עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Deus Ex: Machina,

מה קורה לכולם? אני רוצה לשפר את המחשב שלי וחשבתי על אי אמ די 3200+ ואז ראיתי את AMD Athlon 64 3200+ Winchester מה זה והאם זה יותר טוב מ ה venice הרגיל?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  2. Started by langa,

שלום חברה. בשעה טובה קניתי מחשב. מפרטו: AMD 3000+venice 939 mb ga-k8nsc 939 ram: ADATA DDR400 256 X2 ATI RADON 9200 MAXTOR 7200RPM 60GB משום מה שאני שם את שני הסטיקים של הזכרון כמו שכתוב במדריך של הלוח אם "בכדי לקבל דואל ממורי יש לשים את הזכרון בשני החריצים הצמודים DDR1 ו-DDR2 או DDR3 ו-DDR4 שהזוגות הם באותו צבע" כשאני עושה זאת ואני מפעיל את המחשב אני מקבל צפצופים שאומרים שמשהו בזכרון לא בסדר. נסיתי את כל שילובים בחריצים של הזכרון ולא עזר. הדבר היחיד שעוזר זה שאני שם זכרון אחד בלבד. כמו כן ניסיתי לעדכן ביוס מהאתר דבר שגרם כמעט נזק טוטלי כי עדכנתי לביוס F4 האחרון והמחשב התחיל להשתגע. פעם עולה פעם לא עולה, לפעמים אני מצליח ליכנס לביוס ולפעמים הביוס ביקש סיסמה בכניסה על אף ש…

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  3. Started by DarkSight,

יש לי כבר 512 של ADATA שהם זיכרון די עלוב ואני מתלבט אם לקנות עוד 512 כאלה כי אין לי כרגע מספיק כסף להשקיע על משהו טוב אז השאלה שלי האם זה משתלם לי ועוד מספר חודשים לקנות יותר טוב ובכמה אחוז בערך הביצועים שלי יעלו עם DUEL CHANNEL??

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  4. Started by ExploiT,

שלום כולם היום פרמטתי והמשחב נקי והכול ל 9800pro שלי הורדתי 5.7 הדריביר הכי חדש עכשיו יש לי לוח epox 8kda3j אני רוצה לדעת אם יש דרבירים יותר חדשים לציפסט שלו nforce 3 250gb שכולל כרטיס רשת עם פיירוואל,כרטיס קול ועוד שטיות שאני לא משתמש בהם raid/sata וכ'ו עכשיו רציתי לדעת איפה אני מוריד דרבירים חדשים לציפטס ואיך אני בודק איזה גרסה של הדרברים יש לי עכשיו ? תודה

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  5. Started by אוריפ,

http://www.anandtech.com/tradeshows/showdoc.aspx?i=2503 נראה מעניין ביותר! אין ממש פירוט המ החידושים אך לךקם כבר ידועים... הפנטיום 5 אמור להיות מוכרז רשמית בסתיו.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  6. הלוח הוא: MICRO ms6728 ? agp /pcie?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  7. Started by MYST,

מה הקטע של בקר RAID מה זה בגדול עושה? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  8. Started by semca,

שלום רב לצוות המומחים,אני מבקש את חוות הדעת המקצועית שלכם לגבי שאלת השאלות !! איזה מעבד,כולל לוח אם מתאים לו,להעדיף,(המחשב מיועד ל:עבודות עם תקיות,פירמוטים ,הורדת תוכנות,כולל בדיקתם, גלישה ,שמיעת מוזיקה ,ועוד פעולות שונות שאני מבצע כטכנאי, ראוי לציין שהתקציב שהצבתי לעצמי הוא:כ-3000 ש"ח)זה כולל את המארז ומה שכלול בו,חשוב לי שהלוח יהיה לוח מתקדם,כולל:פירוול,סאטה,כ רשת,יואסבי , ברוב החברות המליצו לי ללכת על מעבד AMD, 2500,2600 של אתלון,ורק בחברה אחת מכובדת(מיבאת מוצרי אינטל) עבדו על כך שאלך על מעבדי אינטל.וההסבר בעיות התחממות של מעבדי AMD .אנא מכם עזרו לי להחליט, תודה מראש .

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  9. Started by gtarnin,

זאת בטח שאלה שנשאלה כאן. אבל בכל זאת קראתי קצת את המדריך למעבדים שנמצא כאן (חבל"ז) השאלה שלי נוגעת לאמת הפשוטה. האם באמת ישנם בעיות תאימות למעבדי AMD לעומת INTEL? עם חלונות XP משחקים פופולרים תוכנות פופולריות, דוס, משהו?

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  10. (אם זה לא הפורום המדוייק העבירו את זה) בזמנו כאשר קניתי את המחשב קניתי זכרונות 256MB DDR במהירות 333. הלוח אם שלי (מבוסס צ'יפסט אינטל 845E) אינו תמך בהם באופן רשמי אך קניתי אותם בכל זאת בשביל אוברקלוקינג עתידי והסתפקות במהירות 266 בינתיים. לפני מס' התחלתי לעשות OC אבל נתקעתי ממש מהר כאשר הבאס עלה רק ב10 והזכרונות עמדו על מהירות של 270 ומשהו. לעומת זאת כאשר העברתי את יחס הזכרונות מ2.6:1 ל1:1 הצלחתי להעלות ביותר מ25 את הבאס כאשר המהירות של הזכרונות היא 250. בשלב זה חשבתי שאולי עבדו עלי כאשר קניתי את המחשב אבל אז בSANDRA ראיתי את מה שמצורף בתמונה למטה. מה קורה כאן? מדוע הזכרונות לא יכולים לעבוד במהירות 333 ותוקעים את המערכת עוד לפני זה? ??? (ועבדתי על CAS 2.5)

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  11. Started by k-o-b-y,

איך הלוח GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE? הוא זול (735). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  12. Started by .AloN,

האם יש הבדל מהותי בין שני הזכרונות הללו: DDR-RAM 512MB 2700 Samsung Original Memory Mushkin 512MB PC2700 Basic Green תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by tg,

ברצוני לרכוש את הלוח הנ"ל. באתר של ABIT כתוב במספר מקומות שהיציאה היא אופציונאלית כגון 1394 אופציונאלי וכן יציאות אופטיות לסאונד גם כן אופציונאלי. האם צריך להזמין בנפרד ? האם יש מספר דגמים (כאלו עם כל היציאות ?) או שאקבל את כל החיבורים בהם תומך הלוח.

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by dddd211,

לשנות כותרת? אני רציתי ליקנות A64 3000+ יש את המעבד של AMD XP 2600-2800 680 580 הכרטיס מסך R9800PRO אמרו לי שמעבד 2.6 ינצל בערך בה 100 אחוז את R9800PRO מה A64 ישפר? אז מה יעזור A64 3000+ הוא ינצל בה 200 %? ואל תגידו עתיד כי עוד 3 שנים יגידו ה A643000 זה מעבד גרוע במה יוכל לעזור A64? אולי צריך ליקנות מעבד A64 רק מי שקונה את הכרטיסים החדשים..

• 7 תגובות
    • 588 צפיות
  15. Started by MiD,

כרגע יש לי סטיק אחד של 256 MB DDR 266, ורציתי להוסיף לפחות 256 מגה נוספים... בגלל שעכשיו הזכרונות של ה-333 וה-400 הרבה יותר נפוצים, וגם מחירם לא עולה על ה-266 שכעת לא קל למצוא, רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון במהירות 400 מה"צ, הזכרונות יעבדו טוב ביחד? או שיש סיכוי שיהיו בעיות וחוסר התאמה? מה דעתכם על המותגים: SPECTEK? ELIXIR?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  16. Started by ReL,

קניתי אותו לשימוש רגיל משחקים אבל כדי שישפר את הביצועים שלי ויהיה הרבה יותר טוב מהקודם שהיה Biostar ואמרו לי שהוא גרוע מאוד , אלה הפרטים עליו : http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S800&langs=01 אחרי שהחלפתי המחשב נהיה רק יותר גרוע יש סיכוי שהBiostar יותר טוב ממנו ?!

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  17. הייתי מעוניין לדעת אם המחשב, (הרכיבים בפנים.) פולט המון קרינה, כי אמרו לי שלא טוב לקחת מארז שקוף, כי המעבד והלוח שלי יפלטו קרינה עבר למארז השקוף.. עם יש קרנה אפשר לדעת עד כמה זה גרוע, תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  18. Started by R L,

יש לי Maxtor DiamondMax Plus 9 6Y120L0 120GB Ultra ATA/133 7200RPM Hard Drive w/Fluid Dynamic Bearing Motors Chaintech 9CJS ZENITH Asus GeForce FX5900 ULTRA Video Card, 256MB DDR, 256-bit, DVI/TV-Out, 8X AGP, Model "V9950U/TD" זכרונות אין לי מעבד אני מבולבל מה זה 2MB קאש L3? נ.ב. קישורים, מחירים ושמות מלאים זה סבבה

• 8 תגובות
    • 588 צפיות
  19. אז ככה הסתבר לי שאני אוכל להזמין תA64 שלי מחול אז אני צריך זכרונות טובים מפה - http://www.newegg.com/app/manufactory.asp?catalog=147&DEPA=0 אנלא עושה OC והתקציב הוא בערך 80 דולר אפשר קצת לחרוג .. תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  20. Started by aaabb,

שתי הלוחות "קצת" מיושנים שהם מותאמים ל-P3 שניהם Slot 1 ה-I: Asus P3B-F http://www.asus.com/products/mb/archives/mbp3bf.zip ה-II: Msi 6163 pro http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=113 תגידו גם ב-מה האחד יותר טוב מבאחר.... בתודה AaaBb אם מישהו מכיר אתר של השוואה של ביצועים שיוסיף.תודה. הקובץ שנוסף הוא בשביל ה-אסוס

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  21. המוכר בחנות אמר לי שזיכרון SDRAM 256MB עבור P3/CELERON חייב להיות בעל 16 צ'יפים, ואי אפשר שיהיה אם 8 צ'יפים כי הלוח לא מבין את זה... עכשיו שיהיה מובן, ה 16 צ'יפים עולה פי 2 מה-8 צ'יפים ! מה אתם חושבים ? עבד עליי ? הוא טען שה-8 מתאים רק ל-P4.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  22. שלום בניתי לאבא שלי מחשב פנטיוםD הדגם (805) והFSB שלו זה 533 עכשיו קניתי זיכרון של קינגסטון 667MHZ ובCPU-Z הוא מזוהה כ533 עכשיו שמתי לב שביחס הFSB לזיכרון זה 1:2 האם זה מה שגורם לזיכרון לעבוד לאט ממה שהוא צריך? כלומר הלוח הזה בנוי ככה ובגלל שהFSB של המעבד נמוך אז זה גורם לזיכרון ליהיות ככה? יש דרך לשנות זאת? דרך אגב הלוח זה הלוח הזה: http://www.ksp.co.il/hmain.php קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/PRODUCT/ConRoe945G-DVI.htm ד"א: בדקתי באתר היצרן ובחוברת של הלוח הלוח תומך DDR2 667MHZ אז ממה שאני חושב זה היחס של הFSB לזיכרון....יש דרך לשנות?

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  23. Started by BarVaZ,

לי יש שתי סטיקים של 512 A-data ואני רוצה להרחיב ולקנות עוד שתי סטיקים של 512. השאלה שלי עם זה בכלל שווה לי? ועם זה משנה עם זה מאותו החברה (A-Data)? ובנוסף לכל אני מתלבט בין: G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL CL3 לבין GSKILL DDR 1024MB 400MHZ 2.5-4-4-8 DUAL CHANNEL ה-G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL CL3 עולה 10 שקל יותר... אז זה לא משנה הרבה. תודה לעוזרים =] עריכה: עם אחרי שאני יקנה אני ירצה להוסיף אני יכול לקנות 1024 אבל השאלה שלי עם יש לי 2 512 ואחד של 1024 זה יהיה בסדר? כלומר יעבוד תקין?

• 2 תגובות
    • 588 צפיות
  24. חבר טוב שלי ביקש ממני להרכיב לו מפרט והמפרט מוכן ובעוד כמה ימים אני והוא הולכים לחנות מחשבים לקנות את המחשב. שאלה שמעניינת אותי כבר הרבה זמן היא, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה של המחשב הם חדשים מהקופסה, הרי שהוא בא לקחת את המחשב מהחנות, כל הרכיבי חומרה כבר נמצאים בתוך המארז, אז השאלה שלי היא איך אני יכול לדעת שהאנשים שהרכיבו לו את המחשב לא שמו לו רכיבי חומרה מחודשים/יד שנייה. ובמילים אחרות, איך אני יכול לדעת שהרכיבי חומרה שנמצאים במארז הם חדשים מהקופסה?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  25. אהלן, אני מתכוון לקנות מחשב חדש והשילוב היחידי שבו אני מצליח לשלב במסגרת התקציב שלי את הכרטיס מסך GTS8800 320 זה עם המעבד AMD 4600. חלק ממי ששאלתי אומר לי שיהיה לי צאוור בקבוק גדול מאוד והכרטיס בכלל לא ינוצל כמו שצריך. אני רוצה דעתכם בשביל לאמת את זה. האם המעבד יעשה צאוור בקבוק לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.