עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mosheo,

יש לי שני לוחות אם זהים מדגם Soltek SL-75DRV5 (year 2002) with VIA KT-333 and VT8233 chipset. על אחד מהם רץ מעבד ATHLON XP 2000+ והשני ללא מעבד. האם ניתן להריץ עליו מעבד sempron socket 462(A) CPU?

2. מה יותר טוב Intel® Celeron® CPU 2.0 Ghz או Intel P4 1.6\7 Ghz? אממ אני יודע ששתיהם חלשים אבל זה משהו שאני רוצה לדעת כבר מלא זמן אבל לא היה לי איפה לשאול. ועד כמה המעבדים האלה יהיהו צוואר בקבוק ל6600GT? ומה עדיף לשדרג כדי שהמשחקים יעבדו יותר טוב מעבד או כ.מסך(לא בהגדרות הכי גבוהות)? [move]מה לעשות אין כסף לשתיהם חח תודה לעוזרים :][/move]

• 32 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by vaknin,

מישהו יכול לעזור לי אולי מה זה הכרטיס מסך הזה Intel® 82845G Graphics Controller ואם אני יכול להוריד לו עידכון או משו כזה? תודה מראש..

• 3 תגובות
    • 481 צפיות
  4. ושאלה נוספת גם האם המעבדים כפולי ליבה של AMD בעלי טמפרטורה גבוהה משל אינטל ?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  5. לא מצליח למצוא בשום מקום :\ תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 436 צפיות
  6. מה הוא עדיף ובמה ההבדל בהם??? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 818 צפיות
  7. Started by דרומי,

אהלן לכולם, בטווח 600-800 ש"ח איזה לוח יהיה עדיף(מערכת מבוססת AMD כמובן,SATA2,קירור טוב,מאורר לא מרעיש או משהו,NF4 U). 1. ABIT AN8 Ultra 800 ש"ח. 2. FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS NVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 600 ש"ח. 3. ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 730 ש"ח. מה כדאי לו לקחת?או שאולי יש משהו אחר טוב במחירים ההלו שעונה על הדרישות? תודה.

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  8. שלום יש ברשותי מחשב נישא של HP עם 256 מ"ב זכרון 333 אני לא בטוח אם זה 333 מגה הרץ או ddr333 שזה בעצם 266 מגה הרץ אם אני לא טועה. אני מעוניין לקנות תוספת זכרון של 1 גיגה. ראיתי בזאפ שהמחיר הכי נמוך לזכרון לנייד 1 גיגה הוא 788 ש"ח לזכרון 533 מגה הרץ. האם כזה זכרון יעבוד על הלוח של הנייד הזה במקביל לזכרון הקיים ? אני יודע שאם כן אז שניהם יעבוד במהירות הנמוכה מביניהם ולגביי זה אין לי מה לעשות השאלה אם הוא יפעל בכלל מבחינת מתחים וכו'.. תודה מראש,

• 8 תגובות
    • 993 צפיות
  9. שלום לכולם, אבקש את עזרתכם. למרות שהעליתי כבר את הנושא בעבר, אני עדיין בלבטים: ברשותי כרגע: לוח אם ASUS P4P 800 DELUXE, מעבד P4 2.8 HT, זכרון DDR 2 GB , כרטיס מסך AGP E-VGA 6800GT 256MB. לשאלתי הראשונה: מבחינת ביצועים במשחקים, האם כדאי לעבור PCI-E , ורכוש לוח אם DFI NF4 U , מעבד AMD 3200+ VENICE וכ.מסך 7800 GT ? שאלתי השנייה היא: האם כבר כדאי לרכוש מעבד בעל ליבה כפולה של AMD? אני שוב מציין שענייני העיקרי במחשב הוא משחקים ולא מעבר ( אם יש בכלל מעבר). תודה מראש על הייעוץ המקצועי.

10. כן חברים אשמח לדעת אם יש כאלו הבדלים רציניים, תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  11. Started by Tenzer,

יש לי הארד דיסק של SATA1 הוא יעבוד עליו נכון???

12. Started by kobibo,

אני כמעט סגור לגבי רכישת ה AMD 3000 64Bit האם שווה להשקיע עוד 100 ש"ח ולרכוש את ה 3200 ? האם הביצועים שווים את ההפרש ( מחשב מיועד בעיקרו למשחקים וקידוד ) ?

