עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by sd1,

אני מעוניין לקנות מעבד חדש+לוח אם+זיכרון פנימי אני מעוניין לקנות בחנות KSP בלבד! חשבתי על מעבד מרובע ליבות INTEL Q6600 2.4GHZ זיכרון 4GB DDR2 800MHZ ורק לוח אם אני לא יודע איזה לקנות אשמח לעוד הצעות שלכם לגבי מה לקנות.

2. שלום, כרגע במחשב שלי יש את הפרטים הבאים: מעבד: Intel Pentium 4 2.60 GHz כרטיס מסך: NVIDIA GeForce MX 440 זיכרון: 256 MB, 2.60 GHz ולוח אמ אני לא מצליח לזהות... אבל הוא ישן מאוד, (מהתקופה שהכרטיס מסך שלי היה הכי וטוב שיש) השאלה אם אני יכול להחליף למעבד Core 2 Due עם 2 גיגה זיכרון וGeForce 8800 עם לוח האם הנוכחי או שאני אצתרך להליף אותו? תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  3. מעוניין לקנות כרטיס זכרון sdram 128Mb לפנטיום 3 + התקנה בבית הלקוח יש הצעות.

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by oshoman,

איזה לוח בתושבת הזו הכי מומלץ? בתקציב הנ"ל אולי קצת פחות תודה

• 1 תגובה
    • 958 צפיות
  5. Started by giloman,

לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...? ואני יכול לשים מעבד מוביל של AMD על לוח אם רגיל ? והאם המאוורר יתאים לו?(למוביל-מאוורר למעבדי AMD לא מוביל)?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by giloman,

לוח לAMD אם הוא תומך 400 FSB אז אני יכול לשים עליו גם 266 או 333...?

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  7. נא ליצור קשר בטלפון 0548114775

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  8. מפרט: q6600 9800GTX OCZ 4GB ram HD: 320GB SATA2 אפשר עם חריגה של 300-200 ש"ח[br]פורסם בתאריך: 18.03.2008 בשעה 18:32:52 בבקשה מישהו יגיבזה דחוף אני מזמיו את המחשב מחר!

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, הלך לי הלוח אם ואני צריך חדש. הייתי שמח לעצה מה כדאי. אני עם מעבד E6750 תושבת 775. זיכרון 2X1 גיגה של CORSAIR (שני סלוטים) 800 MHz DDR2 (אפילו שב CPU-Z הוא כותב 400 זה נראה לי טעות) הלוח אם חייב להיות עם: כרטיס מסך און בורד עם DVI עדיף אפילו עם HDMI אם זה לא מייקר מאוד. כרטיס קול 5.1 (או יותר כמובן) יכול להיות תמיכה ל DDR2 או DDR3 מקסימום אני אקנה סלוט אחד של 2 גיגה. (התמיכה יכולה להיות רק באחד מסוגי הזכרונות לא צריכה להיות תמיכה בשניהם) צריך להתאים לווינדוס 7 עדיף שיהיה PCI X16 אבל לא חייב כי לא בדיוק מתוכנן שידרוג הכרטיס מסך. חיבורי SATA2 והדברים הסטנדרטיים (כרטיס רשת USB וכו') לא צריך: RAID SLI וכו' צריך להיות מחברה טובה ואמינה. אשמח מאוד לתשובה בהקדם כי אין לי מ…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני חושב לקנות 8800GT 512 MB * 2 איזה לוח אם במחיר עד 1000 ש"ח יהיה טוב ל-OC? ספק 520W CORSAIR מעבד Q6600 4GB RAM 320 SATA2[br]פורסם בתאריך: 14.03.2008 בשעה 12:09:54 מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  11. אני עובד במחשב למטרת אינטרנט מוזיקה סרטים ,צפייה בטלויזיה עם הכרטיס TV שלי אני עובד עם תוכנות קלילות של מוזיקה כמו פרוטי לופס אני חושב לקנות לוח אם כזה שיתאים לתקופת המעבר אני לא יודע עם באמת כדאי..תודה לעזורים

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  12. Started by ac1240,

אני רוצה לקנות מעבד ולוח אם חדשים כי הישן נשרף יש במחשב 2G ראם אם זה משנה משהו אני רוצה לקנות משהו טוב שלא יחרוג מ 1000-1500 שקל תודה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  13. על איזה סוקט ללכת ומה היתרונות חסרונות של כל אחד מהשניים ? תודה.

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by alergic,

יש לי את הלוח הזה http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2156&ver=#anchor_os והמעבד הזה: P-4 prescot 630 3.0 2Mb האם שווה לי לחפש ולקנות מעבד מסדרת Pentium D? ואם כן מי מוכר

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  15. Started by BlackSheep,

שלום. אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי (2.4GHz) באחד ממעבדי ה-64BIT החדישים של אינטל, ותהיתי אם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מחליף אותו. כי אין לי מושג בעניין.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. מעוניין לקנות לוח אם , מעבד AMD וזכרון 512. המחשב מיועד לאינטרנט, אופיס, ומשחקים. חשבתי לעשות לו אובר קלוק קל אחרי שהוא ייתישן. את המחשב שיש לי אפשר לראות במפרט מחשב, את שאר החלקים אני משאיר חוץ מכרטיס קול כנראה כי בטח בלוח אם שתמליצו לי יהיה כרטיס קול יותר טוב ממה שיש לי עכשיו, וכרטיס רשת תרשמו אם יש ONBOARD. וגם חשבתי ללכת על המארז 6919 עם הספק 300 ואט של HEC. אני גם רוצה גוף קירור שקט ויעיל שיקרר לי את המעבד, האובר קלוק יהיה אובר קלוק קל אם בכלל כי אני לא בטוח שהולך להיות אובר קלוק. התקציב שלי 2300 ש"ח, אני רוצה את ההכי טוב, התקציה גמיש, אם אפשר לקנות משהו טוב ואיכותי במחיר פחות מזה אז סבבה, ואם צריך יותר אפשר אבל לא הרבה מעל התקציב. תודה! מקווה שתעזרו לי בבחירת החלקים…

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  17. יש לי היות 930 דואל קור של אינטל ואני קונה מחשב חדש האם ה5600 של amd דואל קור יותר טוב בהרבה?

