עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אם מישו יודע בבקשה מי החברה שמייבאת את המוצרים או יותר נכון את הלוחות אם של epox או של DFI שיגיד לי בבקשה למה אני צריך להגיד לחנות שממנה אני רוצה לקנות מי היבואנים כדי שהם יוכלו להזמין לי אם אני רוצה את אחת הלוחות של החברות האלה... תודה רבה רבה ...

• 6 תגובות
    • 775 צפיות
  2. Started by selon1,

תודה לכולם

3. Started by arvennen,

למישהו יש ניסיון איתם? כי פשוט מצאתי את הזכרונות האלה http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2264 כעקרון ראיתי אתר שבדק אותם ונתן להם ביקורת לא רע בכלל, ואני רוצה לדעת אם כדאי בכלל לגעת בהם...

• 6 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by ychamp,

השאלה בכותרת

• 5 תגובות
    • 743 צפיות
  5. בעולם? בארץ?

• 0 תגובות
    • 476 צפיות
  6. Started by ThaOG,

כל מי שמוכר את זה עכשיו זה במחירים של 1500$-2000$. מישהו יודע מתי ההשקה הרישמית שהמחירים ירדו כבר ל 1K$?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  7. כמו בכותרת תודה .

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  8. כי אני מתלבט אם לחכות לו או לקנות את 8rda+ ? תודה רבה?

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות את הDS4 וביום חמישי שעבר אמרו לי ממור לוי שעוד אין בארץ אולי מישהו יודע צפי לגבי ההגעה שלו?

• 5 תגובות
    • 588 צפיות
  10. כבר חודשיים אני מחכה

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  11. חיפשתי בכל האתרים הרלוונטים (anandtech.com, slashdot.org, intel.com, tomshardware.com, theregister.co.uk) ובשום מקום לא מופיע איזכור ל roadmap של אינטל לגבי תמיכה בטכנולוגיית ה VT שלהם במכלול החומרה (כלומר chipset & bios). למען האמת המצב כרגע הוא די מגוחך, יש להם את כל הפיצ'רים הכי חדשים במעבדים שלהם מסדרת ה 9xx אבל אי אפשר להשתמש בזה מכיוון שאין עדיין חומרה תואמת ואף אחד לא יודע מתי תהיה. ניסיתי אפילו לשאול את אינטל עצמה באמצעות support mail, עושה רושם שגם אנשי התמיכה של החברה לא יודעים לספק את האינפורמציה הזו ללקוחות. יש למישהו אולי מושג מתי התמיכה בלוחות מבוססי פנטיום D עם VT תגיע לשוק? ולישראל? או לחלופין האם לAMD כבר יש מוצר זמין ניתן לרכישה שמאפשר לעשות Virtuali…

• 6 תגובות
    • 814 צפיות
  12. לא ראיתי אותו באף חנות און ליין או בארץ.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. מתי יצאו שני המעבדים בכותרת לשוק??????

• 11 תגובות
    • 905 צפיות
  14. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ???????????????????????????????????????????????

• 13 תגובות
    • 644 צפיות
  15. בעקבות שאלות רבות הבנתי שזה המעבד הבא שלי. מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיג בארץ את המעבד הנ"ל? ואם בכלל יש כרגע איפה ניתן להשיג? האם המחיר שלו יהיה זהה למחיר של המעבד שקיים היום Q6600 הרגיל? תודה.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  16. אשמח לקבל תשובה

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  17. מישהו יודע מתי צפויה ירידית מחירים כבר בזיכרונות?? הם הגיעו למחירים לא נורמלים

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by DXM,

למישהו ידוע על הורדת מחירים של מעבדי AMD? מסוג פנהום X3 או X4, או ATHLON 64X2

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. כדאי לקנות עכשיו או לחכות קצת כי שמעתי על איזה הורדה רק לא יודע אם זה נכון ומתי .... מישהו יודע ?

• 5 תגובות
    • 913 צפיות
  20. קניתי G.SKILL 2GB 800 , האם זה יתאים למערכת מאד ישנה, לפחות 3 שנים ומה יקרה עם אני ישים אותם? יש מצב שמשהו ישרף לי או ילך?

• 13 תגובות
    • 723 צפיות
  21. איפה אפשר להשיג בארץ את הלוח הספציפי הזה ואם מישהו יודע מתי יצאו השבבים החדשים של אינטל עם sli

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  22. Started by יניב קופר,

תמיד חששתי שלוח שלא 965 לא יעבוד כמו שצריך מעבדים החדשים של אינטל CORE 2 DOU http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=372369 תקציב 600 שקל של asus בלבד

• 1 תגובה
    • 471 צפיות
  23. ועד איזה גבול אפשר להגיע אם המערכת הזאת? ורציתי לדעת אם עדיף לי להחליף את הזכורנות שלי ב-NCP, מפרט מלא בחתימה תודה ענקית לעוזרים,

• 2 תגובות
    • 510 צפיות
  24. אני צריך לדעת מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא לארץ. מעבדי AMD - מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא, לא משנה עם זה כרטיסי מסך או קול או מארזים. מארזי Enermax - כנ"ל. סוני - כנ"ל. ג'יגה בייט - כנ"ל. אפוקס - כנ"ל. לידטאק - כנ"ל. Proview - כנ"ל (זה מסכים). זיכרונות סמסונג - כנ"ל. ATI - כנ"ל. הכי חשוב זה: ג'יגהבייט, אפוקס, אנרמקס, ATI, פרויו, AMD. עם אפשר לציין את היבואן ואיזה עוד מותגים הוא מביא לארץ. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אומר המושג NorthBridge בלוחות אם ? ???

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.