עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by smit,

אני מיתלבט על איזה לוח ללכת.. קודם כל מבחינת החברה, אני אישית מעדיף ASUS \ ABIT \ MSI והלוחות של GIGABYTE בעדיפות תחתונה מלוחות אלו. אבל אם למישהו יש לוח ספציפי עם ביקורות מצויינות של חברת GIGABYTE אשמח לקבל קישור.. עכשיו המחשב שאני מתכנן בנוי על P4 630 3GHz 2MB Cache 64bit ואני מיתלבט בין הצ'יפים הבאים: Intel 915P / 945P / 925XE לבין nForce4. עכשיו יש הבדל מחירים לא גבוהה יחסית בין הצ'יפים של אינטל, בין 100 ל 150 שקל. אבל השאלה היא, אם שווה להשקיע 150 שקל וללכת על 925XE בימקום 915P ? לא ראיתי הבדל ממש משמעותיים שמצדיקים זאות.. והלוח nForce4 שעומד בטווח המחירים של הלוחות האחרים היחידי הוא של GIGABYTE... בבקשה המליצו לי איזה לוח הכי כדאי, והכי משתלם ליקנות היום. אין לי צור…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות
  2. Started by המושון,

Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Abit AN8 Ultra K8N Neo4 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 לאחר שנברתי רבות בפורום זה וגם בפורומים השכנים TAPUZ ו PCTIP הבנתי שרבים חוזרים ושואלים את אותם שאלות על הלוחות הנ"ל. אני חושב שאם נרכז את חוות הדעת וההמלצות של חברי הפורום פעם אחת זה גם יחסוך המון שאלות חוזרות ונשנות וגם יאפשר לשים את השרשור ב"שאלות נפוצות" לנכנסים הבאים. ללוחות המופיעים פה יש פחות או יותר אותם אופציות ופיצרים (לא הכללתי את לוחות ה SLI כיוון שלרובנו הם לא ממש רלוונטים). מה הלוח המועדף מבינהם ? (סך הכל כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים) האם יש לוח שיש להתרחק ממנו? האם יש לוח נוסף שהייתם ממליצים עליו על סמך נסיון או בקורות? האם יש הבדל משמעותי בין NF4 ל ULTRA והאם …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ברבוניה,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש לאחותי ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. השאלה שלי היא בנושא המעבד ולוח האם ... האם ללכת על ה-sempron של AMD או celeron D של INTEL ? וכמובן בעקבות השאלה הזאת עולה השאלה על לוח האם ... מכתבות שונות אני מבין שעם שחרור גרסת celeron D יש איזשהו שיוויון בין הביצועים של שני המעבדים, זה נכון ? מה אתם אומרים על Chaintech SK8T800 (S-754 ? אין לי תקציב גדול מידי ואני מבין שאני לא קונה מחשב שיריץ DOOM3, אבל אני מנסה להוציא את המירב מהתקציב שלי. תודה

• 3 תגובות
    • 515 צפיות
  4. Started by finish,

?AV8 (s939) sata,GBL? או ?K8NSC-939 (s939) nForce3? ורציתי לדעת אם יש בעיה אם אחד מהם תודה

• 1 תגובה
    • 420 צפיות
  5. Started by kobibo,

יש לי לוח של Asus נמצא אצלי כ 5 שניים וכבר יש לי בעיות עם הקבלים שלו.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. התלבטתי בין X700Pro 256MB X800GT 256MB של Sapphire

7. Intel Pentium 4 P4 3GHz 64bit 2MB Cache 775LGA דגם 630 איך ה64 ביט של אינטל?! הוא ינעשה את העבודה!? רוב מה שאני צריך זה שלא יהיה עמוס וקצת משחקים אני חיים תעזרה שלכם תודה לעעוזרים

• 1 תגובה
    • 450 צפיות
  8. של AMD.. נניח על AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800 מה הקטע איתם?... למשחקים לא עדיף לקחת : AMD Athlon 64 3800 (939-pin) Box Venice ואם למישהו יש השוואה ביניהם למשחקים שיביא..

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  9. אורח
    Started by אורח,

אוקי אני צריך לוח אם לAMD. אין צורך ב SLI רק לוח אם.. אסור לחרוג מ 6000 ש"ח תודה, יהב.

