיכרון אחד כזה CORSAIR CMX256A-…

• 4 תגובות
    • 496 צפיות
  13. Started by BloodyW,

במשחקים, על כמה פריימים לשנייה זה יעבוד?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by אדם לוי,

מה יותר טוב? אני חושב שברור של ה אינטל אבל אולי אני טועה

15. Started by dennis14,

יש לי כמה שאלות לגבי הזכרונות האלו (ה - G.SKILL GA): 1) עם אילו צ'יפים הם באים? 2) איך הם לאוברקלוק, לאיזו מהירות ניתן להגיע איתם (לא מצאתי ביקורות שלהם ) ?

• 6 תגובות
    • 800 צפיות
  16. Started by HingedEmu2,

שלום, יש לי לוח אם של asus על המחשב, וקראתי שאני צריך להוריד את התוכנה asus update כדי לעדכן אוטומטית את הbios (ברור שיש את הדרך הידנית אבל אני מעדיף לא להסתכן). הורדתי את התוכנה, אבל כשאני פותח אותה מופיעה לי התראה שטוענת כי אין לי לוח אם של אסוס הנה תמונת specs של הלוח אם ושל ההתראה לאחר פתיחת התוכנה אשר מנוגדות אחת לשנייה. Uploaded with ImageShack.us איך אני אמור לפתור את הבעיה? יש דרך חדשה/פשוטה יותר לעדכן את הbios? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  17. Started by SyRenity,

היי. יש לי מחשב ישן בו אני רוצה להוסיף עוד 2GB של DDR2-800 בסטיק בודד. איזה יצרן מומלץ לקנות, ומה המחיר הכי טוב שאפשר להשיג? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by danield51,

http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1333W8G9-B~15~0.htm http://www.skypc.co.il/pl_product~AD3U1600W8G11-B~15~0.htm או http://ksp.co.il/?uin=17303

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  19. Started by shaibend,

שלום, יש לי לוח אם D946 של אינטל , מה המהירות המקס' של הזכרון שאני יכול להרחיב?

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  20. Started by kipi25,

שלום, האם גרסת הביוס 0614 ללוח P5B DLX המופיעה באתר שלהם (http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us) היא גרסא רישמית ומתאימה ל- WINXP?

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  21. תערוכת המחשבים הגדולה בעולם היא הזדמנות נהדרת עבור יצרנית לוחות האם אסרוק להדגים מה אפשר לעשות עם לוח מודפס בגודל Mini ITX ותושבת האקסטרים החדשה של אינטל לכתבה

22. Started by Usagi,

אחרי שהסתכלתי במידע של לוח האם של ASUS - P4P8X-SE ראיתי שרשום שם שמהירות 800 נעשית ע"י אוברלוקינג... אז הכוונה שהלוח הזה לא בא במקור לתומך ב800 FSB? אני שוקלת לקנות או את ה-ASUS P4S800D או את ה-P4P8X-SE ורציתי לדעת אם שווה לקנות את הלוח הזה - לפי המפרט שלו? כי ב-S800D יש תמיכה מלאה ב- 800FSB וגם מה הכוונה שרשום ליד מפרט של זיכרון (4GB unbuffered non-ECC) - מה הכוונה מבחינת הביצועים? מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  23. לאחר המתנה ארוכה שמחתי לראות ידיעה באתר שאינטל הורידה את מחירי המעבדים אבל הדיווח עסק בעיקר במעבדי 2MB וארבע ליבות 8 MB. כך שלא ראיתי התייחסות ל- E6600 אלה ישר ל- Q6600. הדיווח : http://hwzone.co.il/news/1185716907/52826 שאלתי אם מישהו יודע אם ירדו גם מחירי E6600 וה אמור להיות המחיר כעת וכן מה אמור להיות המחיר ל- Q6600 והאם בעקבות הפער (שסביר להניח שיש) מה שווה יותר לקנות. אני רוצה לציין שאני מנסה לבנות מחשב HTPC + מרובה משימות (אך ללא משחקים או גרפיקה מסובכת מידי) כמובן שרצוי להתייחס גם לחום שהינו מרכיב משמעותי במחשב מסוג זה. בנוסף אשמח להמלצות על מקום טוב באזור המרכז ששווה לקנות ממנו את כל המחשב (כולל אחריות והרכבה - לצערי לא יודעת להרכיב) והוא זול, טוב ונותן שירות במי…

• 9 תגובות
    • 764 צפיות
  24. המפרט שלי הוא 3570K שיעבור אוברקלוק עוד 3 שנים בתום האחריות (אם אני לא אקנה חדש) וGTX 660. כרגע יש לי זוג זכרונות 2GB 1333MHZ 9-9-9-27 של קינגסטון (2X2GB). לקחתי אותם מהמחשב הקודם שלי, ועם אחד מהם יש בעיה שלפעמים המחשב פשוט לא נדלק איתו בלי להוציא ולהכניס כמה פעמים ולנסות מחדש. עם המחשב החדש זה קרה לי רק פעם אחת , וכשלקחתי את הזכרון הדפוק לנסות במעבדה של אייבורי כשקניתי לא עלה להם גם המחשב עם הזכרון הזה. אבל כמו שציינתי אין איתו בעיה במחשב החדש. הרצתי MEMTEST ויצא תקין. בכל אופן אני קצת חושש מהזכרון הזה ולא בא לי לזרוק את הכסף על עוד זוג של 2GB ולגלות שהזכרון ההוא דפוק, ככה שאם כבר אני קונה אז אני אקנה סט 2X4GB 1600 1.5V 9-9-9-24 של קרוסאיר ב435 ש"ח. הPAGEFILE אצלי …

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. Started by שםמשתמש,

שלום לכולם, אני חדש פה הזמנתי מחשב עם לוח אם p4p800, וקיבלתי את גרסת ה- se. מישהו יודע מה ההבדל? והאם כדאי לי ללכת לצעוק עליהם? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.