עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם יש אפשרות לשים מעבד בעל socket 754 בלוח התומך socket 939? תודה מראש על התשובות.

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  2. Started by xtlvx,

היי, הזמנתי (מאחת החנויות המוכרות) זיכרון KVR800D2N5 DDR II 2GB 800Mhz KINGSTON וקיבלתי KVR800D2N6. האם ההבדל משמעותי? יש סיבה לבקש שיחליפו? או שעדיף לוותר על כל הבלאגן? תודה

• 4 תגובות
    • 918 צפיות
  3. Started by TheTeapot,

היי, אני מתכוון לרכוש מחשב חדש בקרוב המיועד לשימוש ב 3ds max ו after effects. המחשב מורכב מהמפרט הבא: Scythe Mugen 3 GIGABYTE Z68X-UD3H-B3 Corsair GS 600W DDR3 1333Mhz 2x4GB Kingston CoolerMaster CM 690 II (ללא HD וללא כרטיס מסך, עם OC) האם הוצאה נוספת לרכישת 2600K כדאית במקרה הזה או שכדאי לחסוך ברכישת ה 2500K?

• 2 תגובות
    • 921 צפיות
  4. מתי יצא המעבד החדש של AMD (קלוהאמר) והאם כדאי לי לחכות לתאריך יציאה שלו או לקנות כבר עכשיו מעבד חזק כמו 2400

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. תודה

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  6. למה הוא עולה 14 אלף? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_1668&products_id=13264 מה כ"כ מיוחד בו והאם הקונרו הולך לתת לו בראש?

• 25 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. 1. מה ההבדל בין לוח האם : ASUS P5LD2 ל ASUS P5LD2 VM ?? מה יותר טוב?? 2. מה ההבדל בין Intel 945P ל 945G ?? 3. הלוח ASUS P5LD2 טוב?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by spooky,

יש לי כרגע 256מ"ב DDR400 של spectek ואני רוצה לקנות עוד 256 מגה זה ישנה אם אני יקנה של חברה אחרת? זה לא יעשה בעיות כמו ה"dead blue screen"? ועוד שאלה קטנה יש לי מעבד p-4 2.8ht c אם אני יקנה זיכרון מחברה אחרת הוא יעבוד בדואל עם המעבד?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  9. Started by iveco,

זה מבלבל אותי העניין של ליבה פיזית ווירטואלית CORE THREADS יש מעבד למשל 3770 יש לו 4 ליבות ו 8 טרידס עכשיו כל מעבד בא עם THREADS אחד ו HT נותן 2 במקום אחד זאת אומרת מעבד למשל G2020 יש לו 2 ליבות פיזיות ועוד 2 טרידס זה לא אמור להיות כמו 4 ? וה 3770 מגיע עם 4 ועוד 8 טרידס בגלל ה HT זה לא אמור להיות 12 ? איך זה 8 ? למה סה"כ הליבות זה לפי הטרידס ? לא מחברים את הליבות הפיזיות + הטרידס ?

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אהלן. בקרוב אני מתכנן רכישה של לוח אם. מכיוון שיש המון מותגים ודגמים ותתי דגמים, אפשר ללכת לאיבוד בקלות. אבל להשוות את הלוחות באתרי היצרניות מספק תשובה חלקית. מה שאני מנסה להבין זה מה המספרים 1155, 1366, 2011 אומרים? בהנחה שאין הגבלת תקציב - מה עדיף? מה היתרון/חסרון של כל אחד? תודה. גיל.

• 7 תגובות
    • 907 צפיות
  11. חלקכם בוודאי שמעתם על הידיעות ש AMD יעברו לייצור מעבדים בליטוגרפיה של 65 ננומטר, ושזה יביא שיפור ניכר בביצועים, אף עד 40%. האתר HKE PC פירסם היום את רשימת המעבדיי 65NM של AMD. החלק המעניין ביותר לדעתי הוא שאף אחד מהמעבדים אינו עובר את גבול ה 2.4GHZ (חוץ מה FX כמובן), אך עדיין מבטיחים לנו שיפור של כ-40% בביצועים! המעבדים האלה ככל הנראה תשובה למעבדי Conroe של Intel, עד אז ל AMD לא תהיה תשובה מספיק טובה.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. למי יש את הלוח אם הזה ASUS P5W DH Deluxe בפורום ?

• 10 תגובות
    • 627 צפיות
  13. ניצול 4GB זיכרון מחייב מערכת הפעלה של 64bit. אין ספק שמערכת ההפעלה תנצל את הזיכרון ותעבוד חלק יותר, אבל מה עם תוכנות ומשחקים שעדיין עובדים ב-32bit - הם לא יוכלו לנצל את הזיכרון. אז האם כדאי בכלל 4GB, למרות שההפרש במחיר בין 2GB ל-4GB ממש נמוך ?

• 11 תגובות
    • 843 צפיות
  14. שלום לכולם.. אני פתחתי כמה ת'רדים כבר בקשר ללוח אם שלי שה- DUAL CHANNEL DDR לא עובד... ואף אחד לא הצליח לתת לי תשובה איך לתקן את זה אז החלטתי לקחת את זה לחנות אז קיצר דיברתי עם החנות שקניתי מהם את הלוח (פנדה) ונתתי את הלוח לפני שבוע ועד עכשיו לא אמרו לי מה קורה איתו אז עכשיו דיברתי עם החנות שמהם קניתי את כל המחשב, שהם הזמינו את הלוח מפנדה (השירות שם חרא ד"א) והם אמרו לי לבחור לוח אם אחר במקום מה שהיה לי (8RDA+) אז.. איזה לוח אם אתם ממליצים עד 1000 שקלים? אני צריך כמה דברים הכי חשוב שיהיה לו ביצועים ממש טובים! שיהיה בבאס של 333 עם תמיכה בזכרונות DDR 400 אם אפשר DUAL CHANNEL (ועדיף שיעבוד הפעם) כרטיס רשת ONBOARD וכמעט הדבר הכי חשוב אני רוצה שיהיה לו ממש אב…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Lmagus,

שלום, אני צריך המלצה על מעבד שטוב למשחקים, חשבתי על E6600 אבל הציעו לי אופציה זולה יותר של AMD: X2 5600/ X2 6000, מה דעתכם? מה יותר טוב לקנות?

• 14 תגובות
    • 664 צפיות
  16. 2600+ ב 545 שקל 2800+ ב 625 שקל 3000+ ב 695 שקל מקור: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_1551 אשכולות קודמים בנושא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=107732.0 http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=109647.0

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  17. שלום אני מתכנן בניה זולה כמה שיותר רק כדי שהמחשב יפעל ויעבוד לא צריך יותר מזה ראיתי את המעבד: AMD A6-3670 Quad Core 2.7GHz Radeon HD 6530D FM1 ואני לא מבין בכלל בחלקים של amd הבנתי שהוא בעל תושבת בשם fm1 כשחיפשתי לוח אם בשבילו מצאתי רק לוחות אם תואמים fm2 עכשיו אני שואל אם אני קונה לוח אם fm2 האם הוא יעבוד עם מעבד של תושבת fm1? ועוד שאלה קטנה: הבנתי שעל המעבד הזה יש ׳׳כרטיס מסך״ מובנה אני לא מתכנן לשחק עליו קרייסיס 3 על 4K עם ההגדרות הכי גבוהות אבל הכרטיס מסך הזה שווה משהו מבחינת גיימינג קל? (ובכך אוכל לחסוך בקנית כרטיס מסך.) ראיתי שהוא יכול להריץ כל מיני משחקים ביוטיוב אבל אני לא נוהג להאמין לזה... תודה!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  18. יש לי אותו כרגע,ואני רוצה לשאות קודם כל, מה דעתם על הלוח הספיציפי הזה. ועוד משהו, אני שוקלת לעדכן למעבד 4 ליבות וכרטיס מסך מהסדרה של 9000 של ג'יפרוס-האם ניתן להתאים את זה על הלוח הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  19. Started by curdi1,

שלום לכולם, מתוך הנתונים על הלוח באתר החברה - "(Note 4) The PCI Express x16 slot share the PCI Express x16 bus with the HDMI and the DVI-D ports. When the PCI Express x16 slot is in use, the HDMI and the DVI-D ports become unavailable." האם זה אומר שכל כרטיס שאני אחבר על הסלוט pci_eX16 תתנתק לי התצוגה ? או רק עבור כרטיס מסך ? דבר נוסף - לאיזה עוד שימושים אפשר להשתמש בסלוט pci_eX16 מלבד לכרטיס מסך ? תודה רבה !

