עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

הבנתי שיש בין לוח ללוח הבדל בבניה שלו למשל ECS ו ASUS הבניה של המעבד הדימים וכו'... למשל קירבה בין שבב לשבב כמו כרטיס מסך וקול יוצרת התחממות קבלים קרובים לדימים קבלים קרובים ל CPU יש למישהו פה תמונה שאפשר לראות בניה "מושלמת" של לוח ? לראות מעשי איך אמור להיראות לוח מושקע ? לא מבחינת פיצ'רים אלא איכות בניה

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by Swimmer,

במהלך חיפושיי אחר לוח אם, קראתי ב-MANUAL, של לוח של GIGABYTE, שניתן לחבר שני סטיקים ב-DUAL CHANNEL, ושניתן לחבר ארבעה סטיקים ב-DUAL CHANNEL, האפשרות השניה נראית לי דיי מוזרה, האם יש איזה אתר שמסביר על אופציות(כן, חיפשתי...)

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  3. אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח שיריץ טוב משחקים חדשים וכבדים שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 800-850 שקל אני מעדיף של DFI אבל אמרו לי שDFI מבוסס על מעבדים של AMD אז אני מעדיף ASUS ואם אפשר חוות דעת על הלוחות האלה... DFI LanParty UT915P-T12 Intel 915P Motherboard Asus P5LD2 3.6/LGA775 Intel 945P Motherboard ו ASUS P5GDC Pro 3.6/LGA775 Intelr 915G Motherboard תודה מראש

• 13 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by the kooks,

שלום רב. מישהו יכול לתת לי קצת יותר מידע ממה שיש בחדשות על סוקט F היה שם אולי רבע עמוד.. ואם יש מקור רצוי בעברית יותר נוח לי כך.. מה היתרון בכך שיש יותר רגלים במעבד?

• 10 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by Mike_b,

ככה זה הולך:קודם כל שלום חברה.יש לי ביוס ישן יחסית ולוח אם ישן יחסית-שנת 2001. אני לאט לאט מתחיל להתעסק בנושא של האוברקלוקינג והייתי רוצה לעדכן את הביוס.קראתי את המדריך באתר אך לא הצלחתי למצוא גירסה לעדכון לביוס שלי,לפחות לא אחת שאני בטוח בה ב100%. BIOS Properties: Vendor American Megatrends Inc. Version 07.00T Release Date 04/02/01 Size 256 KB האם לפי המידע הזה,אני יכול לעדכן? אם כן בבקשה אפשר הפנו אותי לקישור מתאים להורדת הגירסה המעודכנת. Motherboard Properties: Motherboard ID 62-0920-001131-00101111-040201-SiS65X$935_RELEASE 09/20/2002 Motherb…

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by SnakeBite,

שלום לכוווווולם, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העיקרוני בין סדרת OCZ value לבין OCZ GOLD ו OCZ PLATINUM כי לפי מה שזה נראה זה רק הציפוי שיש עליהם שהוא מוליך חום אבל בטוח יש עוד הבדלים...אולי תזמונים עידו

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  7. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העקרוני בין הטכנולוגיות HT ו Dual Core כי שמתי לב שבמעבדי dual core אין Ht וגם הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם? עידו

• 3 תגובות
    • 496 צפיות
  8. מה יתן יותר ביצועים? באינטל יש DDR2 אז עדיף ללכת על האינטל? לא יודע כלום צריך עזרה תודה

• 54 תגובות
    • 4.2k צפיות
  9. למה משמשים הכבלים האלה http://briefcase.walla.co.il/data/t/o/m/e/r/0/0/7/4/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200507132148141575/200511101717169794/PB100050.JPG אני חושב שהכבל האדום הוא sata ולמה משמש הכבל השני?

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  10. שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב והמעבד שבחרתי לו היה: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 . וזה גם מה שמופיע בקבלה שקיבלתי מהחנות. ואז החלטתי לבדוק מה יש לי בעזרת 3DMark05 ושם בכלל רשום בפרטים של המעבד: Socket Designation: Socket 754 ניסיתי עוד תוכנה וגם שם התוצאה: Socket Designation: Socket 754 האם יש מצב שבאמת התקינו לי משהו אחר??? אם למישהו יש מושג מה הסרט אשמח לקבל תגובה... צרפתי תמונות של שתי התוצאות של הבדיקות [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 606 צפיות
  11. איפה ניתן להשיג זכרונות VALUE של ADATA/VDATA? כי פשוט חיפשתי בנועה ובפיסילוגיק ולא מצאתי.

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  12. קראתי כמה הודעות בפורום וראיתי כל מיני הודעות שהיה כתוב בהם ש DUAL CORE נותן ביצועים פחות טובים במשחקים 1. זה נכון ? 2. מה זאת אומרת ביצועים ? אני לא מבין.. מהירות אולי ?

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  13. Started by shu sha,

אני מתכוון לקנות עכשיו מערכת AMD(לוח עם כרטיס גרפי מובנה-הבנתי שזה משפיע על העיניין) עם 512 זיכרון ובעוד שנה ככה להוסיף עוד 512 השאלה שלי היא אם לקחת עכשיו שני סטיקים של 256 ועוד שנה להוסיף עוד שני סטיקים של 256(1G סך הכל) או לקחת עכשיו רק 512 ואז עוד 512? זתומרת... האם תהיה ירידה בביצועים אם אני ישתמש בT2 ב4 הסטיקים או לא? כי הבנתי שגם בT2 הזכרונות עדיין פועלים בדיול צ'אנל. ואם אכן ישנה פגיעה האם היא משמעותית? עריכה: עשיתי חיפוש בנושא לפני כן והבנתי שT2 פחות טוב אבל לא ברור לי לחלוטין אם במקרה שלי שימוש ב4 סטיקים יפגע בביצועים ובכמה אחוזים תתבטא הפגיעה(בערך)...

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  14. שלום לכולם! אני מחפש לוח טוב עם PCI-E בתקציב של 1,000 ש"ח +-. חשוב לי הביצועים ואני לא מבצע OC. כמו כן אני צריך זכרונות ללוח והמעבד הנ"ל בגודל 1GB. תודה על עזרתכם. ד"א ראיתי מס' נושאים בנושא לוח למעבד כפול ליבה אבל אם תקציב נמוך יותר וחברות מסויימות. אני פתוח להצעות לכל הציפים וכל החברות. אני מחפש את הטוב ביותר ואם יש אסמכתא (לינק לכתבה) אשמח. תודה!

15. אני נמצא כרגע בכנס IDF של אינטל במלון דיויד אינטרקונטיננטל בתל-אביב, והקשבתי להרצאה של נשיא INTEL ישראל (שנמצאת בעיצומה) ורציתי לומר את הרשמים הראשונים שלי (לפני שאני אשכח) אז ככה: קודם כל חובה לומר שINTEL השקיעו בכנס (התרוכה משעממת אבל ההרצאות מאד מעניינות) ועכשיו למה שאמר נשיא אינטל: *דבר ראשון עשו הדגמה וקרב ראש בראש בין מחשבי סנטריו בעלי מעבד אחד למחשבי סנטריו בדור העתיד עם שני מעבדים. הם הריצו את המשחק F.E.A.R ונכר שינוי משמעותי, גם בגראפיקה וגם במהירות הרצת המשחק (ברמת גראפיקה הכי גבוהה הדור הישן ב-6-7FPS והדור החדש ב-70-80 שזה שינוי ממש מדהים.) הם גם הריצו את התוכנה cinebanch03 כאשר על המעבד כפול הליבה רצו גם פאוור פוינט, המשחק, ואווטלוק ועדיין נראה נצחון גדול …

