מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,796 דיונים בפורום זה
-
למחשב נייד FUJICOM ישן, (כ-8 שנים), מחפש זיכרון SD-RAM , יחידה אחת של 256K . מעדיף ישן. אגב - ב-FAQ לא מוזכרת האופציה של זכרונות SD ,האם יכול להיות שמטעים אותי? ואולי זה חריג?. האם בכלל יש הבדל בזכרונות בין הניידים לשולחניים ?.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי זיכרון ישן (512DDR 400 PC3200 CL2.5) , והיום רכשתי סטיק חדש (1024DDR 400 PC3200 CL3). אם אני מחבר את שני הסטיקים למחשב - הם עובדים, אבל שמעתי שיש איבוד ביצועים במידה והתזמונים של הסטיקים שונים. האם עדיף לי לעבוד עם שני הסטיקים במקביל או לעבוד רק עם החדש? תודה מראש לעונים, אמיר .
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, האם לוחות אם של אסוס מגיעים ארוזים הרמטית, כלומר, האם אריזת הקרטון מכילה מדבקת פתיחה חד פעמית ? האם השקית בה שוכן לוח האם סגורה הרמטית לפתיחה חד פעמית ?
-
- 3 תגובות
- 920 צפיות
-
-
הגיע לארץ לוח אם הראשון של sli לאינטל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=3253
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה עקרונית - האם ניתן להחליף את המעבד במחשב נייד למעבד חזק יותר? נגיד אם יש לי CELERON M 1.3 אפשר לשדרג ל-CELERON M 1.4 פשוט על ידי החלפת המעבד? או שחייבים לקנות מחשב נייד חדש לחלוטין?
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך לוח אם למעבד ?Core2 Duo E6300 : זה מה שאני צריך בלוח האם: SATA2, FIREWIRE, אודיו איכותי OB כ. רשת OB והכי חשוב: יציאות סאונד דיגיטליות (אופטי וקואקסיאלי). בתחילה חשבתי לקנות את ה GA-965P-DS4 של ג'גה בייט. דף המוצר אצל ג'גה בייט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2288&ProductName=GA-965P-DS4 אך אמרו לי שאם אני לא מתכוון לעשות OC או להשתמש בשני כרטיסי מסך יחד, לא שווה לקנות את הלוח אם הזה ואפשר לחסוך 500 ש"ח ולקנות אחר. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם טוב ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מעבד לוח אם וזכרונות בתקציב של 2000+- ושיהיה 2GB זכרון מה אתם ממליצים?
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
ב-5 לדצמבר אם לדייק.. כך האתר guru3d מדווח לנו: http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=4600
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, עקב כך שהQ9300 שלי גוסס יש מצב שאצתרך לקנות לו חלופה בתקציב הוא בערך 1200-1300 ,1700 זה הגג כפי שציינתי בכותרת מתוכנן OC השימושים העיקריים שלי הם עריכת וידאו (sony vegas) ומשחקים (כל דבר חדש שיוצא + משחקי רשת) שאר החלקים הם.... 4870 בCF mushkin 4-4-4-12 800mhz 2GBx2 Gigabyte GA-X48-DQ6 וקירור מים שאני עוד צריך להזמין הלכתי לאתר של skypc וראיתי Q9650 ב1700 שח עד כמה הוא שונה מהQX? והם הוא יהיה טוב לOC? עם הQ9300 הגעתי ל3.2GHZ והוא היה דיי יציב (הגעתי ליותר אבל זה לא היה יציב ) האם אוכל להגיע ל4Ghz עם הQ9650? ועוד משהו... ראיתי Q9400 ו Q9400S מה הקטע? לא ראיתי הבדלי בspecifications תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אם לדוגמא אני לוקח 512MB Corsair XMS2 CL4 פעמיים. או שאני לוקח את 2x512MB OCZ Value Pro Series שהם באים כאילו בתור סט. נגיד ושתיהם אותו התיזמונים ואתו דבר אבל בסט או לא בסט. כיצד זה מתבטא? יש הבדלים?