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  18. Started by yossi77,

אהלן אני רוצה לקנות מעבד חדש, אבל אני כמעט בטוח שהלוח אם שלי לא תואם את המעבדים החדישים יותר המפרט שלי כרגע AMD Athlon 64 X2 5200+ 3GB DD2 800 MHZ 9800GT 512DDR2 והלוח אם- MSI K9N Neo-F V3 Socket (MS-7369) לינק - http://www.directron.com/k9nneofv3.html שני שאלות: האם הלוח האם תואם את מעבדי אינטל, ואם כן איזה מעבדים? האם אני יכול לקנות בלב שקט את הAMD Phenom Quad-core 9550

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  19. Started by DarkIDevil,

שלום אני רוצה לקנות את המעבד להלן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=25545 אבל בזאפ מופיע מהירות שונה של המעבד מאשר שמופיע באתר והם נותנים אותו קישור, אפשר הסבר? http://zap.co.il/compModels.aspx?modelid=454855 ואני רוצה לדעת אם בכלל המעבד יעבוד על הלוח M שלי הנה פרטים: (תלחצו על התמונה, יפתח חלון חדש תעשו שמירה בשם לתמונה ואז תוכלו לראות את כל הפרטים בבירור) תודה! (אני מתכנן גם לקנות HD4770, 2GB RAM, SeaSonic 500W)

• 8 תגובות
    • 964 צפיות
  20. Started by rotemk,

שלום לכולם, מקווה שזהו הפורום הנכון. אני מעוניין להשתדרג במחשב חדש לאחר 3 שנים. השיקול המרכזי שלי הוא מעבד חזק שישמש לפיתוח תוכנה ועבודה עם תוכנות כבדות יחסית (כולן במקביל). השאלה: האם לקנות משהו עכשיו (השבוע) או לחכות לסוף השנה שיצאו המעבדים החדשים של AMD (מרובע ליבות) ואינטל החזקים בצורה משמעותית מאלו היום? מבחינת נחיצות העניין ניתן לחכות מעט אם זה יהיה כדאי מבחינת כח העיבוד. מה דעתכם?

• 13 תגובות
    • 787 צפיות
  21. חורג ב 100 שח עם יש צורך תודה רבה לעוזרים יש לי ספק חדש HEC 550W

22. אני צריך שמשחקים יעבדו בצורה חלקה ברזולוציה בינונית. האם אני צריך להרחיב את הזיכרון מ2 גיגה? #סתם שאלה, ככל שמספר המעבד יותר גבוה, הוא יותר טוב בצורה פשוטה או שהמצב יותר מורכב?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  23. עכשיו השאלה היא האם יש הצדקה להמתין לI5 או שלקחת כבר I7 עכשיו?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  24. העניין הוא שכרגע המחשב שלי בלי מעבד,מה שאומר שאני צריך מעבד, המעבד שהיה לי הוא מה שמופיע במפרט. העניין הוא שאני רוצה להיות יציב על לפחות 4.7GHZ, עם הזכרונות שלי ועם הלוח שלי ממש לא תיהיה לי בעיה. בנוגע לקירור של המעבד ברשותי Tuniq שעבר מספר מודים ובתוכו גם מאוורר של 110CFM ,אני גם נמצא במצב טוב שכן המחשב שלי מאוד מאוורר עם עוד 4 מאווררים של 110CFM ועוד 2 של 80CFM. עם הE7200 שהייתי על 9X440 ומתח של 1.55 קבילתי טמפ' מקסימלית של 62, לא אמורה להיות בעיה להיות מעבד במקסימום גם על 65. עכשיו העניין הוא כזה שאני רוצה להגיע לתדר המקסימלי עם כמה שפחות מעלות וסיכויים לOC יותר גבוה, האם יש סיכוי שE8400 יתן לי מעלות יותר נמוכות מE8600? או שהE8500 יתן לי מעלות נמוכות? או שהסיכוי לכך ממ…

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. שלום אני מעוניין להחליף את המעבד במחשב, וכיוון שלוח האם הנוכחי בעל סוקט ארכאי אצטרך להחליף גם את לוח האם והזכרונות. כיוון שיש הרבה אפשרויות ואני לא עוקב אחרי כל החידושים אשמח אם אתם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא סביבות ה1000 ש"ח, עם חריגות של 100-200 ש"ח. כרטיס המסך במחשב הוא Radeon 4670. כמו כן, ישנה אפשרות שאקבל ממישהו מעבד Intel Core 2 Duo E6300 ואז אצטרך רק לקנות לוח אם וזכרונות. מה עדיף? האם בתקציב למעלה אוכל לקנות מעבד שניתן להבחין שהוא יותר טוב מאשר מעבד זה? עופר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.