עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. עם קצת נוסטלגיה והרבה הסברים כל מה שרציתם לדעת על PCIe - https://www.youtube.com/watch?v=PrXwe21biJo

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by yoahe,

שלום יש ברשותי פנטיום 2 ישן ספק ישן אני סטודנט אני רוצה לשדרג ללוח אם טוב ומעבד טוב גג 1000 שקל שיתאים לי לDDR2 וכרטיס מסך טוב לעתיד מה ממומלץ והאם הלוח אם שאני ישים עלול לא להתאים למארז יכול להיות כזה דבר?

• 5 תגובות
    • 595 צפיות
  3. ברוכים הבאים לתחרות SpeedTest השלישית שלנו בחסות חברת פטריוט! לאלו מכם שעדיין לא מכירים, מדובר על תחרות מהירה במיוחד שבודקת בעיקר את הזריזות שלכם. בתחרות זו, כל מספר דקות תוצג שאלה הקשורה לתחום המחשבים והטכנולוגיה (סה"כ 10 שאלות). השאלות יהיו ברמת קושי עולה, כאשר כל שאלה שווה נקודה אחת. משתמש אשר יענה בצורה המהירה ביותר וללא שגיאות כתיב - יזכה בנקודה. משתמש שיזכה במירב הנקודות, יזכה בסט זכרונות בנפח כולל של 8 ג'יגה-בייט מסדרת Viper המעולה של Patriot. במידה ויהיה שוויון, תהיה שאלה שוברת-שוויון. להלן חוקי התחרות - חובה לקרוא אותן ע"מ שלא יהיו אי הבנות. - ההשתתפות פתוחה לכל משתמשי הפורומים (הרשומים כמובן). - אין צורך לשאול מה מצב הנקודות בכל רגע נתון, שכן אחרי כל שאלה…

• 145 תגובות
    • 20.6k צפיות
  4. Started by Gsofer,

ברשותי מחשב ישן בן 5 שלאחרונה הלוח אם שלו ( gigabyte ps35 ds3l) שווק חיים. אני מעוניין בשידרוג המחשב לצרכים בסיסיים כמו מוזיקה אינטרנט וכו׳. מבקש המלצה לשילוש סביב ה1000 ש״ח אפשרי לחרוג ב100-200 לא קריטי. עוד פרט ( חשוב ?!) ברשותי כרגע ספק קולר מאסטר 400 וכרטיס מסך GeForce 9600 GT. תודה

• 12 תגובות
    • 3k צפיות
  5. Started by alexg657,

שלום, אני מתלבט בין שני המעבדים הנ"ל, השאלה שלי אם אני ירגיש הבדל במשחקים? הכרטיס מסך המדובר הוא radeon hd7570m 1GB תודה

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  6. Started by mrwolf,

אהלן. אני מתכוון לקנות מחשב בקרוב. סביבות ה 7500 עם מסך. ההתלבטות שלי לגבי לוח אם היא כזאת. אני צריך לוח אם שתומך ב SLI שיהיה בו SATA II בנוסף לאפשרות IDE אחת. בשביל לחבר את ההארד דיסק הישן שיש לי כרכע. אין תכנון ל OC. אם אתם מעוניינים לראות את המפרט שחשבתי עליו עד עכשיו http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=226471.10 תודה מראש.

• 26 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by oded6188,

הזמנתי מחשב עם מעבד P4 3000Mhz עם קאש 512. איך אני יכול לבדוק שלא הביאו לי את המעבד עם ה 1MB? יעני את האי פרסקוט הזה? תודה...

• 12 תגובות
    • 975 צפיות
  8. Started by yuvalm2,

אני רוצה להרכיב מחשב שיכלול כונן קשיח NVME. מה אני צריך לעשות חוץ מלדאוג ללוח עם עם יציאת PCI-E?

• 2 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Lumber_Jack Jim,

ומה ההבדלים ביניהם? פירוט בבקשה.

• 16 תגובות
    • 3.7k צפיות
  10. אני צריך מעבד ולוח טובים בעיקר למשחקים אני משחק מלא ותוכנות לא ממש כבדות אני לא משתמש בעריכה וכו' צריך משהו זמני תקציב 1000 תודה אלי . נ.ב בלוח חייב להיות אפיק pci-e .

• 29 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by roKp,

אני מתכוון לקנות כרטיס מסך מהסידרה X700 ולפי מה שהבנתי הכרטיס מגיע רק בהתקן של PCI-E... יש לי לוח מבוסס nf2 השאלה היא האם הלוח יתמוך בכרטיס?

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by jupiter,

טוב אחרי שסיימתי לבחור כמעט את כל הרכיבים נשאר לי בחירה של לוח: החומרה: E6600 G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 Corsair HX 620W PSU כרטיס נוסף של 8800GTS אני התלבטתי בין כמה לוחות ולכן אמרתי נשאל את דעתכם, בנוסף כמה שאלות\ברורים.. אני צריך שבלוח יהיה 3X PCI-E שני כרטיס מסך (כרגע 8800GTS) וכרטיס נוסף בהמשך ככרטיס פיזיקלי. כמו כן אני צריך PCI אחד לפחות שיהיה פנוי, בשביל כרטיס ה-RADEON 7000 שמחובר לצג LCD 5" OC יתבצע על קרור אויר בלבד ולכן לא צריך לוח מדהים ביכולות ה-OC ובנוסף אני לא משאיר OC על מצב קבוע. יש לי צורך ב-6 חיבורי SATA. ואחרון... מה דעתכם על זכרונות אלו: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5849 תקציב לעקשנים.…

• 15 תגובות
    • 975 צפיות
  13. שלום, התחלתי לבנות לעצמי מערכת High End מצאתי את עצמי כרגע רק עם כרטיס מסך. (X800XT PE) לא ברור לי אם יגיע לי FX-53 כרגע הביתה אני אדע על זה רק בימים הקרובים, אם אין למה לחכות אז אני אקח אותו השאלה שלי היא מתי יוצא המעבד FX-57, וכמה הוא יעלה בערך? שנית, הצ'יפסט שייצא בקרוב, nForce 4 - עד כמה הביצועים ישתפרו בו מnForce 3 ומה יהיו הFeatures שיתווספו ללוחות? ומתי הוא יצא? בקיצור - לקנות עכשיו FX-53 \ nForce 3 Ultra או לחכות ל-FX-55\FX-57 \ nForce 4 ??? חשבתי על הלוח של MSI הK8N NEO2 PLATINUM. אני מקווה שלא יקח הרבה זמן כי כרגע אני על מחשב שאני לא יכול כבר לסבול ניסיתי לחפש בפורום אבל לא מצאתי תאריכים. מישהו פה יודע בערך מתי כל זה יוצא וכמה יעלה כל העסק?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by DDR8,

ברשותי זכרון קינגסטון מדגם Kingston 8GB DDR3 1600MHz KVR16N11H/8 שידרגתי והוספתי זכרון "זהה" נוסף אבל המחשב מתרסק בלי סוף אני שוקל להחליף לזכרון של- Corsair מדגם CMZ8GX3M1A1600C10 בגלל שהוא מופיע ברשימת זכרונות תואמים באתר גיגהבייט זמן אחזור / תזמונים שלו הוא 10-10-10-27 לעומת CL-11 ??? של קינגסטון http://www.ivory.co.il/catalog_compare.php?ids=6818,10322 שאלה ראשונה CL10 מהיר יותר מCL11 - או להיפך ? האם הם יעבדו יחד ? [ על פי הנמוך מבינהם ] או שזה עלול לגרום לתקיעות רבות ועדיף שיהיו 2-4 זכרונות זהים ? ובכלל איך הזכרונות של Corsair ?

• 7 תגובות
    • 905 צפיות
  15. Started by Amie23l,

אני רוצה לקנות מחשב pentium-4 עם DDR2 ו-SATA2. בחלק מהחנויות אמרו לי שאני חייב לקנות לוח אם עם intel chipset 945 כי ה-915 לא יאפשר לנצל את SATA2 ואת המהירות של DDR2. אחרים אומרים שזה אפשרי. מה התשובה הנכונה.

• 8 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by XTFriends,

שלום לכולם, אני מחפש לוח בסביבות ה-700-1000 ש"ח, תומך S-ATA, 4 סטיקים לזכרונות DDR, תמיכה ב-HT, פייאר-אוייר + כרטיס קול + 4 יציאות USB + כרטיס רשת מובנה... ושאר ירקות. אשמח לקבל עצות, ואם יש עוד משהו חשוב שצריך לדעת לגבי הקניה, אשמח אם תרעננו אותי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  17. spire rulez

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by MOTI_YOSEF,

יש לי לוח יחסית ישן AM2 ומעבד 4200 חשבתי לשדרג אותו ל 6400 ב 500 ש"ח מה אתם אומרים ? או שזה לא שווה את המחיר ?

19. Started by hutorihunzu,

כמו שכתבתי בכותרת ראיתי דגמים של זכרון מבית G.skill ולכל אחד סיומת אחרת... כגון: ripjaws, value, NT , Eco, Nq , HK רציתי לדעת מזה כל אחד? מה ההבדלים? ואם יש הבדלים של וולטים אז למה זה? ולמה זה משמש?? בנוסף ראיתי שאם אתה רוכש 2 זכרונות בניפרד של NT בתדר 1333Mhz עם CL 9-9-9-24 אז זה עולה 468 בניגוד אם אתה רוכש זכרון כפול Ripjaws בתדר 1333Mhz עם אותו CL של אותו חברת זה עולה 617 למה זה? מה ההבדל ביניהם? להלן הקישורים לזכורנות: http://skypc.co.il/pl_product~F3-10600CL9S-2GBNT~15~0.htm http://skypc.co.il/pl_product~F3-10666CL9D-4GBRL~15~0.htm תודה רבה לכל העוזרים!!! אם יש מענה לשאלות אלו בנעוץ או במאמר אז תפנו אותי כי חפשתי ולא מצאתי...

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by SpiritKnight,

אביט החליטה להעביר את כל יצור לוחות האם שלה לחברת ECS(גם יצרנית לוחות אם). בהתחלה המחשבה היתה להעביר רק את הלוחות הזולים, אבל מסקנת מנכ"לי ABIT היתה שכל המפעלים יועברו לחברה זאת. ABIT לא קיימת עוד כפי הנראה :'( :'( :'(

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  21. Started by hp,

שלום, אבקש את חוות דעתכם על לוח האם הבא DG965RYCK ROGERS CITY של חברת אינטל . האם הלוח מספיק טוב? איך הוא מבחינת אמינות ? עובד טוב עם מעבד 6300e core2duo ? זקוק לתשובה בדחיפות כי אני לפני רכישה. תודה לעונים .

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום, לא מזמן שדרגתי מעבד ואחרי שהחלפתי מערכת הפעלה ל-WIN7 64bit, כעת אני רוצה להוסיף עוד 4GB זיכרון למה שקיים היום (2*2). להלן תמצית המפרט (השאר בצד): CPU: AMD Phenom II X4 965 3.4@3.8 GHz MB: Gigabyte MA-770-UD3 Rev2 Mem: OCZ 4GB DDR2 1066Mhz כפי שניתן לראות הזיכרון שיש לי הוא OCZ 4GB DDR2 1066Mhz. (פעם הייתי חזק בנושא ובשנים האחרונות הרבה פחות) אני לא כ"כ זוכר את ענייני הנצילות/מכפלות של הזיכרון, והשאלה היא האם יהיה קריטי לקנות זיכרונות במהירות 1066 (שהם נדירים ויקרים יחסית) או 800 יספיקו? בהינתן שהקיימים הם 1066, כן? כמו כן המכפלה כרגע היא 19*200 (ז"א אני עוד על 400bus נכון?) האם 800Mhz הוא מכנה משותף נמוך שמגביל אותי היום או בגלל שאני עובד ב-400bus זה לא מגביל? אז מה…

23. Started by KusHniR,

המממ רציתי לדעת אם הלוחות האלה תומכים גם ב ATA חוץ מSATA http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-V&fMTYPE=Socket%20478 = ABIT IS7-V2 (intel 848 http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800-mx/overview.htm על הלוח הזה גם מובנה כרטיס מסך ? = ASUS P4S800-MX DDR400,sb,lan,vga http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800/overview.htm = ASUS P4S800 DDR400,sb,lan ASUS P-4P800SX(i848) sb,SATA,lan = אין לינק http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-E2&fMTYPE=Socket+478 = ABIT IS7-E2 (865PE),DDR128b,H-Threding,SATA ואיזה מהם הכי ממולץ ?!

• 6 תגובות
    • 622 צפיות
  24. הזמנתי מעבד E8400 BOX מהאתר בקישור, וקיבלתי מעבד באריזה לא מקורית (של איזשהו מכשיר הקלטה) עטוף בנייר פצפצים וללא כל ספרות נלווית או דפי אחריות. לפי הבנתי, מעבד BOX אמור להגיע באריזה מקורית של היצרן, ומלווה בספרות המסבירה כיצד להתקין את המעבד, מתייחסת לאחריות, ומעידה על מקוריות המוצר. אני צודק? לפי הבנתי, המעבד שקיבלתי הוא בעצם tray, שעולה לרוב כ-100 שקלים פחות, ואין לי אפשרות לדעת האם הוא חדש או מקורי. צירפתי תמונה של המעבד שקיבלתי ואריזתו.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים אנשיםםםםם. קניתי מחשב חדש ואני צריך Driver לS-ATA ללוח אם EPOX 8KDA3J. אני יודע שאני אמור לקבל דיסקת מהחברה שקניתי או שיש על הדיסק של של הלוח אם... אבל לא מצאתי את הDriver על הדיסק של הלוח אם וגם לא קיבלתי מהחברה שום דיסקת... אשמח אם עזרו לי למצוא Driver מתאים. בתודה מראש אלדד כהן

• 8 תגובות
    • 615 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.