מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שיתאים למעבד AMD 3000 64bit . אודה לדגם מדוייק ומחיר ?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם שידרגתי לאישתי את המחשב והרכבתי לה מערכת המבוססת על המעבד שבכותרת, המעבד מהיר וכמובן מהווה שיפור לפנטיום 3 1000 שהיה לה אך נשאלת השאלה האם המעבד הזה (2200+) throughbred הוא לא מוצלח או שהיו לו באגים כלשהם כי אני בקושי נתקל בו אצל אנשים וגם פה בפורום ואם אני מוצא כל מיני בנצ'מרקים באינטרנט הוא לפעמים מפסיד ל אתלון 2100+ או 2000+ היתכן כזה דבר. (המעבד מורכב על לוח של CHAINTECH - 7INF2 מבוסס אנפורס 2 עם 512 מגה זיכרון DDRAM).
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
לפי תכנת EVEREST, אלו נתוני המעבד: AMD Athlon XP, 1533 MHz (11.5 x 133) 1800+. אז זה 1533 או 1800? וכן, מהו CPU ALIAS ? (במקרה שלי זה palomino).
-
- 8 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני מעוניין בהמלצה למעבד, לוח-אם וזכרונות עבור HTPC. גודל המארז הוא 435W x 150H x 458D (מארז מאלומיניום). גודל הלוח-אם (ATX) הוא 254W x 232L (מקסימום). גודל הספק כוח הוא 150W x 85H x 140L. האם מדובר בגודל סטנדרטי של PSU למארז ATX? המארז אמור להיות מקורר בצורה פאסיבית בלבד (מעבד, לוח אם, זכרונות, כרטיס מסך), מלבד שני מאווררים שקטים בגודל של 60mm שמוציאים אוויר מהמארז בחלק האחורי של המארז, ומאוורר שקט בגודל של 80mm (או 120mm) בחלק הפנימי של הספק כוח. הייעוד של ה-HTPC הוא ניגון סרטים ושירים, קידוד של סרטים ושירים, הקלטת סרטים באמצעות כרטיס PVR, גלישה באינטרנט, הפעלת תוכנות שיתוף קבצים ומשחקים. המחשב אמור לאפשר ניגון סרטים, קידוד סרטים, הקלטת סרטים, והפעלת תוכנות שיתוף קבצים …
-
- 209 תגובות
- 18.8k צפיות
-
-
אני יודע שזה לא הפורום המתאים אבל בפורום שם של האודיו כבר כולם הלכו לישן...
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html מחשב נייד אשר מתוכנן להיות מוצג ב2006 בעל 2 טרה זיכרון קשיח טרה זיכרון תפעולי ומהירות של 6.8 גה"ץ ימים יגידו עריכה: אני לא בטוח אם זה אמור להיות פה אם לא נא להעביר
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
ה-DFI Lanparty UT Nforce 4 ULTRA או ה- Asus A8N-Premium הלוח ישולב עם 7800GT, ולא יכלול SLI.
-
- 9 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי תקציב של 400 לקנות זכרונות ואין לי מושג מה לקנות כל הדידיארים למיניהן בבקשה עזרה... מודה מראש
-
- 4 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
שלום באפשרותי להשיג אחד ממעבדי האינטל הבאים במחירים נמוכים מאוד... אנא, בלי להתייחס למחיר המליצו לי על המעבד החזק ביותר מביניהם, והטוב ביותר לאוברקלוק Intel® Pentium® D Processor 830 Intel® Pentium® D Processor 820 Intel® Pentium® 4 Processor 650 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 640 Supporting Hyper-Threading Technology Intel® Pentium® 4 Processor 630 Supporting Hyper-Threading Technology תודות, נדב
-
- 9 תגובות
- 818 צפיות
-
-
http://atomchip.com/_wsn/page4.html ! פאקינג מעבד 6.8 GHZ טרה בייט זכרון וטרה בייט הארדיסק LIFE'S NOT FAIR !
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש מחשב חדש מבוסס AMD 3000 64bit לוח של DFY ULTRA מהספק שאני רוצה לרכוש את המחשב אין זיכרונות של Twinmos והוא המליץ לי על Gail השאלה שלי האם כדאי לרכוש אותם ( 2x512 ) או לבקש סוג אחר של זיכרונות ? ( לא מתכוון לבצע O.C ).
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
טוב הזמנתי מחשב לפני כמה ימים עכשיו אני יכול לשנות תזכרונות כי לא הייתי בטוח לגביהם אז הנה: אני הזמנתי את ה-Corsair 400mhz 3200XLPT 2-2-2-5 ואני רוצה לשנות ל-OCZ 1gbx2 Platinium 2-3-2-5 והם עולים עוד 900 שקל משהו כזה עכשיו אני לא מדבר פה על הכסף פשוט אם אני רוצה להזמין אותם הם יגיעו רק עוד שבועיים אז מה אתם אומרים כדאי לחכות? והמערכת שלי היא כזאת וזה בעיקר למשחקים: amd 3700 san diego Leadtek 7800GTX Extreme edition ocz powerstream 520w OCZ 1gbx2 PLATINIUM 2-3-2-5/OCZ 512x2 platinium rev2 2-2-2-5/Corsair 3200XLPT 512x2 2-2-2-5 wd 160gb sata2 antec p160 nec 3540A DFI Lanparty ultra-D מה אתם אומרים כדאי זה יתן הרבה יותר ביצועים לא?
-
- 16 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום לכולם - אני מרכיב מחשב וגיבשתי מפרט אבל הבעיה שלי היא לוח אם שיתמוך בכל הרכיבים - ניסיתי לחפש ברב האתרים שמציעים את הקטלוג באינטרנט אבל הם לא מנדבים הרבה מידע - אז ככה: זיכרון ddr 2 533mghz hd sata 2 16mb cache cpu amd athlon 64 bit box 939 pin graphics card ati x550 256 mb 128bit תודה רבה לכם על העזרה . ביי
-
- 5 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות לוח אם למפרט הבא : מעבד AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor זכרונות TWINMOS DDR 512MB 400mhz CL2.5 הארד דיסק WD 200GB 7200RPM 8MB JD SATA כרטיס מסך LEADTEK WinFast PX6600GT TDH Extreme 128MB DDR PCI-EXPRESS איזה מ - 2 האופציות עדיפה ? ולמה ?
-
- 48 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שלום חברים הסימולטור תומך בריבוי מסכים , אם אני משתמש במחשב אחד 2 כרטיסי מסך יש ירידה ב fps ויכול להיות שאין טעם בכלל ללכת על 4 מסכים ומחשב אחד. לעומת זאת יש כאלה שמשתמשים עם 2 מחשבים אחד חזק והשני חלש יותר ואז הגרפיקה היא סבירה. עם 4 מסכים השאלה שלי היא האים אני יכול להשתמש בכפולי הליבה במקום 2 מחשבים האם אפשר שכפולי הליבה יתנהגו כאלו הם 2 מחשבים חד ליבתיים תודה
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט בין גרסת ה PRO לגירסת ה ROYAL ולא מוצא ביקורות על ה PRO חיפשתי גם כאן באתר ומצאתי רק דברים כללים עליו. באתר של החברה ראיתי שיש כמה שינויים קטנים כמו 6 חיבורי SATA במקום 4 בPRO אני מניח שעיקר השינויים הם בבנדאל ואותו אני לא מצליח למצוא תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אם אני מחפש לוח אם למעבד AMD, ואני רואה כמה שהנתונים שלהם מתאימים לי (מבחינת חריצי הרחבה, כרון שניתן לשלב וכד'). איך אני יודע האם הצ'יפסט הוא טוב יותר או פחות מלוחות אחרים שאני בוחן?
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המפרט הבא: Intel pentium 4 3.0 Prescott 32 bit Asus לא משנה כרגע הדגם 2*512 DDR גם לא משנה המהירות והחברה אני לא מעוניין לקבל ביקורת על המפרט או הצעות אחרות למפרט וכו' אלה אני רוצה שתתמקדו בשאלה שלי מה יותר משתלם מבחינת ביצועים (לא מבחינת תשלום) ל 4-5 השנים הקרובות מעבד 32 ביט או 64 ביט (אני לא מעוניין בשידרוג במשך 4-5 השנים הקורובות) במקרה ואני לקוח 64 ביט אני חייב לקחת לאוח אם אחר וזיכרונות DDR2 שכל זה + תוספת של 90$ אז מה יותר שווה להוסיף את ה 90$ (שאין לי בעיה להוסיף) וקחת 64 ביט או להישאר אם 32 ביט? אני חוזר שוב אני לא מעוניין בתשובות כמו קח 32 אחרי שנה תשדרג אני לא מתכוון לשדרג/להחליף/לקנות מחשב חדש או חלקים בודדים (רק אולי כרטיס מסך) במשך 4-5 שנים הבא…
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
למי שלא מכיר זה תכונה במארז ובלוח אם שאם פותחים את הדלת של המארז היא מתריעה אבל התוכנה לא מתריעה לי בזמן אמת (כאילו בWIN) אלא רק אחרי הפעלה מחדש והיא מראה את זה בהתחלה (כשהביוס עולה) אם מישהו מכיר ויכול לתת לי תוכנה שתודיע בזמן אמת אני אודה ... בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/IT/showdoc.aspx?i=2523&p=2 הגוגל מיני מפורק לחלקים, עם קצת הסבר על השימוש בו... http://www.google.com/enterprise/mini/
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
איזה לוח הכי עדיף ל-3700+ SAN DIEGO ? שלא עובר את ה-1000 שקל ... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2521 קצת על הפנים החדשות של ECS . כבר (מזמן) לא חלקים סוג ג! אז אם מישהו מפחד מהשם , שיקרא את הכתבה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הלוח Asus A7N266-VM עם מישהו מכיר אותו איך אני בוחר בביוס לעשות אוברקלוק למה אני מחפס ומחפס לכרטיס מסך מצאתי למעבד לא מצאתי עם למישהו יש את הלוח הזה או מכיר איפה אפשר לעשות את זה ??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
כשאתם בוחרים לוח אם - כמה חריתי הרחבה אתם לוקחים בד"כ (PCI)?
-
- 5 תגובות
- 739 צפיות
-