עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hwmenot,

כיום יש לי 2140 ,עם ג'יגה זכרון,די חלש למען האמת,שעה עד שזה עולה וכל פעולה איטית בתוכנות חדשות כמו פוטושופ,אופיס וכאלה,ובכלל ,לפתוח אותם ועוד תוכניות ברקע,המחשב מת... השאלה אם כדאי ללכת על 8400,שלפי מה שהבנתי הכי טוב כרגע גם למשחקים ,ושיריץ טוב את התוכנות ,או שעדיף מרובע ליבות זול (Q6600?)? תודה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  2. כמו שכתבתי אני רוצה לקנות במחשב החדש שלי את הזכרונות החדשים PC-4000 500Mhz אבל אני לא יודע של איזה חברה לקנות.........אז בבקשה אם מישהו מבין בזה אז שימליץ לי על איזה חברה ללכת. לפי מה שקראתי במדריך הזה שיש בעמוד הראשי של האתר הבנתי שכדאי לי לקנות את הזכרון של A-Data, אבל בכל זאת אני רוצה אמלצות מכם. נ.ב אני רוצה לקנות 256X2 Dual Chanel תודה מראש לכל העוזרים!

3. Started by tood,

צהריים טובים לכולם, איפה אני יכול לעיין ואו להוריד את הספר של הלוח הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  4. מה המצב אנשים ?! האם יש לוח אם תומך ב - PCI-E ושיש לו לפחות (אם לא יותר) 2-3 יציאות של IDE ?.. ושיתמוך במעבד Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb BOX ובזכרונות מסוג DDR2 ושהספק ENERMAX EG365AX-VE 350 Watt יחזיק אותו ואת כל המערכת (כשעוד יש כרטיס מסך מסוג RADEON X1950Pro 512MB GDDR3 HDCP Edition PCI-E) ?.. תביאו לוח אם כזה מפנדה מחשבים (מהאתר שלהם pandas.co.il) תודה מראש, משה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by GZA3,

LANPARTY UT nF4 Ultra-D ו LANPARTY UT nF4 SLI-D אני רוצה לקנות אחד מהם ולא יודע מה לקחת. SLI אומנם אני יודע מזה, אבל מזה האולטרה? אגב אני לא יכול להשתמש ב SLI כי יש לי כרטיס רדאון.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  6. אני רוצה לקנות לוח מקצועי או לפחות נורמלי יש לי הגבלה של תקציב עד 700 ש"ח בעיקרון קניתי כבר לוח של אסוס מדגם: A7V600 אבל אני רוצה משהוא יותר מקצועי אז תוכלו לומר לי כמה אמור לעלות לי שידרוג מהלוח הזה ללוח מקצועי בשווי 700 ש"ח יש לי מעבד AMD 2400 ואני רוצה שיהיה ללוח גם יציאת חיבור SETA (לא בטוח שכתבתי נכון) ודבר אחרון לבינתיים כמה יעלה לי שידרוג מהמעבד שיש לי עכשיו למעבד של 3200 מהירות תודה

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  7. שלום לכולם יש לי שאלה יש לי על המחשב זיכרון G.SKILL DDR2800MHZ 1024GBX2 השאלה שלי היא למה אברסט מראה לי שמדובר ב 400MHZ זה כתוב בצורה כזו Memory Speed (DDR2-800 (400 MHz שימו לב לסוגריים האם זהו מצב תקין? תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  8. ניסיתי פעם להסיר את המאוורר וה HEAT SINK וכשמשכתי אותו קצת הוא התנתק לי בפיתאומיות. אז נלחצתי קצת והחזרתי אותו למקום. השאלה שלי היא האם יכול להיות שדפקתי משהו? ואם הייתי צריך להפעיל הרבה כוח זה אומר שהייתה שם משחה טרמית? ואם הייתה שם משחה טרמית זה אומר שאני צריך למרוח שוב? או שאותה שכבה יכולה לתפקד כמו מקודם? :עריכה: יש לי P4 2.66 HT אם זה משנה

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  9. יש מצב אתם מביאים ציונים מPcmark 02 או 04 בלי OC תודה רבה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  10. הרבה בפורום פה תומכים במעבדי הAMD A64. רציתי לדעת האם הAMD A64 Bit 3000 הוא המקביל למעבד P4 3GHz? ואם כן אז איך כי למעבד הAMD A64 Bit 3000 יש רק 2GHz ואילו לאינטל P4 יש 3GHz. ענה עזרו לי להבין את הנושא מכיוון שאני קונה היום מחשב ואני מבולבל לגמרה איזה מעבד לקנות... תודה על עזרתכם אלדד.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by k-o-b-y,

