עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by K_D,

האם FIREWALL של לוחות M כמו של NFORCE שווה משהו?או נגיד עדיף להידבק לFIREWALL של ROUTER או אפילו של תוכנה(ZONEALARM) עכשיו כרגע יש לי MODEM USB(אני יודע שזה זבל והוא ילך לעולמו אחרי החלפת מחשב) אז האם FIREWALL של לוח M יעבוד איתו? ושאלה כללית:האם לכל לוחות M של NFORCE 4 יש FIREWALL?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. עריכה: באמת שאני מצטער על ההקפצה, אני פשוט רגיל שזה מותר מפורומים אחרים.... (אל דאגה, אני לא גולש בשום פורום חומרה חוץ מHWZONE) אז בעצם ההתלבטות היא בין: DFI nF4 Ultra-Infinity Socket 939 ABIT KN8 Ultra Socket 939 מחיר אותו מחיר (לפחות מה שראיתי בNEWEGG) אז אני משער שגם בארץ המחירים שלהם שווים פחות או יותר... כאמור, לא מתוכנן OC אם יש משהו יותר טוב באותו מחיר פחות או יותר אשמח לשמוע Tnx

• 11 תגובות
    • 888 צפיות
  3. Started by MeTaLhAmMeR,

בחנות שאני קונה ממנה את החלקים למחשב שלי אמרו לי שהDDR2 לא היה מוצלח במיוחד כמו הRDRAM ושלא כדאי להשקיע בזיכרון כזה... רציתי לדעת אם זה נכון?? כי לפי מה שאני יודע עוד לא שמעתי משהו כזה בינתיים או שאני לא מעודכן

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  4. Started by freerider,

שלום לכולם רכשתי מחשב חדש ובו מורכב לוח GA-K8NS ומעבד SEMPRON 3000 64 BIT על הלוח רשום שהוא תומך במעבדי SEMPRON ו ATHLON 64 אבל כשאני נכנס לסיסטם של המחשב אני רואה שהוא מזהה את המעבד כ 3000+ אבל לא כתוב 64. בביקור באתר של GIGABYTE ראיתי שהלוח הזה לא תומך בSEMPRON 64. העניין הוא שברשימת המעבדים שלהם אין בכלל את המעבד הזה, מעבדי 64 יש להם רק ATHLON. אז האם זה בסדר שזה ככה והוא עובד על 3000, או שהלוח הזה לא מתאים למעבד שלי וצריך להחליף אותו? מה בכלל ההבדל בין סמפרון רגיל לסמפרון 64 ?

5. Started by AA123,

אוקי אני עומד לקנות מחשב חדש... כרגע במחשב יש לי 256 RAM... המחשב החדש הולך להיות בעיקר למשחקים... כשאני מפעיל את המשחקים אני אוהב להשאיר תוכניות פועלות.. למשל אי סי קיו, מסנגר, מירק, אנטי וירוס, דפדפנים פתוחים ועוד כל מיני... פעם היה ככה והכל היה טוה ויפה... אבל בזמן האחרון זה לא הולך עם כל המשחקים הכבדים... כדי שהמשחק יעבוד חלק בלי קירטועים אני צריך לסגור את כל התוכניות, כולל האקספלורר ולהכנס דרך מנהל המשימות... עכשיו השאלה שלי היא האם 1024 RAM במחשב בחדש יעזור לי ? ואני לא יצטרך לסגור את התוכניות בזמן שמחקים רצים ?

• 6 תגובות
    • 621 צפיות
  6. שלום מה ההבדל בין שני הלוחות הבאים של gigabyte GA-K8NMF-9 GA-K8NF-9 הבנתי שלשני יש יכולת רשת יותר טובה (לא 10/100 אלא 1000?? ) האם זה נכון והאם יש עוד בתודה מראש

