מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום, כמו שכבר הבנתם המחשב שלי מורכב מהלוח אם של אסוס ובמארז של הקרוסר. הבעיה שלי היא כזאת: במארז יש מאוורר עליון ומאוורר קדמי עד אתמול המאוורר העליון הוציא אוויר והקדמי הכניס אויר לתוך המארז. אתמול השתמשתי/הפעלתי את התוכנה של ASUS - FAN Xpert 2 שהיא באה בבקרת השליטה של הלוח ונותנת אפשרות שליטה על המאווררים לפי מאמץ עבודה ברכיבים. לאחר סריקה אוטומטית שעשתה התוכנה , היא הפכה לי את הכיוונים של המאוררים, עכשיו העליון מכניס אויר למארז והקדמי מוציא אויר. איך אני הופך בחזרה את כיווני המאוררים ??? עזרתכם....
-
- 2 תגובות
- 857 צפיות
-
-
מדובר על מחשב שרכשתי בספטמבר 2006, הבחור וותיק ולמרות זאת עדיין הפעיל לי BF3 על הגדרות נמוכות ופעל כשורה הוספתי לו השבוע כרטיס מסך של GAINWARD כי הוא היה עם אחד מובנה... סה"כ השקעה של 260 ש"ח כולל מאורר למעבד. המפרט: מעבד -Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz לוח אם-Gigabyte GA-G31M-ES2L v2 זכרון-Kingston 2G DDR2 800Mhz כ.קשיח-WD 500 SATA 2 7200 RPM כרטיס מסך-NVIDIA GeForce GT 430 ספק כוח-Golden Tiger 450W מארז-Sharkoon Vaya Eco White נשרף לי המאוורר של המחשב וקניתי מאוור פשוט ב50 ש"ח ומכאן מתחיל הסיפור המעצבן.. המאוורר דגם Arctic Alpine 11 Pro Rev.2 נעזוב את העובדה שהמאורר הנ"ל שערורייתי ביותר ולקח לי 3 שעות להרכיב אותו בכל מיני פוזיציות עד של…
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
איזה מהלוחות הנ"ל עדיף? נראה לי שה AS-ROCK, אבל יש לי ניסיון עבר מצויין עם Gigabyte. מה אתם אומרים? קונה באמזון והם עולים שם אותו דבר. לא מתכנן OC, וחשוב לי USB-C וגם בקר אודיו איכותי. ASRock Z370 EXTREME4 https://www.amazon.com/ASRock-Motherboard-Motherboards-Z370-EXTREME4/dp/B0763BS899/ref=sr_1_7?s=pc&ie=UTF8&qid=1518017053&sr=1-7&keywords=z370 GIGABYTE Z370 HD3P https://www.amazon.com/dp/B0762RN791/ref=twister_B0763NH11M?_encoding=UTF8&th=1 תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
לאחר ייעוץ (של חברי הפורום) ניגשתי לחנות וביקשתי מחשב עם מפרט (המפורט למטה) נאמר לי כי אין לחנות אפשרות לספק את לוח האם (כפי שנמצא במפרט) והציעו לי אחר באותו במחיר. לוח האם החליפי הוא: GA-K8NF-9 האם עדיף ? (הוא בכלל תומך ב SATAII) אם, לא, מה במחירים דומים כדאי לבקש כך שיתאים לשאר הרכיבים? Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE BOX ABIT - KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II 512MB DDR 400MHz V-DATA/TWINMOS/KINGSTONE HITACHI Deskstar 80GB Sata II (WD,MAXTOR או דגם מקביל של) ATI X300-SE PCX 128MB +TV,DVI צורב סטנדרטי (52 32 52) של LG/SAMSUNG HEC Compucase CI-6A19 300W SAMSUNG 17'' 793 DF FLAT
-
- 2 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שמעו יש לי במחשב שתי סטיקים של 128 RDR ובנוסף בשתי הסלוטים האחרים שתי לוחות כאלו שאמרו לי שהם נועלים.. השאלה שלי האם הם נחוצים? כי אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד לפחות למחשב והם תופסים לי הכל
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
-
חברה, תסבירו לי בבקשה על מה המחיר המטורף הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6070 כולה זכרון...
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
היי, אני חייב לוח מעבד וזכרון חדש , שלי כבר ממש ישנים (P4 1700, לוח ישן מאוד ו640MB זכרון אבל SD) משהוא ממש ישן... יש לי 1800 ש"ח לא יותר, אל תגידו לי להוציא מההורים עוד 200 - 300 שקל כי את ה1800 בקושי הצלחתי וזה גם עם עזרה של "מבחוץ"... אז בבקשה תנו לי משהו שיסדר אותי לשנתיים הקרובות... תודה.
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
האם כבר קיימים בשוק לוחות כאלה למכירה? ואם יש, האם הגיעו כבר לארץ ?
-
- 2 תגובות
- 842 צפיות
-
-
שלום רב ברשותי מעבד 2.2GHZ AMD ATHLON XP 3500+ לפני כשבוע רכשתי geforce 9500 gt 512 m DDR2 2GB 800MHZ ברשותי ספק 500 W שאלה ראשונה אני מעונין להפעיל משחקים אך המעבד מגביל אותי ( אני מפעיל את GTA IV רואים שהכרטיס מסך מריץ אך מוגבל על ידי המעבד החד ליבתי החלש ) אני חפץ במעבד חדש אך בסיסי ביותר למשחקים הכרטיס מסך טוב והזכרון מספיק זהו הלוח אם שלי שתומך בהרבה דברים Motherboard Name Gigabyte GA-M55plus-S3G v1 איזה מעבד אוכל להרכיב עליו על מנת להגיד לתוצאות טובות במשחקים תקציב 350 שקל
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
Gigabyte GA-7VAXP VIA KT400 או LEADTEK NFORCE 2 WinFast K7NCR18D-Pro ??? אני לא מתכוון לעשות OC....... תודה לכל העוזרים......
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי סליחה על העתקת ההודעה ...... למנהלים ... [ זה דחוף ]
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
-
+ ה1000ghz זכרון וירטואלי? כי אני חושב לעבור לויסטה במיוחד בשביל לעבוד עם 6 ג'יגה
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי את המפרט המצורף. אני עובד עם 3D MAX ואני רוצה להוסיף זיכרון. האם אני יכול להוסיף עוד 2G זיכרון למחשב לפי המפרט? תודה רבה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בנדל של לוח אם- מעבד- זיכרון. אם למישהו יש המלצה על חלקים.... שמתאימים כם אחד לשני כמובן..... יש לי תקציב של 2500 בתודה מראש. קובי.
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש של abit ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי [הטלפון צונזר] חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ו…
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מעבד e6600.. בתוכנה cpu-z הוא מראה שהמעבד משתמש רק ב1.5 ghz , מתוך ה2.4 שלו.. קראתי בפורום ואמרו שכאשר המעבד מתאמץ, הוא משתמש בכל ה2.4. אבל כשאני מקודד סרטים או דברים בסגנון (משחקים) והמעבד פועל הרבה, בתוכנה זה עדיין מראה לי שהוא מפעיל 1.5, מישהו יכול להסביר לי בבקשה למה זה קורה
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בביוס יש לי את האפשרויות הבאות: Cpu Brand : Intel Cpu Type : Pentium Cpu Speed : 800mhz (אי אפשר לשנות) Cpu ratio Selection: 8.0x (אפשר לשנות) Cpu Frequency 100mhz (לא ניתן לשנות) המעבד שלי הוא CELERON 1700NHZ. איך ההגדרות שלי צריכות להיות? אני מקווה שתתנו לי תשובה מניסיון או מידע על בטוח כי אני לא רוצה לקחת סיכון ולשרוף תמעבד *עריכה* עד היום ההגדרות היו ככה אבל עכשיו שמתי לב שהמעבד בעצם עובד על 800 מגה הרץ והוא אמור להיות על 1700 ובשביל זה אני חייב לעלות במקום 8.X ל17.X השאלה היא איך זה אמור להיות.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום ברשותי מפרט מעבד i7 860 זיכרון 4GB וכרטיס מסך radeon hd 5850 ישנם משחקים שעובדים לא בצורה הכי משכנעת אפשר לומר, לא אופטימלי. כרטיס מסך ומעבד אני לא מתכוון להחליף כי אני דיי משוכנע שהם עושים את העבודה. שאלתי היא לגבי זכרונות, יכול להיות ששידרוג זיכרון המחשב ישדרג משמעותית את הצורה שבה המחשב מריץ את המשחקים?
-
- 2 תגובות
- 747 צפיות
-
-
שלום תותחים, אני שוקל לשדרג את המפרט שלי למרות שאני סך הכל מרוצה כרגע, אבל חושב קדימה. השאלה שלי, האם יש טעם לשדרג כרגע עם המפרט הקיים שלי, ואם על מה הייתם ממליצים? מעבד או כרטיס מסך? שניהם? האם זה יחסית פשוט לשדרג מעבד? האזה בכלל כדאי? האם אני ארגיש הבדל משמעותי במשחקים? - אני לא משחק הרבה, אבל נהנה לדוגמא מ DOOM ו RTS למינהם. מבחינת תקציב, לא הייתי רוצה להוציא יותר מ 2000 שקלים בשלב זה. בנוסף, הייתי רוצה לבדוק מהו צוואר הבקבוק כשאני משחק, מעבד או כרטיס מסך - יש לכם המלצות כיצד לבדוק את זה? יש המלצות לתוכנת ניטור טובה? מפרט נוכחי: לוח: H97-HD3 מעבד: I5 4690s כרטיס מסך:R9-280x זכרון: 16GB DDR3 …
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לוח אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ זיכרון - KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ CL5 KVR800D2N5/2G מה ההבדל במעבדים בין BOX לבין TRAY והאם זה מצדיק את ההבדל במחיר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
שלום, (אני בא לפורום הזה בגלל שהתייאשתי מפורום מפרטים, וגם כי אני שואל רק על לוח וספק אז זה מתאים. אל תפנו אותי לשם, בבבקשה, הקדמתי אתכם) כרגע זה מה שבניתי: AMD AMD Phenom II X3 720 BE 2.80GHZ BOX, יחידות 1 ¤825 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1756 Asus M4N78 PRO nForce 8300 Socket AM3/AM2 , יחידות 1 ¤563 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1959 NZXT Tempest "AirFlow King" No PSU, יחידות 1 ¤390 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=1502 SeaSonic 500W SS-500ET-APFC-F3, יחידות 1 ¤359 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?productid=991 Corsair DDR2 4096MB 800MHZ XMS Dual Channel CL5, יחידות 1 ¤292 http://www.tmsfox.co.il/product.aspx?product…
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מי משני הלוחות עדיף? לOC...וגם בכללי מי משניהם יותר עדיף...אני יודע שהABIT הוא בעל צ'יפסט יותר חדש...אבל על הDS3 תמיד שמעתי דברים טובים והABIT חדש אז אוליי יש בעיות עם הלוחות החדשים או דברים שאני עוד לא יודע
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-