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. קניתי היום את הלוח Gigabyte K8n51GMF-9 ויש לו כרטיס 6100 מובנה ויש לי מספר שאלות לגבי הלוח רציתי לדעת איך בדיוק הולך כל הקטע עם הזיכרון שהלוח מקצה לכרטיס -כמה הוא מקצה בתור ברירת מחדל? ו-איך אפשר לשנות את זה? -האם רצוי לשנות את זה? -האם אפשר לגרום לזיכרון המוקצה להשתנות אוטומטית לפי הצורך בזיכרון לעיבוד גרפי? כלומר במשחקים וסרטים יהיה שימוש רב יותר בזיכרון ע"י השבב הגרפי וכשאין משו שדורש עיבוד גרפי מעט זיכרון יוקצה לשם כך ויותר זיכרון יהיה פנוי לשימושים אחרים... -הבנתי גם שבד"כ לשבבים גרפיים מובנים אין קירור פסיבי... האין זה הכרחי שיהיה? ואם כן איך אפשר להוסיף? -ובעתיד אני מתכנן לרכוש כרטיס מסך(יש יציאת PCI-E בלוח) האם הלוח אוטומטית מפסיק להקצות זיכרון לשבב המובנה בו או…

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  17. AMD Athlon64 venice socket 939 לא מצאתי מדריכים פה באתר ובגוגל גם לא ממש מצאתי למעבד הספציפי הזה קניתי את המעבד בסטוק ואת המאוורר הסטנדרטי שהוא אמור לבוא איתו בנפרד ככה שאני לא מקבל חוברות הסברה... יש צורך למרוח משחה טרמית או שיש מדבקה? מישו יכול להסביר לי פחות או יותר איך זה הולך? מדרכיך למעבד זה או דומה אליו יהיה נהדר תודה

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by shu sha,

קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3000 939 והבנתי שיש עכשיו סוג אחר של מעבדי ווניס: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 מה ההבדל בינו לבין זה שבלי הצירוף BW-E6? והאם הכרחי שאני יבקש לקבל את השני?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  19. Started by eyal00,

קיבלתי היום את הלוח הזה(KN8) ואיתו קיבלתי דרייורים של הלוח FATALITY בכלל. הדרייורים של שני הלוחות האלה תואמים או שהם עשו טעות ואני צריך ללכת להחליף את הדרייור?

• 4 תגובות
    • 575 צפיות
  20. Started by etai,

אם יש מישהו שמעוניין למכור את הזיכרון הנ"ל במחיר טוב ולא משנה איזה גודל של זיכרון [כרגע יש ברשותי 128 MB] אז שיצור איתי קשר במסנג'ר hellman_E_69@hotmail.com או בטלפון שמספרו 0507491591 בתודה,איתי

• 4 תגובות
    • 990 צפיות
  21. אני רוצה להחליף את הלוח שלי כי הוא AGP ואני רוצה PCI-E אז אני רוצה לוח טוב שמבוסס על מעבד של אינטל...תקציב 700-750 שקל תודה מראש

• 12 תגובות
    • 811 צפיות
  22. :s05:חבר שלי נוסע להונג-קונג ויכול להביא לי חלקי מחשב.....אז כמובן אני רוצה מעבד יותר חזק, משהוא כמו FX55 או FX57 או אפילו Dual-Core processor 4800+ 2.4GHz אז אם מישהו יודע תעזרו לי כי אין לי מושג במחירים שם!!!!! ;D אהה ואם מישהו רוצה משהו קטן (כמו איפוד או מעבד) מהונג-קונג תשלחו לי הודעה בפרטי

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MOFRA,

טוב אני רוצה לשדרג לי תזכרון ויש לי דילמה מה עדיף להשים 2 סטיקים של 512 בדואל ועוד שני סטיקים של 256 בדואל או להשתמש רק ב2 של 512

• 9 תגובות
    • 548 צפיות
  24. מישהו יכול בבקשה להסביר לי איך אני מגדיר את מהירויות המאווררים ב Setup בביוס ? על איזה מהירות יש לשים אותם ? ( ABIT AN8 ULTRA ).

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  25. Started by redbull52,

שלום, יש לי כרגע 384MB RDRAM במחשב... ואני רוצה להרחיב ל1024. עכשיו ראיתי שכרטיסים של RDRAM עולים הרבה מאוד וכבר יוצא לי יותר זול להחליף את כל הכרטיסים שלי בDDR. אבל השאלה היא ככה. האם הלוח אם שלי תומך בDDR??? הנה הפרטים על הלוח אם שלי מהתוכנה everest. תודה לכל העוזרים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים