מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
Corsair 256MB DDR CMX256A-2700LL לעומת הרגיל Corsair CMX256A 2700C2 (לא מה שרשום באתר הרשמי של CORSAIR.. שהם LOW LATENCY .. ) תודה
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תקשיבו קניתי CL4 כמו שצויין בכותרת ויש לי גם CL5...השאלה היא האם זה בסדר שהCL4 עובד על 5-5-5-18 ולא על 4-4-4-12 כאילו מה שמדאיג אותי זה ב CLOCK האחרון ה 12 וה18...זה בסדר שזה ככה לא יקרה כלום?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב העל מעבד של אינטל e 8500 או 8400 רציתי לשאול איך הלוח של אסוס p5ql-e? והאם יש בתקציב שלו לוח דומה של אסוס טוב יותר? אשמח לשמוע פרטים.אני מעוניין לקנות לוח רק של אסוס.תודה.
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש מעבד AMD ATHLON XP 2500+ רציתי לדעת האם זה עובדתי שמעבדי AMD מתחממים יותר ממעבדי פנטיום? ועוד דבר, האם מעבדי AMD עושים יותר רעש ממעבדי הפנטיום? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
זה בגלל שאני על יחס 5:4 ? אני חושב שבגלל זה הזכרונות עושים פוסט... בעיקרון הם אמורים לעבוד על CAS 3
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב Intel Pentium Dual Core - E6300- 2.8GHz או Core 2 Duo E7500, 1066Mhz, s775, 3M תודה
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם הלוח ASUS P5Q תומך בזכרונות אם תדר 1066,1000 hz? תודה
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם! אז ככה: יש לי מעבד p-4 1.3GHZ זקן... עם 256 RDRAM PC800 עם כרטיס מסך geforce 4 ti 4200 128mb הכרטיס מסך קניתי לפני חודשיים והוא שיפר לי משמעותית את ביצועי המשחקים אבל עדיין ביצועים די חלשים... אני לא פריק של ביצועים וגרפיקה אבל בעקרון משחקים פועלים לי די לאט גם על גרפיקה חלשה יחסית אין לי בעיה לשים את הגרפיקה על medium או low העיקר שה-fps יהיה גבוה זה לדעתי הכי חשוב במשחקים לפי מה שאני יודע למעבד יש השפעה רבה על ה-fps ואני חושב ששיפור המעבד יעלה לי את הביצועים בהרבה קראתי גם שהחל מכרטיס מסך כמו שלי ומעלה שיפור משמעותי יותר בביצועים יושג ע"י מעבד חזק יותר בקיצור הבעיה היא שיש לי לוח intel 850GB שאינו תומך ביותר מ-2GHZ האם זה כדאי והאם זה אפשרי ל…
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לומד ארגון המחשב ושפת סף מישהו יכול להסביר לי מה זה אוגר מקטע? אוגר היסט? ומה זה אוגר אפקטיבי? לא הבנתי את המושגים האלה ואת הקשר ביניהם. אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
1. חייבים לחבר את הפריימרי ל ide0 ואת הסקונדרי ל ide1 ?? או שזה לא משנה 2. בלוח האם שלי יש חיבור כחול וחיבור שחור והכבל של הארדיסק בצבע כחול ושל הכוננים האחרים בשחור ניסתי ובדקתי שתיהם מתחברים אז זה משנה איזה כבל לאיזה חיבור???
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
האם זה לוח טוב של ASUS - P5LD2 תודה
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי מעבד אינטל 820 DC עליו אני הולך לשים לוח אם של אסוס P5B DELUX עם 3 GB זכרונות של 667 מערכת קירור טובה במארז ועל המעבד יש קירור של TT GOLDEN ORB II שאלתי היא כמה רחוק אני יכול להגיע עם המעבד הזה ? זאת אומרת אחרי אוברקלוק טוב לאיזה מעבד אני יכול להשוות אותו..מהחדשים כמובן... תודה...נ.ב אם אתם חושבים שיש לוח אם שיתן תמורה יותר טובה בתחום ההמהרה אז שתפו אותי
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מחפש זכרונות 256*2 תוספת ל512 שיש לי כרגע זכרונות 400מ"ה מהם הזכרונות הכי שווים מבחינה כספית או פשוט יותר הכי זולים ואמינים לא ל OC וכו
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הלוח שלי יכול לאפשר PAT אבל זה דיסבל. כדאי לאפשר? אני ארגיש בזה בכלל? ויש בזה סיכון?
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מחפש מחשב חדש ואני מתלבט בין שניים: הראשון AMD: http://ivory.co.il/product.asp?productid=168 והשני של INTEL: http://ivory.co.il/product.asp?productid=144 רוב השוני הוא במעבדים מה לקחת את הAMD או את הINTEL?
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי לוח ABIT AN8 ULTRA יש לי חיבור של PCI-E X16 מעבד AMD 3200 64BIT 939 זיכרון 1GB DDR1 400MHZ כרטיס מסך HD4850TOXIC האם אני צריך להחליף רק מעבד לחזק יותר או שהזיכרון יגרום לי גם לצוואר בקבוק והאם בכלל שווה להשקיע במחשב?
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לדעת איזה לוח אם יותר טוב ובמה ? Intel® 865PE - Asus P4P800 Deluxe או Abit IC7-MAX3 תודה מראש חברים
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בלאגן בסכל כבר!! מצאתי בחיפוש שהקונרו יוצא ב-23/7 אז זאת אומרת שאני יכול לקנות את המחשב בדיוק ב-23/7?? וגם איך שמכריזים פה על ההורדות מחירים אז אני יכול ללכת יש ל ksp ולקנות.... פשוט אני צריך לקנות את המחשב כמה שיותר מהר.. ~תודה מראש~
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני לא מתכוון לעשות OC ואני לא צריך SLI שמתי קישורים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_315_1371&products_id=10032 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_1380&products_id=9700
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו בעיקר.. אמרו לי שINTEL עובד קצת יותר טוב בעריכה. אז רציתי לדעת מה הפורום ממליץ.. האם ללכת על מעבד 32ביט או על 64? אולי בכלל AMD יענה לדרישות שלי בכלל.. תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כפי הנראה אני מקבל בשבועיים הקרובים את המחשב, ולכן התחלתי לברר לגבי ראוטרים ואחרים על מנת לדאוג שיהיה לי אינטרנט למחשב החדש. (המודם מחובר למחשב הישן שיישאר אצל אח שלי, ואני מעוניין ליצור רשת על מנת שיהיה אינטרנט גם לי כמובן.) במהלך הבירורים על רשתות אניטרנט ניתקלתי בסיפור של כרטיסי רשת שבהם אאלץ להשתמש כדי ליצור רשת. אם אני לא טועה, ברוב הכרטיסים יש היום כרטיס רשת מובנה, הכרטיס שלי יהיה GB 965P DS3. האם הכרטיס הזה כולל כרטיס רשת או שאאלץ לרכוש אחד כזה באופן נפרד? אגב, הרשת תיהיה כנראה חוטית, אך ייתכן שבסוף אחליט על אלחוטית, נראה. תודה מראש, שבת שלום לכולם.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, לפני איזה חודש קניתי 512Mb 400MHz AData /VT? והוספתי לאותו זיכרון ואותו חברה שהיה לי (512MB) ועכשיו הנה הבעיה: למה הMHZ של הזיכרון 167.5? ולא 200 כמו שצריך להיות ?? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
מעבד 2.66 הלוח- MSI 865PE S לאחרונה גליתי שהטפ' של המעבד גבוה מדי במנוחה 50-52 במאמץ מגיע ל 68.(יש 4 מאווררים) נכנסתי לאתר של MSI וגיליתי שיש תיקון ביוס לזה ולעוד כמה דברים חיוניים. http://global.msi.com.tw/index.php?func=downloaddetail&type=bios&maincat_no=1&prod_no=543 אחרי קריאה על עידכון הביוס דרך דוס והתוצאות שיכולות להיוצר,אני מעדיף להתקין דרך התוכנה של MSI, אך לא מצאתי חומר על התוצאות שיכולות לבוא דרך התקנת ביוס דרך התוכנה שלהם(MSI). מה אתם מציאים לי לעשות? תודה.
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי כולם, לא ידעתי איפה לשאול את השאלה, אז אני שואל כאן... בימים האחרונים קרה לי כל פעם שסגרתי את המחשב והפעלתי מחדש שה- Boot השתנה בצורה רנדומלית (פעם ל- CD, פעם ל- USB) ולא העלה את ההארד דיסק, למרות שכל פעם אני נכנס לביוס ומשנה את הכל שיעלה מההארד דיסק.. למישהו יש אולי פתרון לבעיה הזו? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-