-
- 3 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי שאלה שאני חייב להבין אחד ולתמיד זיכרון רום זה הזיכרון שבא בנפחים 500 gb ומעלה? או ההפך הסטיקים כלומר המקלות שבאות בנפחים 2gb ומעלה? אני חייב לדעת את ההבדל. תודה לכל מי עונה.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק בונה מחשב חדש ואני די תקוע בקשר למעבד.. לא יודע אם אני רוצה מהסדרות החדשות למרות הליטוגרפיה ויכולות האובקלוק. יש הרגשה שהמחיר הולך רק על הטכנולוגיה החדישה יותר, ולא על הביצועים אפילו אם זה לא תמיד נכון. מה מומלץ מהסדרות הוותיקות של אינטל של המרובעי ליבה? הQ9000 ואלה תודה (:
-
- 3 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח אם הזה שנתיים+ וראיתי פה שירשור שאומר שזה לוח לא טוב ושהוא מחזיק 3 שנים בערך.. האמת זה קצת הלחיץ אותי....שאלתי האם יש ביסוסים לטענה זו?או אולי זה רק מקריות?יש כתבות מאתרים בחול וביקורות שאומרות שהוא לא לוח טוב ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אני מתלבט לקנות לוח אם חדש, מתוכנן לעשות oc והוא יהיה מחובר לקירור מים שנבנה בעתיד הקרוב (ממש קרוב). עכשיו בגדול התלבטות שלי היא לגבי לוח אם שיש לו יציאת pcie x1 אני חייב את זה לכרטיס קול שיש לי. הכרטיס קול משמש להקלטות ואין לי אפשרות לוותר עליו בשלב זה. ובנוסף יש לי עוד כונן ssd מסוג revodrive של ocz שמחובר ביציאת pcie x1. ראיתי בלוחות אם של asus שיש להם pcie x2 ושניסיתי לחפש אליו מידע, ראיתי שזה מורכב משתי pcie x1, האם יש אפשרות לחבר את הכרטיס קול/כונן ssd עליו? בגדול מבחינת גודל לא משנה לי, כרגע יש לי מארז של fractal design מדגם arc midi, עליו כנראה שהמחשב כולם ילך לאחי, אז כנראה שאני אקנה מארז חדש (corsair 550d או corsair air 540). בגדול התקציב עד 1100₪. בנוסף אני מחב…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה על זיכרון שתואם לזיכרון הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3203&Pname=Gskill עכשיו אפשר לקחת רק משני היצרנים האלה, משום שהזכרון הנ"ל חסר להם במלאי: -http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=202&pname=TWINMOS -http://www.iqpc.co.il/Home/Index.asp?productCat=197&pname=KINGSTON תודה מראש לכל מי שמוכן לעזור!
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד E6300 בעל הליבה הכפולה של אינטל קניתי את המשחק SPLINTER CELL DOUBLE AGENT והמשחק עובד בסלואו מושן קראתי על זה באינטרנט במספר אתרים שטוענים טוענות מוכחות שזה קורה בגלל המעבדים בעלי הליבה הכפולה רציתי לדעת אם מישהו מכם נחשף לבעייה הזאת ויודע אולי איך לסדר אותה.? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 739 צפיות
-
-
אוקי אז זה הסיפור: היה לי 512DDR X 2 כלומר גיגה ראם שעבד ב 200MHZ כאילו DDR 400 עכשיו נשרף לי סטיק אחד נשארתי אם 512DDR אז יש לי 2 שאלות: 1. בביוס רשום שהזיכרון עובד על 200MHZ אבל בתוכנה CPUZ רשום 133 למי להאמין? 2. אם אני יקנה סטיק של גיגה ראם ואז יהיה לי סטיק אחד של 512 ואחר של גיגה האם הם יוכלו לעבוד ב DUAL CHANNEL? והאם זה בכלל מומלץ? המפרט שלי: AMD64 Dual Core 3800 ASROCK Dual939 AGP PCIE Twinmos 512DDR 3200 XFX GForce6600GT 128MB
-
- 3 תגובות
- 422 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין זכרונות DDR2 800 ואני מעוניין לדעת מה התזמונים הכי טובים שיש עבור זכרונות אלו ? תודה. הזכרונות שכרגע אני חושב עליהם זה CORSAIR
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
הקדימון שפורסם ב-VR-ZONE בשני לאוקטובר - חדשות קצת ישנות, אבל חיפשתי והיא לא פורסמה פה - די מעניין לדעתי. מראה כמה דברים מעניינים - OC של 30% בסטוק בלי מאמץ (בלי שינוי וולטז' ובאס, רק ללחוץ על ה-"+" ההוא בביוס). ה-ES הוא מהשבוע ה-33 ב-2006 (תחילת ספטמבר). אגב - וחשוב מאוד - בפורום שלהם המבקר ערך בדיקות נוספות, ובבדיקה שנעשתה באמצע העמוד הזה מעלה דווקא דברים מדאיגים - בזמן בדיקת quad-SP2004, ב-voltage של 1.43 וקירור אוויר הטמפרטורות הגיעו ל-83C!!! I ran quad-SP2004 with Kentsfield. Temperature got as high as 83C. And that was with VCore at 1.43v and air-cooling. וכותב מלמטה מסכם את העניין: Oic ... thanks. Man those chips are hot. Well then, a new stove anyone ?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום, זה הזכרון: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10406 הוא מתאים ללוח Gigabyte GA-H87-D3H? פשוט ראיתי שכתוב בנתונים שהסלוטים שלו הם של 1.5V ואני מפחד שיהיה בעיות...
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש בנצ'ים או מידע מועיל. האם המעבד הזה יותר מהיר מה P-D930 שיש לי בדסקטופ? הוא הוא יותר מהיר מהפנטיום D שלי אחרי OC על הD ל4000?
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
העלתי לפני כמה זמן את הזיכרון של ה AGP ל 256 מ 64 .. זה משנה משהו והאם זה בכלל ישנה משהו ? לידעתכם יש לי כרטיס מסך geforce 4 440 se 128 ddr ועוד דבר קטן .. אם אני משנה את המיקום של הזיכרונות על הלוח אם זה משנה משהו ? למשל אם אני שם אותם מ 1 ו 2 ל 3 ו 4 ? 10x 4 the helpers
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-