עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by oleg85,

מעבד 2.66 הלוח- MSI 865PE S לאחרונה גליתי שהטפ' של המעבד גבוה מדי במנוחה 50-52 במאמץ מגיע ל 68.(יש 4 מאווררים) נכנסתי לאתר של MSI וגיליתי שיש תיקון ביוס לזה ולעוד כמה דברים חיוניים. http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=543 אחרי קריאה על עידכון הביוס דרך דוס והתוצאות שיכולות להיוצר,אני מעדיף להתקין דרך התוכנה של MSI, אך לא מצאתי חומר על התוצאות שיכולות לבוא דרך התקנת ביוס דרך התוכנה שלהם(MSI). מה אתם מציאים לי לעשות? תודה.

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. Started by demultiplexer,

can a computer make restart because the memory cards arent the same ? i have a gigabyte 7vrxp and 512 mb 333 mhz generic 256 333mhz 2-2-2 crosair 256 333 mhz generic the computer restarts almost every 10 minutes when 2 of the cards are connected but when i work with one card only the computer works fine/ whats the solution ? thanx demulti

3. Started by super-MC,

מה האבדל בין הpsb דלוקס לרגיל האם האפרש מחרים שווה תכסף ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. אבל הוא הגיע בטעות עם GA-965P-S3 (בלי ה-D). אמרו לי שבעוד שבועיים יגיע זה עם ה-D... מה ההבדלים בין השניים? כדאי לחכות שבועיים ל-D, או להשאר עם מה שקיבלתי ולקבל זיכוי של 60 ש"ח? תודה למי שעוזר

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  5. Started by eladwei,

שלום, אני צריך המלצה לשילוש לשדרוג המחשב שלי. התקציב הוא עד 1000-1500 ש"ח. המטרה היא להריץ call of duty 4 בצורה סבירה עם כרטיס מסך HD2600 PRO. (AGP, כי לצערי קניתי אותו ללוח אם ישן, ואז הכל נדפק אצלי). הספק שלי הוא FSP Basic SI 400W ATX400-PNR 120mm + Satax2 P.PFC. יחס ביצועים עלות כמה שיותר טוב. אם אפשר מפרט מ-TMS, כי אני גר בקריות. תודה רבה רבה רבה, אלעד

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  6. Started by PsyMor,

חברים אולי משהו יודע האם הלוח MSI K8N Neo2 Platinum תומך בכפול ליבה?

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  7. מה דעתכם על הלוח אם הזה ?AB9 s775, Conroe, P965 בשביל מחשב שלא יעבור OC במשך תקופה ארוכה. מחשב שמיועד בין היתר לתיכנות, אינטרנט וגם משחקים אבל לא משהו רצחני (לא גיימר מטורף). האם עדיף לקחת לוח אחר? בתקציב של עד 1000 או שהלוח הזה מספיק טוב בשביל מחשב שכמו שאמרתי לא יעבור OC. בנוסף שאלה נוספת לי אליכם, אם אני קונה ב KSP אז הם נותנים את המחשב בלי הקופסאות וכו', זה אמור להרתיע אותי? את החלקים שהיו בקופסא יתנו לי? לא יודע זה נשמע מציק כזה תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  8. Started by ozeini,

שלום, יש לי מעבד athlon 1200mhz אבל אני לא יודע מה הדגם שלו? הכוונה היא שבמעבדי AMD הדגם שונה/גבוה ממהירות ה-MHZ, כמו לדוגמא מעבד AMD SEMPRON 2400, מהירות המעבד היא לא באמת 2400 אלא 1667MHZ, אז השאלה היא אם יש לי את ה-ATHLON במהירות 1200MHZ אז מה הדגם שלו? מקווה שלא סיבכתי יותר מדיי, תודה

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  9. ברצוני לרכוש 1G X2 במהירות 800MHZ CL5 של חברת GEIL וברצוני לדעת האם חברה זו נחשבת רצינית כמו GSKILL, קורסאייר ו OCZ ? תודה מראש למגיבים

