עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם ביחד עם ה DFI NF4 ULTRA D מגיעים גם הכבלים העגולים שמופיעיים באתר החברה עם הקופסא? האם כשיתקינו לי את הלוח במחשב יצרפו אותם ? תודה רבה :xyxthumbs: כתובת האתר http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  2. Started by AVI.S.T,

אפשר מדריך איך לחבר חלקים ללוח אם כמו : זיקרון דיסק קשיח וכרטיס מסך...

• 11 תגובות
    • 594 צפיות
  3. Started by RubberDuck,

הי לכולם, יש לי 2 מעבדים PIII : PIII 800/256/133/1.7v PIII 600eb/256/133/1.65v זכרון Kingstone 128Mb/133Mhz/CL3 אני מנסה להתקין אותם על לוח חדש מהשקית ??? של SOLTEC עם צ'יפסט של VIA694T. הלוח הוא socket370. המחשב לא נדלק.אולי עשיתי יותר נזק מאשר תועלת אבל שיחקתי עם cpu bus ratio במחשבה שזה יפתור את הבעיה. לפי החישובים שלי צריך שהמכפלה תהיה למעבד 800 6.0X ו 4.5X ל600EB. השאלה שלי היא האם אני צודק, או שאני בכלל לא בכיוון של הבעיה?

• 10 תגובות
    • 705 צפיות
  4. Started by kobibo,

אני רואה המון הצעות למפרטים ( ביחוד למשחקים ) בתקציב שבין 4000-6000 ש"ח המלצה למעבד AMD3000 64bit . רציתי לשאול כמה זמן יהיה ניתן לנצל מעבד זה ? האם הוא לא יהווה בעתיד ,אפילו הקרוב צוואר בקבוק לכל המערכת ? האם לא כדאי כבר עכשיו להשקיע במעבד חזק יותר ?

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  5. Started by mor_shalev,

?512Mb 400MHz Kingston CL3? או ?512Mb 400MHz AData /VT? או ?512Mb 400MHz Twinmos? איזה מהם הכי טוב?

• 4 תגובות
    • 490 צפיות
  6. Started by bsphere,

יש לי מעבד ATHLON XP 2600+ BARTON שמוחלף תחת אחריות. הוצע לי בהתחלה מעבד ATHLON XP-M 2600 עם נתונים זהים (FSB 333 ו 512KB L2) עכשיו נאמר לי שניתן להשיג רק את ה ATHLON XP-M 2500 שעליו אני לא מוצא נתונים, כמו כן נאמר לי שהמפרט שלו זהה... האם באמת יש לו FSB 333 והמפרט זהה ? האם המעבד הנ"ל משמעותית גרוע יותר מהמעבד שקניתי ולא שווה לי להחליף אליו ? נאמר לי שההבדל היחיד בין המעבדים XP ו XP-M הוא שה MOBILE עובד בטמ"פ יותר נמוכות ולכן טוב יותר ל OVERCLOCK, שאני לא מתכוון בכלל לעשות.. מה עוד אני יכול לעשות במקרה זה? אין לי ממש ברירה בגלל שהמעבדים היחידים שיש להשיג ללוח כמו שלי זה סמפרונים..

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  7. שלום. לחבר שלי יש לוח של MSI עם מעבד 2.0 נורטווד בסוקט 478 השאלה היא אם אפשר לשים לו מעבד סלרון 2.8 סוקט478 ב 450 שקל והאם זה מתאים .. או משתלם (ביצועים) תודה לעונים לוח : MSI i845e <=== (עריכה)

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by vToMy,

כנראה אני משדרג את לוח-האם שלי כדי שיתמוך ב-PCI-E. עכשיו... אין שום מושג בלוחות-אם. אז אם מישהו יכול לכתוב לי מה חשוב, מה מומלץ, אם זה צריך להתאים לרכיב אחר במחשב וכו'... כדי שאני אבין מה לחפש. ואין לי תקציב כי אני לא יודע מה טוב. מה מחיר של לוח-אם טוב? ואם מישהו יכול להביא לי לוח-אם טוב במחיר סביר זה יהיה נחמד. הבנתי שלוח אם צריך להתאים למעבד ול-RAM אז יש לי פנטיום 4 (2.4 GHz) ו-512 זיכון ראם (מפוצל לשניים) של DDR SDRAM. אגב, מה יותר טוב? DDR SDRAM, DDRI, DDRII (לפי הסדר... אה... ויש גם DDRIII?) טוב, בזאת אני ממצא את כל השאלות... אשמח אם תענו לי על כולן. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by compman112,

מה יותר כדאי? מבחינה משתלם לכסף, ביצועים לOC, העתיד דרך אגב יש יל כרטיס מסך 9600XT שהוא AGP (ואני צריך לדעתכי אני קונה מחשב חדש מעבד AMD 64 זה מה שאני בנתיים סגור) תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by udi,

שלום אני בונה לי מחשב משרדי \ לסטודנט המטרה העיקרית שלו היא אינטנט ועבודות OFFICE לא יותר אבל עדיין אני רוצה מהירות ומחשב איכותי אני רוצה זכרון של 512 אני כל הזמן עובד עם קינגסטון דבר ראשון מה דעתכם על החברה ועל הזכרונות שלה של 512 MB עם CL 2.5 סטוק אחד והאם כדי לקנות זכרונות של חברה אחרת כמו למשל GILL , A- DATA ... אם אותה קריטריונים העלות עצמה של הזכרונות הנ"ל היא 400-450 ש"ח מה היא המלצתכם

• 3 תגובות
    • 425 צפיות
  11. Started by gorzany,

עברתי על רוב ההודעות האחרונות בפורום, ויצאתי יותר מבולבל אני מתלבט איזה זיכרון כדאי להוסיף למעבד ולוח אם: amd64 3200 venice ו-abit an8 ultra - הזיכרונות בערך באותו המחיר (בהפרש של 100 ש"ח) - OCZ 1GB (2x512MB) DDR PC3200 Dual Channel Value Cas 2.5 TwinMos speed premium 512MB 400MHz cl2.5 *2 TwinMos 512MB 400MHz Twister bh5 *2 הבנתי שהזיכרון האחרון מצריך מתח גבוה עבורו, ואין לי מושג כמה יש לי בלוח אם ואם הוא בכלל מתאים... בקיצר, צריך עזרה דחוף, תודה מראש.

12. יש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי 1.אני רוצה לדעת עם הלוח אם שלי תומך בדיסק קשיח SATA? 2.אני רוצה לדעת עם אני יכול לחבר שתי זכרונות (אם אפשר אז איזה סוג של זכרונות אני יכול כמה מהירות אני יכול ואיזה טכנולוגיה למשל :DDR,DDR2 וכו')? וזהו הנה התפריט של הלוח אם שלי (EVEREST):

• 13 תגובות
    • 897 צפיות
  13. Started by Xane,

אני כבר לא יודע, מצד אחד אפשר לקחת כפול ליבה שאני אהנה ממנו בעתיד כשמשחקים יתחילו לנצל את שני הליבות או חד ליבה שאני אהנה ממנו עכשיו. בקרוב יוצא ה-Forceware 80 שייתן בוסט רציני (ככה אמרו) למעבדים כפולי ליבה שישפר את ביצועי כרטיס המסך, אבל השאלה היא האם זה יצא בקרוב? מצד שני אפשר לקנות Athlon 64 3700 San Diego, לעשות לו אוברקלוק ל-FX57 ולהנות ממנו עכשיו. השאלה היא האם זה שווה לקנות כפול ליבה עכשיו? כי אז צריכים להתאים את כל החומרה ל-OC, וכרגע החומרה שלי מתאימה לגיימינג בלבד.

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by nir567,

שלום אחי ואחיותי, המחשב שלי זז נורא לאט אני לא יכול גם לדבר במסנג'ר ,באיי סיי קיו ולגלוש ביחד מרוב שהוא איטי. אם למישהו יש פיתרון אחר מלהוסיף זכרונות שיכתוב, פירמטתי מחקתי והוא נשאר איטי. פרטים על המערכת: -יש לי ווינדוס אקס פי -פנטיום 4 2.66 ג'יגה הרץ -192 מ"ב ram. אם אתם צריכים פרטים נוספים תבקשו. איזה זיכרון כדאי להוסיף,חברה,סוג,כמות, וכו..??? תודה, ניר.

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  15. שמעו לפני שנתיים וחצי שלוש קניתי מחשב אם לוח של 533FSB אם מעבד Celeron 2.0 Ghz עכשיו אני רוצה להחליף מעבד למעבד הזה: PENTIUM IV 2.8 GHZ / 1MB CACH/ 533MHZ/PRESCOTT כי הוא על533FSB. אז השאלה היא בכל לוח אפשר להחליף מעבד? כאילו להיציא את הישן ולהכניס את החדש? כי חבר שלי אמר לי שאולי אני יצטרך להחליף גם את לוח בשביל להחיליף מעבד. וקחו בחשבון שזה לוח של לפני שנתיים וחצי שלוש ככה!!!

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  16. לדוגמא, בשני לוחות שלהם הם משתמשים ב: NVIDIA nForce4 SLI MCPs (media and communication processors) NVIDIA nForce4 4X MCPs (media and communication processors) מה זה הצ'יפסט הזה ? הוא יותר טוב מNFORCE 4 ULTRA ? (ערכתי חיפוש ולא מצאתי על זה כלום)

17. Started by trxman,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר לשניי לוחות האם הנ"ל. מי משניהם יותר טוב? (במשחקים בעיקר). תודה רבה :}!

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  18. אז ככה חבר שלי הביא לי קינגסטון KTM0055/512 (זה סטיק של 512SDram PC133) עכשיו הזיכרון הזה לא עובד לי על המחשב...וגם לא עבד לו על המחשב...השאלה מה אני עושה איתו?? למי אני מחזיר?? מי היבואן של קינגסטון בארץ.??

19. Started by cool_boy-PP,

נערך......

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Started by yakir8,

שלום אני מחפש לוח אם למעבד AMD שיתמוך לי ב SATA II שהיה בסביבות ה 800 ערכיה: אך הלוח הזה K8N Pro SLI (s939,2x PCI-E,GBL,SATA II

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  21. Started by Asafalfa,

איך אני יכול לדעת שהמחשב יודע שמותקן עליו כפול ליבה ? איפה אני יכול לראות את זה או לדעת שהוא מכיר בזה ?? יש לציין שיש לי MSI K8N SLI PLATNIOM שמותקן עליו phoenix awardbios v6.00 ואני לא יודע אם זה הכי חדש שיש :\ help!...

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by mron,

שלום לכל המומחים האם ניתן להגדיר פקודה במחשב שתכבה את המאווררים (אלו שמבוקרי סל"ד כמובן) כאשר מעבירים את המערכת למצב standby ? אני לא נוהג לכבות את המחשב אלא להעביר אותו ל standby כשהוא לא בשימוש והמאווררים סתם מרעישים ומכניסים אבק ללא צורך... פרטי המערכת: OS: windows XP לוח: intel p4 D845EBG2 מאוורר מעבד מקורי של אינטל- סל"ד מבוקר טמפרטורה מאוורר אחורי עם בקרת סל"ד ידנית (הסל"ד מופיע בתוכנת Intel Active Moitor) מאוורר ספק לא מבוקר. תודה מראש- רן

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. קניתי מחשב חדש עם הזכרונות האלה המערכת: dfi nf4 ultra-d amd 64 venice 3000+ אני רוצה לדעת אם אני יכול לעשות oc עם המערכת הזאת ואם הזכרונות האלה הם טובים יחסית לשאר המערכת תודה רבה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by sroolik,

לחבר שלי יש לוח גריבלדי של אינטל עם זכרונות RDRAM הוא רוצה להחליף את המעבד, בשביל זה הוא צריך להחליף לוח, אבל הוא רוצה להישאר עם הזכרונות שלו. יש מצב להשיג לוח תומך RDRAM חדש יחסית ? תודה !

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by leogil,

האם מישהו מכיר לוח אם עם socket A שתומך בזיכרון DDR266 ECC?

• 8 תגובות
    • 802 צפיות

דיונים חדשים בפורומים