מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום, קניתי לוח עם כרטיס מסך מובנה ו512MB זכרון.... המחשב אומר שיש לי רק 448... וחשבתי שאולי אחד הצ'יפים של ה64MB נהרס ורציתי להחליף ואז אמרו לי בחנות שהכרטיס מסך שהוא 64MB זכרון לוקח את הזכרון מהראם... זה נכון? תודה מראש, ניר.
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
איך אני מחבר 2 סטיקים של זכרון בלוח שתומך ב-DUAL ויש לו 4 סלוטים. האם צריך להגדיר בביוס משהו? יש תוכנה שבודקת האם כרטיסי הזכרון עובדים בדואל? תודה
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
עד 2000 שקל - ברור שעדיף פחות - איזה יצרן ודגם נחשב טוב ? יש כל כך הרבה אפשרויות....... PDP PDC2G3200LLK 2GB (2*1024MB) DDR 400MHz Patriot Dual Memory ? Corsair TWINX2048-3200 2048MB (2x1024 ? CORSAIR XMS 2GB (2 x 1GB) 184-Pin DDR SDRAM Unbuffered DDR 400 (PC 3200) ? Twinmos 1024Mb DDR 3200 *2 ? זול בהרבה מהאחרים..... ועוד הרבה אופציות..... GEIL PQI OCZ וכו' וכו' OC מתוכנן - כן אבל לא רציני. אשמח לשמוע.
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי זיכרון RDRAM ישן יחסית (3שנים) של חברת Kigston ברצוני לשדרג ולהוסיף ל256MB קיימים עוד 256MB הבעיה היא שהפסיקו לייצר זיכרונות של Kingston ומוכרים רק זיכרונות של Samsung השאלה היא האם אני יכול לשלב באותה מערכת זכרונות RDRAM משני יצרנים שונים(כמובן עם אותם נתונים טכניים)?
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
זה נועד לגיימרים : http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/cpu-games2.html חבל לכם על הכסף !!! אין טעם להשקיע ביותר מ מעבד3200 , פשוט כל שקל יותר הוא ביזבוז ! במיוחד אילה שקונים את ה 3800X2 הנה כתבה שעשתה מחקר ענקי ! עם מעבדים שונים !!! שורה תחתונה כמו שתראה אין טעם להשקיע יותר מ 3200 והכל אבל הכל !!!!!!! כמה שיש כמובן ...להשקיע בכרטיס מסך ! הוא בעצם ה 70 ..80 אחוז פה . תקראו תפנימו ! ותפסיקו לבזבז (לזרוק כסף לפח) נ.ב תשקיעו הכל בכרטיס מסך ! ומה שנשאר אם בכלל בספק טוב..לוח אם איכותי ....
-
- 69 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קיבלתי אתמול תמחשב החדש עם הלוח הזה.אני מנסה להכנס לביוס וזה לא נותן.חשבתי בהתחלה שצריך ללחוץ DEL כמו בהרבה לוחות ,אבל מבדיקה בחוברת כתוב לי ללחוץ על F2.אני עושה את זה ועדיין הביוס לא עולה והמחשב ממשיך לשלב טעינת הויינדוס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!! מחשב עם מעבד P4 3.6GHZ עם לוח אם Mainboard KINGJET SR-Intel845GL ,לאחר התקנה של XP הוא מזהה שיש לי מעבד סלרון 1.7GHZ המעבד ניבדק פיזית ועליו רשום שזה אכן 3.6 p4 ,(בביוס אין לי אפשרות לצפות בנתוני מעבד,וכמוכן שמחשב עולה (ממש לפני אפשרות לחיצה על דל כדי להיכנס לביוס )הוא רושם שאכן זה מעבד פנטיום 4 3.6 מה יכול לגרום לבעיה כזו??? האם זה לוח או XP שלי פשות לא תקין ,האם משהוא שמע על כזו בעיה בכלל? :-[ ??? תודה מראש !!!!
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא יודע מה עוד לעשות ? בבקשה עזרה :s05: לוח MSI K8N NEO4-F מעבד AMD3800X2
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי שני סוגי זכרונות למחשב שלי ואני צריך לבחור אחד מהם במקום הזיכרון הנוכחי שלי. הזיכרון הנוכחי שלי הוא גנרי, בלי שם וגם תוכנות הדיאגנוסטיקה לא מזהות אותו הוא מסוג DDR 400 . והזיכרון הנוסף שלי הוא קינגסטון DDR 333 VALUE הזכרונות שקיבלתי כתחליף הם: PROMOS בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM ELPIDA בנפח 512 מ"ב DDR 400 שנלקח ממחשב IBM איך הזכרונות האלה ואיזה יותר טוב? והאם כדאי להחליף?
