עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by אריה7,

שלום, יש לי לוח אם ASUS A8N-VM. בלוח יש 4 סלוטים לזכרונות - 2 כחולים צמודים ולידיהם 2 שחורים. איך עדיף לחבר 2 סטיקים של זיכרון? אחד בכל צבע או שניים בסלוטים הכחולים? הלוח אם תואם ב-dual channel תודה מפרט הלוח: http://usa.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=768&l1=3&l2=15&l3=231

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  2. Started by Gil80,

אהלן. מדובר במפרט לגיימינג בעיקר - גם עריכת תמונות כבדה. כרטיס מסך טוב כבר יש - ATI 6950 עם ליבות פתוחות כמו 6970 2GB זיכון. תקציב: 5000 שקל. לוחות אם שאני מתלבט לתושבת 1155 - אם זאת התושבת הפופלרית??? Asus Z77 SabreTooth Asus P8Z77-V-Pro Asus P8Z77-V-Deluxe מה מהם מומלץ מבחינת אמינות, קלות בהמהרה, ריבוי פורטים ואופציות עתידיות שהלוח אם יכול לתמוך בהן. אשמח גם להמלצות על חברות אחרות. מעבדים: המעבד Ivey הזה Intel Core i7 3770 או 3770K - ההתלבטות היא בגלל שהבנתי שהמעבד מתחמם המון ב-OC. http://ark.intel.com/products/65719/Intel-Core-i7-3770-Processor-%288M-Cache-up-to-3_90-GHz%29 או המלצה שלכם לדגם מ-Sandy Bridge? ההתלבטות בין המעבדים נובעת משיקול של ביצועים מול מחיר. האם…

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by !_Evil_!,

חשבתי על המעבד הזה: Intel Pentium D 930 Dual Core 3Ghz 2x2Mb L2 LGA 775 Box בפנדה הוא עולה 1,175 ש"ח זה נראה לי בסדר לא? ולוח אם תואם לא חייב להגזים עם הסכום העיקר שיהיה סבבה...

• 2 תגובות
    • 451 צפיות
  4. Started by wwll soldier,

רציתי לדעת אם הלוח הנ"ל תומך במעבד quad 6600 חיפשתי בכמה מקומות ויצאתי עם עוד שאלות.. איזה צ'יפסט ואיזה סוקט צריך בשביל מעבד קוואד?

• 2 תגובות
    • 459 צפיות
  5. Started by nk83450,

מי הם החברות שמביאות לארץ מעבדי AMD שמות של חברות או יבוא מקבילי ?

• 2 תגובות
    • 528 צפיות
  6. אני יודע שבימיינו יש מעבדים של דואל קור ואפילו הרבה יותר יאנו ליבה כפולה אבל רציתי לשאול על מעבד כפול, האם המעבדים של פנטיום 4 באים ככפולים כלומר דואל CPU ?? כי שמתי לב שהמחשב שלי מראה כאילו יש לי מעבד כפול אז השאלה האם זה נורמלי ?? הנה תמונה להמחשה מדיירקט איקס שכולל גם את המפרט שלי: תודה לעונים על השאלה ואני מתנצל במקרה שזאת שאלה טיפשית והתשובה עלייה ברורה וידועה לכולם כבר כי לי היא לא מובנת בכלל.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  7. Started by slrr,

שמות של חנויות שמוכרות OPTERON/XEON תודה...

• 2 תגובות
    • 783 צפיות
  8. Started by boss,

מישהו אחד מוכר לי מעבד CORE X980 מחו"ל,יום אחד מעבד התקלה ואם אפשר זה נותן להחליף מעבד 980 בארץ? אני נאלץ לדעת אם מעבד חוקי? תודה בראש

• 2 תגובות
    • 819 צפיות
  9. שלום לכולם, אז לעניין, אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל. OC בזמן הקרוב לא מתוכנן... (לפחות שנתיים.) גם שארצה לעשות OC אז הוא יהיה בסיסי ביותר. חשבתי על ה645P-S3 של ג'יגה בייט. מה אתם אומרים? ועוד משהו, כדי שתוכלו לעזור לי בצורה יעילה יותר (אוהב אותכם =] ) אני קונה מהאתר NewEgg, והעדפה שלי שהלוח יהיה בסביבות 70$. תודה.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  10. Started by zfonboniko,

קיים כזה דבר כרטיס מסך PCI עם יצאה ל TV OUT

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by infernal goat,

שלום לכולם שאלה בסיסית.. לאיזה מעבד של AMD אפשר להשוות את ה-‏Pentium E2140, Bus800Mhz, s775, 1MB, DualCore‎? תודה

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by DORAZABI,

אני רוצה המלצה על לוח אם מTMS למחשב גיימרים טוב. תקציב:500-600 ₪

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  13. מה עדיף קיט או 2 ? כדאי להסתפר במהירות 1333 הרי בכל מקרה אני ממהיר את הרכיבים, או שבכלל עדיף להתחיל מגבוה - 1600 ? CL - 9 או CL 10 ? לקנות את הזיכרון הפשוט ביותר ? או שכדאי ללכת עם אחד שיושב עליו "גוף קירור" ?

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  14. Started by shay tidhar,

אני רוצה לקנות AMD 64 bit 3000+ הבעיה...ששמעתי שהמעבדים לא אמינים ומתחממים ונהרסים מהר תנו לי ביקורת על המעבד ואם עדיף לי לא לבזבז כסף ולקנות אינטל

• 2 תגובות
    • 491 צפיות
  15. Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) Gigabyte GA-8I945P-G 1024 MB (DDR2-533 DDR2 SDRAM) NVIDIA GeForce 6600 (256 MB) Disk Drive WDC WD2000JS-00MHB0 (186 GB, IDE) TSSTcorp CD/DVDW TS-H552U זה המחשב שיש לי רציתי לשפר אותו או להחליף לו חלקים או להוסיף לו כמו להחליף מעבד אם אפשר על הלוח הזה להוסיף זיכרונות להחליף כרטיס מסך? וצורב גם ולהוסיף כונן קשיח יש לי 1000 שקל לכל הבלאגן ואני לא יודע מה לעשות ומה כדאי...כדיי שהוא ייהיה יותר חזק..

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. היום ה14 צצו היום ביקורות..

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום ה-Intel Core 2 Quad QX6700 Extreme 2.66GHz 8Mb BOX שהוא 65NM עולה בארץ בסביבות 6000 שקל!! ראיתי באתר טיוואני שהם מוכרים את אותו מעבד ב-600 דולר!!!! שזה 2400 שקל!!! ואת המעבד:Intel Core2Extreme QX9650 3GHz 1333 שהוא 45NM קוד Penryn עולה שם 1000 דולר...מעניין כמה יעלה בארץ... עכשיו...ברור לי מה ההבדל בביצועים אבל למה ההבדלים במחירים האלו!? ד"א אני יהיה בטיוואן חודש הבא...מה אתה אומרים לקנות את QX9650 ? עכשיו יש לי את ה-Q6600 עם לוח ABIT IP35 PRO שהוא תומך ב-45NM ... שווה להשקיע 1000 דולר?? (אין לי בעייה של כסף) אני רוצה סופר ביצועים בקידוד ווידאו ובאודיו ביחד עם משחקים...

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  18. שלום! יש לי שאלה כללית. מדובר על לוח אם בתושבת 770 של AMD, הינה: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2982&ProductName=GA-MA770-UD3 אז הרכבתי לי מפרט ושמתי לב שהזכרונות של Patriot: http://www.patriotmemory.com/products/detailp.jsp?prodline=5&catid=17&prodgroupid=38&id=680&type= עובדים במתח של 2.1V. כתוב בספק של הלוח אם שרק זכרונות העובדים על 1.8V יתאימו ללוח. אז השאלה של היא האם לא תהיה בעייה מבחינת התאימות מתחי הזכרונות ללוח אם? תודה!

• 2 תגובות
    • 551 צפיות
  19. אני יודע שהאולטרה יותר טוב מהרגיל בעקבות הפיצ'רים המרובים. השאלה: האם חוץ מהפ'יצרים יש גם הבדל של ביצועים בין השניים ? אם כן, יש הבדל ביניהם ליכולת OC ? איזה לוח עדיף ל-OC ? תודה !

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  20. Started by TimPump,

הבנתי שעידכון BIOS עושים ב- DOS , אז מה עושים ב- XP ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  21. הסתכלתי במפרט של Sabertooth z77, וכתוב שהלוח תומך במקס' מהירות זכרונות של 1866Mhz. מה זה אומר- שאני לא יכול להשתמש בזכרונות במהירות של לדוגמה 2133Mhz? זה לא נראה לי ממש הגיוני שיש הגבלה...

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  22. Started by בזיק,

האם כפולי הליבות של AMD יוכלו לשבת על לוח עם nforce3 ultra 939 או אולי רק על nforce4 ultra ? או אולי בכלל על צ'יפ -סט אחר?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  23. אהלן לכולם. האם עדיין מייצרים לוחות אם עם חיבור 34-פין לכונן פלופי (דיסקטים)??? יש לי חיבה מטורפת לכונני פלופי. כרגע יש לי מחשב נייח מחברה עם כונן דיסקטים פעיל ואני הייתי רוצה שגם במחש הבא יהיה לי כונן כזה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Or_s2006,

שלום חברה! איזה אחד אמר לי שב- לוח אם הזה GIGABYTE GA-965G-DS3 אין כרטיס קול מובנה זה נכון תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 627 צפיות
  25. Started by benr,

לא יודע אם זאת בכל אפשרות. אבל הייתי רוצה לדעת מה המעבדים המקבילים (פחות או יותר) של AMD ל-i3, i5 ו-i7 של אינטל?

• 2 תגובות
    • 726 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.