עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Electric Boom,

חברה ידועה... סוקט 478 תמיכה בdual ddr לא פחות משלוש סלוטים מבוסס שבבים של nforce 3 400\533\800 כמובן... לא יזיק תמיכה בHT לשידרוג עתידי תמיכה בpci express agp * 8 (קיים אחד בלי בימיניו?...) ATX פלטפורמת P4 בעל יכולות OC(חשוב מאוד)!! יציב וידוע כטוב יש חייה כזאת?אם יש אני לא אהסס לקנות... תודה. עריכה: כמובן תמיכה בsata (וIDE...) fire wire (לא הרחבה של כרטיס pci) ולא יזיק באנדל עשיר

2. Started by tal_levi1000,

http://en.wikipedia.org/wiki/XDR_DRAM זה פשוט נשמע טוב מדי כי להיות אמיתי למה לא מכניסים את יותר לשוק!! יש לזה בעיות? מחיר?

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  3. אני שם את העיקר שקשור רק ללוח אם : ספק 500 W פנטיום 4 3.06 MHz כרטיס גרפי radeon 9700 pro אני רוצה שני יציאות USB 2.0 יציאה למצלמת וידאו אנלוגית (לא בדקתי אם יש בכרטיס, אני אבדוק אח"כ) זה יהיה מחשב שבעיקר יהיה למשחקים!!! משחקים כמו: UT2004 , medal of honor , return to castle wolfenstein, GTA 3 , vice city battlefield 1942 , rainbow six , red alert ועוד הרבה משחקים מתקדמים ולא כל כך מתקדמים אני רוצה שהם יעבדו לי חלק.. אם אתם רוצים עוד מידע תבקשו...

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  4. Started by iakovl,

קיבלתי היום בדואר את ה OPTERON 165 939 שלי CCBWE 0551WPMW רציתי לשמוע דעות על השילוב בינו לבין הDFI RS482 שלי וADATA 500 יורכב כנראה בסופ"ש כי הוא מצריך פירוק של הלוח שלי (אי אפשר לפרק את הניגנה בלוח בלי הצורך לפרק אותה)

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  5. מה עושים? אמרו לי שיש מפצל שיכול לעשות את זה אבל אני לא מוצא אותו בכמה חנויות שחיפשתי...יש אפשרות אחרת?

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  6. זה המפרט: amd 64 3200+ venice gigabyte k8nsc agp leadtek 7600gt agp a-data 512mb cl2.5 אני רוצה להשלים לדואל צ'אנל אבל אני לא מוצא את כרטיס כמו שיש לי למכירה בשום מקום וחשבתי אולי לקנות שתי כרטיסים חדשים שניים של 512 שיצרו בעצמם דואל צ'אנל ואז יהיה לי 1.5 זיכרון אבל אני לא יודע אם זה יעבוד כמו שצריך ואם זה בכלל כדאי... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  7. למחשב שלא ממש מיועד למשחקים ולא ממש ל- OC.. די מתלבט בבחירת מעבד.. בנוסף לשימושים הרגילים אני גם עובד עם תוכנות יצירה\עריכה למוסיקה.. להלן ההתלבטויות: העדפתי את ה- E8400 על פני ה- Q6600 (באותו טווח מחיר של כ- 900 ש"ח) בגלל: 45NM לעומת ה-65NM 3GHZ לעומת 2.4GHZ 1333MHZ לעומת 1066MHZ מומלץ יותר לשימושים רגילים.. לעומת זאת ה- Q6600 עם BUFFER 8MB לעומת 6MB + ומרובע ליבה בכלל מומלץ יותר לעיבוד אודיו.. ואם לכוון יותר גבוה.. ה- Q9450 הרבה יותר טוב מה- E8400 בהכל מלבד התדר 2.66GHZ לעומת 3GHZ. השאלה האם התדר ה-Q9450 יהווה חיסרון בשימושים הרגילים ???? והאם היתרונות שלו מצדיקים את המחיר הכפול ?? האם עדיף לקנות את ה E8400 ולחכות שמרובעי הליבה אפילו היותר חזקים מה- Q9450 ירדו במחיר וא…

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  8. Started by Snufkin,

חודש הבא אני קונה מעבד ולוח חדש. אחרי הרבה עצות ושאלות החלטתי ללכת על לוח אם שתומך בסוקט 939 - כניראה Gigabyte GA-K8ns Ultra. לגבי מעבד המליצו לי לקנות 3000 או 3200. השאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם ליבת newcastle או clawhammer? קחו בחשבון שכנראה אני לא אעשה אוברקלוק

• 9 תגובות
    • 617 צפיות
  9. חשבתי על זה: epox 8rda3+ אני יודע שהוא טוב בביועים יותר מה 8rda+ אבל איך הוא מבחינת ביצועים??? אם יש לוח אחר שטוב גם לאוברקלוק וגם בביצועים תגידו לי בבקשה.תודה לעוזרים!!!!

