עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ad,

היכן אפשר למצוא זכרון למחשב ישן יש לי crg Mhz 128 m

• 10 תגובות
    • 877 צפיות
  2. Started by Hack4ev3r,

שלום רציתי לדעת מה כדאי לי לשדרג יש לי : pentium 4 1600 mhz ddr 128 400 mhz geforce 2 31 MB אני חשבתי לקנות pentium 4 2600 ddr 512 3200 mhz + ה 128 הישן Geforce FX 128 Mb asus והמחשב רץ עם windows Longhorn כל זה עולה לי 2000 שקל שווה?

• 6 תגובות
    • 627 צפיות
  3. Started by ovadia10,

שלום לכולם. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני די סגור על המפרט. ההתלבטות העיקרית שלי היא לוח האם, לפני חצי שנה די ננעלתי על ה p5w deluxe. והיום אני רואה שכמעט לא מתייחסים אליו. אשמח אם מישהו יתן חו"ד עליו וימליץ (או לא) המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולשימוש ביתי. מתכנן בעתיד oc תודה.

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  4. Started by Mike_Shinoda,

שלום, אז ככה. התקלקל למישהי שאני מכיר לוח האם. התושבת היא AM3+ וראיתי שהמחירים כבר לא כל כך זולים ללוחות לתושבת הזו ולאור העובדה שהיא יחסית ישנה במונחים טכנולוגים חשבתי שאולי שווה כבר להחליף למעבד+לוח. אין ממש תקציב מוגדר. בתכלס המחשב הוא לעבודות משרדיות. כרגע יש כבר זכרונות DDR3 אז זו המגבלה היחידה מהבחינה הזו. יש כרגע 3 סטיקים ועוד סלוט פנוי אז עדיפות ללוח עם 4 סלוטים. חשבתי על אינטל אבל סומך עליכם אם תמליצו אחרת. בדוגרי אני יכול להסתדר לבד אבל אם יש איזה צימוד שאתם ממליצים אז אשמח ללכת עליו. מבחינת חנויות אני מעדיף באזור נתניה-חדרה ככה שעדיפות ל- TMS/KSP/Ivory. בתודה מראש. בברכה, ליאור.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Radical Dreamer,

שלום לכולם. סתם רציתי ליידע אתכם שהמאוורר של ה-Chipset גרוע!!!! תוך כמה חודשים אחרי הקנייה הוא התחיל להרעיש ושבק חיים. בחנות לא רוצים לפתור את הבעיה בטענה ש"אין אחריות על מאווררים". זאת למרות שזה *לא* צויין בעת הקנייה על שום מסמך ולמרות שהמאוורר הוא בעצם חלק מהלוח...... בקיצור - חוצפה.

• 8 תגובות
    • 630 צפיות
  6. עריכה: נכנסתי לאוורסט ול CPUZ ושניהן מראות שתדר המעבד על 1200 ומכפלה 6 (6*200) למה? זה? הזכרונות שלי הם HZ של G.Skill עם תזמונים 4-4-4-12 למה מופיע לי בCPUZ 5-5-5-15 לשנות בביוס?

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  7. ידוע לי שזה רבעון שני ,אבל משהו יודע תארך מדוייק ? ואיזה סוקט יהיה ?

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  8. קיבלתי היום את המחשב חיברתי הכל ונשאר רק עניין החשמל אז קיבלתי כבל מהמארז והוא לא התאים לחשמל של הארץ אז לקחתי כבל ממחשב אחר חיברתי נדלקה איזה נורה אדומה בלוח הפעלתי ואז אחרי שניה הלוח מתחיל לצפצף הזעקה ישר כיבתי את המחשב והתחלתי לבדוק מה הבעיה ולא מצאתי מישהו יכול לעזור לי? SOS

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by poraraid,

שלום שוב כולם, אני עומד על סף קניית מחשב ואני עדיין מתלבט בקשר ללוח אם, זהו שאר המפרט שלי (הדברים שחשבתי שחשובים לציין בבחירת לוח אם): מעבד INTEL CORE i7 S1156 2.93GHz 870 סט זיכרונות G.SKILL Ripjaws 4GB 1333MHZ DDR3 DUAL CHANNEL כ.מסך SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 מארז ANTEC P182-B w/o PSU ספק כוח ENERMAX ECO80+ 500W : EES500AWT נראה לי שחשוב לציין שאני לא מתכוון לעשות OC. חשוב לי שיהיו יציאות USB3, ואני מעדיף שיהיה יציאת eSata. המליצו לי על הלוח GIGABYTE GA-P55-USB3 שעולה 662 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~950240~10~0.htm ומצאתי את הלוח GIGABYTE GA-P55A-UD3R שעולה 831 ש"ח http://www.skypc.co.il/pl_product~950204~10~0.htm ניסיתי לחפש, אבל חוץ מיציאת ה eSata שאני רוצה,…

• 5 תגובות
    • 985 צפיות
  10. Started by 6847761,

אהלן, יש לי מחשב יחסית בינוני ואני רוצה לדעת איזה חלק הכי חלש (מעבד או כרטיס מסך) כדי לקנות חלק יותר חדש וטוב (אני לא צריך המלצה על מעבד או משהו כזה...) התפקידים של המחשב שלי זה פיפא 2K12 NBA וAFTER EFFECT וקצת וורד ואינטרנט מפרט ATI Rendoren hd 4650 Intel Pentium Dual Core E5200 - 2.5 GHz Kingston KVR800D2N6/2G X2

• 6 תגובות
    • 820 צפיות
  11. אז אני לא הכי מעודכן לגבי המעבדים האחרונים של אינטל וAMD, האם הם בעצם בנויים ב 64 ביט ?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  12. האם זה זמן טוב לקנות מניות של אינטל ? http://finance.google.com/finance?q=intel http://www.google.com/trends?q=intel%2Camd&ctab=0&geo=all&date=all http://finance.google.com/finance?q=amd לא הכי קשור ישירות (אם כי כן) לפורום הזה, פשוט נראה לי שבכל מקום אחר (כללי), הרמה של האנשים / תגובות שם... ד"א סתכלו על ההתרסקות של AMD (חוזרת לרמות של הרבעון השלישי שנה שעברה). כמו כן, האם הפיתוח של הדור הנוכח (core 2) הוא פיתוח ישראלי מלא, או שהתבססו כמקור על הפיתוח של ה yonah מהארץ ובחו"ל שדרגו אותו ל merom ול conroe ?

• 38 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by tamirha,

ערב טוב מקריאה ברשת הבנתי ששני הלוחות די זהים ..בשניהם כרטיס מסך מובנה..עםפיצ'רים דומים פחות או יותר ומחירים דומים.. מי לדעתכם לוח יותר איכותי מבחינת יחס עלות\תועלת והאם אחד מהם עדיף ל-OC קטן ? (למרות שיש כרטיס מסך מובנה שמגביל) . האם גם יש למישהו ניסיון אישי איתם בהמהרה ?

• 7 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by jambo7,

מה ההבדלים בן 2 המעבדים פרט למחיר ואם אין הבדל למה המחיר שונה http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=991&osCsid=016c50ddd34b8ce2853e20732c6f292d http://digma.co.il/shop/product_info.php?cPath=21_46&products_id=1316&osCsid=016c50ddd34b8ce2853e20732c6f292d תודה

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  15. זה הלוח אם http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm אני צריך חדש או שזה יעבוד לי?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  16. ASUS M2N-E AM2 GIGABYTE GA-M55SLI-S4 AM2 זה סוקט AM2

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  17. מישהו מכיר את הלוח של ג'יגהבייט ? GA-8I945GZME-RH , האם הוא תומך בזיכרון MHZ 667? חשבתי עליו למעבד שלי פנטיום 820

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by avichaisH,

קניתי מעבד i5 3570k בגרסת BOX מה שאומר שקיבלתי איתו גם את המערכת קירור של אינטל. השאלה היא האם להשתמש בה או להשקיע קצת כסף במערכת קירור רצינית יותר (חשבתי על scythe katana 4) למרות שאני לא מתקוון לעשות לו OC בעתיד הקרוב?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי לוח מסוג אינטל e210882 865G ואני ממש לא מוצא אותו למכירה ידוע לי כי הוא לא הכי חדש שיש אך יש לי צורך בו כוון שאינני מעוניין להתקין שוב את התוכנות הקיימות ב HD מסיבות טכניות(זהו מחשב מקליט וידאו הכולל תוכנות מיוחדות) רציתי לדעת האם אוכל להתקין לוח אחר עם אותו ציפסט ללא התקנת התוכנות מחדש או דריברים או היכן אני יכול להשיג את הלוח בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tamar,

ידיד שלי בדרך לשדרג מחשב, כל החלקים לשידרוג זמינים, רק מעבד Q9450 (שהושק די מזמן, לא?) לא זמין בשום מקום ולא יגיע בקרוב... מישהו יודע למה ואם יש מעבד כלשהו אפשהו?

• 22 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by Fatless,

אני הולך לקנות היום מחשב והמליצו לי על intel core2 duo e8400 3.0 ghz 6mb 1333fsb 45nm עכשיו השאלה שלי היא האם המעבד הזה טוב למשחיקם כבדים כמו crysis,cod5 ועוד...... והאם מעבד 4 ליבות עדיף על המעבד הזה ? מקווה להמלצות על מעבדים אם יש יותר טובים !

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by Sunny Jim,

תנו לי בבקשה הצעות... יש לי את GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory CL2.5 8-4-4 2T, 5ns WLCSP, 2.6-2.95V, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB, bulk pkg NIS 548.28 מה עוד יש? מיועד למחשב פנטיום 4(2.8 c) הלוח אם הוא אגב albatron px865pe pro שעולה 605 שקל... יש משהו אחר יותר טוב בתקציב הזה?

• 5 תגובות
    • 638 צפיות
  23. אינטל הציגה רשמית את הדור אשר יחליף את Cherry Trail, עם הבטחה להפוך מחשבים ניידים במחיר של 200 דולר ופחות לעדכניים ואפקטיביים הרבה יותר אינטל ממשיכה במחיקת הפערים הטכנולוגיים בין משפחת מעבדי האטום שלה לבין משפחת מעבדי ה-Core הראשית והמרכזית – הפעם עם ההכרזה הראשונית על דור ה-Apollo Lake החדש עבור מערכות זולות מבוססות חלונות, כרום OS ולינוקס, דור שני בליטוגרפיית 14 ננומטר (בדומה ל-Skylake) שיחליף את דור ה-Cherry Trail שעשה ועושה עבודה לא רעה. ההכרזה התרחשה במסגרת פורום ה-IDF של אינטל בשנזן, סין, ועל כן התרכזה יותר ביתרונות הפוטנציאליים של הדור החדש עבור מפתחים ויצרניות חומרה ופחות בדגמים הספציפיים שיהיו זמינים לצרכנים עצמם – אך יש כאן בכל זאת לא מעט מידע מ…

• 0 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by diaz,

שלום לכולם, הגעתי לפורום הזה בהמלצת חבר. החלטתי לקנות מחשב המבוסס על AMD Atholn 939. התחלתי להשוות מחירים ואני רואה שיש כל מיני סוגי מעבדים (venice' vinchester) וגם 3000 או +3000. מישהו יודע להסביר את ההבדלים ביניהם וכן להמליץ על מקום זול ואמין בו ניתן לקנות את המחשב. תודה.

• 7 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.