מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איטיות וגמגומים בשילוב מעבדי AMD ומערכת ההפעלה העכשווית של מיקרוסופט? עדכון קרוב מבטיח לשפר את המצב עבור משתמשים בפלטפורמת האבטחה הנפוצה שגורמת לכךלכתבה
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם. הדרישות שלי OC מחשב למשחקים וסרטים שיעבוד עם GT8880 ן4 ליבות ...2G זיכרונות DDR (אשמח אם תמליצו לי על סט של זכרונות ללוח יעודי) שמתי עין על הלוחות של ASUS (אין לי צורך ב FIRE WIRE, ו2 כרטיסי מסך) רק שיהיה לוח פצצה שלא יאכזב עוד 3 שנים
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי 2 סוגי זכרונות שונים במחשב -עזרה מי יותר טוב מביניהם(תמונות מאוורסט בפנים) הראשון הוא של PQI מהירות 667 השני הוא של OCZ מהירות 800 מי מהם עדיף לי יש לי עוד אחד תואם מכל אחד מהם. מה כדאי לי להוציא ולהכניס את הPQI או את OCZ אני חייב לציין שיש לי לוח של ג'יגה ביטט 965P s-3 שתומך במהירות 800 אלה שלא כל כך מבינים שלא יזרקו שברור שה800 עדיפים כי אמרו לי ש800 עדיפים רק שאני עושה OC ואני ממש לא עושה וממש לא מתכוון לעשות תודה !!!
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המהירות של הכרטיס רשת שמגיע עם הלוח הנ"ל. כמו כן הבנתי שאין לכרטיס יציאת firewire , האם אתם יודעים כרטיס באותו טווח המחירים שמתאים לe6750 , ויש לו גם firewire?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש 1G X2 במהירות 800MHZ CL5 של חברת GEIL וברצוני לדעת האם חברה זו נחשבת רצינית כמו GSKILL, קורסאייר ו OCZ ? תודה מראש למגיבים
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מחפש לוח אם P35 , עד 850-900 ש"ח שיהיו בו 3 PCI רגילים , DDR2 , IDE , וחשוב גם FireWire לא מצאתי אף לוח כזה , עם 3 PCI רגילים ו-FireWire. יש בתכנון גם OC. אני מעדיף ג'יגהבייט , אבל לא מצאתי לוח כזה... מישהו מכיר ? תודה !!
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המחשב שלי פתאום התחיל לעבוד אז יש לי כמה שאלות אלייכם אולי תוכלו לעזור לי. מעניין אותי לדעת למה המחשב עובד לאט,הוא לא נתקע,הכל עובד לאט מה שלא היה פעם. במשחקים מרגישים את זה הכי הרבה,וגם כשאני על הפייר פוקס. יש לי,לוח אם חדש מהאחריות הארד דיסק חדש מהאחריות הכרטיס מסך לפי הציון ב3DMARK 2001 הוא בסדר גמור. מה נשאר רק הזיכרון,והמעבד,והספק כוח לא? רציתי לשאול אם יש איזה תוכנה שבודקת את הזיכרון,שתאמץ אותו מקסימום ותתן ציון כמו בכרטיס מסך ואני יגיד לכם מזה הראה..יש דבר כזה? ואיך אני יכול לבדוק את המעבד גם כן ? תודה
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שלום אני צריך המלצות למעבד שאמור לעשות מספר דברים : 1. המרת קבצי DVD לקבצי MOV - ברמה גבוהה ובכמות מסחרית!!! 2. המרת סרטונים לבטא 3. שימוש בתוכנות כמו AFTER AFECT , PREMIER, POTOSHOP , הכל ברמה מקצועית
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבד Q9650 לחנויות ???
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני מחפש זכרון ram חדש (או להוסיף). כרגע יש לי 128 מגה (וכידוע לכולכם זה לא מספיק). אני לא מריץ משחקים גדולים או ויסטה ולכן נראה לי שיספיק לי ג'יגה עד ג'יגה וחצי. אני רוצה המלצות לזכרונות טובים אבל לא יקרים (לא לעבור את המאתיים ואפילו פחות). תודה adidas
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן וקניתי סטיק אחד של 2gb של Module Name G Skill F2-6400CL4-1GBPK... עכשיו אני מעוניין לרכוש עוד סטיק של 2gb על מנת שאוכל להריץ ויסטה בראש שקט...האם כדאי לקנות את אותו הזיכרון או שיש לכם המלצה לזיכרון אחר נוסף?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בלוח אם, והחנות אומרת שהיא מוכנה להחליף אותו, אבל כרגע אין במלאי את אותו לוח אם כמו שלי, אלא יש לוח אם אחר עם צ'יפסט אחר. האם זה מחייב להתקין את הוינדוס מחדש? (וינדוס ויסטה) זה דחוף מאוד, תודה לעוזרים מראש
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם עלולה להיות בעיה בחיבור של מעבד אופטרון על הלוח הזה: http://www.uabit.com/index.php?option=com_content&task=view&id=32&Itemid=48&page=2&model=285 או על זה: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
האם צפויה ירידית מחירים למעבדים המרובעי ליבה של אינטל בחודשיים וחצי הקרובים?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
עם תמיכה ב-ddr-1 וכרטיס agp היכן ניתן לקנות כזה חדש ? (ואם אין ברירה משומש) בתודה ערן
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
{השאלה בכותרת} זאת אומרת, אפשר לא לקנות כרטיס מסך, ולחבר את המסך ללוח האם הזה? (ז"א, יש חיבור לכבל מסך? וחיבור דיגיטלי DVI?) אם לא, אז יש לוח אם שמובנה בו כרטיס מסך? (ומתאים ל-Intel Duo E6750).
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי כמה שאלות שעומדות לי בראש ומציקות לי.. בתכלס.. חוץ מהרכיבים.. מה יצרנית אחת מיוחדת מיצרנית אחרת למשל .. מה גיגהביט מציאה שאין לאסוס או לאינטל? או למשל אלו דברים יחודיים יש לגיגביט שאין לאיטל? תודה לעוזרים.. עמית
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שאלה כמה שאלות ואני אשמח אם תוכלו להאיר את עיני. האם DDR2 אומר בהכרח צורה שונה מDDR1 לפינים של הכרטיס? האם ניתן להריץ DDR2 וDDR1 יחד? האם נותן לשדרג לוח אם אשר תומך אך ורק בDDR1 לDDR2? לוח האם שלי הוא Gigabyte NForce4 GA-K8NF-9, האם הוא תומך ב DDR2? תודה
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4326 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4325 האם שווה להשקיע את ה 100 ש"ח? מה עוד ההבדל בין הלוחות פרט לכרטיס הגרפי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
כאלה שיעלו באזור ה1000 שקל?
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רגע לפני שאני זורק את המחשב שלי כמפגע לבנה בלחימה בעזה, החלטתי לעשות משהו מועיל ולשדרג את ה- 3200+ שלי בקיצור ההתלבטויות הין כפולי הליבה הנפוצים: X2 3800\X2 4200\X2 4400 או חד ליבתי מפלצתי מדגם ה- FX 60 , 55 , 57 מה דעתכם ידידיי ??
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אפשר לחבר ללוח אם זה 2 כרטיסי מסך ?? GIGABYTE GA-MA790FX-DS5
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש 2 סטיקים של 2GB זיכרון, ואני מתלבט בין 800MHz לבין 1,066MHz. מאחר והבאס של המעבד הוא 1333MHz, ואני יודע שכדי לקבל את המהירות האפקטיבית של הזיכרון בדר"כ מכפילים פי 2, רציתי לדעת האם הוא ינצל בכלל את התדר הגבוה מביניהם, או שממש לא, ואז ההשקעה ב-1066, שהיא מן הסתם יקרה יותר, תהיה בכלל לא כדאית?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-