מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,804 דיונים בפורום זה
-
לא יודע אם זאת בכל אפשרות. אבל הייתי רוצה לדעת מה המעבדים המקבילים (פחות או יותר) של AMD ל-i3, i5 ו-i7 של אינטל?
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדים כפולי ליבה פנטיום D לבין core 2 duo? ואיך הם יותר טובים אפילו שהם בתדר נמוך בהרבה? מה טמפ' הממוצע במנוחה לסדרות האילו? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
עדיין לא הבנתי מה ההבדל ביניהם מישהו יכול להסביר לי בבקשה?[br]פורסם בתאריך: 22.08.2007 בשעה 22:40:23 משהו?
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אם אני מחליף את המעבד במחשב שיש בו מעבד i5 מהדור הראשון בעל 2 ליבות עם מעבד i5 4 ליבות האם הכל יעבוד כמו שצריך? כמובן ששניהם בעל אותה התושבת
-
- 2 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום חבר שלי קיבל מפרט למחשב עם המעבד הזה - והוא זול יחסית לשאר הקונרו. לא מצאתי אזכור שלו באתר, האם זהו מעבד "סביר" למחשב שיעבוד בעומס של אימיול, ועריכת מוסיקה או שלא כדאי לקנות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
http://processorfinder.intel.com/scripts/details.asp?sSpec=SL7RR&ProcFam=483&PkgType=ALL&SysBusSpd=ALL&CorSpd=ALL קצת חמים ליד ה3.4 החדשים שלהם ב26W יותר 110 מול 84 בסטפינגים האחרונים.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יוצא לשוק עכשיו ה I7 האם תם עידן הדואל והקוואד או שמא מדובר בדבר שאינו מוכח עדיין ועוד חזון למועד?אני מתענין במחשבים למישחקים האם כדאית ההשקעה ? מתי צפויים אם ביכלל הוזלות המעבדים האחרים הנמוכים מן ה I 7 ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה ללוח אם חזק מאוד עבור מעבד, Athlon AMD XP 2400+ וסוג זיכרון מתאים במהירות 400Mhz , לפחות 512MB תודה ! נ.ב הלוח עם ציפסט של nVIDA2 או של VIA ?
-
- 2 תגובות
- 739 צפיות
-
-
שלום, ברשותי ספק מסוג Enermax Liberty 500W - האם הוא מתאים ללוחות מסוג X58 ולמעבדי I7 מבחינת החיבורים, או שיש חיבורים מיוחדים ?
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי בעיה יש לוח אם של AOPEN ואני רוצה לעדכן את הביוס אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי הוא ניסיתי את התוכנה WCUPID אבל היא לא חידשה הרבה בנושא יש למישהו רעיון מה לעשות ?? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן של ניורון. פנטיום 3 300MHZ ו64 MB זכרון. כאשר אני מדליק את המחשב, הזכרון נספר ללא הפסקה, כלומר הספירה מגיעה ל64000 ואז חוזרת ל0 ושוב נספרת. הכנסתי דיסק הפעלה של WIN98 ונעשה כונן וירטואלי, כלומר הזיכרון פועל, אבל הייתי חייב ללחוץ ESC כדי שהמחשב יפסיק לספור את הזיכרון. מה לעשות כדי שלא תיהיה פעולה חוזרת של ספירת הזכרון? ???
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
או שהיא מורידה ל333MHZ..??
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח P4P800 SE של אסוס. הלוח תומך בזכרונות DDR1 בלבד במהירות 400MHZ. האם אני יכול לקנות זכרונות DDR2 (שזולים יותר היום) במהירות 667MHZ ולהוסיף ללוח הזה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
מחפש לוח אם MicroATX במחיר של עד 500 שקלים . אופס , שכחתי לציין ... שזה לאינטרנט ומשחקים ברמת ה Lineage 2 .
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ברשותי מעבד מדגם אינטל, שרשום עליו כך: Intel Pentium 2.4GHZ/612/533 Sl6h Malay Q334A177 (זה לפחות נראה לי ככה) השאלה שלי, אם אפשר להלביש אותו על כל לוח אם תומך אינטל, ואם לא אז איך אני יודע לאיזה לוחות אם אפשר להתאים את המעבד?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אלה הגדרות טובות לכרטיס מסך geforce 6600 gt???? הנה תמונה:
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
כמו שרובכם כאן בפורום ממליצים על כפולי ליבה כי היום נכון הם יותר טובים למשחקים זה בסדר אבל אתם אומרים שבעתיד המרובעי ליבה כבר לא יחשבו כי יהיו דברים יותר טובים.. אז זה כמו המצב של היום שמשחקים יתמכו במרובעי ליבה ולא ב- 8 ליבות (נניח) קחו את זה לתשומת ליבכם ותגיבו אני רוצה לדעת אם אני מדבר איכשהו הגיוני. תודה פשוט זה עלה לי ככה פיתאום והייתי חייב לשתף אתכם.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח ASUS P5Q עם 2 מודולים של זכרונות OCZ titanium. http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_titanium_4gb_edition_dual_channel יש לי שגיאות זכרון (עובר MEMETEST תקין) אבל בוינדוס שגיאות על ה explorer... פניתי לחנות שרכשתי ממנה את הזכרון (נעה מחשבים) והטכנאי הנחמד שלהם בשם תומר אמר לי להעלות את המתח של הזכרון ל 1.98. הברירת מחדל היה 1.8 במצב AUTO. מה באמת המתח הנכון להכניס בביוס?? איך יודעים שזה לא יותר/פחות מדי ומתאים לזכרון? אני לא עושה O.C. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 480 צפיות
-
-
AMD Athlon 64bit 4200+ dual core socket am2 ,2.2ghz, 90nm asus m2npv-vm(am2, 6150;ddr2 800 ,pci-e, hdtv,hdaudio,1394,glb kingston ddr-2 667 1GB רציתי לשאול לגבי המעבד עצמו האם 2.2 זה לא חלש מידי למשחקים? למרות שהוא מעבד חדש יחסית מה ההבדל בינו לבית ה AMD 3800? עד כמה הכפול ליבה יותר אפקטיבי. תודה לעונים והכרטיס מסך המובנה שיש בלוח האם זה סביר? (למרות שאני כבר אקנה כרטיס שתומך ב DX10) שירדו המחירים
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-
-
ישב עליו זיכרון A-DATA 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 667 (PC2 5300) Dual Channel Kit Desktop Memory Model ADQPE1A16K - Retail ומעבד Intel Core 2 Duo E6400 Conroe 2.13GHz LGA 775 Processor Model BX80557E6400 - Retail ואני רוצה לבחור לוח אם מפה: http://www.newegg.com/Product/ProductList....SubCategory=280 תגידו לי על מה אתם ממליצים... תקציב-בין 80$ ל110$ אני רוצה לשמור קצת כסף לכרטיס מסך
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני חייב לדעת מהר האם לוח-אם של אסוס : P5N32-E 680I תומך במפרט הבא: Intel core 2 duo E6750 asus geforce 8800GT 512MB TOP corsair DDR2 2GB [1GB*2] 800MHz בבקשה תענו מהר! :'( :-[
-
- 2 תגובות
- 551 צפיות
-
-
אני עכשיו נמצא עם e8400 ואני רוצה לשדרג ראיתי תמעבד החדש שהגיע,השאלה אם שווה לשדרג אליו ? האם הוא טוב? ומה ההבדל בינו לבין ה q9550 תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות מחשב נייד ואני מתלבט בין שני מעבדים שעומדים בדרישות המחיר שלי.... 1.·מעבד + AMD Mobile Athlon XP2800 2.CELERON M 1.4 G המחשב שאני מחפש לא צריך להיות חזק במיוחד ....( לצורך ישומי OFFICE ) שאלת בונוס האם משהו מכיר את המחשבים הניידים של חברת FUJITSO SEIMENS ....?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
החלפתי לוח אם וברשותי 2 דיסקים קשיחים [אחד לא מחובר והוא מעין 'גיבוי' למקרה שיקרה משהו לאחר], לאחד (למרכזי) כבר עשיתי Rapair ולשמחתי הרבה המחשב ממשיך לעבוד כרגיל, בלי כפילויות של תיקיות ובלי אף בעיה/שגיאה וזה למרות שהיה לי בעיה בתיקון כי ויתרתי על לא מעט קבצים בהעתקה בגלל שהדיסק היה שרוט מדיי והכונן לא יכל להעתיק הכל, וגם בנוסף המחשב פשוט טס לי! השאלה היא אם אני צריך לעשות את הפרוצדורה שוב לדיסק קשיח השני או שיש דרך קיצור טובה יותר בלי לאבד אף מידע? (קראתי בדביק את הדרך, אבל יש לי כבר לוח אחר מותקן כך שזה לא רלוונטי).
-
- 2 תגובות
- 481 צפיות
-