מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
כל מי שמוכר את זה עכשיו זה במחירים של 1500$-2000$. מישהו יודע מתי ההשקה הרישמית שהמחירים ירדו כבר ל 1K$?
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
כי אני מתלבט אם לחכות לו או לקנות את 8rda+ ? תודה רבה?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הDS4 וביום חמישי שעבר אמרו לי ממור לוי שעוד אין בארץ אולי מישהו יודע צפי לגבי ההגעה שלו?
-
- 5 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
חיפשתי בכל האתרים הרלוונטים (anandtech.com, slashdot.org, intel.com, tomshardware.com, theregister.co.uk) ובשום מקום לא מופיע איזכור ל roadmap של אינטל לגבי תמיכה בטכנולוגיית ה VT שלהם במכלול החומרה (כלומר chipset & bios). למען האמת המצב כרגע הוא די מגוחך, יש להם את כל הפיצ'רים הכי חדשים במעבדים שלהם מסדרת ה 9xx אבל אי אפשר להשתמש בזה מכיוון שאין עדיין חומרה תואמת ואף אחד לא יודע מתי תהיה. ניסיתי אפילו לשאול את אינטל עצמה באמצעות support mail, עושה רושם שגם אנשי התמיכה של החברה לא יודעים לספק את האינפורמציה הזו ללקוחות. יש למישהו אולי מושג מתי התמיכה בלוחות מבוססי פנטיום D עם VT תגיע לשוק? ולישראל? או לחלופין האם לAMD כבר יש מוצר זמין ניתן לרכישה שמאפשר לעשות Virtuali…
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
לא ראיתי אותו באף חנות און ליין או בארץ.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מתי יצאו שני המעבדים בכותרת לשוק??????
-
- 11 תגובות
- 896 צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ???????????????????????????????????????????????
-
- 13 תגובות
- 629 צפיות
-
-
בעקבות שאלות רבות הבנתי שזה המעבד הבא שלי. מישהו יודע מתי ניתן יהיה להשיג בארץ את המעבד הנ"ל? ואם בכלל יש כרגע איפה ניתן להשיג? האם המחיר שלו יהיה זהה למחיר של המעבד שקיים היום Q6600 הרגיל? תודה.
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אשמח לקבל תשובה
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
מישהו יודע מתי צפויה ירידית מחירים כבר בזיכרונות?? הם הגיעו למחירים לא נורמלים
-
- 3 תגובות
- 543 צפיות
-
-
למישהו ידוע על הורדת מחירים של מעבדי AMD? מסוג פנהום X3 או X4, או ATHLON 64X2
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
כדאי לקנות עכשיו או לחכות קצת כי שמעתי על איזה הורדה רק לא יודע אם זה נכון ומתי .... מישהו יודע ?
-
- 5 תגובות
- 897 צפיות
-
-
קניתי G.SKILL 2GB 800 , האם זה יתאים למערכת מאד ישנה, לפחות 3 שנים ומה יקרה עם אני ישים אותם? יש מצב שמשהו ישרף לי או ילך?
-
- 13 תגובות
- 716 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג בארץ את הלוח הספציפי הזה ואם מישהו יודע מתי יצאו השבבים החדשים של אינטל עם sli
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
תמיד חששתי שלוח שלא 965 לא יעבוד כמו שצריך מעבדים החדשים של אינטל CORE 2 DOU http://www2.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=372369 תקציב 600 שקל של asus בלבד
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
ועד איזה גבול אפשר להגיע אם המערכת הזאת? ורציתי לדעת אם עדיף לי להחליף את הזכורנות שלי ב-NCP, מפרט מלא בחתימה תודה ענקית לעוזרים,
-
- 2 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא לארץ. מעבדי AMD - מי היבואן ואיזה עוד חברות הוא מביא, לא משנה עם זה כרטיסי מסך או קול או מארזים. מארזי Enermax - כנ"ל. סוני - כנ"ל. ג'יגה בייט - כנ"ל. אפוקס - כנ"ל. לידטאק - כנ"ל. Proview - כנ"ל (זה מסכים). זיכרונות סמסונג - כנ"ל. ATI - כנ"ל. הכי חשוב זה: ג'יגהבייט, אפוקס, אנרמקס, ATI, פרויו, AMD. עם אפשר לציין את היבואן ואיזה עוד מותגים הוא מביא לארץ. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה אומר המושג NorthBridge בלוחות אם ? ???
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני כל הזמן קורא כאן בפורומים על מחלקים וכל מיני דברים כאלה, מישהו יכול בבקשה להסביר לי מה זה?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
על הלוח אם ישנו רכיב מסתורי , אינו מוכר לקהל הרחב (קהל החומרה המקצועית לצערי אינו רחב) , אז בואו ותחשפו אותו !!! ועכשיו ברצינות , אני מדריך באיזה קייטנת מחשבים והבוס שלי שאל אותי היום מזה , רגע מביך מאוד מאוד ליחיד בקיטנה שמבין בחומרה, על אכביר במילים ... (לוקח אוויר) מישהו מוכן להסביר לי מה ל***זל הדבר הזה עושה ?!?!?!?!?
-
- 21 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
זו שרואים בה שה- Q9450 יורד מיצור ויוצא Q9400 וכו' ראיתי אותה לא מזמן אבל אני לא מוצא אותה יותר
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן אותו בכדי להוסיף לי יותר אפשרויות
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-