עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני בזמן האחרון יותר ויותר אנשים שקונים מעבד AXP +2500 וממהירים אותו ל 2200 2300 MHZ ורציתי לדעת עם אני לוקח נגיד AXP 2500+ רגיל וממהיר אותו לאותה המהירות אז מי מהם יהיה עדיף ??? וכן אני יודע שאם ה MOBILE אפשר להגיד ל OC יותר גבוהה... אבל השאלה שלי זה עם שניהם באותה המהירות איזה מהם עדיף ???

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. Started by Yaniv.E,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2621&Pname=SAMSUNG מישהו מכיר את הזכרון הזה? הוא ממש זול. האם החנות הזאת אמינה?

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by ZeppeliN,

מצאתי מכירה יד שנייה של הלוח אם IP35 Pro Off Limits וזכרון Patriot 2x1GB DDR2 800 (http://tinyurl.com/ypeeuu) ב-600 שקל. שווה? אגב, מי היבואן (הרשמי) של ABIT והאם יש לו אחריות בינלאומית? תודה!

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. אם אפשר לצרף לינק, תודה.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  5. ואני מדבר במשחקים,כי ה-mhz של האיאמדי יותר נמוך אז איך זה משפיע??

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  6. Started by alexrta,

יש לי אפשרות בביוס שניקראת CPU PNP ורציתי לדעת מהי אז עם אתם יודעם תעזרו לי תודה מראש לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  7. Started by j,

פתחתי כבר בפורום של "כל השאר" אבל רק אחרי זה נראה לי שכאן יהיה יותר טוב.. אז סליחה.. הזמנתי את המחשב שלי עם לוח האם DFI LAN PARTY ULRTA יחד עם המארז של SWING, אבל בחנות אומרים לי שלא ניתן להרכיב את הלוח אם הזה על המארז הזה ואני צריך להחליף.. לשאלתי מסתבר שגם הABIT FATALITY אינו מתרכב, האם זה נכון??? אני חייב להחזיר תשובה תוך חצי שעה!!! תודה לעוזרים!! (אני צריך להחליף מארז או לוח אם..)

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  8. Started by roma,

שלום רב! הזמנתי מחשב וזו שאלה שמאוד מתרידה אותי: יש ללוח אופציה של דואל די די אר? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  9. Started by amit22,

איך עושים oc לזכרונות ?

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  10. Started by idan1836,

שלום, קניתי זכרונות של חברת A-DATA DDR 500. בדקתי עם התוכנה CPU-Z וראיתי שהם שווים למחשב השני שלי שהוא DDR 400. רשום בתוכנה בלשונית ה- MEMORY שה- FREQUENCY הוא 200 MHZ. יכול להיות ששמו לי בתוך האריזה של ה- DDR 500 בעצם זכרונות של DDR 400?? נ.ב. זה שתי סטיקים של 256 MB ועוד משהו שלא מפתיע אותי.. זה שקניתי אותם מ- KSP ושמעתי שעבדו על עוד מישהו (לא מהפורום הזה). עזרה בבקשה!

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by wolly,

אחרי הרבה דיונים בפורום, בעזרתכם החלטתי על זיכרון OCZ אבל אין להם במלאי את הדגם שהמלצתם לי. מה שיש להם זה : OCZ PC-3200 DDR 512MB DUAL CHANNEL PREMIER SERIES - אני קונה 2 של 512 http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Premier+Dual+Channel למדתי בפורום שהזכרונות הטובים הם C 2 ואלה שרוצים לשים לי במחשב לא. המחשב הוא עבור עריכה ודיאו וגרפיקה והלוח הוא Asus P4C -E - DeLuxe האם כדאי ללכת על זיכרונות האלה (רק שלא יהו הצעות על דברים שאין במלאי. יש אפשרות כנראה גם ל-GeIL DDR 512MB 3200 400mhz Golden Dragon Value (אבל הם לא מופיעים באתר של ASUS כמתאימים) ;D האם יש התאמת הזכרונות שמציעם לי ללוח ואוכל להוציא מקסימום מהלוח והזיכרונות