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  10. שלום חברים , צריך עזרה דחופה בבחירה בין 2 לוחות: ASUS P5K-E/WIFI AP - 1000 NIS Gigabyte GA-P35C-DS3R - 760 NIS מה יותר טוב ל-OC ? יש לי כבר הכל חוץ מהלוח Q6600 Stepping B3 Tuniq Tower 120 OCZ 800MHz 4-4-4-15 OCZ2P800R22GK השאלה גם אם ה-Tuniq 120 ישב על הלוח בגלל הקירור של הצ'יפסטים? מישהו מנוסה בזה? ב-ASUS יש הרבה יותר פיצ'רים , כמו Firewire ו-6 כניסות USB וגם RAID , ויש לו גם AP ... בבקשה עזרה דחוף..תודה!

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  11. מה זה אומר תזמונים של זכרונותולפי מה שהבנתי כמה שהתזמון יותר נמוך זה יותר טוב ואיך אני בודק התוכנות סנדרה או אוורסט תיזמונים של זכרונות?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by gerdamen,

שלום לכם.. יש לי כמה שאלות שעומדות לי בראש ומציקות לי.. בתכלס.. חוץ מהרכיבים.. מה יצרנית אחת מיוחדת מיצרנית אחרת למשל .. מה גיגהביט מציאה שאין לאסוס או לאינטל? או למשל אלו דברים יחודיים יש לגיגביט שאין לאיטל? תודה לעוזרים.. עמית

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. מחפש לוח אם שיענה על הדרישות הבאות.... זיכרון - DDR2 533Mhz כוננים - SATA II מעבד - P4 64BIT עכשיו שהלוח אם - לא יהיה מסורבל מבחינת ההתקנה שלו. וההבנה שלו. שלא יווצר מצב שהכרטיס מסך חוסם זלוטים של זכרונות (כבר נתקלתי במקרים כאלה - בגלל אורך הכ.מסך) שתהייה אוצפציה להוספת קירורים למעבד / זכרונות. ושיהיה טוב! מכירים?!

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by roie,

אני פה מחשב עכשיו פעם היה לי את ה MSI K4NEO PLATNIEOM עכשיו היה לי בעיה במחשב והחליפו לוח אם עכשיו הלוח החדש ששמו זה נראלי הרגיל לא הפלטניום איך אני יכול לבדוק את זה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by doodi111,

אני מעוניין במעבד בסכום של 550- 650 ש"ח למחשב שמיועד לעבודה באופיס, אינטרנט, צפיה בסרטים והורדות באימיול. (מחשב שחייב להיות אמין וסוס עבודה. הוא הולך לעבוד 20 שעות ביממה לפחות). מצד אחד, יש את המעבד AMD 64 3600 AM2 שעולה בסקאי 704 ש"ח אבל אני מוצא גם מעבדים זולים יותר, כמו: Amd Athlon 64 X2 Dual Core 3800 BOX AM2 ENERGY EFFICIENT 65W שעולה 650- 670 ש"ח. איך זה שמעבד שאמור להיות יותר חזק, עולה יותר זול והאם מדובר במחיר שצריך לעורר חשד? איזה מהמעבדים מתאים יותר לצרכים שלי?

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  16. Started by Jules Winnfield,

הבנתי שהאסוס יותר טוב...אבל בשביל מישהו שצריך את המחשב לצרכים בתיים זה שווה את המאה שקל? ועוד שאלה שדי חשובה לי, הכרטיס קול בלוח תוצרת GB תומך ב5.1?

17. בגלל הדילמה של שלושת המרכיבים הקריטיים מבחינתי (מעבד, לוח אם, וסימן שאלה על כרטיס מסך אם צריך בנוסף) אם תראו את כל השרשור זה יכול לעזור לי מאוד. תודה על ההצעות , אני מחדד את הדרישות שלי (תודה מראש) אולי זה יעזור הצעות « תגובה #8 בתאריך: 26.03.2011 בשעה 21:37:00 » ברשותי מחשב מספר שנים אם מעבד AMD (שעשה עבודה נהדרת) והייתי רוצה להחליפו במחשב טוב למספר שנים חשוב לי הדברים הבאים שימושים : אינטרנט+ משחקים של הילדים 50%, מעבד תמלילים 20% , 30% צפייה (סרטיי HD 1080P + הורדות סרטים מתוכנות שיתוף (פתוחות תמיד) + אפשרות לעבודה עם מספר חלונות במקביל + עריכת וידאו עיי תוכנת פינקל, המחשב שלי מחובר לרסיבר קולנוע ביתי ולטלויזיה , חשוב לי כרטיס מסך טוב לפחות G…