13. Started by gil678,

קודם כל, מישהו יכול להסביר לי מה זה בעצם מעבד עם שתי ליבות? האם כדאי לקנות והאם הרכיבים הבאים הם טובים או שעדיף לשפר אותם קצת (המחיר של סך הכל המוצרים לא יכול לעבור את ה-4500 ש"ח :-X) לוח אם: Asus P4P800-E Deluxe כרטיס מסך: N6600 EXTREME 256MB Asus יצרן: Asus , יציאות: DVI , TV Out , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit, (PCI-X/AGP) חיבור: AGP x8 , (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 הייתי רוצה בבקשה ייעוץ לזכרונות ולמעבד (אם לא כדי קנות אחד עם שתי ליבוד) נ.ב.: אני חדש פה, נעים להכיר

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  14. Started by [{AMD}],

ראיתי באתר הזה ובעוד אתרים אחרים אנשים שכותבים שAMD טוב למשחקים ולמולטיטסקינג וINTEL טוב לקידוד ועריכה של סרטים ומוזיקה בעיקרון לגרפיקה אז רציתי לשאול שתי שאלות: 1)למה AMD טוב דווקא לזה וINTEL דווקא לגרפיקה ? 2)אם אני רוצה לקנות מחשב גם למשחקים וגם לגרפיקה מה עדיף AMD או INTEL?.. :-X

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by omrit,

שלום, אני קונה מחשב חדש, ויש לי אפשרות לקנות מעבד (venice 3000+) עם הסטפינג הבא: BW-E6 0535EPIW לצערי גוגל לא נתן לי יותר מדי תשובות. מישהו יודע משהו על השבוע הזה של המעבד? אשמח לתשובות כיוון שאני צריך לבחור מעבד.... המון תודה.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by skywalker13,

איזה מעבדים נחשבים ליותר טובים, amd או intel?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by דרומי,

אהלן, PDP PSD512400 512MB DDR 400MHz Liberty CL2.5 Memory או Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory שניהם אותו מחיר,660 ש"ח ל ג'יגה. תודה.

• 4 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by GREATTHUNDER,

אם אני מחבר כרטיס מסך של AGP 4ל AGP 2 בכמה זה ישפיע עליו ? יש לי את שני הכרטיסים האלה: הראשון: Display Video Adapter NVIDIA RIVA TNT2 Model 64/Model 64 Pro (Microsoft Corporation) (32 MB) 3D Accelerator nVIDIA RIVA TNT2 M64 השני: Video Adapter NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 (64 MB) הראשון של AGP X 2 והשני של AGP X 4. לוח אם: Motherboard Chipset VIA VT82C693A Apollo Pro133 תומך ב X2 עדיף לי לחבר את הראשון או השני? או שזה בכלל לא משמעותי? תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  19. Twinmos TMD7608S8E50D 512MB DDR 3200 vs. Corsair VS512MB400 3200 CAS 2.5 כרגע אני נוטה לכיוון Corsair. מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  20. Started by Magen,

שלום אני משדרג את המחשב שלי,אני מחליף לו מעבד ולוח אם ורציתי גם להוסיף לו זיכרון RAM עכשיו יש לי 1 GB ובבית שלי יש עוד סטיק של 512 השאלה שלי היה עם כדי להוסיף את הסטיק כי לי יש סטיק 1 של GB ואמרו לי שאם אני יוסיף סטיק של גודל אחר אז הזיכרונות לא היו מתואמים וזה לא היה טוב וזה אפילו יכול לשרוף אותם זה נכון?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by god_of_zits,

שלום לכולם, אני יודע שזו שאלה די בסיסית אבל אני חייב להיות בטוח, לגבי צ'יפסט של אינטל 945 אם הוא תומך בזכרונות של DDR או שרק DDR2? דבר שני הוא עד כמה הוא יותר טוב מ915, תודה רבה

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  22. טוב, אז ככה, אחרי שפרמטתי את המחשב והתקנתי לינוקס גיליתי שהבוטכונטרולר הוא חלק מהביוס ויש לי זיבורד usb, עד עכשיו חיברתי ps/2 כשהייתי ממש ממש חייב אבל יהיה טירוף ללכת כל פעם מחדש לחפש את אותה מקלדת שחצי מהמקשים בה לא עובדים כל פעם שאני מדליק את המחשב, אז שוב פרמטתי, ושוב התקנתי ווינדוס (תאמינו או לא - חוקי) (גם ככה אין משו יותר טוב לעשות ביום כיפור ), דיברתי שעה וחצי עם התמיכה של ברק רק כדי לגלות שחיברתי את המודם לפורט דפוק וחיברתי לפורט השני, ועכשיו אני כאן ושואל אותכם אנשים - האם יש סיכוי, אפילו קלוש שקיים ביוס עם תמיכה במקלדות usb, או שכבר נגזר גורלי להשתמש רק במערכת הפעלה אחת? תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  23. Started by Coca Cola,

בכותרת.. האם TT TR2 יוכל לספק למעבד מספיק OC ע"מ לצאת מהצאוור בקבוק? תודה לכולם

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה חבר שלי שואל אותי איך הוא הוא מחשב עם הלוח הזה לפני שבוע והוא רוצה לדעת אם הוא עשה את הקנייה הנכונה MSI 775 INTEL915P COMBO-F ATX מי שיודע שיגיב תודה חברה

25. Started by KYSG,

שמעתי שלכל כפול ליבה יש חד ליבה ששווה לו אז איזה חד ליבה שווה למעבד שבכותרת?

• 6 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים