עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by orenc17,

מישהו יודע איך?

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  2. Started by imac,

ראיתי שהגיע מלאי שלהם ב<אין פרסום> ... הם טובים? ראיתי שהמחירים שלהם קצת יקרים...

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. משהו לא מסתדר לי הרי P4 עובד בQdr X4 ששDDR עובד X2 או שחייבים לחבר שתי זכרונות DDR בשביל לקבל QDR תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  4. Started by tagada0071,

האם המעבד משפיע על מהירות משחקים או שזה קשור רק לזכרון או לכרטיס מסך ? אשמח אם תעשו קצת סדר בשאלה החשובה הזאת !

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  5. שלום לכולם כמות התווים בכותרת מוגבלת ולכן העדפתי לפרט יותר בגוף ההודעה אני מתכנן לקנות מחשב חדש ומחפש לוח אם לתושבת 1155 עם תמיכה ב USB3 ו SATA3 בעקרון לא מתוכנן לקנות מעבד מסדרה K ,ככה שלא מתוכנן OC רציני (כמובן שאם בכל זאת ניתן יהיה לבצע OC קל ייתכן שאעשה זאת בשביל העניין אבל זאת לא דרישה מהלוח) בגדול הגעתי לשתי הלוחות הנ"ל שנראה שיתנו את מה שאני מחפש אבל אני לא בטוח מה עדיף מצד אחד הלוח של MSI זול יותר,מכיל יותר חיבורי USB3,SATA3 ומאפשר OC מצד שני הלוח של Gigabyte יתמוך גם במעבדי IVB וכל התוספות שלהם (PEX3 שכרגע אינני צריך ו זיכרונות 1600 שנמכרים כרגע בזול) אבל הוא יותר יקר ועם פחות חיבורים. אשמח לשמוע את חוות דעתכם על הלוחות הנ"ל - בשאיפה שזה יעזור לי להחליט אם יש אפ…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by amichay,

האם בעובדה שכרטיס הקול איננו T צריך להיות שיקול ,ודעתכם על הלוח בכלל

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  7. Started by NeverHood,

מדובר על זכרונות: DDR 2700 (333) 512mb a) GeIL - 456nis b) GeIL Value - 467nis (בתמונה הזיכרון הזה כחול.. בא עם קירור או משהו?!) c) Samsung Original - 539nis (M368L6423DTM-CB300) d) Micron - 540nis e) Kingston - 560nis מה ההבדלים ? נ.ב - הזכרונות לא מיועדים לאובר קלוקינג ! עוד נ.ב - כרגע אני עובד עם זכרון SDRAM ! (לוח קומבו..)

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  8. השאלה בכותרת. לפי ההיגיון התשובה היא לא, אך אשמח לדעת מה באמת המשמעות של זה... תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 795 צפיות
  9. היי.. הייתי גולש ב HWZONE בתחילת השנה הזאת.. כשהמחשב שקניתי היה ההמלצה הכי טובה שקיבלת. קניתי EPOX 8RDA+ : עדיין NFORCE2 הציפסט הכי טוב ל AMD? ראיתי שיש REV2? במה זה יותר טוב משלי? AXP1700+ 0.13 : קודם כל ראיתי שיש עכשיו בארטון שאז דיברו עליו.. הוא בא עם 512K? באיזו ליטוגרפיה? אילו מהירויות? הוא המילה האחרונה של AMD? 512 DDR333 : באילו מהירויות עובדים עכשיו ה FSB? אילו תשובות יש לאינטל וחברות אחרות וכו.. אשמח לעדכון מהתקופה ההיא. סליחה אם אני נופל עליכם בבקשה גדולה מידי אבל פשוט אני חזרתי לגלוש בפורום ואני רואה שדברים השתנו..

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by Skippy,

שלום, יש לי פנטיום 4 478 עם שני סטיקים של זכרונות ,512MB-400MHZ הסתכלתי על הקופסא של הלוח אם שלי וקלטתי שהוא תומך בדיואל צ'אנל, שמתי את הזכרון בדיואל צ'אנל והכל עובד בסדר... רק ששמתי לב שמאז שעשיתי את זה הווינדווס עובד קצת יותר לאט יש מצב שהדיואל צ'אנל מוריד מהמהירות של המחשב? ומה עדיף, דיואל צ'אנל או רגיל בשביל המפרט שכתבתי ^^ תודה!

• 3 תגובות
    • 500 צפיות
  11. Started by LG_Falcon,

אשמח אם תיעצו בעניין. אני רוצה לשדרג את המחשב שלי לP4, אבל אני צריך לקנות בשביל זה לוח אם חדש. לוחות אם לעניין הם רבים ומגוונים - רק שאני מוגבל בדבר אחד קטן - יש לי 750MB SDRAM כבר על המחשב וחבל לי סתם ככה 'לזרוק אותו', מאחר ולא מצאתי אף לוח לP4 עם בקר מתאים לSDRAM... על כך יש לי 3 שאלות: 1. מצאתי לוח אחד - ASUS P4S133-L, יש לו תושבת של 168 כך שהוא מתאים לSDRAM - אך האם הוא מדור ישן? התכונות הקיימות בו ישנות יותר? התמיכה שלו תהיה מוגבלת לשדרוגים נוספים? 2. מצאתי לוחו נוספים התומכים -גם- בSDRAM בנוסף לDDR, יש להם 4 תושבות, 2 לכל סוג. האם ניתן להשתמש בכולן במקביל או שמדובר ב-'או או'? 3. האם בכלל שווה להשאיר את הזכרון הזה, האם הוא יצור בעצם צוואר בקבוק והאטה מאחר וכל שאר הרכ…

• 3 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by amiroh,

שלום לכולם, אני מעונין לקנות מחשב חדש ורציתי המלצות. יש לי היום לוח של אינטל שאני ממש מרוצה ממנו וחשבתי לקנות גם עכשיו לוח של אינטל הבחור מהחנות המליץ לי על לוח DG33FBC עם הציפסיט g33 מה אתם אומרים על הלוח הזה? מברור שעשיתי היום ראיתי שעומדים לצאת לוחות עם ציפסיט X38 שתומכים DDR3 בניגוד G33 ידוע למישהו מה המחיר של לוחות אלו אמורים להיות? ואיזה מעבד כדאי לקחת ? אני רוצה שהמחשב יוכל להריץ משחקים ואני לא רוצה להשקיע הרבה כסף האם ה4300 או שצריך מעבד מסדרה 6600 ? תודה לכל העוזרים....

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  13. שלום יש לי מחשב חדש (כרגע הוא בבדיקות ובתיקון) עכשיו אחת הבעיות שקיימות שהיא שהתוכנות SPEEDFAN ו-EVEREST מציגות לי שהמעבד על טמפ' של כ-82 C , דיברתי עם הטכנאי היום והוא אומר שזה בעיה שקיימת בחיישני טמפ' בכל הלוחות אם מדגם זה, זה נכון? נ.ב ה-EVEREST וה-SpeedFan הן מהגרסאות הכי חדשות!

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  14. שלום אני זקוק להמלצה למעבד בעל צריכת חשמל כמה שיותר נמוכה עד 300 ש"ח +- חשבתי על Athlon Dual Core 4050e מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 690 צפיות
  15. Started by johny,

פנתה אלי איזה מישהי שהמחשב של הבת שלה מאוד איטי. יש לה פנטיום 2 350MHZ, עם 128MB זיכרון והארד-דיסק ישן עם מערכת הפעלה WIN98. היא רוצה בתקציב של כמה מאות שקלים (עד אלף שקל) לשדרג לבת שלה את המחשב. הבת משתמשת בעיקר בICQ ובגלל שהמחשב ישן והיא מורידה תוכנות די חדשות - המחשב זוחל. אין לי רעיונות איך לשדרג את המחשב שלה. אין מאיפה להשיג מעבדים יותר מהירים לפנטיום 2, לא נראה לי שהוספת זיכרון תשפר את המצב (הזיכרון גדול יחסית ליכולת המעבד והדיסק הקשיח) ולא נראה לי שרכישת דיסק חדש במאות שקלים שווה את זה. יש למישהו רעיונות יצירתיים?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  16. Started by ^DaRk-MiNd^,

בן דוד שלי מתכוון לקנות מחשב מבוסס פנטיום 4 ולעשות אוברקלוקינג מסויים בשלב מסויים הוא לא מתכנן משהו קיצוני ולכן לא רוצה להשקיע בלוחות שעולים 900 וכו' בינתיים ראיתי את Gigabyte GA-8IRX INTEL 845 DDR - הגירסא החלשה של הלוח שטום הגיע מ2.4 ל3 ג'יגה ועם פחות אפשרויות ו ASUS P4B66-C נראה לי לוח לא רע מה אתם אומרים ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Shbd,

האם יהיה לי הבדל משמעותי במשחקים אם אני יקנה 2 סטיקים של 512 במקום סטיק אחד? ומה ההבדל אם אני אקנה שני סטיקים של DDR 512 pc 3200 לבין 512x2 Dual Channel?

• 3 תגובות
    • 550 צפיות
  18. במידה וזה פשוט, איך עושים את זה? מאיפה יוצא הכבל מהלוח אם?

• 3 תגובות
    • 851 צפיות
  19. שלום לכולם במסגרת החיפושים שלי אחר חלקים למחשב חדש נתקלתי במושגים שעוד לא יצא לי להכיר (עבר זמן מאז השרוג הקודם...) המעבד שאני אקנה הוא Intel Core 2 Duo 6750 וזכרון 2gb 800mhz cl5 ואני מחפש לוח אם עבורו הבנתי שאני צריך P35 ולא 775 או 995 שהם מיושנים. ראיתי שיש P31 וP35 וגם Q35 - מה היתרון של P35 על פני P31 למי שלא עושה שום אוברקלוק ? מה ההבדל בין Q35 לP35? באחת מהצעות המחיר שקיבלתי היה רשום intel q-35/33 775 c2d 1333 אין לי אפשרות לברר בקרוב למה התכוונו שם - מה זה c2d ? זה נראה כמו סתם שורה שאומרת "בוא ניתן לו משהו גנרי שמתאים לאינטל"... אשמח להמלצות והכוונות לאן לכוון כשהרעיון הוא "כללי" + סרטים + עיבוד תצלומים ביתי (לא מקצועי) ללא משחקים (ולכן גם ללא אוברקלוק) תוד…

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by yoav9,

הלוח המדובר הוא epox 8k9a2 + (אתם יודעים... חייב לד על הnorth brige!!) קיצור, בעיקרון תכננתי ללכת על הpc3200 אבל אז חשבתי, למה לא 3500!!! שתי בעיות: 1)כתוב (כמו על כל kt400) שהוא תומך לא רשמית בddr400, ושלי הוא ddr433... 2)הייתה שמועה שיש להם בעיות, הבנתי שכבר לו, זה נכון?

• 3 תגובות
    • 933 צפיות
  21. Started by GAI2003,

מה הכי טוב מבין שלושת הלוחות? GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  22. Started by shevah,

שלום לכולם, שאלה בסיסית למדי, מישהו יודע איך אני נכנס למצב בטוח? ניסתי F8 ואת כל השאר ואני פשוט לא מצליח. אם זה משנה משהו יש לי ויסטה 64 ביט.

• 3 תגובות
    • 766 צפיות
  23. Started by neshro,

שלום רב, רכשתי היום Freezer Pro Rev 2 בשביל להחליף את הקירור הגנרי של המעבד. המעבד שלי הוא מדגם :amd phenom x4 9500 שמתי לב, שכאשר הורדתי את המערכת קירור הנוכחית, שה"ריבוע" של המעבד שלי יותר גדול מה"ריבוע" שיש למערכת קירור של פריזר. כלומר - במידה והייתי מרכיב את ה Freezer על המעבד שלי, הוא היה מכסה רק 70 אחוז ככה מהמעבד... זה בסדר? זה אמור להיות ככה? כי למיטב הבנתי ה Socket של המעבד שלי הוא AM2 וה Freezer הספציפי הזה אמור לתמוך במעבד הזה... תודה מראש

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  24. היי, אילו זיכרונות עדיפים ל MB הנ"ל SocketAM2 - AMD 690G - ASUS M2A-VM - DVI DD2 או DUAL CHANNEL DDR2? אני מיתכון לקנות 2 גיגה ללעשות שימוש בכרטיס המסך שעל הלוח. תודה עמוס

• 3 תגובות
    • 433 צפיות
  25. Started by andrei21,

קיבלתי את הלוח עם מן מדבקה עבה כמו פד לעכבר מאחורה של הלוח. האם כדי להסיר אותה או שאפשר להשאיר?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.