7. Started by Artemis Entreri,

שלום, ברשותי לוח אם של Gigabyte 7n400 pro2 וכרגע יש לי 512 מגהבייט בסטיק אחד של Infenion, DDR400, הבאס מותאם כמובן ל200. (Infineon AED660UD00-500B98X , 512 MB (1 rows, 4 banks) אני שוקל לקנות עוד סטיק של 512 ולהשתמש בתצורת DUAL CHANNEL, יש לי אפשרות לקנות סטיק של KINGSTONE CL3, או GEIL CL2.5 עם קירור (שניהם מאוד זולים בסביבות ה 55$) אני כמובן מעדיף את ה GEIL למרות שבכל מקרה הInfenion לא יוכל לעמוד ב CL2.5 (כנראה). נאמר לי שבזכרונות מ2 יצרנים שונים, עלולה להיווצר בעיה והלוח עשוי לא לקבל אותם בתצורת DUAL CHANNEL, יש לכם הצעות / המלצות מה לעשות ? אני לא רוצה לקנות 2 סטיקים חדשים של 512... ואני מעדיף לעבוד ב SIGNLE CHANNEL אם לא תהיה ברירה, אבל מבין 2 היצרנים האלו מי לדעתם יה…

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by roshim,

gigabyte: GA-8I945P-G או GA-8I945G-MF??

9. Started by Smgr,

למרות שסביר להניח שאין בפורום הזה מישהו שיקנה את הלוח הזה רק תדעו שקיימת בעיה של חוסר תאימות בין הלוח וההארד דיסק הנ"ל ראו הוזהרתם הבעיה ידועה ל GIGABYTE אבל עוד לא שוחרר עדכון או תיקון כלשהו אז למי שלא הבין הלוח לא עובד עם ההארד דיסק הזה. הערה : מקווה ששמתי את זה בפורום הנכון התנצלותי למודים אם לא.

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  10. Started by SweeT_EviL,

יש לי זכרונות Spectek (עד שגיליתי מה יש לי..) מי הם? ואני רוצה לדעת איך הם? איזה איכות? כי ראיתי בזאפ שהם יקרים יחסית... אני מתכוון למכור אותם (2 של 256) ב300 ואחרי שראיתי שזאפ שאחד כזה עולה 300 דעתי השתנתה או אולי זה פסדר?

11. צריך עצה בקשר לולחאם מולטי פורסס תביאו לי דגמים תומך amd 64 bit כמה שיותר וזל יותר טוב תודה לעוזירם מראש

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  12. Started by Meidan2005,

קודם כל תדעו שהרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אז סליחה מראש השאלה שלי היא האם מהירות השעון שרשום בהם היא מהירות לכל ליבה או המהירות הכוללת של שניהם ביחד תודה מראש

13. התקנתי אתמול לוח אם של GIGABYTE: GAK8NS-939 עם מעבד AMD 64 3000+ ו-2 זכרונות של GIEL 2X512MB. שום דבר לא השתנה, שום דבר לא נפל... כאשר חיברתי הכל, הדלקתי את המחשב, הBIOS לוקח מלא זמן, אומר שהDDR DUAL תקין, הוא מזהה את ההארד דיסק שלי בצורה תקינה ואז הוא עובר ל-VERiFYING DMI POOL - עוברות 15 שניות ואז הוא רושם BOOT DISK FAILURE... שום דבר לא השתנה בהארד דיסק, למה הוא לא מאתחל את חלונות?

14. Started by stingeR-,

לחבר שלי יש את המפרט הבא : AMD 64 Venice 3000+ MSI K8N Neo4 Platinum SAMSUNG 512MB PC3200 256x2 TCCC Chips 500MHZ @ 6-3-3-3 1T ועוד ועוד ועוד עכשיו, הוא קיבל Hyundai 256x2 512MB PC2700 333MHZ והשאלה היא מה יהיה עדיף, הTCCC על 500MHZ או גיגה של מעורב(עדיין DUAL CHANNEL יש להזכיר) על 333MHZ כאשר המעבד על 296...

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by Black_Citadel,

אני רואה את זה המון אבל אף פעם לא מבין מה זה באמת אומר

• 5 תגובות
    • 992 צפיות
  16. אני רוצה לקנות זכרונות חדשים זה מה שיש לי: לוח אם: intel pendleton D845EDT2 צ'יפסט: intel brookdale i845E איזה זכרונות כדאי לי לקנות? הלוח הזה תומך בDUAL? אני חושב שאני יקנה 2 סטיקים של 512 זה מה שמצאתי: 512Mb 400MHz Kingston CL3? 300 ש"ח 512MB 400MHz V-DATA? 250 ש"ח 512Mb 400MHz AData /VT? 280 ש"ח או זה: 512Mb 400MHz Twinmos? 285 ש"ח מה אתם מציעים? אולי משהו אחר?

