מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
וגם, הסתכלתי בתוכנה PC WIZARD בmainboard/chipset וראיתי שכתוב לי משהו כזה: Memory Information : Type : DDR-SDRAM PC2100 Frequency : 133.2 MHz DRAM/FSB Ratio : 4/3 Supported Channels : Dual (128-bit) ECC Diagnostic : ìà זה אומר שהלוח אם תומך ב Dual Channel ? ואם כן, מה אני צריך לעשות כדי שהוא יעבוד ככה?
-
- 10 תגובות
- 763 צפיות
-
-
-
על מה כדאי לי ללכת? AMD Athlon XP 2500+ Barton או על AMD Athlon XP 2700+ Thoroughbred מה אתם אומרים?
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני מתחנן לקנות מחשב חדש עים מעבד core duo 2.40ghz ויש לי מישחקים שנועדו ל2.8גרז השעלה שלי הים הם יעבדו הוא אולי כדי לקנות pentium d
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=98919
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אפשר לשרוף לוח אם ( חוץ מלשפוך עליו מים) חחחח ??? תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הסטיקים של סמסונג וקינגסטון, אני עובד על 5-5-5-15 ו667 MHZ. מערכת הפעלה XP 32-bit. שדרוג ל1066 ישפר משמעותית את הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 845 צפיות
-
-
עד עכשיו עשיתי אוברקלוק בלי לעלות מתח אבל אתמול כשחיפשתי מאיפה לעלות מתח פשוט אין לי בביוס מאיפה....ואני רציני לא נתקלתי בדבר כזה אף פעם......פשוט אין VCORE או משהו שדומה לזה אלא רק אפשר לעלות מתח לזכרונות ולAGP וזהו אין מאיפה לעלות את המתח (שאלתי תטכנאי של המחשב הוא אמר לי שבלוח הצפציפי הזה הם לא נתנו אפשרות לאובר קלוק גדול או בכלל לאובר קלוק למרות שהגעתי ל3.0 והמחשב יציב אני רוצה להגיע ליותר אבל אני חייב לעלות מתח יש לי לוח עם ציפסט 655TX של אסוס הדלוקס......עשו טובה תעזרו לי כי קניתי כבר קרור ומארז חדש כדי שאני יוכל להגיע ליותר......תודה . נ.ב ואם אפשרי לעלות בלוח מתח אולי תראו לי תמונות בדיוק מאיפה כי אני לא מצאתי בביוס(אני יודע אנגלית חלק כי זאת שפת אם ולא מצאתי אי…
-
- 12 תגובות
- 937 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב.. עכשיו יש לי אפשרות של שתי ליבות - E8400 או 4 ליבות- Q9550 עכשיו אני יודע שE8400 כרגע יותר טוב.. אבל גם זה לא משמעותית.. וכשמשחקים יעבדו על 4 אז הQ יהיה הרבה יותר טוב.. עוד כמה זמן נראה לכם שזה יהיה ? אני יודע שיש עכשיו רק את IV ואולי עוד כמה עוד שאלה איך הQ9550 לOC ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי מעבד and 400 לוח אם gigabyte. Ma690 שכנראה הלך לעולמו בטרם עת אחרי שנתיים וחצי, אמנם יש אחריות על הלוח אבל אין לי למי לפנות היות והחנות שממנה נקנה המחשב פשטה רגל, הבנתי שיש בעיה למצוא לוח אם למעבד הזה אז צריך להחליף גם מעבד וגם לוח אם, מה מומלץ האם ללכת על אינטל i3 או core2due או אולי אפילו duel core בלבד ,נראה לי שאוותר על amd כי הוא עשה פדיחות והתחמם ונדפק הלוח אם (לנרות שהיו מאווררים).השימושים שלי הורדות , צפיה בסרטי HD , עריכה חובבנית , אינטרנט הורדות צריבות ושוב הורדות.
-
- 6 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכולם, לוח האם שלי - Intel D865PER L נשרף (נשפכו לו כמה קבלים) http://www.intel.com/products/motherboard/d865perl/index.htm אשמח לקבל המלצה ללוח אם דומה ללוח זה כי אני לא מצליח למצוא את אותו לוח בארץ. בלוח אם המקורי יש חמישה PCI אבל אני אסתדר גם עם שלוש. המעבד הוא Intel Pentium 4HT 2.4 בנוגע לתקציב - אין ממש, אני רוצה לדעת מה יהיה לי הכי דומה ומרשימת הדומים אני אבחר כנראה את הכי זול. וסתם כבדרך אגב, אם אני רואה איזה קבלים נשפכו, האם נראה לכם ששווה לנסות ללכת למעבדת אלקטרוניקה ולנסות להחליף אותם? תודה רבה!
-
- 8 תגובות
- 564 צפיות
-
-
היי, מה ההבדל בין 2 הלוחות האלה? מה יותר טוב? תודה
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי כמה מעבדים ישנים שרציתי לעשות מהם מחשב לאינטרנט , שמיעה מוזיקה יוטיוב וצפיה בשידורים TV אונליין לא מעבר הבעיה שאני רואה למשל ערוץ 2 שידור חי המעבד על 80 - 100 אחוז מאמץ כולה שידור אינטרנט לא משחק ולא משהו שאמור להיות כבד ... אני נכנס ל YOUTUBE המעבד על 80- 100 אחוז למה זה כל כך מתאמץ ? עכשיו לקחתי כמה מעבדים P4 3GHZ HT , PD , AMD Athlon X2 ושמתי לב שיש להם טכנלוגיה SSE1-2-3 ולמעבד החדש שלי יש גם SSE1-2-3-4 יכול להיות שזאת הסיבה שהמעבד כל כך מתאמץ שחסר לו SSE4 ? קידוד ? יש לי כמה מחשבים ישנים כאלה מבאס אותי לזרוק אותם ..
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי מחשב חדש אתמול וזה הנה מפרט: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אוקי אז ככה,אני נכנס ל CPZ-U ופתאום רואה משהו שאני לא מאמין,כתוב במהירת הנוכחית 1600MHz מה שאמור להיות בכלל 2400MHz אז בדקתי את זה גם ב PC Wizard ואותו הדבר. הנה תמונה: בבקשה עזרה כי זה מוזררר
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אינטל מספרת על המשך דרכה במשך חמש שנים הבאות: http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2649
-
- 4 תגובות
- 829 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי תופעות מוזרות ולא מוסברות, נתחיל בפשוטה ביותר שוינדואס זוחל אחרי פרירמוט ו"נתקע" לכמה שניות המון פעמים וצריך לחשוב הרבה (בכל מערכת הפעלה) זה לא אופייני, נמשיך במשהו חדש שהתחיל לקרות בזמן האחרון, יום אחד עשיתי ריסט, פתאום מופיע לי המסך שבו אתה בוחר כיצד אתה רוצה להעלות את הוינדואס (SAFE MODE וכו'...) לחצתי על נורמל, והמסך פשוט נתקע ! גם המסכים האחרים נתקעו. אז פירמטתי התקנתי וינדואס, סיימתי להתקין את הוינדואס, אני עושה ריסט ושוב קורה בדיוק אותו דבר, וככה פירמטתי 4 פעמים, אני יודע שפעם הבאה שאני עושה ריסט, שוב לפרמט. נמשיך בעוד בעיה, שמעידה על הזכרון, היה יום אחד שהמחשב סירב להעלות את הוינדואס ולא עשה בוט מדיסק במשך איזה 4 שעות, ניסיתי ויסיתי ושום דבר לא …
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
הדגמים שמסופקים בתאריך המוקדם ביותר הם האתלון 64 3800+ וה 4000+ בגרסאות OEM, ב 22 לחודש 4. בכלל, גרסאות ה OEM מסופקות מוקדם יותר מגרסאות ה BOX. מקור: http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=CTGY&Store_Code=M&Category_Code=AMD64 יש גם אתלון 64 3700 בשקע 939, 2400 מגה הרץ, עם 1 מ"ב זכרון מטמון אבל HT של 1600, עוף מוזר. http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/merchant.mv?Screen=PROD&Store_Code=M&Product_Code=120273&Category_Code=AMD64
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
עברתי כאן על כמה אשכולות וכבר בלבלתי את עצמי מרוב אופציות. המחשב ישמש למטרות משחקים, לא צפוי OC (בטח שלא מקצועי שדורש לוח אם מיוחד, אולי בעוד כמה שנים על מנת לסחוט עוד כמה אחוזי ביצועים בעתיד הרחוק) אני לא מתכנן crossfire/sli (אם יהיה שדרוג עתידי אני פשוט אקנה כ. מסך חדש נראה לי) אני לא חושב שאני צריך sata 3 אבל אשמח לשמוע דעות בנושא. USB 3 דווקא נראה לי סביר לעתיד הקרוב (למרות שכרגע אין לי שימוש בכונן חיצוני בעל חיבור USB) האם ישנה חשיבות ליציאת eSata? אני לא רואה כל שימוש עתידי בRAID אין לי מושג אם כדאי לי h55 או p55 וגם איזה דגם בדיוק לאחר שאבחר צ'יפסט האם יש מידע נוסף שאתם צריכים על מנת להמליץ לי על הלוח המתאים ביותר? כמו כן לאחר חיטוט קצר במפרטים של ג'יגהבייט ישנה הע…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה של LiorP23: מי שיגיב לדיון לפני שיש כאן תמונה ברורה (עם דף בצד שכתוב עליו "גם אני חולה על HWZone.co.il") או בנצ' אמיתי יתעסק איתי AtR אומר שלא כדאי להתעסק איתי התמונה נמחקה לבקשת פותח הת'רד באנצ'ים בקרוב... סטפינג QLLR ES A4.
-
- 31 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
הי אני רוצה לקנות עוד סטוק של 4GB RAM כרגע יש לי כבר אחד של 4 אני ר וצה שיהיה 8 עכשיו השאלה שלי זה הסטוק שיש לי ולקנות עוד אחד זה ממש לא ביזבוז אז אין לי בעיה אפילו לקנות עוד 3 סטוקים אבל אין לי מקום חחח(לא יודע עם זה גם אפשרי) אז לשאלה כן, רציתי לדעת עם יהיה לי עוד 8GB RAM הביצועים שבדרך כלל מעמיסים את המעבד ירדו ממנו קצת? אני צריך יענו שיהיה פחות ביצועים על המעבד וקצת יותר על הראם אז חשבתי שזה יכול לעזור אבל אני לא בטוח, כי אני לא מבין גדול, תודה על העזרה(:
-
- 3 תגובות
- 813 צפיות
-
-
מחו"ל... צריך רק אתרים אמינים ולא ימכרו אותו ביותר מ10$ NF7-SL V2 תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זו הביקורת הרצינית הראשונה שמשווה לפנטיום M שאני ראיתי... בבקשה: http://www.gamepc.com/labs/view_content.asp?id=turion64&page=1 בסה"כ הפנטיום M מתעלה על הTURION64 ברוב המבדקים, כולל משחקים. חוץ מהתמיכה ב64 ביט ומחיר מעט יותר זול (תקנו אותי אם אני טועה), אני לא רואה סיבה לקנות את המעבד הזה... לא שהסיבות הנ"ל לא משמעותיות, פשוט משקלן של המעלות הטובות של הפנטיום M מתעלות על המעלות של הטוריון לדעתי (בעיקר צריכת חשמל, פליטת חום וביצועים בסה"כ).
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-