עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by noam,

הציעו לי בחנות מסוימת זיכרון של Ceon במקום של Kingston. הם טוענים שהמודלי זיכרון של Kingston מיוצרים ע"י Ceon, לכן עדיף לקנות Ceon, מקבלים אותה איכות ואחריות לכל החיים במחיר זול. נראה לכם נכון? למה לא ראיתי אף חנות באינטרנט שמוכרת אותם?

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  2. החברה של הזיכרון היא ceon או xeon אני לא ממש יודע איך רושמים את זה אבל אני חושב שזה הראשון (ceon). הזיכרון הוא 512MB DDR400 PC3200 אם מישהו יכול להביא לי פרטים על הזיכרון זה מאוד יעזור לי(כל פרט יתקבל:תזמונים ואיך הוא?)!!! ד"א זה דחוף!!!!!!! תודה מראש לכל העוזרים!! נ.ב בבקשה מכם אל תגיבו תגובות בסגנון הזה : "אני לא מכיר את הזיכרון הזה" או משהו כזה. ושוב תודה Ratzabi עריכה:---------------------------- אם הכותרת נראת לכם לא עניינית או משהו כזה אז תגידו לי ואני אשנה זאת בהקדם.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ronkhanu,

יתרונות חסרונות שלו ? האם עדיף לקחת במקומו קינגסטון cl3

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  4. Started by boom,

איך הוא נחשב ל OC? או בכלל.? האם יש את הסדרה שלו ל CL2 בארץ?

• 7 תגובות
    • 914 צפיות
  5. Started by a-gold,

רציתי לדעת אם הם טובים?

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by Jetleg,

הציעו לי זכרון בשם אינסיניון האם זה טוב?

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  7. Started by ychamp,

אני בונה מחשב חדש שאני רוצה שיהיה שקט אבל עם תמיכה ב-64 אז חשבתי לקנות turion. מישהו מכיר חנות בארצות הברית שמוכרת אותו??? :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05: :s05:

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  8. Started by freesoul23,

ואיזה שידרוגים ניתן לעשות, הכוונה עד איזה מהירות המעבד אפשר לשים ואיזה כרטיס מסך חדש אפשר להתקין?

• 8 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by Tik-Tak,

זה שאלה לחבר שלי, יחובר מעבד D930. ולא הוא לא יודע מה זה OC, וכן אני מכיר לוחות יותר מוכרים ויותר זולים, אבל אפשר מידע כלשהו על הלוח הזה, מישהו מכיר?

• 1 תגובה
    • 451 צפיות
  10. זה מה שמציאים לי ב"איבורי" לאתלון 3000 זה לוח טוב.. ?

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  11. אני לא מחפש לרדת לעומק הדברים אלא להתעדכן. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  12. ואם כן, איך אפשר להיפטר ממנה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. המלצו לי עליו לאובר קולינג אבל אני לא מכיר תחברה מישהוא יכול לתת לי פרטים עליו אם זו חברה אמינה וטובה או כדי להחליף ללוח אם של חברה מוכרת לאובר קולינג תודה

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  14. יש לי 2200 והלוח אם לא תומך בו, רק עד 2100 אז אם מישהו מעוניין להחליף איתי אז תכתבו

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by sar_007,

מישהו מעונין למכור לוח אם שמתאים לפנטיום 3 500 עד 200 שקל

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  16. לילה טוב לכולם {שעה 22:52} נכון לרגע כתיבת שורות אלו, רציתי לדעת אם מישהו מצא מקום בארץ שניתן לקנות בו את ה-Abit BH7 החדש של Abit שלפי מה ש-Abit אומרים זה הלוח הכי טוב שקיים לאוורקלוקינג למעבדי Intel Pentium 4. אז לכל מי שיודע איפו אפשר לקנות שיידע אותי. תודה מראש, מתן {ולילה טוב לכולם}.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by Sheik Yerbouti,

יש לי F6. יש הבדלים? יציב? לא יציב? כדי לשדרג?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  18. Started by benor,

עכשיו מותקן אצלי, בינתיים לא נתקלתי בבעיות. אני חושב שאני מרגיש שיפור מסוייים במהירות. את הדרייבר אפשר להוריד מ- www.guru3d.com

• 5 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by roeesnir,

הגיוני??

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום מישהו יכול לומר לי מה מיוחד בלוח אם הזה???

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  21. Started by arkadur,

אני מחפש ספציפית את הזכרונות הללו, אם מישהו נתקל בהם איפהשהוא - אשמח לדעת. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  22. אז שוב אני באותה התלבטות, האם להחליף את הP5N-D בStriker II Formula תמורת תוספת של 600 ש"ח קראתי בפורומים בחו"ל ולא חסרים לכלוכים על אסוס, לדוגמא בעיות בביוס שמצריכות עדכונים ובעיות דרייברים למיניהם, בעיות עם הQuadים, למשל יצאו בטענה שהStriker Extreme לא אוהב מרובעי ליבה וצריך לשבת טוב על הלוח עם עדכונים וכל מיני חרטות בשביל שיעבוד כמו שצריך וכולם ממליצים על הEVGA מבחינת הצ'יפסט של ה780I אז מה אתם אומרים, סתם זיבולים כי אסוס מעדה קצת פה ושם ולא צריך להכליל את כל הלוחות? יש למישהו מידע ספציפי בנוגע ללוחות הנ"ל לגבי ביצועים(גם OC), אמינות בעיקר, ביוס-דרייברים וכו'? פשוט אין לי כל כך זמן להחליט עם איזה לוח להשאר, יש לי זמן עד יום ראשון ואני כבר מת מת מת ללוח שלי!!! ואני…

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  23. Started by eloya,

היי, מדובר במחשב חדש פנטיום 4. לוח - gigabyte 667 ultra מעבד 2.4. הלוח תומך בזכרון ddr 266\333 הרד דיסק חדש - בקיצור הכל חדש... קניתי סלוט זגרון 512 מגה 333 כאשר אני מכוון את הביוס ל 333 המחשב קורס - בעית חומרה כאשר אני מכוון את הלוח ל266 המחשב עובד חלק. הלכתי למעבדה והמטומטמים החליפו מעבד!!! ואמרו שזה יסתדר ושאני רק אתקין שוב xp - התקנתי ושוב אותה בעיה. למישהו יש פתרון? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by GENERAL,

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=203 יתרונות/ חסרונות??

• 2 תגובות
    • 502 צפיות
  25. יש מצב אתם מביאים ציונים מPcmark 02 או 04 בלי OC תודה רבה

• 3 תגובות
    • 591 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.