• 11 תגובות
    • 869 צפיות
  10. Started by finish,

אני הולך ביום ראשון לקנות מעבד ולוח חדשים אז חשבתי על AMD 64 במהירות 3200 ולוח אם של GIGABYTE מדגם ?K8NSC-939 (s939) nForce3? רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את זה לעומת המחשב שיש לי עכשיו: INTEL פנטיום 4 מהירות 1.7 לוח של אינטל מלפני 3 שנים זיכרון 512 חדש 400 מגה הרץ שעובד עכשיו על 266 ובלוח החדש יעבוד על 400 וכרטיס מסך GIGABYTE RADEON 9550 128M 64BIT התקציב שלי זה 1700 אולי רק בקצת יותר ושיהיה כולל הרכבה בKSP שעולה 190 תמליצו לי אם יש לוח אחר יותר טוב במחיר דומה ותגובות לגבי המעבד תודה פיניש

• 9 תגובות
    • 557 צפיות
  11. שלום חברים. המפרט של המחשב שלי נמצא למטה. אני לא מרגיש איטיות מיוחדת במחשב, אולי לפעמים שהאימיול פתוח ועוד כמה תוכנות. חוץ מזה המחשב בסדר. אני משחק במשחקים מידי פעם כמו אנריל טורנמנט 2004 אנ בי איי לייב (כל שנה משחק עם החדש שיוצא). וכנראה שאשחק במשחקי רשת נוספים דומים לאנריל כמו באטל פילד והשאר יש לי 512 זיכרון. השאלה האם כדאי לרכוש עוד 512 או שאם אני לא מרגיש איטיות מיוחדת אז עדיף לחכות עם זה חצי שנה, שנה אחרי שיצא אנריל 2007 או משחקים שבאמת יזדקקו לעוד 512 ראם, ואז אולי המחיר יהיה נמוך יותר או אוכל להכניס כרטיס זיכרון מהיר יותר... ? מה דעתכם.. ועוד שאלה קטנה, הבנתי שאיאפשר לשלב DDR עם DDR2 או עם DDR מהיר יותר (כי אז המהירות תהיה לפי הזיכרון האיטי) כך זה יהיה גם אם יהיה …

• 11 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by Night,

מה החידושים בו?

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  13. יש ברשותי מחשב P3 533 היה עליו כרטיס זכרון 64M לגבי זהות זכרון זה אני לא סגור לחלוטין כנראה SDRAM במהירות של 100Mhz. (בקובץ ה-1) השגתי זכרון נוסף למחשב כי הוא גם ככה לא זז בנפח של כנראה 128MB (מתנה מחבר) אבל אני לא יודע את זהות שלו (חפשתי לפי הציפים וקודים השונים עליו אך ללא הצלחה) אך אני מזהה אותו ואחר כך האם הוא מתאים לשימוש בנוסף לזכרון הקיים (תמונות מצורפות בקבצים 2-5) אגב בעבר נסיתי לשים אותו לבד או בנפרד לזכרון הקיים אבל המחשב נתן צפצופים על התחלת ה- boot, כבר התייאשתי לאחרי חודשים (שלשום) נסיתי שוב והוא עבר boot כבר הזכרון הישן 64MB בסוקט 1 , ו 128MB החדש בסוקט 2. בטח אתם שואלים על זיהות הלוח האם , לצערי נדמה לי שזה משהו של pcpartner אבל זיהוי מדוייק אני ידע רק בע…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי כרגע זכרון של ADATA 512 שפועל על CAS 3 ורציתי לדעת אם אני קונה עכשיו עוד 512 שפועל על CAS 2.5 האם הם יוכלו לתפקד ביחד במצב DUEL MEMORY?? או שפשוט הם יעבדו לי בסינגל?

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  15. Started by kobibo,

אני עומד לרכוש את הלוח הבא : DFI infinity NF4 Ultra יחד עם AMD 3000 64bit ורוצה לשים 1GB זיכרון ( שדרוג לעתיד ל 2GB ). הבנתי שהלוח תומך בערוץ כפול ורציתי לדעת אם אני אשים סטיק אחד של 1GB במקום שניים של 512MB האם אני עלול לפגוע בביצועים ? ( ההבדל בין שני סימים של 512MB לבין 1GB דיי זניח ). לא מתכנן O.C והזיכרון אותו חשבתי לרכוש הינו של חברת Geil .

• 10 תגובות
    • 778 צפיות
  16. עיינתי בביקרות "DDR2 - יקר מול זול" אני אומנם אני לא מבין גדול אבל תחוו דעה על מה שחשבתי בביקרות נרשם ש כיום מציעה למשל LG ניידים מסדרות LS55 Express וכן מסוג LS70 Express ראה פרטים בלינק http://www.lge.com/catalog/prodlist?categoryId=CTG1000651&modelCategoryId=CTG1000667&parentId=CTG1000439 חשבתי על זה ועלתה לי שאלה הבאה: (ממספר את שאלות שיש קל יותר לענות ולעקוב) 1. האם הסדרה של LS55 מגיעה עם DDR1 333 האם קיום chipset מסוג 915 מאפשר בעצם שדרוג עתידי ל DDR2, או שזה תלוי בעוד דברים? (הסוקט זהה?) בנוסף בביקורת הופיע גם ש: בעקבות זאת עלתה לי השאלה: 2. האם בעקבות קיום chipset מסוג 915 בסדרת LS70 זכרונות ה DDR2 שמגיעים איתה לא יתפקדו במהירות מקסימילית כלומר כ- 300…

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  17. עומד לקנות מחשב עם מעבד אינטל 3GHZ (יש כמה סוגים?) המחשב לא מיועד להיות מחשב עיקרי לעבודת פוטושופ. השימושים העיקריים הם אופיס אינטרנט ולעיתים רחוקות פוטושופ ומשחקים של ילדים קטנים (לא גיימרים) מתלבט בין שני סטים ללוח אם +כרטיס מסך 1 - לוח אם intel 915 400DDR הכרטיס מסך O/B (לא נאמר לי איזה דגם הלוח אם) בכ- $90 2- לוח אם ASUS P5S 800VM + כרטיס מסך FX5200 128MB בכ110$ אשמח לתשובה מהירה תודה

• 3 תגובות
    • 442 צפיות
  18. Started by DJPOWER,

שלום. רציתי לבדוק אם מה שמגביל אותי באובר זה הזיכרון אז אמרתי שאני יוריד סטיק של V DATA וישאר אם היוניקס שעושים 600 מגה הרץ הוצאתי ועולה עד למתי שאמור לעלות הווינדוס ואז יש מסך שחור! בבקשה עזרה תודה יונתן

• 1 תגובה
    • 441 צפיות
  19. Started by InFecT[0]r,

השאלה מופנת לשתי הגדמים DFI LANPARTY UT nF4 SLI-D DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D היבנתי שמתי ששמים שתי כרטיסי מסך אחד מהם עובד על 100% ושני עובד על 40% זה נכון? (ביגלל שזה 16X והשני 8X) והיבנתי שיצא 16X 16X אז הכרטיסים יעבדו על 100% שתיהם? ואם כן מתי?

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. Started by MasterDK,

יש לי מעבד שתומך בטכנולוגית ה Hyper Threading. רציתי לדעת למה זה טוב מה היתרונות/חסרונות שלו ומה זה נותן לי? במעבד הוא דרך הגם אם זה חשוב Pentium 4 3.0GHZ Presscott 64bit LGA775 Support Hyper Threading Thecnology ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. הספק גנרי של פנטיום 4

• 11 תגובות
    • 698 צפיות
  22. יש לי שתי מעבדים פנטיום 1.7 MHZ 4 ו3 1000 MHZ חסרי שימוש בבית וציוד הכיפי רק לוח אם חסר

• 1 תגובה
    • 414 צפיות
  23. Started by KF,

שלום רציתי לשאול כמה שאלות על הלוח ASUS P4P800SE 1)האם הוא לוח אם טוב ? 2)האם הוא טוב ל-OC ? שמתי לב שיש במקומות שונים את אותו הלוח רק עם תמונה שונה... כמו כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1310 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294&products_id=9705 האם זו גירסא שונה של הלוח ? או שזה אותו הלוח ? למה יש תמונה שונה ? תודה לעונים..!

• 6 תגובות
    • 634 צפיות
  24. מחפש מדריך להתקנת מעבד בפרט ל-939, גריז טרמי וגוף קירור

• 1 תגובה
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים