מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
שלום מישהו יכול להגיד לי סוף סוף איזה ארכיטקטורת מעבד יש לי ? core 2 duo ,dual core או מעבד רגיל חד ליבה ? בדקתי עם תןכנת pc wizard 2007 : Type : Intel Pentium 4 Internal Specification : Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz Model Number : 630 (estimated) Codename : Prescott Revision : N0 Technology : .09µ CPU ID : F.4.3 CPU IDEx : F.4.3 Microcode : MU0F4305 Number of Logical Processors : 2 ואח"כ רשום: Features Hyper-Threading : Technology Enabled : Yes Physical Processor #1 : Apic ID 0 Logical Processor #1 : Apic ID 1 Addressing Information : Physical Addressing max. : 36-bit Linear Addressing max. : 48-bit מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L ואליו 2 גיגה זכרונות של : DIMM1: OCZ XTC Special Ops Edition OCZ2SOE8001G 1 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (5-5-5-15 @ 400 MHz) (4-5-5-13 @ 333 MHz) (3-4-4-10 @ 266 MHz) רציתי להוסיף עוד 2 גיגה איזה דגם אני יכול להוסיף שיעבדו בסינכרון מלא ותקין...
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
האם זה נכון ככל שה cl נמוך יותר מהירות הזיכרון יותר מהירה?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הלוח אם ולקנות גם כרטיס קול? בלי שתהיינה בעיות תאימות אולי "לבטל" את הכרטיס שעל הלוח בצורה כלשהי..
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח אם חדש.. ויש לי 2 אופציות רציתי לדעת מה יותר טוב ואם המחירים ניראים בסדר. האופציה הראשונה של אסוס http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1310&catcode=100 האופציה השניה של אינטל http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=9&CatCode=13 לידע כללי יש לי מעבד פנטיום 4 2.4 זה אמור להתאים בלי בעיה נכון ?
-
- 3 תגובות
- 522 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי שאלה: P5Q או P5Q PRO אנא תמליצו לי על אחד מהם ,האם יש הבדל משמעותי? אם הבנתי נכון ההבדל הוא רק באפשרות לcf לי אין שום כוונה לcf, אם צריך אני אוציא את ה50 שקל האלה בכיף אבל אם אין שום טעם אז חבל.... ד'א אגב אם זה משנה בכלל אז אני מזמין לוח ואת המעבד E8400 תודה רבה והמשך ערב נעים
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
שלום אני בונה לי מחשב משרדי \ לסטודנט המטרה העיקרית שלו היא אינטנט ועבודות OFFICE לא יותר אבל עדיין אני רוצה מהירות ומחשב איכותי אני רוצה זכרון של 512 אני כל הזמן עובד עם קינגסטון דבר ראשון מה דעתכם על החברה ועל הזכרונות שלה של 512 MB עם CL 2.5 סטוק אחד והאם כדי לקנות זכרונות של חברה אחרת כמו למשל GILL , A- DATA ... אם אותה קריטריונים העלות עצמה של הזכרונות הנ"ל היא 400-450 ש"ח מה היא המלצתכם
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
מצטער על השאלה המטופשת אבל אני לא מצליח למצוא את פורום התמיכה ללוחות גגיבייט. משהו יכול אולי להפנות אותי לכתובת הנכונה?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת אולי לא הכי מובנת, אבל אני אסביר. כשאני מחפש באתרים של החנויות בארץ את המעבד הנ"ל, הוא לא מופיע בתוספת Black Edition, זאת בניגוד ל-720 שכן רשום עליו שהוא Black Edition. לעומת זאת, בכל מקום אחר באינטרנט, ה-550 תמיד מופיע בצירוף הכיתוב Black Edition. השאלה שלי היא האם המעבד 550 הוא רק BE או שיש לו גם גירסה שהיא לא? תודה מראש, רועי.
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי להחליט לבחור בין הלוחות אם האלה?????? MSI 945P Platinum או ASUS P5LD2 Deluxe או Gigabyte 8I945P או Abit AL8 945P כולם 945 , ל-Intel Pentium 4 630 3GHz 2mb 64bit תודה !
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היתקלקל לי הלוח אם, ואני צריך לקנות חדש. איזה כדי לי לקנות בסביבות ה-400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
השלה היא נגיד יש את הלוח הזה GA-9659-DQ6 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 כתוב שהוא תומך בATI CROSSFIRE השאלה היא .. האם שני כרטיסים של nVidia יכולים לעבוד על הלוח אם הנ"ל כSLI וגם להפך או CF רק לכרטיסי ATI ?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לאחרונה הודירו מחירים בצורה דרסטית ... מישהוא מכיר את המעבד העתידי (אני מתכוון ל- 0.13 מיקרון )? שווה לחכות לו ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 גיגה DULE CHENEL זיכרון ואני מעוניין להוסיף עוד 2 גיגה ואני לא מוצא זכרון בדיוק כמו שלי, של corsair עם אותם תזמונים. אני רוצה שהם יהיו גם DULE CHENEL... אשמח לעזרה, תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לעשות אוברקלוק (מחשב של חבר שלי) והיה חייב להחליף ביוס כדי לעשות טוב אז הורדתי ביוס מהאתר של אסוס שמתי על דיסקט והכל התחלתי להחליף רשם שזה סיים וזה עושה ריסט... אז חיכנו חיכנו יותר מ 10 דקות זה לא עשה ריסט אז היינו חייבים לעשות אם הכפתור אחרי זה המחשב לא פעל הזזנו ג'מפר אחד שנמצא ליד הביוס למקום אחר ופעל אבל עכשיו הווינדוס נדפק ואני לא יכול להתקין ווינדוס אני מנסה להתקין דרך הביוס וזה מתחיל תהתקנה ואז נעצר באיזשהו שלב אחד (במסך הכחול הזה של ההתקנה) עכשיו השאלה שלי אם שרפתי את הביוס או הלוח אם ואם אפשר לתקן את זה איכשהו? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה שמגיעה עם הלוח אם. אין לי מושג מה לעשות איתה. האם זה עוזר שהיא רצה ברקע מבלי שאני אגע בה? היא גם כל הזמן מתרסקת לי בויסטה64 (אני מקבל ERROR-ים על בעייה ב MFC). האם כדאי לעשות לה UNINSTALL???
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
הוצע לי לוח אם שך אינטל, דגם INTEL H55 TOM COVE LGA1156 בפורום מפרטים הוצא לי לוח אחר, של GIGABYTE:H55M-USB3 s1156 Core i3/i5/i7, Intel H55, DDR3 1600, 2xPCI-E, VGA, HDMI רציתי לדעת איזה יהיה יותר טוב למערכת הזאת: מעבד INTEL CORE I5 750 2.66GHZ 8MB BOX זיכרון PATRIOT SECTOR 5 CL9 4GB 1333MHZ כרטיס מסך HD5770 1GB DDR5 - לא נאמר לי איזה חברה. דיסק קשיח SEAGATE BARRCUDA 500GB 7200RPM SATA 16MB מארז NZXT TEMPEST EVO ספק כוח SPIRE JEWEL 450WATT TRUE 12 CM FAN ועוד שאלה, הוצעו לי הזכרונות האלה: PATRIOT SECTOR 5 CL9 4GB 1333MHZ. אמרו לי שהחברה הזאת לא ממש טובה, האם זה נכון? ובקשר למעבד, האם צריך לקחת לו מאוורר בנפרד? הציעו לי את זה:http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=21461
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני מצאתי בזאפ זיכרון של שתי גיגה במחיר ממש נמוך ורציתי לדעת מה הבעיה איתו שהוא במחיר כזה נמך הוא פחות טוב או משהו ? זה הקישור : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=353210 בבקשה תעזרו לי בזה כי אני רוצה דלעת אם כדאי לקנות את זה או לא ?
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
לוח אם ללא מעבד מה קורה לו?. שאין מעבד ומדליקים? הוא לא מגיב? . מעבד על הלוח אם בלי קירור מה יכול לקרות ? . תודה
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר כמה זמן לקנות מחשב חדש ולמרות שאני דיי סגור על מה שאני רוצה לקנות עדיין יש לי כמה ספקולציות כי אני לא הכי בטוח בכמה דברים: 1. אני סגור על זה שאני רוצה AMD X2 והשאלה זה האם לקחת פשוט את ה 3800 או ללכת על ה4000 כי ממילא אני מתכוון לקנות גוף קרור טוב ולעשות אוברקלוק וההבדל היחיד ביניהם זה שלכל ליבה יש באחד 512KB ובשני 1024KB אז מה שאני שואל זה עד כמה זה באמת משפיע על הביצועים? 2. מבחינת זכרון אני מתכנן לקנות שני כרטיסים של ג'יגה אבל עכשיו עם כל העניין של AM2 האם שווה לחכות עוד ולזרוק על זה עוד כסף או שהשינוי שזה ייתן לא כל כך משמעותי? 3. מבחינת כרטיס מסך במקום לזרוק עכשיו הרבה כסף על אחד עצבני אני מתכנן לקנות את ה 7800GT ועוד איזה שנה לקנות עוד אחד כזה (או…
-
- 3 תגובות
- 465 צפיות
-
-
שלום גם הלוחות הכי חדשים שלכאורה תומכים ב USB3, עושים את זה כאילו הכינו לוח עם USB2 ורק ברגע האחרון עשו טובה וזרקו עליו עוד איזה צ'יפ שיאפשר 2 יציאות USB3. וככה אנחנו מקבלים לוחות עם 6-8 כניסות USB2 ורק שתי כניסות USB3. עכשיו, אפשר לטעון שזה תקן חדש ועדיין לא נפוץ, אבל יש כבר לא מעט לוחות שיצאו לאחר שהתקן כבר הושק ועדיין התמיכה בו מינימאלית. למה בעצם לוקח כ"כ הרבה זמן ליצרני הלוחות לאמץ את התקן החדש ?
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
אני חושב לקנות DS4 האם הוא מומלץ כמו הDS3? האם אפשר לסדר לו SLI? האם הוא טוב לOC עם זכרונות PQI?
-
- 3 תגובות
- 578 צפיות
-
-
יש לי לוח IS7-E, המקסימות שאפשר לתת בביוס שלו זה 2.8V לזכרונות האם עדכון ביוס יתן אפשרות להעלות את זה ליותר או שזה המקסימום החומרתי?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-