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  18. Started by icebreak,

בעקבות העמסת המחשב עם יותר מדי תוכנות לאחרונה לצרכים שונים, וגם כי יש לי איזה משחק או שתיים כמו BF2 הרעב למשאבים, אני שוקל קניית זכרונות חדשים למחשב שלי. כפי שתוכלו לראות במפרט שלי, יש לי לוח DFI NF4 ULTRA-D שכיום מריץ עליו 2*256MB זכרונות של OCZ PREMIER (שאני מגיע איתם ל OC של 222). אני מניח שאני אמכור את הזכרונות הנ"ל. השאלה שלי היא די כללית (עקב חוסר מידע, למרות שקראתי קצת לפני כן). אני מעוניין כעת לרכוש זכרון או של 1GB או 2GB (כשאר לפי המחיר הסופי אני יחליט), כאשר אני מקווה שאוכל לעשות איתם OC של 222 או 244 אם יהיה אפשר (שוב תלוי במחיר), בלי הוספת קירור / מאורר עליהם. אני מבין שה CHIP שמגיעים בחלקים של 512 (כמו ה TCCD/5 ו BH5 וכו') הם לא אלו שמגיעים בדגמים של 1024 (שה…

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  19. Started by Potter,

אני עומד לקנות מחשב חדש ויש לי מספר שאלות: 1. במה טוב 3000 AMD 959 במקום 754 (אותה שאלה לגבי הלוח)? 2. 512mb PC3200 DDR-RAM - TWINMOS CAS2.5 400MHz - 3Y Warranty עולה 700 ש"ח ו Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 Memory עולה 300 למה כזה הפרש במחירים ? 3. מה ההבדל בין AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 869.00 ל AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 950 ¤ ומה בעצם כדאי לקנות מהאפשרויות הנ"ל? 4. מה אומר BULT לעומת RETAIL? תודה.

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by Guarding angel,

יד 2 עדיף לP4 3GHZ 478

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  21. Started by Mustang,

במחשב הנוכחי שלי קיים זיכרון 512 MB ולפי דעתי זה לא כל כך איטי אלא מהיר מאוד. במחשב הבא שלי המליצו לי לקנות 1024 MB, זה לא קצת מופרז מדי? כי ראיתי המון מחשבים שרצים על 512MB יפה מאוד. תודה.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by Bone-Breaker,

יש לי Abit nf7 גרסא 2.0 ואמרו לי פעם שחיישן הטמפרטורות של המעבד מזייף ומעלה את הטמפרטורה ב10 מעלות ורציתי לדעת אם זה נכון. יש לי עכשיו את הקירור הרגיל של המעבד (AMD 2500 BARTON) עם דלת פתוחה והוא כותב שהוא על 48 מעלות זה הגיוני?

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  23. Started by TermiNal,

בניתי על ה-A-DATA אבל לא יהיה אותם במלאי בזמן הקרוב, לכן רציתי לדעת האם יש זכרונות טובים ( 512 ) גם ל-OC וגם לעבודה רגילה בתקציב של עד 700 שקל מהחנות http://www.noacomp.co.il תודה.

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by AMD-GUY,

חשבתי במקום לקנות מחשב חדש לגמרי בשביל PCI-E אני אחליף רק את הלוח אם ואקנה כרטיס מסך וזהו... אז יש כזה לוח? כמובן ל- DDR1..

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  25. Started by sahargt,

יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת אם אני יכול לשים את המעבד הזה לוח אביט IS7-E מעבד Intel Pentium 4 3.2GHz E Prescott 1MB 800MHz Box

• 5 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים