עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. לאחר שירות נאמן, לעיתים יותר ובעיקר פחות, של כ-18 חודשים, במתכונת של כמעט 24/7 במהירות באס של 475 מה"צ החליט הלוח אם (GA-965P-DS3) לצאת לפרישה מוקדמת ללא אישור. המוות היה צפוי כיוון שהוא עשה בעיות בחודש האחרון. בכל אופן אני צריך המלצה ללוח אם חדש עבור C2D 6300 ותומך DDR2. הלוח צריך להיות מסוגל להחזיק 450 מה"צ לפחות (הזכרון מסוגל תאורתית להגיע ל-1.1-1.2 ג"הצ). אני צריך שללוח יהיה כרטיס קול מובנה סביר, לפחות כמו הנוכחי ו-2 חריצי PCI (הישנים) שלא צמודים לחריץ ה-PCIe x16, והכי חשוב חורי הרכבה לגוף קירור (Ninja). כל השאר לא חשוב. אם לא יהיו שנויים משמעותיים, אז אולי עדיף לקחת עוד DS3 ולהמנע מהצורך להתקין XP מחדש?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by eegg,

רציתי לדעת אם קיים הבדל בין cl5 וcl4 אם אני קונה עוד 2גיגה זכרון בשתי סטיקים והם הם יהיו הרבה יותר מהירים עם הגיגה אחד שיש לי אכשיו כלומר יהיה לי שלושה גיגה זכרון?

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  3. Started by Drek Boy,

שלום אני קונה את המערכת הבאה e8400 gigabyte ep43 zotac gtx260 אני אקנה 2 סטיקים של 2 ג'יגה... השאלה היא האם של DDR2 800 או DDR2 1066? שמעתי איפהשהו שיותר מ800 לא ישרת אותי אלמכן אני יעשה OC... בשלב זה אני לא מתכנן OC לזכרונות או מעבד... אז מה כדאי לי? האם כדאי לי לקנות את 1066 כדי להשאיר מקום לעשות OC בעתיד כשאני אצתרך?

• 6 תגובות
    • 782 צפיות
  4. מתלבט בין 3 דגמים של אינטל I3: I3-2370m (2.4 GHZ, 3MB cache, 1333MHZ http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3-2370M%20Mobile%20processor.html I3-2350m (2.3GHZ, 3MB cache, http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3%20Mobile%20i3-2350M.html I3-2330m (2.2GHZ http://www.cpu-world.com/CPUs/Core_i3/Intel-Core%20i3%20Mobile%20i3-2330M%20AV8062700846806.html האם יש הבדל כלשהו בין הדגמים הנ"ל של I3 למעט מהירות השעון? עד כמה ההבדל משמעותי והאם יורגש כלל?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום חברים, אני עומד להחליף את לוח אם שלי עקב תקלה. מאוד חשוב לי לא להתקין את ה windows מחדש כי זו התקנה שיש לי אותה סביבות 3 שנים. המון תוכנות והמון הגדרות קטנות שמתאימות לי אישית. ממש אין מצב להתקין הכל מחדש! ראיתי מדריך נחמד כאן בפורום (בשאלות נפוצות) אין לבצע את ההחלפה ללא התקנת windows חדש וללא ביצוע repair. האמת, למדתי משהו חדש את החלק של ההסרת IDE הבנתי ברור מאוד, אבל לא הצלחתי למצוא את ה AGP ב system בתוך Device manager. מה שעשיתי, הסרתי את הרכיבים הבאים: 1. כל השורות איפה שרשום Motherboard resources 2. כל השורות איפה שרשום PCI 3. SYS graphics port האם זה בסדר מה שעשיתי? האם יש מצב שהורדתי יותר מדי או ש windows עצמו אמור לזהות הכל מחדש, אפילו שהורדתי דב…

• 4 תגובות
    • 485 צפיות
  6. Started by bennnn,

קניתי את המחשב שלמטה לפני כחצי שנה-וחשבתי לקחת לוח עם SLI או קרוספייר לשני כרטיסי מסך-פשוט בזמנו הלוחות היו אחת עם פיסי אי אקפרס 16 והשני 8 ולא היה גם יואס בי 3 וסאטה 3 ואם כן היה מחיר מופקע..היום כבר יש לוח ב איזה 800 עם הכל יחד.. האם לא הייתה טעות?? כי אני מניח עוד שנה לא אוכל לשחק על פול גרפיקה...האם לדעתכם עדיף להחליף לגמריי כ.מסך או קרוס פייר עדיף??

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  7. Started by kikkler,

הקורסאיר מגיע עם CH-5 - לא הייתי הולך על הצ'יפ זה אלא אם אתה רוצה להתקע בסביבות 255MHz מעבר לזאת, מאיפה ההנחה שלקורסאיר תיזמונים נמוכים יותר ? סטוק, הקורסאיר מגיע עם 2-3-2-6 והמושקין 2-2-2-6, והמושקין הוא 17Mhz מהיר יותר מלכתחילה. אני לא יודע איפה יהיה הקורסאיר שלך ב217Mhz, אבל ככל הנראה לא הרבה יותר נמוך מ 2-3-3-7 אני אישית העדפתי לקחת את המושקין למערכת שלי

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. במידה ויש נא ציינו קישור מתאים תודה

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  9. Started by abyss20,

אני רוצה לקנות קונרו ואני ולך לעשות אוברקלוק רציתי לגעת שווה יותר לקנות E6600 ולהמהיר אותו לרמה של E6700 או יותר שוהה לקנות E6700 ולהמהיר אותו?