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  10. Started by RayZ,

אני מחפש את הלוח הטוב ביותר למשחקים, לתקציב 800 ש"ח לפחות.

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  11. Started by wolly,

למחשב INTEL 2.8-3.0 החדש אני צריך להחליט על זיכרונות. חיפשתי בפורום והבנתי שיש עשרות סוגים. הבנתי שאני צריך זוג מהירות 400 ולא יותר ועל עוד שני מספרים שלא הבנתי נה נותנים 3200 ועוד מספר שמבלבל אותי 2.0 CL בקיצור : 1. מה לקנות כדי שיהיה זיכרון תותח - איזה דגם ? 2. איזה פירמה (OCZ - GEIL - CORSAIR - KINGSTON .עם קירור או בלי ...) 3. הלוח יהיה דואל ASUS - אם היום אני קונה 2X256 ובעוד שנה רוצה לצרף עוד 2X256 חייב להיות אותה פירמה ? 4. האם 4X256 נותנים אותה תוצאה בדיוק כמו 2X512 ?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  12. חיפשתי בפורטל שאלה דומה, ולא מצאתי. אז הרשיתי לעצמי לשאול - יש לי זיכרון 1 ג'יגה במהירות 667Mhz קניתי זיכרון נוסף של שני ג'יגה במהירות 800Mhz ואז התחילו הבעיות..... 1. המחשב לא מזהה את הזיכרון החדש {גם אם הוא לבד בלי הישן} בשני הסלוטים. כשאני שם בסלוט הראשון המחשב נדלק אבל מפסיק להגיב מיד. הוא אפי' לא מגיע לתפריט הביוס. כשאני שם בסלוט השני הוא עושה ציפצוף של בעיית זיכרון. 2. כשאני מחבר את הזיכרון גם הישן לסלוט השני ומפעיל את המחשב זה עושה לי את הציפצוף של בעית זיכרון, הוא פועל רק מהסלוט הראשון. עושה לי רושם שהסלוט השני לא תקין.... מה לדעתכם יכולה להיות הסיבה שהמחשב לא עולה עם הזיכרון החדש?? אגב, בדקתי, הלוח אם כן תומך במהירות של 800Mhz . תודה............

• 8 תגובות
    • 617 צפיות
  13. ברור שהבארטון יותר מהיר, השאלה אם שווה לשלם עוד 200 ש"ח בשביל הבדל במהירות שאני לא בטוח שאפשר להרגיש בלי בנצ'מארקים.

• 4 תגובות
    • 617 צפיות
  14. מה אומרים השמות האלו DUAL CORE CORE 2 DUO QUAD CORE אני יודע שהאחרון זה ליבה מרובעת ואבל מה זה הראשונים?

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by super-MC,

מה האבדל בין הpsb דלוקס לרגיל האם האפרש מחרים שווה תכסף ?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  16. Started by iyehuda,

יש לי את העידכון הביוס האחרון לפי האתר של אסוס הלוח תומך עד DURON 1300 מה יקרה אם ארכיב את המעבד XP-1700 הוא יעבוד בכלל ?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  17. Started by YanivHZ,

רציתי לדעת איזה זכרון עדיף (הם באותו המחיר) http://skypc.co.il/pl_product~TWIN2X2048-6400C4D~15~0.htm 1 http://skypc.co.il/pl_product~F2-8500CL5D-2GBHK~15~0.htm 2 מתוכנן OC ..

