מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
יש לי GEIL ONE 1.5 2 2 5 שאלתי היא כזאת.....הם מבטיחים את המהירות הזאת....וגם ב DDR600 הם מבטיחים 2.5 4 4 7 .....שאלתי היא כזאת כרגע אני עומד על 233.3 MHZ ואני על 2.8V בתיזמונים של 2.5 3 3 6 .....האם אפשר לשפר את התיזמונים או שזה בסדר גמור. והאם בכל מצב 2.5 3 3 5 יהיה יותר טוב?....תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
הזכרונות האלו: http://www.tms.co.il/product/12189 הם מוצעים במחיר די משתלם וטוב, הבנתי שהחברה הזו היא בת SAMSUNG, איך היא? הזכרונות יהיו טובים לגיימינג ולשימוש כללי במחשב? הם מהירים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, אני קונה את ה-e6300 ויחד איתו לוח אם + זכרון ההתלבטות שלי היא בין השלושה לוחות האלה: asus p5ld2- vm SE 590 ש"ח asrock conroe xfire-sata2 565 ש"ח gigabyte S3 588 ש"ח אוברקלוק קל (עד 350)
-
- 2 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי, אם אני מחבר כ. מסך נוסף ללוח אם שמגיע עם כ. מסך מובנה, האם ניתן לחבר שני מסכים, אחד ללוח ואחד לכרטיס ושהם יפעלו במקביל? תודה!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
היי לכולם. כפי שנאמר בכותרת, אינטל הכריזה היום, 8.7.2020 על תקן 4 Thunderbolt שרובו פותח בישראל. למרות שהוא מבוסס על USB 4, אינטל טוענת לבקרה על איכות המוצרים שיורשו לשאת את הסימון של TB4. המעבדים הראשונים שיביאו את הבשורה יהיו TIGER LAKE.
-
- 2 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת איך אדע בוודאות שהמעבד התקלקל ?
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-
-
שלום קניתי מארז עם usb3 בפאנל קידמי יש לי לוח אם ga-z68a-d3h-b3 אין לו חיבור על הלוח לusb קידמי יש לו שני יציאות אחוריות האם ישנה דרך/מחבר לחבר את הusb הקידמי ליציאה אחורית?
-
- 2 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי אנשים ,אני בונה לחבר מזבל שיש בבית מחשב זמני . עכשיו לבעיה שלי , החברה הזאת לא קיימת מאז 2003, לא מצעתי דרייברים ברשת בכלל, חשבתי ללכת לפני ה צ'יפסט, הדגם של הלוח הוא lucky star 6va694t ver 1.0 מדובר בלוח ל סוקט 370, הצ'יפסט הוא via vt82c686b שכיויכול בה עם אודיו מובנה ,יש עוד צ'יפ שהוא של אודיו על הלוח גם עם סמל של VIA. העם דרייברים מאתר של VIA יספיקו לי ? PS, הצלחתי רק להשיג מדריך למשתמש שעזר לי עם הג'מפרים לפחות מכווה שתעזור לי
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
האם אפשר להרכיב זכרון DDR2 533 MHZ בלוח שתומך DDR 400 MHZ ? האם ב- DDR2 מספר פינים שונה מה-1 השאלה נובעת משיקול מחיר שה- DDR2 יותר זול? בקיצור האם זה יעבוד ויהיה אולי ניצול עתידי ליחדת הזכרון ללוח אחר (הלוח כרגע בתושבת 478 עד 400 MHZ )
-
- 2 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איזה מעבד עדיף מבחינת ביצועים, Core 2 DOU 6420 או i3 540 והאם ההבדל משמעותי (מורגש בגיימינג) תודה.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
או קיי היום בדקתי בaida טמפ' הטמפ' של המעבד והm0b0 בסדר הm0b0 ] 37 המעבד - 44 אבל מה זה aux ולמה הטמפ' שלו 125?! מישהו יודע איך להוריד טמפ' של הaux?
-
- 2 תגובות
- 547 צפיות
-
-
היי להלן המחשב שיש לי כרגע המעבד כבר איתי בערך 5-7 שנים כנ"ל הזיכרון להלן המפרט כרגע i5 2320 3ghz זיכרון 8GB DDR3 לוח אם msi z77a gd55 and redeon hd 7900 המחשב הוא לגיימינג בעיקר משחק GW2 משחק שעובד חזק בעיקר על המעבד חשבתי ללכת על I7 7700 ללא OC איזה לוח אם וזיכרון אתם ממליצים בהתחשב בזה שהתקציב 2000 - 2200 ש"ח ?
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רכשיתי אתמול 2 סטיקים של OCZ 6400 2*1G 800 בתזמון של 4-4-4-15 אצלי במחשב היה כבר את אותם הסטיקים רק בתזמון של 4-5-4-15 אחרי שהתקנתי את 2 הסטיקים החדשים על מ"ע שהיא ויסטה ביזנס היא לא מזהה את כל ה4 ומראה רק 2.93 וכמו כן אותו דבר בביוס מיותר לציין שעדכנתי את הביוס זה עדין לא עזר כמו כן חברתי את הסטיקים האלה בנפרד והם שניהם עבדו גם חברתי סטיק ישן יחד עם סטיק חדש באותו ערוץ ועדין המחשב מזהה רק 3 השאלה שלי היא האם התזמונים השונים יכולים לגרום לבעיה או שיש בעיה בלוח המפרט הוא C2D 6400 ASUS P5B DELUXE ספק HEC 450 GTS8800 640 EVGA תודה מקווה שלא שכחתי כלום
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
כשאני מדליק תמחשב אני מנסה להכנס לביוס על ידי לחיצה של DEL של TAB שכל משכתוב שם שאיפה שצריך ללחוץ שום פעולה לא נכנסת הוא ממשיך למערכת ההפעלה ... מה עושים ? יש לי לוח של גיגאבייט P67A UD3-B3
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! יש לי כרגע במחשב 2 כרטיסי זכרון מדגם Kingston HyperX DDR4 8G 2133MHz CL14 עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 כרטיסי זכרון כי יש לי 4 סלוטים. האם אני יכול לשים כרטיס זכרון של יותר MHz ? והאם אני חייב שה CL14 יהיה אותו הדבר ?
