מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שאלתי היא : בלוחות שיש ארבעה סלוטים אם אפשרות לשים זיכרונות DUAL ,לרוב הסלוטים הם : שניים בצבע אחד ועוד שניים בצבע שונה האם יש חשיבות היכן שמים כל זיכרון וזיכרון ,או שכל הסלוטים שווים ואין חשיבות למיקום הזיכרון ב- DUAL ?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
טוב עוד חודש בערך אני קונה מעבד כפול ליבה 3800 2.0gh אז עד כמה אני יכל להגיע עם OC לא הכי כבד (למרות שיש לי לוח טוב ) כי למשחקים שיהיו צריכים 2.4+++gh .... אז אני לא יכל להפעיל????
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בעבודה על אפליקציות משרדיות וגלישה שוטפת באינטרנט . האם אני ארגיש בהבדל בביצועי המחשב. ? ואם לא . האם מעבד 2.4 ישנה משהו ....??? שאלת תם .
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי 2 סטיקים במחשב של 256 ואני רוצה להוסיף עוד 512 מגה וזה השדרוג זיכרון האחרון שאני מתכוון לעשות למחשב. אז מה כדאי 2 סטיקים DUAL של 256 או 1 של 512? עכשיו המערכת שלי היא: mobo- MSI 865PE neo2 memory- 2*256 DDR 400 Processor- Intel P4 Prescott 2.8 478 gfx card- MSI FX5200 Generic 350W WD 80 GB 7200RPM 1 disk drive 1 dvd drive
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
ערב טוב אני מחפש מישהו שיעשה לי סדר בזיכרון אני מתכוון לקנות לוח מסוג Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P ולא ברור לי איזה סוג זיכרון אני צריך להתאים לו האים צריך סט של שני מקלות זיכרון DDR2? האים אפשר להסתפק רק במקל אחד של זיכרון DDR2? אפשר לשים גם DDR רגיל? בהנחה שיש צורך בסט של DDR2 האים בעתיד יהיה אפשר להוסיף רק מקל אחד של זיכרון או שאהיה מוגבל לקנית סט שני כמו שהיה בלוחות של RDRAM הידועים לשימצה? מישהו יכול להמליץ לי על זיכרון מתאים? תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
איפה או איך אני יכול לבדוק טמפרטורה של מעבד או של כל החלקים במחשב אם צריך תוכנה או לא בבקשה לעזור
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
1.קניתי זכרון של קינגסטון הכל כתוב קינגסטון קופסא זכרון הכל... אבל באברסט הוא קורא סמסונג... עבדו עלי או שזה אכן חברה בת או משהו בסגנון....? 2. באברסט הוא גם רושם לי זכרון מוחלש, לעומת הזכרון שהוא רושם נורמלי, יש בו אולי תקלה, אני צריך להחליף אותו...?
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אוקיי אז. 1. איזה זיכרון יותר שווה: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6200 או http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1999 או 512MB A-DATA /VT מK*P הכסף בערך אותו דבר אז מה הכי טוב? (לא משנה אחריות) ואני לא מתכוון לעשות אוברקלוק אם זה משנה.. 2. איזה מוצרים (כ. מסך, לוחות אם) מתוכננים לצאת לשוק הבינוני בחצי שנה הקרובה? :s05: כי אני מתכוון לקנות אתה מחשב רק בעוד חצי שנה (לאחר החופש הגדול) תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
נראה לי מוזר. קניתי מחשב פנטיום 4 630 3.0G לוח אם EatonVille שלפי המפרט אמור לתמוך בזכרון DDR2 533. אני מעוניין בדואל-2X512Mb. הדילר אומר שהיות ומהירות הבס 800 , הלוח יכול לתמוך בזכרון רק עד מהירות DDR2 400 . מה זה?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם בתקציב עד 900 ש''ח יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 3,000Ghz וספק ג'נרי,אני רוצה לוח אם שיוכל להריץ 2 כרטיסי מסך (SLI) ולא חשובה לי החברה,בעיקרון הלוח אם צריך להיות חזק ואמין ובעיקרון מיועד לגרפיקה ומשחקים.אם תוכלו לי גם אתר שמור את זה אשמח מאוד. נ.ב: המעבד שלי הוא 32 ביט,ואני מעדיף שהכרטיס יהיה עם צ'יפ nForce לא חשוב איזה,אבל לא חובה.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
G.Skill 4GB DDR2-1066 DualKit (2x2GB) CL5-5-5-15 4GBPI מה אתם אומרים?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש, התקנתי windows xpsp2 pro sp3. נכנסתי בכפתור ימני על המחשב שלי --> Properties. ואני רואה רק 3G. מדוע?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה פרוש האות E בשמות של הלוחות של Gigabyte ? למשל GA-EP35-DS3L. תודה.
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זה יתחבר עם כרטיס מסך 4850 או 4870 יש מצב לOC מסך 24" מעבד זה יהיה בודאי E5200 אני מתלבט בעיקר על הלוח אלו P31-ES3G G31M-ES2L G31M-S2L 73PVM-S2H ASUS P5KPL-CM MSI G31M3-F
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
Q9400 2.66GHZ ? מעבד חזק שווה את המחיר ? ויש פה השווה לE8400 ? חוות דעת בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מחפש כרטיסי זיכרון בתדרים של 800MHZ או 1066MHZ שיתאימו ללוח-אם שצוין בכותרת מחיר עד 200 ש"ח למערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 32BIT לכן אני לא צריך יותר מ3GB ועד כמה שאני יודעלוח זה תומך במתחים של 1.8V לזיכרונות בתןדה מראש משה
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-
-
לא הצלחתי למצוא דרייברים אשמח לקבל עזרה Dell Dimension 8250
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני מקווה שהשאלה מתאימה לפורום הזה רציתי לדעת איזה חלק במחשב משפיע על מהירות החילוץ ב WINRAR האם זה חוזק המעבד או זיכרון רם?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מה ההבדל בין: GIGABYTE GA-945PL-S3-RH לבין GIGABYTE GA-945P-S3-RH ?
-
- 2 תגובות
- 582 צפיות
-
-
http://www.legionhardware.com/document.php?id=605
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
זה מה שיש לי: ?775Dual-VSTA s775, VIA PT880 Ultra, DDRII 667, PCI-E, AGP? של Asrock כל פעם אומרים לי "חבל שקנית את הלוח אם הזה", מה בדיוק לא טוב בו? ובאיזה מהירות ה pci-e שלו?
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, אני יודע ש GGDR3 זהו בעצם DDR2 שעבר התאמה לכרטיסי מסך ומעביר 4 BIT במקום 2 ושגם שופר פיזור החום וצירכת המתח.. אבל אילו שבבים אלה?? יש להם תדרים מקוריים שהם אמורים לרוץ בו כמו שנניח יש DDR 667 ו DDR 800 ?? או שהיצרן קובע בעצמו מה התדרים ? לפי מה נקבע התדר של הזכרונות - נניח לכרטיס X יש זכרון 256M ב GDDR3 ולכרטיס Y יש גם 256M עם GDDR3, אך התדרים של שניהם יכולים להיות שונים כמו שמיים וארץ.. מישהו יכול לתת לי מידע? תודה.. *להעביר בבקשה אם לא הפורום המתאים..*
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אמרו לי שעדיף שניים של 1GB... כדי שיעבוד בDC... אבל לי לא נראה הגיוני שיהיו 4 סלוטים שאם אני אשתמש בכולם אני אבטל את הDC.. זה הלוח: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 מה התשובה..? תודה
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את הלוחות Fatal1ty FP-IN9 SLI ו AB9 PRO ויכול לומר מה ההבדל בינהם חוץ מהעובדה של Fatal1ty FP-IN9 SLI יש כרטיס מסך מובנה? שניהם עולים 750ש"ח בנעה. המחשב שאני מתכנן לקנות (בתקווה שהמחירים ירדו בקרוב) הוא בעקרון לא למשחקים ולא ל OC (למרות שאופציה לOC בעתיד זה נחמד..) תודה!
-
- 8 תגובות
- 582 צפיות
-