איך הלוח GIGABYTE GA-8IPE1000 - 865PE? הוא זול (735). מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  12. Started by Sctoweri,

אהלן חברה, זה מה שיש לי כרגע: 1GBX2 OCZ PC6400 800MHZ KIT 4-4-4-15 עכשיו אני רוצה לשדרג ל4 ג'יגה והשאלות שלי הם: - האם כדאי לקנות עוד קיט שמחולק ל2? שכל אחד מהם יהיה זהה לזיכרון שקניתי למעלה? - האם זה משנה אם אני יקנה כרטיס אחד מחברה אחת לדוגמא 2GB Kingston 800mhz? - האם כדאי לקנות כרטיס אחד של 4GB של חברה אחרת ולהחליף את שתי הכרטיסים? מה הכי מומלץ לי לעשות? תודה חברים.

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  13. Started by benib,

^^^

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  14. האם קיים לוח כזה

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. השאלה מאוד מעניינת אותי, כי לכאורה, המצב נראה כהפוך (בסדרת ה-900 של D בכל מקרה), וכיוון שאני מתכוון לרכוש מחשב בקרוב אני לא יודע מה להחליט. אז קודם כל לפי מה שהבנתי 3800 במונחים של AMD זה 2200 Mhz, אומנם זה סמלי לפי הנכתב באינטרנט, אך עדיין אני לא תופש את עומק הסמליות וכמה זה צריך להיות על באמת. חוץ מזה בסדרת 900 הקאש הוא 2 MB על כל מעבד לעומת קאש של רק מגה 1 על כל מעבד בכפולי הליבה של AMD. אז מה הקאטצ' בזה?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  16. Started by Thant,

שאר המפרט בצד, כאשר יש לי מחשבה על אולי בשלב קצת יותר מאוחר לשדרג את הכרטיס מסך למשהו בסגנון HD5850.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. Started by Jules Winnfield,

הנה תמונה: http://img329.imageshack.us/img329/6625/untitledqw5.jpg אם זה משנה משהו אז המחשב פועל על ויסטה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 4200+ Stepping E6 http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4200DAA5CD או AMD Athlon 64 4000+ Stepping E6 http://www.amdcompare.com/us-en/desktop/details.aspx?opn=ADA4000DKA5CF השימוש למשחקים, וכמו שהבנתי רוב המשחקים עד היום לא יודעים לנצל מעבד כפול ליבה (כי הם נכתבו עבור ליבה אחת), אז איזה מעבד עדיף למחשב עם לוח אם MSI K8N NEO2, שני ג'יגה זיכרון DDR400, וכרטיס מסך X1950PRO 512MB? תודה.

• 9 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by shay_77,

איזה מעבד סמפרון יותר טוב: 1-סוקט AM2 2-סוקט 754 המחשב מיועד לאינטרנט,אופיס,וסרטים.לא למשחקים ולא לאוברוקולק.

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שלום האם צפויה ירידת מחירים של קונרו עקב תחילת יבוא רישמי של המעבדים החל ממחר?

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  21. Started by o.k,

שלום לכולם!! קודם כל רציתי לשאול האם הכרטיס זיכרון 1GB Spectek שווה ?? ובנוסף רציתי לשאול האם אני יכול לחבר בלוח M שתי זכרונות 1GB Spectek ובמה זה יועיל ?? אשמח לתגובות מפורטות תודה......

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by qwe,

אני כל הזמן רואה כל מיני מושגים בזכרונות ורציתי לדעת מה ההבדלים ומה זה נותן. מה זה זכרונות High-End מה זה Low Latency Memory מה זה VALUE מה זה ULTRA וכו'

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  23. Started by 69,

אני רואה על הלוח נורות שמציגות FF באדום - מה זה אומר ?

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  24. Started by ofsher,

לפי מה שאני יודע 3800+ יותר טוב בהרבה מהכפול ליבה בכל הקשור למשחקים אז למה להוסיף כסף לכפול ליבה... ? ובלי קשר... זה לא ש ב - 3800X2 יש שני מעבדי 3800 לא? :s05:

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  25. רכשתי מחשב חדש ולבסוף אחרי בירורים לקחתי את המעבד E8400 ואני בחשיבה לההחליף אותו לQ8200 אבל לפי מה שקראתי הE8400 עדיף,יש סיבה להחליף אותו על מנת שבעתיד הוא יתמוך ב4 ליבות? או להשאר עם הE8400. תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים