מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
1. ראיתי שקיימים כמה לוחות כאלה (DFI INFINITY NF3 למשל), אבל לא מצאתי בארץ... למישהו יש מושג איפה אפשר להשיג לוח כזה (לא בהכרח של DFI)? 2. יש לי זכרונות DDR400, האם הם יעבדו בלוח שעובד עם DDR2?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הלוח הזה תומך DUAL CANNEL? DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
כבר התיעצתי עם הרבה אנשים ואני רוצה לדעת מה עדיף לי.. יש לי במחשב כרטיס זיכרון של 256 ראם DDR 400 מגה הארץ. עכשיו רציתי לדעת מה עדיף? לקנות עוד כרטיס של 512 ואז יהיה לי 768? או לזרוק את מה שיש לי עכשיו ולקנות עוד שני כרטיסים חדשים של 256 מאותו הסוג שיעבדו בדואל צ'אנל? אז מה כדי לעשות ומה יעבוד בצורה טובה יותר ויעילה יותר? * אני צורך הרבה יותר מ 256 מגה ראם אני צורך בסביבות ה450-500.. תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הכל זכרונות אם יש לו agp הכל
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
עשיתי מחקר לא קטן על ה Twimos כל מחשב ששמתי את הזיכרון הזה גרם לבעיות שזה כולל איטיות אי תאימות עם חומרה - תוכנה וכו' שמתי זיכרון אחר והמחשב עבד יותר מהר אבל עשה ריבוט ( ריסטרט ) .. אני רוצה ללכת היום לקנות זיכרון חדש ! השאלה מה לקנות במקום ה TWIMOS ? A-DATA ? KINGMAX ? KINGSTON ? תמליצו על הכרטיס ( יצרן ) ועל השבבים שלו ( יצרן ) תודה ..
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נכנסתי לHARDWARE וDEVICE MANAGER והמעבד שלי PENTIUM 4 2.8GH מופיעה שם פעמיים כאילו שיש לי 2 מעבדים ,גם לאחר הסרה זה חזר להופיע לי פעמיים אודה למי שמבין בנושא ויוכל להשיב לי .
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם מעבד P4 1.4 לוח אם: D850GB (קצת מיושן... מצטער) הסיפור הוא שיש לי זיכרון DDR 512MB חדש והוא לא מתאים ללוח אם הנ"ל. כיון שהתקציב שלי מוגבל, אני לא מתכוון להחליף מעבד כרגע. האם יש לוח אם שמתאים למעבד ולזיכרון הנ"ל???? במחיר סביר??? כרגע יש לי 256MB ב- 4 סימים של 64 RDRAM תודה על העזרה
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לוח אם Asus P5ld2 Deluxe מעבד: P-4 3.0Ghz 2M 64bit כרטיס מסך: ATI X800GT 128Mb מארז: Hec 6A19 ספק:Hec Ace 480W היות ואנני מתמצא היטב בתיזמוני זכרון ובסוגיו אני מלבט בין 4-4-4-12 Crosair 5400C4 DDR-2 667Mhz או Geil 5400 DDR2 667Mhz CAS 3-4-4-8 מה עדיף או מה מומלץ ל - 2Gb 667Mzh בעלות של כ 1500 ש"ח תודה רבה למשיבים.
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
אני לא דואג כי תוכנת CPU-Z מזהה נכון את מעבד ה SEMPRON 2800 במחשב אבל חלונות לא מצליחה ממש לזהות את סוג המעבד ומסתפקת בזיהוי "משפחת" המעבד. עדכנתי את כל הדרייברים של הלוח ומערכת ההפעלה מעודכנת. אני יודע שהמעבדים הללו די חדשים אבל האם יש משהו שניתן לעשות ע"מ שחלונות תזהה את שם המעבד. זו לא בעיה רצינית, יותר בעיה אסטטית. תודה.
-
- 8 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב שני זיכרונות של 256(משמע 512) של A DATA 400MHZ DDR.השאלה שלי היא כזאת,אם אני מוסיף עוד סטוק של זיכרון של 1 ג'יגה של טווימוס נגיד,זה יתן לי שיפור ביצועים משמעותי,שיפור מזערי,לא יהיה שיפור בכלל או שזה דווקא יוריד את הביצועים בגלל שיש 3 סטוקים? תודה לכולם על התשובות.
-
- 18 תגובות
- 967 צפיות
-
-
הנה הדגם: Gigabyte 8I-915P-Duo אני יודע שזה לא DFI... אבל בכל זאת.. מה אתם אומרים/חושבים על הלוח אם הזה? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 686 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח חדש אבל אני רוצה שיהיה לAMD אז מה כדיי לי לקנות DFI ABIT ASUS MSI בקיצור תמליצו לי על לוח מצויין מחיר עד 1350ש"ח אם הולך לצאת לוח חדש בקרוב תגידו לי כי אני מת לדעת מתיי יוצא לוח של AMD עם DDR2?
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
או במילים אחרות האם אני צריך לעדכן BIOS (לוח Abit an8 ultra) שאלה חשובה!!!, הבנתי שמגיע עם המעבד דרייבר??, האם להתקין אותו, כי ראיתי שבחלק מהמשחקים הוא מוריד ביצועים או משהו כזה, בקיצור ההשפעה שלו שונה במשחקים לשני מעבדים ויש גם תקיעות. זה מה שהבנתי בערך אם מישהו יכול להסביר לי תודה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב עוד חודש בערך אני קונה מעבד כפול ליבה 3800 2.0gh אז עד כמה אני יכל להגיע עם OC לא הכי כבד (למרות שיש לי לוח טוב ) כי למשחקים שיהיו צריכים 2.4+++gh .... אז אני לא יכל להפעיל????
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
כאשר אני בא להרכיב מפרט ,כיצד אני אמור לדעת ששלושת הרכיבים יעבדו בצורה מושלמת אחד עם השני ויתנו לי את הביצועים המירבים ביותר(אני מעונין ב-OCZ DDR 512MB 400MHZ Premier CL2.5כפול 2 ,ASUS A8N-SLI PREMIUM939,AMD Athlon 64 3200+ Venice 512KB L2 Cache Socket 939 Processor - BOX השימושים שלי בעיקר משחקים,עבודה משרדית,ומוסיקה תודה עבור כל סוג של עזרה
-
- 2 תגובות
- 433 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות זכרון פנימי, אני לא יודע מה הכי טוב: 1. DDR 2. DDR2 3. DDR3 (אם יצא בכלל) 4. RD-RAM 5. RD-RAM2. מה כדאי לקנות יחסית למחיר? ומה הסדר של הכי טובים?
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הלוחות אם שב: LANPARTY, LANPARTY UT, INFINITY, GENERAL & silent PC ?? למה כל אחד מהם מיועד? ומה מומלץ למה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://discuss.futuremark.com/forum/showflat.pl?Cat=&Board=mopcmark05&Number=5358058&page=0&view=expanded&sb=5&o=0&fpart=1 נראה לי שזה חשוב
-
- 2 תגובות
- 562 צפיות
-
-
כל המידע על הצ'יפסטים יהיה כאן, וכאן בלבד, כל ת'רד אחר בנוגע לצ'יפסטים יינעל הקדמה נכתב ע"י: shklak לוח האם (mother board) הוא לוח מעגל מודפס (PCB או Printed Circuit Board), אשר מהווה את הבסיס לכל מחשב באשר הוא. לוח האם מתווך למעשה בין כל רכיבי הליבה שמהם מורכב המחשב. כל רכיבי המחשב (פנימיים וגם חיצוניים), מתממשקים ומתחברים ללוח אם באופן ישיר או עקיף. הרכיבים אשר נכללים בכל לוח אם שהוא (רכיבי הליבה), והם גם הרכיבים העיקריים בו, הם : 1. סוקט למעבד 2. ערכת שבבים (מורכבת בדר"כ מרכיב אחד או שניים) 3. סלוטים לזיכרונות 4. תושבות (סלוטים) לכרטיסי הרחבה (דוגמאות : כרטיסי מסך, קול, מודם וכו') 5. ממשקים לאמצעי איחסון (IDE, SATA, Floppy, SCSI וכו') 6. יציאות/כניסות של אמצע…
-
- 1 תגובה
- 15.1k צפיות
-
-
אני צריך 512 SDRAM לפנטיום 3 שיש לנו במשרד כדי שיעלה אקספי ואופיס ושיעלה בלי להתקע מצאתי שתי סטיקים של 256 כל אחד ב 210 שקל שווה?< אין אופציה אחרת ! ב 420 שקל עם אחריות חדש מהחנות...
-
- 11 תגובות
- 890 צפיות
-
-
נתוני המחשב שלי: מעבד אינטל 1.7 כרטיס מסך: ג'פורס 2 HD: 40 ג'גה... לוח אם: ישן אבל תומך בDDR וSDRAM עד 1G אך עד מהירות של 266/333 זיכרון: 2 סטיקים של SDRAM 128 במהירות 100MHZ החלטתי שאני חייב לשפר את מהירות המחשב שלי! אני לא מריץ בו שום משחק או תוכנה כבדה (הכל במחשב השני בבית) אבל עדיין הכל זזה בו לאט... אני מוכר את 2 הסטיקים שיש לי + עוד 1 מאותו סוג ואז מוסיף עוד כסף כדי לקנות אחד משני אלה: 512 DDR 400 MHZ CAS 2.5 או 1024 DDR 400 MHZ CAS 2.5/3 ממה שאני קראתי ויודע זה לא משנה עם התדר יהיה גבוהה יותר כי הוא יעבוד במהירות הנמוכה ביותר - לוח אם או זיכרון ובמקרה הזה זה לוח אם... כל המטרה של ה"מיני שדרוג" הזה הוא שהמחשב יזוז - יפעל קצת יותר מהר... רציתי להתייעץ איתכם מה יותר כ…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעו יש לי לוח אם Intel Garibaldi D850GB והוא תומך rdram עכשיו אני חושב שהוא תומך גם sdram אבל אני לא בטוח מישהו יכול להגיד לי?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
ברשותי מחשב שבו מותקן צ'יפ זיכרון של חברת adata המכיל 512mb ובמהירות 500mhz. ברצוני להכפיל את הזיכרון ל-1gb אך נודע לי שלא מייבאים את הזיכרון הספציפי הזה. האם ניתן לשים צ'יפ זיכרון של חברה אחרת יחד עם הצ'יפ הקיים של adata? מה החלופות העומדות לפניי?
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-