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
בקרוב אני עומד לקנות מחשב ובגלל התקציב אני לוקח E4400 ואת המאוורר Arctic Cooling Freezer 7 Pro וחשבתי לעשות לו OC.. הבעיה היא שלחבר שלי יש את המעבד (בלי OC ומאוורר סטוק וג'יגה זיכרון).. עכשיו, הוא אומר לי שהוא לא מת על המעבד ולדעתו הוא לא כזה מהיר וכו'.. עכשיו השאלה היא האם הוא לא מהיר בגלל הג'יגה זכרון (למרות שהוא אומר שמשחקים שהם לא הכי כבדים לוקח להם דיי הרבה זמן להטען) או בגלל שהמעבד עצמו פשוט לא הכי טוב והוא יותר מעבד תקציבי אז ההתלבטות היא או לקחת E4400 ואת המאוורר ואת הכרטיס מסך 8800GT של PALIT שהוא הכי זול או אולי לרדת בכרטיס מסך ל3850 ולקחת E6550 ולעשות לו OC ואז המחשב ירוץ יותר מהר אבל המשחקים לא ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות.. עכשיו הקטע הוא שרוב הזמן אני לא משחק…
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום מישהו יודע למה אני לא מצליח להפעיל את המעבד שלי על 1553MHz? כל פעם שאנ י שם אותו על המהירות הזאת הWINDOWS XP שלי מתחיל לעלות ואז עושה RESTART, אניי חושב שראיתי שם איזה הודאת שגיאה בכחול הביוס שלי הוא 1.08 מישהו מכיר פתרון לבעיה כי אני עובד עכשיו כל 1100Mhz תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קראתי בנעוץ ובעוד פורומים שהלוחות החדשים תומכים במעבדים עתדיים.ועדיין זה לא מובן לי.או שלא הבנתי נכון.מה הכוונה מעבדים עתדיים? עד כמה שנים זה יתמוך? ואיך זה משתנה בין שאר הסוקטים למשל 750 620 וכו.האם אני אוכל לחבר ללוח שלי את המעבד שיצא בעוד 4 שנים?. יש לי לוח gigabaite: soket 750 p55 ud3 .תנו לי קצת מידע.
-
- 2 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ככל הנראה, לאחר שבהתחלה סירבתי להאמין, כנראה הלוח הזה הוא חתיכת חר* על מקל... תראו בעצמם באוברקלוקרז כנראה שאני לא יקנה אותו...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 :2.66G לוח אם : GIGABYTE: GA-8VM800M-775 זכרון: DDR 512MB 400HZ לפי האתר של גיגבייט ניתן להרחיב זכרון עד 2GIGA האם כדאי ? האם זה ישפר את המהירת של המחשב ? האם ההחלפה היא פשוט לשים 2 זכרונות של 1GIGA מבלי צורך בהתקנה\תוכנה נוספת ? תודה
-
- 2 תגובות
- 889 צפיות
-
-
שלום לכולם, מה קורה?.... סתם אז ככה... אני צריך לוח טוב למעבד ?P4 2.66 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? ו...... מ- WWW.KSP.CO.IL ושהלוח יעלה לא יותר מ- 400 שקל[ תודה מראש!~
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב בעל לוח של אינטל עם ציפסט 865 INTEL E210882 לאחר נסיונות רבים להשיג את הלוח בארץ למכירה התיאשנו כי כנראה לא קיים העניין הוא שעל המחשב כרגע מותקנות תוכנות מאוד מיוחדות שלאף אחד אין כח להתקין עוד פעם עם רשיונות וכו ודרייברים וכל החומר שנשמר בתוכנות השאלה היא האם יש אופציה להחליף את הלוח ללוח של אינטל בעל אותו ציפסט שיוכל ללא התקנה חוזרת לקבל את ההתקנות הקודמות ללא שינוי???
-
- 2 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את המעבד שבנייד שלי. להלן הפרטים: יצרן : Emachines(היה של Acer) דגם : e732 אני לא אפרט פה יותר מידי, העלתי תמונות מCPU-Z שמראות את כל הנתונים הרלוונטים. מצאתי שהסוקט שלי הוא G1(או בשם המלא rPGA989) ואת כל המעבדים התומכים פה. הבנתי שלמרות שהסוקט זהה יכול להיות מצב שהמעבד לא יתאים. האם אתם יכולים לעזור לי עם זה? לדעת איזה מהם בטוח יעבוד עם הלוח אם שלי? וכמו כן איזה מהם מומלץ?(מחפש את הכי חזק ומהיר, כשיוצאים מן הכלל הן גרסאות האקסטרים בגלל שהבנתי שהן צריכות קירור מתאים). תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לבן דוד שלי יש מחשב עם מעבד I5 ולוח אם שתומך זכרונות DDR3. הוא רצה לשדרג כרטיס מסך והטכנאי בחנות אמר לו שלכרטיס מסך שהוא רוצה יש זיכרון DDR4 ולכן המחשב לא "ינצל" את הפוטנציאל של הכרטיס מסך. יש בכלל קשר בין הזיכרון בכרטיס מסך ולתמיכה של הזיכרון בלוח אם? זה לא קשור רק לזיכרון RAM? מרגיש לי שהוא בלבל את המוח תודה
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-