עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by yuri1987,

יש צפי מתי יגיעו לארץ? או שכבר יש חנויות שמוכרות? ראיתי שבארה"ב כבר מוכרים אותו בחלק מהחנויות כמו ncix.com

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by barodoy,

שלום. כרגע יש לי לוח אם Z97 עם 2 זכרונות ראם DDR3 של קינגסטון. אני מעוניין להוסיף עוד 4 ראם, מה צריך לקחת בחשבון? האם אפשר לעבוד עם 3 כרטיסים? תודה.

3. Started by TGA,

מעניין אותי לדעת מה ההבדלים בין מעבדי אינטל וAMD.. כי רוב אנשים שאני מכיר אומרים שאינטל הרבה יותר שווים ושאני פה גולש במפרטי מחשב אני רואה שרוב האנשים מעדיפים לתת לבנאדם שמעוניין לקנות מחשב מעבד AMD.. אני יודע שמעבדי AMD יותר זולים אבל האם הם באותה רמה כמו אינטל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שקט הוא פרמטר חשוב עבורי בגלל שהמחשב מיועד להיות ממקום בחדר שינה. האם להערתכם אותם מעבדי penryn 45 יכולים להסתפק בקירור פסיבי באמצעות heatsink גדול ללא מאורר כלל? מתי הם יהיו זמינים לרכישה בארץ בשוק הביתי ומה צפוי להיות מחירם המשוער ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. אני מתכוון לשדרג מחשב השנה ולכן מתחיל להתעניין בשינויים שהיו בשוק ששלוש שנים האחרונות. התחלתי לקרוא על זיכרון וברור שתדירות גבוהה יותר ותזמון נמוך יותר זה טוב יותר אבל הטענה הייתה תמיד שבפועל זה חסר משמעות, לכן בזמנו קניתי Hyperx fury 2133Hz CL14. פתאום עכשיו יוטיוב מלא בהשוואות שמראות כ10% הבדל בFPS שזה המון בהתחשב שהתוספת במחיר זה 30$ בלחץ (תוספת של 10% בכרטיס מסך רציני הייתה עולה מאות עד אלפים) עדיין יש סקירות שמראות הבדלים זניחים אבל זה כבר ממש לא חד משמעי רציתי לדעת מה אומרים על זה המקצוענים בתחום? מה ההמלצה היום עבור גיימינג? https://www.youtube.com/results?search_query=ram+speed+benchmark

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by tom_k85,

איזה דגם+חברה הכי טובים לOC רציני(DDR)? ולמה הם יותר טובים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  7. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם, רציתי לדעת אם זה אפשרי לפתוח ליבות בלוח Gigabyte GA-MA770-UD3 עם מעבד AMD X3 720 ? תודה לעוזרים

8. שלום, אני צריך עזרה במציאת לוח אם שמתאים לחלקים הבאים מעבד:Intel Pentium D זיכרון: DDRII 533MHZ כרטיס מסך: Nvidia Geforce 6200 256MB AGP תודה מראש,מתן

9. Started by avihai007,

ואם אפשר גם את הטלפון. תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by Nahum2,

ומשהו לא בסדר..... http://img265.imageshack.us/my.php?image=wtfuy5.jpg אבל במפרט רשום 667 MHZ.... האם אני עומד להקטל או שעבדו עלי?

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  11. Started by shimeoni,

ברצוני לשאול : 1 זכרון ddr 1 איזה מהירויות נכללות בו? 2 זכרון ddr 2 כנ"ל? 3 זכרון ddr 3 ?כנ"ל

• 2 תגובות
    • 878 צפיות
  12. אני מתכוון לזיכרון המחשב. ועוד שאלה האם הזיכרונות של החברה SUPER TALENT 800MHZ טובים למשחקים?

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  13. שלום לכולם. קיבלתי לוח אם MSI 6309 גרסה 1.0 ואני לא מצליח להתקין XP. הצלחתי להתקין WIN98 אבל בהתקנה של XP לאחר האתחול הראשון כשאמורה להתחיל ההתקנה (לאחר העתקת הקבצים) המחשב עושה RESET. ניסיתי להחליף כרטיסי מסך, זכרונות וכלום. יש למישהו רעיון מה לא בסדר? ניסיתי לעדכן ביוס לגרסה 1.9 וניסיתי גם להוריד לגרסה 1.8 ואין הבדל. תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  14. Started by _BooM_,

אני מעוניין להחליף בין 2 מחשבים, הרכיבים שיוחלפו: זכרון, כרטיס מסך והכי חשוב: הכונן הקשיח. האם די בהחלפת הכונן הקשיח בשני המחשבים מבלי לפרמט את הכוננים, או שזה לא יעבוד? תודה

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  15. המערכת : MSI K8N Neo2 Platinum S939 A64 3200+ Winchester Samsung DDR400 UCCC 512X2 7300GT 256MB AGP הבעייה : הלוח עבר איפוס,בהגדרה מחדש הגדרתי כך : Bus Speed : 200MHZ HTT: X5 V Core : 1.4V V Mem : 2.5 Mem Timings : 3-3-3-8 T2 וכאן הבעייה בעצם,כשאני מנסה לתת לו T1 הוא לא יציב,ונתקע בווינדוס בכל מיני תוכנות (נגיד אם אני מפעיל את ה Prime95 ושנייה אחר כך את ה Everest אז המחשב קופא וזאת לא בעיית תוכנה כי הוא קפא גם בשלב של כיבוי המחשב אחרי שהוא סגר כבר את כל התוכנות..) וברגע שהוא נתקע ואני נותן לו ריסט,אפילו בכניסה לביוס הוא נתקע..לא יודע מה עובר עליו :-\ אוליי עדכון ביוס יעזור? כי אני כבר אובד עיצות..כל היום שרפתי עליו ולא הצלחתי לפתור את הבעייה אשמח לשמוע רעיונות. תודה ושבו…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. מה דעתכם על הזכרונות האילה? GEIL 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT WITH COOLING CL-5-15-5-5 אשמח לשמוע דעתכם + הצעות תודה ניר

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. הכרטיס PCIe2.0 nVIDIA GeForce 9400GT 512MB יתאים ללוח לוח: מותג מתוצרת Intel מקורי G31 Pearl Creek צ'יפסט Intel G31 (לא 945) 1333MHz FSB אני לא בטוח כי במפרט של הלוח ראיתי שמתאים ל PCI.1 אשמח אם תעזרו :-\

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  18. אחרי הירידה המטורפת של המעבדים.יש צפי גם לירידה של לוחות/זכרונות/HD ??

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  19. היי חבר'ה בשעה טובה ומוצלחת קניתי מחשב סלוני בסוף העיסקה הוא הציע לי לשדרג את המעבד בתוספת של 95 ש"ח במקום מעבד athlon dual channel 250 3ghz למעבד triple core 425 יש במחשב מאוורר scythe big shuriken rev b הלוח אם הוא של גיגהבייט 785GMT-UD2H האם המעבר למעבד הזה יגביר את הרעש מהמחשב? האם תהיה תוספת בביצועים ואם כן בכמה בערך? ורציתי לשאול... בגלל שזה מחשב HTPC אין צורך ביותר מדי זיכרון ולכן רציתי 2 גיגה. והאופציה היחידה שהייתה לו עבור 2x1gb הייתה של החברה הבאה : JetRam TranScend DDR 1333mhz X2 תזמונים 9-9-9-21 (21 או משהו כזה לא זוכר). זו בחירה טובה? או שכדאי לי להחליף?

• 2 תגובות
    • 615 צפיות
  20. Started by messi,

המפרט שלי הוא כזה: GEFORCE 8800GTS 640MB INTEL E6300 1GB DDR2 עכשיו עם אני יקנה זיכרון פנימי למחשב 4GB DDR2 והוא יהיה לי עם המפרט שלי אני ירגיש שינוי במשחקים? למשל נגיד בפרו סטריט יעבוד לי על ההגדרות הכי גבוהות חלק חלק אני מתכוון בלי לאגים והעם אני יקבל הרבה FPS?

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  21. Started by D-Bang,

איזו קונפיגורציה עדיפה במצב סטוק, ללא OC, לחסוך על המעבד ולהוסיף לזכרונות או שעדיף בכל זאת להשקיע במעבד?

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by nas,

הבחירה הראשונה שלי היתה של גיגה בייט.. על תוספות על הלוח לא משנות הרבה תבחירה .. למרות שכרטיס רשת על הלוח יועיל קצת :] הלוח למשחקים כמובן יבוא עם AMD BARTON 2500 , 2x OCZ 256MB DDR-RAM 3200 EL Memory 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-6 1T מי מהשלוש או אחד אחר שתציעו האותו מחיר הטוב ביותר (אוברקלוק בהחלט צפוי בשנה הקרובה) Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ABIT NF7 v2.0 nForce2 Motherboard (ATA133, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) Epox 8RDA3 v2.0 NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X,5.1 Dolby Sound, LAN, USB 2.0)

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  23. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

אם אני מוסיף עוד 256 MB זיכרון אני ירגיש הבדל? נגיד במישחקים?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  24. Started by idoaa,

שלום לכולם יש לי לוח אם עם צ'יפסט כמו שמפורט בנושא. איזה צ'יפסט של לוח אם עם SOCKET 1151 שדומה או ממשיך פחות או יותר את אותה סדרה של הצי'פסט שמוזכר בנושא?

25. אוקי המערכת שלי היא : CPU: AMD Athlon 64 3500+ , RAM: 1024mb Kingston CL2.5. Graphics Card: ATi Radeon X1900XT 512MB, Motherboard: Giga-Byte K8N Ultra-9. Power Supply: Enermax Liberty ELT500AWT 500W . Hard Drive: 2XWestern Digital 160GB SATA 2. Disc Drive: NEC 3540A DVD±RW x16 Dual x8. Operating System: Windows XP Professional . Case: Thermaltake Tsunami Dream VA3000SWA Etc: Dell 2007WFP Monitor, Microsoft Microsoft Netural Ergonomic 4000 keyboard , Logitech G5. אני מעוניין לשדרג את המחשב עם לוח מעבד וזיכרון חדשים, התקציב הוא 1500 אבל עם חריגה קטנה לא יזיק. השימושים שלי זה בעיקר משחקים, הקלטה וקידוד וודיאו וצפיה בHD. הבקשות שלי זה, אם אפשר 2 גיגה זיכרון, כמו כן DDR2. …

• 2 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.