• 9 תגובות
    • 659 צפיות
  17. Started by brum,

שלום. לאחרונה אני רואה מחירי מבצע למעבד הזה אבל לא מצאתי מעבד פנטיום כזה אלא סלרון. האם לדעתכם הכוונה היא באמת לסלרון ? האם הוא טוב ? (אני יודע שהסדרות האחרונות של הסלרון דווקא לא רעות). ועוד שאלה בבקשה: האם כל מעבדי ה-775 של אינטל הם בהכרח 64 ביט והאם לכל לוחות האם עבורם יש PCI-E? תודה.

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. המטרה היא לוצרכי גלישה באינטרנט, אופיס ומשרד, בקיצור מפרט לסטודנט + שיהיה ככה כח לעשות עוד פעולות פה ושם אבל לא דרישות מטורפות. אני יודע שהסמפרון הזה הוא לא 64 ביט, אבל מה עדיף לא כדאי לקחת במקרה הזה אינטל עפ 64 ביט ? טכנולוגיה יותר חדישה אולי טיפלה יותר יקר אבל עדיף ? גם באינטל יש 1 מגה ביט קאש.. אשמח לתגובות זריזות

• 3 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by Hitman_47,

כמה זיכרון תומך הלוח הזה? A8N-SLI Premium http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-p/overview.htm :s05:

20. אני מדבר בעיקר על תוכנות BENCHMARK שמיועדות למעבד אחד, ועל הרצה שלהם בו זמנית ב DUAL CORE על כל אחת מהליבות, תוך כדי בדיקת ההבדלים בין מעבדי AMD ל INTEL וגם לחד-ליבתיים?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Carlito,

טוב אז ככה יש לי כמה שאלות חשומות מאוד והייתי שמח אם אפשר למצוא מצדכם תשובות א. מה זה כל ה-90nm, 130nm וכו' של המעבדים.. מה זה אומר?? ב. שאלה בקשר לזכרונות מה זה התיזמונים של הזכרונות? מה זה משפר? מה זה נותר? ומה זה ה-CL2, CL3 בזיכרונות ממש תודה לכל מי שירחיב קצת... נ.ב. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום אז אל תציאו לי תודה

• 1 תגובה
    • 837 צפיות
  22. הכוונה לטבלה שמשווה מהרות של שני מעבדים סתם לדוגמא נגיד אטלון 3000 מגה הרץ שווה ל3 מגה הרץ של אינטל. בתודה מראש פרש

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  23. שלום ברצוני לקנות בקרוב מחשב ואני קצת משוטט כאן באתר וקורה ביקורות ברשת ואני לא מצליח להבין את ההבדל במחירים של הלוחות שתואמים לסוקט 939 של AMD עם NF4 שנעים בסביבות ה600-800 ש"ח -- -- - -- - - --- - - -- - -- - לבין הלוחות שתואמים לסוקט LGA775 של אינטל בצ'יפסט 955X שמתחילים רק ב850 ועולים עד ל1400 ש"ח בעצם שני הלוחות משתמשים בצ'יפסט הכי חדש שלהם, שניהם תואמים למעבדים החדשים ולכפולי הליבה. אז למה בעצם ? מה פיספסתי כאן ?<

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. זה מה שאני רוצה לקנות http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820146890 עכשיו השאלה אם בכלל זה יתאים לי ללוח יש לי Gigabyte GA-7N400 Pro2 v2.0 מעבד amd athlon xp (barton) 2800+ (אם צריך לדעת את זה הבאתי בכל מקרה...) אם תוכלו להגיד לי אם זה טוב אודה לכם ;D

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. MSI K8N Neo4 Platinum nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939??

• 8 תגובות
    • 800 צפיות

דיונים חדשים בפורומים