מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
יש לי אותו כרגע,ואני רוצה לשאות קודם כל, מה דעתם על הלוח הספיציפי הזה. ועוד משהו, אני שוקלת לעדכן למעבד 4 ליבות וכרטיס מסך מהסדרה של 9000 של ג'יפרוס-האם ניתן להתאים את זה על הלוח הזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום לכולם, מתוך הנתונים על הלוח באתר החברה - "(Note 4) The PCI Express x16 slot share the PCI Express x16 bus with the HDMI and the DVI-D ports. When the PCI Express x16 slot is in use, the HDMI and the DVI-D ports become unavailable." האם זה אומר שכל כרטיס שאני אחבר על הסלוט pci_eX16 תתנתק לי התצוגה ? או רק עבור כרטיס מסך ? דבר נוסף - לאיזה עוד שימושים אפשר להשתמש בסלוט pci_eX16 מלבד לכרטיס מסך ? תודה רבה !
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עוד סטיק של זכרון (256ddr) אבל הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה זכרון יש לי . אז רציתי לשאול אם יש איזה שהיא תוכנה שמאפשרת לבדוק איזה זכרון יש לי בדיוק ? נ.ב הסטיק זכרון שאני אמור לקנות צריך להיות באותו מהירות של זה שיש לי נכון ? ומה עם החברה גם זה חשוב ?
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בעקבות ההצהרה של אינטל, asus ביטלו את האפשרות להפעיל את ה-PAT technology? ואם לא, באיזה עדכון ביוס אני יכול למצוא את זה (יש לי גרסת ביוס 1005) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי מעבד Q6600 עם OC של 3.2 GHZ אוקי עכשיו התוצאה של מעבד Q6600 ברגיל הוא משהו כמו 3500 אבל שלי אחרי הOC שווה ל2100 משהו כזה...אז מה שאני שואל אילו דברים יכולים לגרום לכזה דבר לקרות?(המחשב חדש קיבלתי לפני 6 ימים) לפי התוכנה 3DMARK06 בבקשה זה דחוףף... הטמפ' במאמץ היא 50 מקסימום...
-
- 0 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכם אני חייב להגיע להחלטה היום, אני גיימר כבד והזמנתי 2 ג'יגה זיכרון 800MHZ של קורסייר וכרטיס מסך 8800GTS 320 מגה של ASUS. השאלה שלי האם ידוע למישהו על חוסר תאימות או בעיות כל שהם עם הצ'יפסט של NVIDIA 680I? אני רוצה להזמין את ASUS P5N32-E SLI ואם לא אני הולך על צ'יפסט של INTEL ASUS P5B-E או ASUS COMMANDO אגב הלוח הזה תומך בשני כרטיסי רשת זאת אומרת שאני יכול לחבר לזה עוד מחשב בעזרת כבל מוצלב? אם ידוע למישהו מידע על באגים בצ'יפסט של NVIDIA אשמח לדעת לפני שאני מזמין. תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 852 צפיות
-
-
לOC למעבדים החדשים 45 תודה
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכם חברים , לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש. הקטע הוא שהלוח (DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D) פשוט לא "מזהה" את המעבד. זאת אומרת - המחשב עולה , אבל לא כתוב לי AMD 3800+ Dual Core. וכשאני מסתכל במאפיינים של המחשב שלי , כתוב משהו עם AMD Hammer. עכשיו , אמרו לי שצריך לעדכן את הביוס. סבבה , הורדתי את המחשב לחברה שקניתי ממנה את המחשב , והטכנאי אומר שהוא לא מצליח לעדכן את הביוס , והוא אמר לי שהם שולחים את הלוח לחברה של הלוח כדי שהם יעשו את זה... כמו שאתם יודעים , כשחלק נשלח לחברה , יכול לקחת הרבה זמן. בקיצור , יש לכם מושג למה הטכנאי לא מצליח לעדכן את הביוס? שאלתי אותו לגבי שגיאה שהוא מקבל , אבל הוא פשוט לא ענה לגבי שגיאה (אמורים לקבל שגיאה כשלהיא אם לא מצליחים לעדכן ביוס?)…
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אל תכעסו עלי בבקשה כי אני יודע שכבר דיברו על זה הרבה בעבר אבל עדיין הייתי רוצה שמישהו יסביר לי מה זה ההפרש מחירים הענקי הזה בין מעבדי INTEL למעבדי AMD. כאילו ב 698 ש"ח אפשר לקנות AMD AUTHLON 2500+ BARTON כאשר בכמעט אותו מחיר (699) אתה בקושי משיג INTEL PENTIUM 4 1.7 GHZ. למה זה?
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב עם מעבד אינטל בסביבות מהירות 3 גיגה רציתי לדעת האם יש חשיבות מאד גבוהה ללוח אם ואם כן, איזה מומלץ לעבודה מהירה וסינכרון טוב, לוח עד 1300 ש"ח
-
- 1 תגובה
- 968 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מכיר של לוח אם asus tusi-m בבקשה תעזרו לי בהגדם ההפשרי
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
לדום 3 מומלץ בין 786-1024 RAM אז זה לא נכון!!!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הלוח הזה ולהוסיף לו זכרון PC4400 אבל כפי שרואים כאן http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=637 הלוח תומך רק עד 400. האם ניתן להסיק שאין טעם בזכרון מעל DDR400 - PC3200? בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום.אני מתכנן לקנות מחשב החודש (לא לחכות לקונרו במשך 6 חודשים+ הוזלת מחיר) ואני לא בטוח האם כדאי להשקיע בלוח אם שתומך בקונרו.אני לא יעשה שדרוג במשך השנה וחצי הבאות,ואני לא חושב שזה יהיה משתלם.מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול אם יש הבדל עקרוני בהרכב הליבה עצמה כלומר בטכנולוגיה שהליבה בנויה בה בין מעבד רגיל של אינטל לבין מעבדי extreme של אינטל חוץ מיוכולות הOC וממהירות השעון שלו?? בקיצור אם אני עושה OC למעבד רגיל של אינטל מאותו סדרה של המעבד EX ומגיע לאותה מהירות שעון ויש להם אותו cache memory האם הגעתי לאותם ביצועים?? בתודה עידו
-
- 8 תגובות
- 835 צפיות
-
-
הי לפני קצת פחות משנה קניתי מחשב ועכשיו רציתי לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד זיכרון כדי להגיע לגיגה. הורדתי תוכנה בשם system info כדי לבדוק את הסוג המדוייק של הזיכרון שיש לי עכשיו כדי לקנות את אותו הסוג ולהשיג אפקט מקסימלי. כשעברתי על כל הסעיפים שמתי לב שהמודל של הלוח אם שלי רשום כ- NF- CK804 של Gygabyte חפרתי קצת במגירה ובדקתי... בקבלה המקורית רשום K8NF- 9 סופו של דבר לא מצאתי בעזרת התוכנה את הסוג המסויים של הזיכרון שלי אבל מצאתי את הקבלה שזה אמור להיות אותו דבר. עדיין מנכרת בי השאלה- האם עבדו עלי עם הלוח אם?
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול, מה יותר כדאי מבחינת זכרון בסכום של 4GB. האם 4 סטיקים של 1GB 800/1066MHZ יותר אפקטיבי מ- 2 סטיקים של 2BG 800/1066MHZ? הלוח שאני מתכננת לקנות GA-X48-DQ6, יחד עם המעבד Q9540. ועוד שאלה בבקשה, מה ההבדל בין ה-Q9450 ל-XEON 3550? מי מהם טוב יותר? יש להם את אותם נתונים למעט הסטפינג.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם... אמרו לי שמשנים משהו בבאס? אני לא כ"כ מבין בזה.. מישהו יכול להגיד לי איך אני משנה את תדר המעבד?
-
- 4 תגובות
- 780 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן מישהו שמוכר זכרון כזה שמותאם לP3 ורציתי לדעת עם מישהו פה מוכר כזה זכרון... בחנות הוא עולה 384ש"ח וברצוני לקנות כזה זכרון במחיר סמלי של 150 עד 200 ש"ח. תודה,
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אז קניתי את המחשב הבא בנובמבר 2004 ולא היו לי איתו בעיות בחורף אבל עכשיו בקיץ ברגע שאני סוגר את החלון שנמצא מול המארז המחשב מתחמם לאחר זמן מה. מפרט: AMD Athlon 64bit 3200+ NEWCASTLE Epox EP-8KDA3J ADATA 2*512mb PC3200 ATI Radeon 9500PRO 128mb MAXTOR 80gb SATA Raidmax Scorpio 868+420W הקירור של המעבד הוא קירור סטוק עם הסטיק הטרמי שהיה על ההיטסינק, במארז יש שני מאווררים 80mm שמוציאים אוויר מאחור ואחד 80mm שמכניס אוויר מהדלת ולא יודע אם זה משנה אבל המאווררים של הספק כוח נמצאים בתוך המארז ומוציאים אוויר מתוך המארז דרך הספק החוצה. הטמפרטורה אתמול של המעבד הגיעה ל-61מעלות ואי אפשר היה לעבוד על המחשב בכלל אבל משום מה הלוח אם נשאר על טמפרטורה נורמלית של סביבות ה-40 מעלות. הרצתי א…
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ASUS P5QL PRO ו Asus P5QL SE אשמח לתשובה מהירה תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
דיפדפתי באשכולות ולא מצאתי תשובה לשאלה מה ההבדל בין המעבדים האלה ? לפי הנתונים הם ממש זהים אבל עדיין ההבדל במחיר הוא 400 - 500 ש"ח תודה.
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מי שיכול להסביר לי מה זה בדיוק תזמוני זיכרון סתם לדוגמה 4-4-4-4.מה זה הערכים האלה ???(או איך שקוראים לזה אני לא יודע)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה הסבר יש ליחסי הFSB/DRAM לדוגמא מעבד עם 800 FSB שזה יוצא BUS 200 אז לפי הבנתי מהסברים שזה יוצא 200x4=800 ואז נגיד יחס של 1:1 עם זיכרון של 400 mhz יתן לי 200FSB/200 memory , ןמה קורה שאני רואה שרשום נגיד 5:4 מה ההסבר ש 5x200=? זה לא מסתדר לי ,,,,איך זה שבכלל לוחות מגיעים ללא המהרה ביחסים של 5:4 או 2:3 וכו' ע"י מה זה ניקבע אם מישהו לא קבע ידני בביוס ,,,,, אז איזה הכפלה או חישוב יש לזיכרון ול FSB ??? ראיתי כתבות אבל לא ממש מובן
-
- 11 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה זאת אומרת L2 וL1 וה256 ראם...תסביר לא ממש הבנתי תקטע
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-