18. שלום לכולם אני חייב לוח אם רק לשימושים של אופיס ואינטרנט אבל ויש אבל: חייב PCI EXPRESS וכרטיסים מסך LAN וסאונד ONBOARD ן SOCKET 775 או SOCKET 939 (לא משנה AMD או אינטל כי גם ככה אני יקח מעבד מוחלש סמפרון או סלרון אבל חובה שיהיה ללוח אפשרויות שדרוג) ופחות מ 400 ש"ח אני מחפש המון במיליון אתרים ואני ממש לחוץ כי זה לפרוייקט טכנאים ואני פשוט לא מוצא אני ישמח אם תוכלו לעזור לי תודה רבה לכל מי שעונה אתם מוזמנים לכתוב גם אם אתם מוצאים משהו קרוב ל 400 אבל אני ממש צריך פחות מ400 תודה

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  19. Started by ma4351,

מה ההבדל בין המעבד הזה : INTEL CORE 2 QUAD S775 2.83GHz Q9550 : "SLAWQ" - BOX לזה: Intel Core 2 Quad Q9550 2.83Ghz 12MB Penryn BOX

• 7 תגובות
    • 617 צפיות
  20. Started by ozeini,

שלום, יש לי מעבד athlon 1200mhz אבל אני לא יודע מה הדגם שלו? הכוונה היא שבמעבדי AMD הדגם שונה/גבוה ממהירות ה-MHZ, כמו לדוגמא מעבד AMD SEMPRON 2400, מהירות המעבד היא לא באמת 2400 אלא 1667MHZ, אז השאלה היא אם יש לי את ה-ATHLON במהירות 1200MHZ אז מה הדגם שלו? מקווה שלא סיבכתי יותר מדיי, תודה

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by navk2,

תקשיבו יש שאלה שמסקרנת אותי כבר הרבה זמן... יש לי לוח אם : Intel Cherry Creek D915PCY , סוקט 775 . איזה מעבדים אני יכול להתקין בו ? כי אני יודע שהקנטספילד הוא 775 וניראה לי קצת מוזר לשים מעבד כזה חדש על לוח אם מלפני שנתיים וחצי... וגם יש סיכוי שבעתיד אני אחליף מעבד (כרגע יש לי 3 GHZ עם HT בתוצורת proscott ) למשהו עם 2 ליבות כי אני יודע שבעוד שנה משחקים יהיהיו חייבים את זה, אז אני אוכל להחליף מעבד בלי להחליף לוח אם ? כמה אתם אומרים שיעלה מעבד 2.6 DUEL CORE בעוד כשנה - חצי שנה ? ושווה לי בכלל להחליף כי כרגע אני כיתה ח' ואני יודע שביכתה י' כבר לא ייצא לי לשחק כזה הרבה...

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  22. Started by Klayhamn,

אוקיי כאמור אני מתכוון לקנות את ה- DFI nF3 Lanparty ואת ה- AMD Sempron 2600+ כיוון שכך תמורת 1000 שקל אני יכול להשיג מהירות של 2.4GHz (ב-OC כמובן) דרך אגב, זה אולי המקום לציין שנראה שהרבה אנשים שכחו לאחרונה מה כל הפואנטה ב-OVERCLOCK כל הרעיון זה לא לזרוק 5000 שקל רק על מעבד, לוח אם וזיכרון הכי טוב -- כדי לעשות להם "אוברקלוק" ולהראות לאנשים שהצלחתם לעלות עוד 200MHZ כל הרעיון הוא הפוך!!! לבזבז כמה שפחות כסף ולהוציא כמה שיותר מתוך מה שאתם קונים!! http://www.xoxideforums.com/showpost.php?p=664720&postcount=1 הנה לדוגמא השקעה נכונה של הכסף - מוצר זול (OCZ VALUE) עם OC מטורף אני לדוגמא מוציא עכשיו 1000 שקל ואגיע למהירויות שחלקחכם משלמים כרגע 3000 שקל עליהם (ואז עוד מוסיפ…

• 3 תגובות
    • 617 צפיות
  23. מה זה אומר תזמונים של זכרונותולפי מה שהבנתי כמה שהתזמון יותר נמוך זה יותר טוב ואיך אני בודק התוכנות סנדרה או אוורסט תיזמונים של זכרונות?

• 1 תגובה
    • 617 צפיות
  24. Started by avi2014,

בכל מקום אני שומע על מעבדים חדשים שאמורים לצאת בזמן הקרוב. ומה יהיה המחיר שלהם?

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  25. Started by Ck3,

שלום, במחשב שלי יש כרגע 512MB, ואני רוצה להוסיף עוד 512MB ואין לי כ"כ מושג באיזו חברה לבחור, ובאיזה מהירות זכרון לבחור. התקציב שלי הוא 300-350 ש"ח. אני לא מתכנן לעשות אוברקלוקינג.. אודה לכם על כל עצה שתוכלו לתת. תודה רבה מראש אלו נתונים שהעתקתי מ EVEREST:

• 7 תגובות
    • 617 צפיות

דיונים חדשים בפורומים