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by hwmenot,

כיום יש לי 2140 ,עם ג'יגה זכרון,די חלש למען האמת,שעה עד שזה עולה וכל פעולה איטית בתוכנות חדשות כמו פוטושופ,אופיס וכאלה,ובכלל ,לפתוח אותם ועוד תוכניות ברקע,המחשב מת... השאלה אם כדאי ללכת על 8400,שלפי מה שהבנתי הכי טוב כרגע גם למשחקים ,ושיריץ טוב את התוכנות ,או שעדיף מרובע ליבות זול (Q6600?)? תודה

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  13. מה המצב אנשים ?! האם יש לוח אם תומך ב - PCI-E ושיש לו לפחות (אם לא יותר) 2-3 יציאות של IDE ?.. ושיתמוך במעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BOX ובזכרונות מסוג DDR2 ושהספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יחזיק אותו ואת כל המערכת (כשעוד יש כרטיס מסך מסוג RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E) ?.. תביאו לוח אם כזה מפנדה מחשבים (מהאתר שלהם pandas.co.il) תודה מראש, משה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  14. קניתי פנטיום 3 משומש עם שני שקעי USB מאחור. כשאני מנסה לחבר לו את הדיסק און קי (SANDISK), המחשב לא מזהה אותו ואני רואה (!) צהוב ב DEVICE MANAGER ב USB MASS STORAGE DEVICE. הדיסק און קי עובד כמו שצריך על כל מחשב (נורמלי) אחר. גם שקעי ה USB של המחשב הישן נראים בסדר כי התקנים אחרים כמו מדפסת, אינטרנט, מצלמה עובדים עם ה USB יופי. איך גורמים ל דיסק און קי לעבוד במחשב הישן? תודה

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  15. Started by jeyjey,

KSP עושים לי בעיות... נגמר להם ה8KDA3J ויש שמועות שהם לא יחדשו את המלאי אז יש לי שתי אפשרויות 1. לקנות את ה8HDA5J ב560 מKSP 2. 8KDA3J ב660 מזיגזג מה אתם אומרים? ומה ההבדל בין הלוחות? חוץ מזה שה8KDA3J עדיף

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by shainov,

שלום לכולם, מעוניין להמלמצה בנוגע לזכרונות יש לי לוח אם של P5ND2 SLiASUS ואני מעוניין להוסיף זכרונות כרגע יש לי 2*512 של סמסונג במהירות DDR2-667 עם צלע קרור של טרמל-טק מנחושת עליהם אני מ עוניין להוסיף אולי עוד 1 גיגה או 2*512 (תלוי בהמלצתכם) מיד שנייה או חדש.. אנא המליצו לי מה כדאי מבחינת זכרון טוב ותמורה מלאה למחיר..חובה גם צלע קרור (כי הבנתי שאם אני מוסיף זה מבטל אחריות) התקציה הוא עד 800 שקלים האם יפעל לי קיט כזה בנוסף לזכרונות שלי OCZ 1GB Kit DDR2-800 PC2-6400 Enhanced Latency Platinum XTC Edition DC או שחייה תדר שווה ותזמונים שווים..

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by tal hw king,

שלום (הרבה זמן שלא היתי פה....) עבר הזמן וזה עשה את שלו וזה פגע גם במערכת שלי, שבינתיים תפסה את הגיל המופלג, שנה וחצי.... אני הולך להזמין מפנדה את העכבר במכירה הקבוצתית ועל הדרך חשבתי להזמין גם זיכרון המערכת שיש לי הינה AMD 64 3000+ סוקת:754 הזיכרון הקיים הינו: SAMSUNG 512 PC3200 אני מעוניין לשדרג זיכרון כדיי לתת למערכת טווח חיים טוב יותר לחצי שנה עד שנה הקרובה (הגיוס ככול הנראה בסוף יולי) האם כדיי לי לקנות 512 וע"י כך להגיע ל 1G? או שמא כדיי לי לקנות ג'יגה ושיהיה לי 1.5G? חשבתי על הזיכרון של PQI ב-300~ שקל (נקזז משלוח 20 שקל, 10 על העכבר, 10 על הזיכרון) OC, היה ניסיון שנכשל (העלתי את הבס ב-20 שזה המקס' של המערכת ללא קירור מיוחד) וגם הסוקת הזו (754) איננה מפורסמת ביכולות…

• 8 תגובות
    • 647 צפיות
  18. היי, האם יש הבדל בין אם אני משתמש ב-4 זכרונות של 1GB 800MHZ ל-2 של 2GB 800MHZ? לוח אם: ASUS P5K-PRO בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  19. שלום, אני מתעניין ברכישת כונן SSD של חברת סמסונג בנפח 500 ג׳יגה. ראיתי שבארץ משווקים את הכונן הנ״ל תחת המודל MZ-V8V500BW ואילו באמזון (לדוגמה), הוא משווק תחת המודל MZ-V8V500B/AM. מישהו יודע להגיד לי מה ההבדל ביניהם? אני רגע לפני רכישה ומתלבט בגלל ההבדל בין המודלים. בתודה מראש לעוזרים!

20. או שאתם יודעים על חנות שכבר הביאה אותו או הולכת להביא?.. תודה רבה

• 6 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by ass-s,

שלום! איך אני מאמת שה- NF7-SL החדש שלי הוא באמת REV 2.0 כמו שהזמנתי???? תודה וחג שמח!

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  22. Started by haimon_v,

שלום לכולם יש לי היום שני סטיקים של supertalent כ"א 512 מהירות 667 והם עובדים נהדר ב dual channel אני רוצה להרחיב את הזיכרון - ויש לי הזדמנות טובה לקנות שני סטיקים כ"א של ג'יגה מחברת kingston במהירות 800 האם כדאי לשים את כל הסטיקים ביחד וכך אני מאבד שני יתרונות - גם המהירות תישאר על 667 וגם איבדתי את הdual channel- או שיתרון הגדלת הנפח מכריע?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  23. קניתי מעבד 2500K, לוח אם asrock pro3 -m, ספק כוח סיסוניק 520W - ואני מעוניין לבצע אוברקלוק. האם הזיכרון שקנייתי - ‏2x4GB G.Skill SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 יגביל בצורה כלשהי את האוברקלוק/ביצועים של המחשב? עדיף 1600? תדוה רבה.

24. Started by langa,

שלום חברה. בשעה טובה קניתי מחשב. מפרטו: AMD 3000+venice 939 mb ga-k8nsc 939 ram: ADATA DDR400 256 X2 ATI RADON 9200 MAXTOR 7200RPM 60GB משום מה שאני שם את שני הסטיקים של הזכרון כמו שכתוב במדריך של הלוח אם "בכדי לקבל דואל ממורי יש לשים את הזכרון בשני החריצים הצמודים DDR1 ו-DDR2 או DDR3 ו-DDR4 שהזוגות הם באותו צבע" כשאני עושה זאת ואני מפעיל את המחשב אני מקבל צפצופים שאומרים שמשהו בזכרון לא בסדר. נסיתי את כל שילובים בחריצים של הזכרון ולא עזר. הדבר היחיד שעוזר זה שאני שם זכרון אחד בלבד. כמו כן ניסיתי לעדכן ביוס מהאתר דבר שגרם כמעט נזק טוטלי כי עדכנתי לביוס F4 האחרון והמחשב התחיל להשתגע. פעם עולה פעם לא עולה, לפעמים אני מצליח ליכנס לביוס ולפעמים הביוס ביקש סיסמה בכניסה על אף ש…

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  25. Started by iakovl,

אני מתלבט בין GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm ל ALBATRON K8X890 PRO II http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=186 אין בינהם הבדל מחיר משמעותי יש למישהוא מושג איך ביצועי הOC של שניהם , אני מחפש OC בינוני ולא קיצוני מידי

• 8 תגובות
    • 647 צפיות

דיונים חדשים בפורומים