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
קישורים וטבלאות השוואה יתקבלו בברכה שמעתי פעם את השם Cyrix , יש משהו כזה ?
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
האם קיים הבדל בין הלוח הזה : http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2931 ללוח הזה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3602 עזבו שהראשון כתוב אולטרה אני מדבר על הבדל טכני ואם קיים אז האם הוא משמעותי תודה !
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני סטודנט לקולנוע שמעוניין לקנות מחשב שיתמוך בAVID , השאלה אם D820 יהיה משמעותי או שאפשר להסתפק ב פנטיום 4 3.0 ?, ואיזה קירור איכותי למעבד אתם ממליצים? ולוח אם טוב? התקציב של לוח אם בסביבות 1000 ש"ח . תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שומעים יש חנות שרוצה על זיכרון 512 RAM ב 290 שקל השאלה עם אפשר להשיג יותר בזול כי אמרו לי שכן???? תודה ליעונים
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני מניח שראיתם את החדשה על הזכרונות החדשים... מה אתם חושבים עליהם? יהיה שווה את הכסף? ובכלל, כמה הם יעלו נראה לכם? אני שוקל לקנות זכרונות חדשים, ואני לא יודע כמה כדאי להשקיע בזכרונות... כרגע יש לי של GeiL 512 PC3200, מהסדרה הרגילה שלהם (לא הדראגון או מה שזה לא יהיה, לא זוכר כבר... אני רק זוכר שבסוף החלטתי לקחת תרגילים).
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בלוח אם שהזמנתי של DFI יש לי רק 2 רגילים+PCI E. לא יודע למה, זה נשמע לי פתאום מעט מידי....
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
אני מחפש את הלוח הטוב ביותר למשחקים, לתקציב 800 ש"ח לפחות.
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי כולםם יש לי לוח אם של msi ואיתו בא מאוורר קטן אך עצבני שרץ במהירות של איזה 8000RPM המאוורר עדיין תקין וחדש (קניתי את הלוח רק לפני חודשיים) אך כשיבוא הזמן והוא ידפק/יסתם מאבק או שסתם יתחיל להרעיש.. האם אפשר להחליפו באחד מקורי מהחברה? או שיש תחליפים כמו קירורי צלעות פאסיביים יעילים למיניהם? ועוד בעיה קטנה.. המאוורר שלי נמצא בחלקו מתחת לכרטיס מסך שלי 6800GT.. שהוא גדול כמובן. כך שלא נראה לי שיש קירורי צלעות שיתאימו.. מקסימום מאוורר חלופי.. אני רק רוצה להיות מוכן..
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
אמנם זה ביפנית,אבל אפשר להתרשם ולהבין(מהתמונות) AMD FX-60 DC http://www.pcpop.com/doc/0/115/115909.shtml
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 1.7 ג'גיה הרץ...היא יחסית ישן סוקט:775 עכשיו השאלה שלי היא אם הוא תומך בזיכרון SDRAM והאם הוא תומך במעבד של ASUS 133 ויש לי עוד שאלה...יש כזה דבר סוקט: 622?? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 748 צפיות
-
-
האם ASUS PLD 945 DELUX הוא המקביל של 6594 Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Motherboard with firewire ו-MSI945P מה הכי טוב ל-AVID
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
-
איזה זכרונות הכי איכותיים מ KSP A-DATA DDR500 או KINGSTON HYPERX המעבד יהיה DUAL CORE 3800 שיהיה לו oc עד כמה שאפשר בסטוק ואולי אחרכך איזה קירור אוויר נורמלי מה אתם אז ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום האם יש למישהו נסיון עם זכרונות KINGSTON VALUE CAS3 על הלוח DFI ULTRA D ? האם יש להם בעיה עם תאימות בעבודה בDUAL CHANNEL? האם הלוח באמת "שונא" זכרונות VALUE ובמיוחד זכרונות של KINGSTON ? למי ששואל הדגם שיש לי הוא KVR400X64C3A/512 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
איך הלוח טוב/לא טוב? יש לו איזשהן בעיות שכדאי לדעת?
-
- 1 תגובה
- 555 צפיות
-
-
היי, המפרט שלי נמצא למטה. יש לי שני סטיקים של 256 מהירות 400 של ADATA שעובדים בDUAL DDR ועוד שניים פנויים שבהם אני רוצה להכניס עוד שניים של 512. מכיוון שכרגע אני מכין את המערכת שלי לביצוע אוברקלוק על המעבד וגם התחלתי קצת אך נתקעתי בגלל שאין לי קירור, אז השאלה שלי אם יש זיכרונות מומלצים יותר או מומלצים פחות למען ביצוע האוברקלוק? (האוברקלוק הוא על המעבד) יש דברים שקצת מבלבלים אותי. כגון זכרונות: CL2.5? ויש גם CL3 מה זה וזה משנה?
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-