מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
האם להתקין זיכרון חדש מספיק להכניס אותו בחרצים בלוח אם ונגמר הסיפור או שיש עוד משהו לעשות בהגדרות ביוס או משהו?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
-
שלום, הייתי רוצה לדעת עם E6300 קירור סטוק יחזיק מעמד ולא יתחמם במשחקים כבדים. (http://www.skypc.co.il/pl_product~IE6300~3~0.htm)
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
ההבדל במחיר הוא 100 שקל. הלוח שאני מתכוון לקנות איתו הוא GA-K8NS-939 של ג'יגהבייט. האם אתם ממליצים על שילוב זה? לא מתכוון לעשות אוברקלוק.
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אין איזה גירסא חדשה לה גגביט 8sq800?! אין איזה גירסא חדשה כי אני רואה כל הזמן באתרים שזה מתדעכן כרגע הגירסא ביוס שלי היא f9
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אהלן לכולם, בטווח 600-800 ש"ח איזה לוח יהיה עדיף(מערכת מבוססת AMD כמובן,SATA2,קירור טוב,מאורר לא מרעיש או משהו,NF4 U). 1. ABIT AN8 Ultra 800 ש"ח. 2. FOXCONN NF4UK8AA-8EKRS NVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 600 ש"ח. 3. ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 730 ש"ח. מה כדאי לו לקחת?או שאולי יש משהו אחר טוב במחירים ההלו שעונה על הדרישות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
יש לי את המעבד והזיכרונות הרשומים אני מחפש לוח אם טוב ואמין עם כמה שיותר USB עם SERIAL ATA LAN ON BOARD ועוד שאלה האם יש בעיה לחבר על אותו לוח דיסק serial ata ודיסק ide בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני קונה את הE6300 ביחד עם לוח אם וזכרון איזה זכרון כדאי לי לקנות (מדובר ב-1ג'יגה) בסכום של 600 שקל לא מתוכנן OC רק שיעבוד פצצה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
1) מה בדיוק עושים הטרנזיסטורים, הקבלים והצ'וקים בלוח אם? 2) מה זה voltage regulator circuit? 3) האם לכל חלק במחשב (מעבד, זכרונות, כ.מ. וכו') יש voltage regulator circuit-כלומר לפי איך שהבנתי-מעגל אספקת מתח משלו? זה לא מן מעגל גדול כזה שעובר בדרך אל כל החלקים? 4) האם פאזה זה פיצול של אספקת המתח למעבד בלבד-או שגם לחלקים אחרים במחשב יש פאזות? 5) מה זה PWM ומה הוא עושה? 6) איך לבדוק אם ללוח אם יש מתח יציב-רק לפי מספר הפאזות? 7) מהם ההבדלים בין לוחות אם מאותה ערכת שבבים ומה מייחד כל צ'יפסט? 8) אילו לוחות אם תומכים בטכנולוגיית virtua MVP? 9) האם מעבדים של אינטל משתמשים בכמה מתחים שונים? אם כן אלו מעבדים? 10) האם כשאני עושה OC לזכרונות זה מעלה את המתח שלהם? 11) איזה שיקולים צ…
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
איך משנים תזמון של זיכרון בביוס של הלוח gigabyte 965 ds3? איך משנים מ2T ל1T תודה
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
קניתי רכיבים למערכת, מעבד 6600, P5B וזכרונות וכו, האם אני צריך להיכנס לביוס כדי לכוון את הוולט או שהלוח מזהה אוטומטית.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד 6420 2G זיכרון 800MHZ והכרטיס מסך 512 8800GT המטרה להפעיל את GTA IV לא מושלם, אבל חלק ועל HIGH במצב של עכשיו כשאני מפעיל את המשחק ה FPS מתחיל להיות נמוך טיפה, באופן מפריע אבל לא גדול מדי האם שדרוג ל 4G יעזור? או שהבעיה לא שם?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
יש לי כרגע E6550 במערכת. הגיע לידי E7200, ואני יכול להחליף את המעבד שלי בו בחינם. כדאי? אפילו אם יש שיפור בביצועים של רבע אחוז- תגידו. הוא נחשב טוב ב OC, נכון? אני יכול להגיע איתו לסביבות ה 3.7-4.0 בלי יותר מדי בעיות? עם קירור סטנדרטי כמו AC FREEZER 7. בבקשה לענות די מהר, ההחלפה חייבת להתבצע היום(אם תתבצע)
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני בתהליך בניית מפרט מחשב ואני דיי שובר את הראש על לוח האם המתאים והנכון ביותר שיהיה במחשב שהמעבד בו יהיה ה רייזן 5950X ביחד עם ג'יפורס 3090. מרוב הצעות והמלצות קצת הלכתי לאיבוד והייתי שמח אם מישהו יוכל לעשות לי סדר, וימליץ לי מהו לוח האם הטוב והנכון ביותר. המחשב ייועד לעבודות גרפיות בתלת מימד בסינמה 4די ובלנדר. לוחות האם המוצעים: https://www.gigabyte.com/Motherboard/X570S-AORUS-PRO-AX-rev-10#kf https://www.gigabyte.com/Motherboard/B550-AORUS-MASTER-rev-10#kf https://www.asus.com/Motherboards-Components/Motherboards/TUF-Gaming/TUF-GAMING-X570-PRO-WIFI-II/ האם ה X570 של גיגה בייט הוא אותו דור כמו ה X570 של אזוס…
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים, אולי קצת OC , מחשב ל-3 שנים הבאות לפחות. מתלבט בין ה-Q6600 ל-E8400 לפי מה שהבנתי, 8400 יותר טוב למשחקים ואם אני רוצה אותו אז לחכות טיפה שהמחירים ירדו, למרות שהרבה עדיין ממליצים על ה6600... קיצר אני חייב את עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
Core 2 E6300 1.8 בערך לכמה שווה בפנטיום? נגיד P4 4.5 לכמה?
-
- 7 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אם מישהו מבין בעבודת המעבד יש לי כמה שאלות. מה משפיע על כמות המחזורים לפקודה? כלומר למה מעבדים שונים בהינתן להם אותה פקודה,יבצעו אותה בזמנים שונים גם עם מהירות השעון שלהם שווה? עוד שאלה שבעצם שקשורה לשאלה הקודמת,אם יש לי נניח דגם מסוים של AMD ודגם של INTEL איך אני אדע איזה מעבד טוב יותר(מבחינת המהירות וכמה מחזורים פקודה מסוימת צורכת),הרי הם משתמשים בסטנדרטים שונים ומהירות שעון נמוכה יותר של AMD תיתן ביצועים שווים לINTEL בעל שעון גבוהה יותר. והאם יתכן דבר כזה שישנם 2 מעבדים מאותה חברה אבל בעלי דגם שונה ואחד מהם יקח פחות מחזורים לפקודה מאשר השני? ולבסוף האם מישהו יכול להביא לי כמה דוגמאות לפקודות שונות וכיצד הם לוקחות מחזורים שונים(בקיצור איך כל העסק הפקודתי עובד)!! בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
קניתי מחשב בוואלה שופס ומציעים לי שם באותו מחיר של המחשב איזה זיכרון שאני רוצה או a data או kingston במה לבחור? (המחשב הוא מחשב משרדי, לוח אם של גיגהבית, מעבד e5300) הזיכרון הוא 2GB תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שמעו חברה אני מתכנן לשדרג ל 2GB זיכרון כדי שויסטה יעבוד על המחשב שלי יותר חלק... : : וחסכתי כסף כדי לקנות זיכרון מה שכרגע במחשב שלי זה Geil 1GB 667 Mhz 512X2 ואני רציתי לקנות את זה... KingSton 1GB 667 Mhz Cl5 http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 וגם איך זה יעבוד עם זה? ויש לי על לוח האם(P5LD2-Deluxe) עוד שני מקומות... כאילו בדיוק... מה אתם חושבים יספק אותי? וגם הוא יחסית זול מישהו ניסה או משתמש בו המלצות,משהו? אם יש משהו יותר טוב אז תגידו לי מה... אשמח לקבל תשובה מהירה תודה....
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום רב! הזמנתי מחשב וזו שאלה שמאוד מתרידה אותי: יש ללוח אופציה של דואל די די אר? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי את ה Abit nf7-SL ואני מעונייין לעשות לו עדכון לביוס.. אבל באתר של אביט אין שום התייחסות לדגם הזה! על הקופסא של הלוח רשום nf7-s אבל על הלוח עצמו SL מאיפה אני משיג עדכון ביוס?!
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני עוד שניה קונה לוח אם וזכרונות חדשים עבור מעבד שקיבלתי לא מזמן... המעבד הוא Intel QX9770.. אני מתכנן לקנות לוח אם של Gigabyte GAX48-TDQ6 וזכרונות DDR3 של Kingston HyperX 1625mhz CL7 קיט של 2x2GB. יש באפשרותי להשיג עוד קיט של 4GB של OCZ Platinum במהירות 1600Mhz CL7, השאלה היא האם הלוח יתמוך בהוספה של עוד שני סטיקים ? האם הוא יזהה 8GB ? כי קראתי שחלק מהזכרון יופעל במהירות יותר איטית ? ןהאם יש גם השפעה על Dual Channel.. ? בקיצור, אני ממש מבולבל, אם מישהו יוכל לעזור ולהגיד אם זה יעבוד או לא, ולמה, זה מאוד יעזור לי.. תודה רבה..
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
זה יעני לא 64 ביט אמיתי אלא טכנולוגיה אחרת? שמעתי פה בפורום שאצל AMD ה64 ביט יותר טוב (אין לי דרך אחרת לנסח את זה)
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
טוב, אז העניין הוא שאני יכול לקבל מחירים טובים מאוד עבור לוחות של ASUS, והלוח חייב להיות שלהם. המחיר משחק כאן תפקיד ואני מעדיף לא ללכת על הלוחות היותר יקרים, אבל אני ממש מעדיף לא לאבד אפשרויות לביצועים ולoverclock. חוץ מזה, יש לי כרטיס קול והתקן רשת אלחוטי ואני לא מתכוון להשקיע בדיסק קשיח שעובד בSATA, ככה שהתכונות האלה ממש לא חשובות לי. יש לי גם geforce TI 4400 ואני לא מתכוון להשקיע בהחלפה למשהו שתומך בAGP 3. וכמו שציינתי בנושא - אני הולך על Barton 2500+ ועל זכרון אני עוד לא סגור (זה שדרוג של לוח-מעבד-זכרון בלבד, לא יותר מזה) עכשיו לתכלס - הבאתי רק מחירים של לוחות nforce 2, אבל יש מצב גם ללוחות עם KT600 או KT880 (יש טעם בכלל לשקול אחד כזה?) A7N8X 50 דולר A7N8X Deluxe 80 ד…
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני בקרוב קונה מחשב חדש, ויש בידי כבר מארז, זכרונות, הארדיסק ושאר ציוד היקפי. אני מתלבט בין אינטל לAMD מכיוון שאני חושב על השדרוג העתידי, כלומר, אני רוצה שמתי שמהחשב כבר יתחיל לא לסחוב אני אוכל לשדרג את המחשב בלי לקנות מערכת חדשה [בעיקר תלוי במעבד]. אני משחק בעיקר במשחקים, וOC זה הדבר השני שחשוב לי. ההתלבטות היא מכיוון שעוד מעט יצאו הPHENOM של AMD ואמרו שהם יתמכו בAM2. האם זה נכון? 2 המפרטים שאני מתלבט ביניהם: E6600 gigabyte 965p-DS3 rev 3.3 corsair hx520w או amd x2 6000+ gigabyte M59SLI-S4 corsair Hx520w הדבר היחיד שאני לא מוכן לשנות הוא הספק. אני פתוח להעצות שונות. ושוב, מה שחשוב לי במערכת היא אפשרות השדרוג העתידית. תודה רבע לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 629 צפיות
-