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  20. אני רוצה לקנות עוד סטיק של זכרון (256ddr) אבל הבעיה היא שאני לא יודע בדיוק איזה זכרון יש לי . אז רציתי לשאול אם יש איזה שהיא תוכנה שמאפשרת לבדוק איזה זכרון יש לי בדיוק ? נ.ב הסטיק זכרון שאני אמור לקנות צריך להיות באותו מהירות של זה שיש לי נכון ? ומה עם החברה גם זה חשוב ?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  21. Started by zag_zag,

בעקבות ההצהרה של אינטל, asus ביטלו את האפשרות להפעיל את ה-PAT technology? ואם לא, באיזה עדכון ביוס אני יכול למצוא את זה (יש לי גרסת ביוס 1005) ? תודה

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by bogy65,

יש לי מעבד Q6600 עם OC של 3.2 GHZ אוקי עכשיו התוצאה של מעבד Q6600 ברגיל הוא משהו כמו 3500 אבל שלי אחרי הOC שווה ל2100 משהו כזה...אז מה שאני שואל אילו דברים יכולים לגרום לכזה דבר לקרות?(המחשב חדש קיבלתי לפני 6 ימים) לפי התוכנה 3DMARK06 בבקשה זה דחוףף... הטמפ' במאמץ היא 50 מקסימום...

• 0 תגובות
    • 475 צפיות
  23. Started by DaniDin,

שלום לכם אני חייב להגיע להחלטה היום, אני גיימר כבד והזמנתי 2 ג'יגה זיכרון 800MHZ של קורסייר וכרטיס מסך 8800GTS 320 מגה של ASUS. השאלה שלי האם ידוע למישהו על חוסר תאימות או בעיות כל שהם עם הצ'יפסט של NVIDIA 680I? אני רוצה להזמין את ASUS P5N32-E SLI ואם לא אני הולך על צ'יפסט של INTEL ASUS P5B-E או ASUS COMMANDO אגב הלוח הזה תומך בשני כרטיסי רשת זאת אומרת שאני יכול לחבר לזה עוד מחשב בעזרת כבל מוצלב? אם ידוע למישהו מידע על באגים בצ'יפסט של NVIDIA אשמח לדעת לפני שאני מזמין. תודה מראש

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  24. לOC למעבדים החדשים 45 תודה

• 7 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by Adirz0,

שלום לכם חברים , לפני מספר ימים קיבלתי את המחשב החדש. הקטע הוא שהלוח (DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D) פשוט לא "מזהה" את המעבד. זאת אומרת - המחשב עולה , אבל לא כתוב לי AMD 3800+ Dual Core. וכשאני מסתכל במאפיינים של המחשב שלי , כתוב משהו עם AMD Hammer. עכשיו , אמרו לי שצריך לעדכן את הביוס. סבבה , הורדתי את המחשב לחברה שקניתי ממנה את המחשב , והטכנאי אומר שהוא לא מצליח לעדכן את הביוס , והוא אמר לי שהם שולחים את הלוח לחברה של הלוח כדי שהם יעשו את זה... כמו שאתם יודעים , כשחלק נשלח לחברה , יכול לקחת הרבה זמן. בקיצור , יש לכם מושג למה הטכנאי לא מצליח לעדכן את הביוס? שאלתי אותו לגבי שגיאה שהוא מקבל , אבל הוא פשוט לא ענה לגבי שגיאה (אמורים לקבל שגיאה כשלהיא אם לא מצליחים לעדכן ביוס?)…

• 4 תגובות
    • 776 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.