• 4 תגובות
    • 836 צפיות
  10. Started by king2007,

שלום לכולם אני רוצה להוסיף עוד זכרון של 512 מגה בנוסף לזכרון ה 512 שיש לי אז רציתי לדעת איזה זכרון מתאים למחשב שלי מכל הבחינות כגון מהירות וכו' והאם הזכרון הזה למשל Kingston DDR 512Mb 400MHz CL3 מתאים למחשב שלי [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 695 צפיות
  11. Started by NetSpider,

זהו , נישבר השיא של P4 , הוא לא מקום ראשון יותר 8) טוב לפחות ב 3DMARK 2001... ובסך הכל רץ על 2.6Ghz , מדהים ... הנה המידע המלא והתוצאה

• 29 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני בונה מארז חדש ושמתי לב שלאנשים קרה הרבה פעמים שניסו לחבר לוח אם לבד ושרפו אותו. הייתי רוצה לדעת למה זה קורה? והאם אפשר למנוע את זה?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Sake,

היי,יש לי לוח אם אסוס p4p800 וכשאני מכניס את הדיסק של הלוח הזה כדי להתקין דרייברים אז אחד הדברים שם לא פועל...הנה תמונה אז מה אני עושה? האם אני צריך להתקין את זה בכלל?

• 5 תגובות
    • 678 צפיות
  14. או אפילו חברה אחרת שלא שמעתי עליה? בטווח המחירים של עד 400 שקל לסטיק של 512 מגהבייט או אולי אפילו כדאי לקחת חברה אנונימית או זולה ומוכרת(יונדאי\סמסונג) עם תזמונים טובים יותר cl2 באותו מחיר האירו את עיני התוהות

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Shlomi XD,

היה הרבה תגובות אנטי נגד ה4200.. בלי התייחסות לקונרו איזה מהם יותר טוב? (סוקט AM2 כמובן)

• 8 תגובות
    • 740 צפיות
  16. עריכה :: זה לא אותו הבנצ'מארק מDailyTech, מדובר בהדגמה שונה לגמרי, נא להתסכל בלינק. מופתע שעוד לא פרסמו את זה .. אלא אם כן ריפוסט(לא נמצא בחיפוש). http://www.legitreviews.com/article/521/1/ {כמובן שהתוצאות של ברצלונה בגדר ספקולציה בלבד).

• 5 תגובות
    • 862 צפיות
  17. Started by yo-c24,

אני די סגור על כל המפרט של המחשב פרט ללוח אם אני גם ככה בחריגה מסויימת מהתקציב ורציתי לדעת איזה לוח אם יתאים לצרכים שלי ומה בעצם ההבדלים בין הלוחות אם הבאים. המחשב יכלול e7400 hd4870 4gb ומסך 22' אני בעקרון צריך את המחשב לשימוש שוטף יומיומי באינטרנט,סרטים,מוזיקה וגם למשחקים. אני לא מתכוון לעשות oc ואם כבר יעשו לי בחנות זה יהיה oc קל לא רציני לכיוון ה3.2 לא יותר... השאלה אם אפשר בהחלט להסתפק בg31 הזול מביניהם והוא יתאים לי או לחרוג עוד מהתקציב ולהוציא עוד 200 שקל על הp43...ואם זה יתן לי משהו דרסטי. תודה! http://www.skypc.co.il/pl_product~39261~10~0.htm g31m-s2c http://www.skypc.co.il/pl_product~39264~10~0.htm g31m-es2l http://www.skypc.co.il/pl_product~39273~10~0…

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  18. באחת התערוכות הגדולות בעולם "Computex Taipei 2005 " אין שום פירסום לפנטיום 4 , מוזר .... לא . http://www.tomshardware.com/business/20050531/computex_day1-11.html

• 41 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. שלום, אני עורך כרגע בירור ראשוני (לקראת רכישת מחשב בעוד חודש בערך). ברור שהקונרו הוא הבחירה המועדפת, אך בגלל שמחירי לוחות האם שלו גבוהים מאוד חשבתי אולי על Pentium D בעל ביצועים דומים יחסית, בהנחה שבגלל הקונרו מחירי הפנטיום D ירדו ושאפשר להשיג לוח אם טוב עם כרטיס מסך מובנה סביר במחיר טוב. אבל, להפתעתי ראיתי שמחירי המעבדים דומים יחסית למחיר ה- Intel Core 2 Duo 6300 - 1.86 GHz (ועומד על 1240 ש"ח) פה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=21_301&sort=2a&page=2 אפשר לראות משהו שממש לא ברור לי: פנטיום D 920 ו-940 עולים אותו הדבר (1,200 ש"ח), ה-930 עולה קצת פחות, וה-945 עולה עוד קצת פחות (1,100 ש"ח). האם אני מפספס פה משהו או שהתמחור הזה הוא לא הגיוני בעלי…

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

אז ככה רכשתי מחשב חדש מאייבורי לפני כ4 חודשיםםם בקיצור היו מלא בעיות בו וזה (דרך אגב באמת כמו שאמרו כאן לא להתקרב לחנות הזו) בפעם הראשונה אמרו לנו הזכרונות דפוקים בפעם השנייה חזו שוב אותן הבעיות והפעם אמרו לנו הלוח דפוק בפעם השלישית אמרו לנוו הלוח לא מתאים לרכיבי חומרה בקיצור פה ושםם אחריי המכתב ששלחנו להם וזהה הסכימו להחליף לחדששש אך לא לאותו לוח כי אמרו שהוא לא מתאים (איך הז הגיוניי הרייי הזכרונות תומכים ב mhz של הלוח) בקיצוררר רוצים להחליף לנו עכשיו ל msi p45 platinum כדאי?:] המפרט שלי הוא: E8500 INTELמעבד GEIL 4 GB EVIONE 800MHZ DDR2 זכרונות כרטיס מסך GEFORCE 9600 GT SEGATE 500 GB דיסק קשיח asus p5q pro לוח אם

• 6 תגובות
    • 594 צפיות
  21. שלום במסגרת חיפושיי אחרי לוח אם הגעתי לשלושת הדגמים הבאים. טווח המחירים שלהם די קרוב. ניסיתי להבין מהם ההבדלים ביניהם אולם לא מצאתי יותר מדי הבדלים מהותיים. ברור לי שלוחות אלו הם, כנראה, מעל ומעבר לצורך שלי-מחשב רב תכליתי המיועד למעט משחקים, הרבה אינטרנט והורדות ויכולת לתמוך בכ 4 הארד דיסקים וכונן אופטי אחד. מקסימום כניסות USB3 ו USB2 וכרטיס קול און-בורד ברמה מספקת הן למוסיקה והן לסרטים. בכל אופן-הייתי שמח לקבל את עזרתכם במהם ההבדלים העיקריים בין לוחות האם הללו ועל מה אתם הייתם הולכים: 1. maximus-V-gene 2. P8Z77-V-pro 3/SABRATOOTH Z77 כל השלושה הם לוחות של אסוס תודה שרון

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  22. בס"ד שלום לכולם, האמת שאני תמיד מסתבך עם זה וזה קצת מביך אבל עד עכשיו התקנתי דרייברים דרך הדיסק ואז עדכנתי דרך WINDOWS UPDATER את הגרסה. אבל לא נראה לי שזה פתרון יותר מדי טוב אז רציתי לדעת, מה אני אמור להוריד מהאתר של GIGABYTE מבחינת הדרייברים של הלוח אם. WINDOWS 10 64 BIT ואם מישהו יוכל להקדיש קצת זמן כדי להסביר לי בקצרה מה זה אומר כל אחד אני מאוד אודה לו תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  23. הדרישות שלי צנועות - מחשב לאינטרנט ולא יותר האם כרטיס מסך מובנה מספיק לי או שעדיף בכל מקרה כרטיס מסך נפרד?

24. Started by srolik,

האם יש לוח אם (טוב חדש אם הרבה אופציות ) שתומך בפנטיום 3 ומאפשר שדרוג לפנטיום 4 ? אם יש כזה ספרו לי איזה ומאיפה אפשר לקנות ואם לא אז איזה לוח הכי מתקדם יש לפנטיום 3 והאם מיצרים בכלל דגמי לוחות חדשים (DDR ,AGPX8 UFUW וכו') ? לפנטיום 3 וכנ"ל מאיפה אפשר לרכוש

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  25. שלום לכולם, לי חדש הנושא אבל ככל הנראה ברחבי האינטרנט לא, לא יצא לי להתקל בזה פה בפורום מאז שנרשמתי ולכן מצאתי לנכון להאיר את המצב קצת למי שהנושא חדש לו. מסתבר שיש יבואן איסטרוניקס שהחליט לשים ברקוד משלו על המעבד ולמנוע מאיתנו קירור נאות, מה גם הם טוענים שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות. לא הבנתי למה לא לרשום את המספר הסידורי שאינטל הטביעה במעבד וללכת בצורה שכזאת ולמנוע קירור נאות למעבד. בכל אופן זה מה שקרה לי , מקרה פרטי. קניתי את המעבד עם מדבקה עליו, נורא מעצבן, קניתי אותו במחיר של BOX וקיבלתי מעבד לחוד ומאוורר למעבד לחוד. שום בוקס ושום נעליים, קופסא מקורית של אינטל לא ראיתי בעיניים (למרות שאני לא מפקפק בכך שהמעבד מקורי! מאיפה שאני קניתי בכל אופן..) בשיטוט באינטרנט …

• 1 תגובה
    • 574 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.