עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. גם בחנות המקוונת הגדולה ביותר ניתן למצוא פרטים אודות דגמי ה-Coffee Lake השולחניים הבאים לכתבה

2. Started by SpiritKnight,

יש לי נקודה לדעתי פה: אם AMD מוכרת מעבדים שאמורים להשתוות ל1.8A של אינטל(1800+) במחיר של כ90$ בערך(מחיר מצחיק לכל הדעות), ובמקרה הרע לפעול בתדר קצת יותר גבוה(לדוגמא, להגיד ל1.6A או ל1.7, שעולים בסביבות ה700 ש"ח). איך זה יכול להיות, שAMD מוכרים את המעבדים במחירים הללו? האם הם משתמשים בחלקים זולים יותר? אם לא, והם משתמשים באותם רכיבים שאינטל משתמשת(סיליקון...), אז אין מנוס מלהגיד שAMD מוכרים במכירי הפסד! מה דעתכם?

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  3. ברצוני לקנות את האסוס Z97-A, האם יש אופציות אחרות מלבד KSP או Ivory? תכננתי לרכוש את זה אצל TMS, כי הם נחשבים ליותר אמינים, מה גם שהמחיר זול אצלם ב-50 שקל, אך לדאבון לבי גיליתי שהסניף שלהם נסגר ובאם הבחירה היא בין KSP או IVORY, מה עדיף? האם אחד מהם מייבאים את זה דרך יבואן הרשמי?

4. שלום שלום אני רוצה לדעת איזה לוח אם עדיף, אחד של MSI ואחד של GB, שניהם זהיים במחיר אבל מי עדיף? זאת השאלה שעליה אני מבקש ממכם לענות בבקשה: K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm# VS nVIDIA nForce4 - MSI K8N Neo4-F (939) http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=652 ומי יתן שהטוב ביותר ינצח ;D

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by Sepsis,

אהלן, רגעים אחרונים לפני קניית מחשב חדש. השימושים הם בעיקר לגיימינג וכמחשב בייתי. לא מתוכנן OC (אולי משהו בקטנה בשלב מאוחר יותר - לא לקחת כשיקול). ההתלבטות היא כזאת: מפרט א' - AM3: AMD Athlon 2 X4 640 3.0Ghz Quad Core AM3 BOX, יחידות 1 ₪544 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2057 מאוור Cooler Master Hyper TX 3 Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪119 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1195 Gigabyte GA-MA78LMT-US2H 760G+SB710 CHIPSET, יחידות 1 ₪347 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1588 Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7, יחידות 1 ₪433 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1921 Cooler Master 690 Black, יחידות 1 ₪334 http://www.rsm.c…

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  6. היי guys ידידה שלי, עורכת גרפית (דו-מימד) במקצועה צריכה לקנות מחשב חדש בקרוב. מדובר על פוטושופ כמובן. לא הולכת להשקיע סכומים מטורפים אבל בהחלט משהו סביר, ואני תוהה בקשר לשילוש המומלץ לאפליקציה שלה. מבחינת עיבוד אני יודע שהתוכנה תומכת ב-multithreading, והשאלה אם יש מקום להשקיע ב-Q6600 על פני ה-E4500 או אפילו ה-E2180. אני אולי לא עורך מקצועי אבל מהעבודה שלי על התוכנה הזו לא נתקלתי במשימה שלוקח כמה דקות לבצע אותה, והשאלה אם מרובע ליבות באמת שווה את התוספת הנכבדת לתקציב, או שעדיף להסתפק בכפול ליבה מהיר מספיק, ולהשקיע את הכסף במסך איכותי יותר למשל. אם אינני טועה גודל ה-CACHE של המעבד לא ממש משפיע בצורה דרסטית על הביצועים בתוכנה זו, כמו שניתן לראות פה את ה-E2200 vs E4500 …

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  7. היי, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם. אני מתלבט בין לוחות של asus לבין gugabyte (אף על פי שהמליצו לי על abit אבל אני לא מכיר אותם) אני צריך לוח לפנטיום 4 (כנראה מעבד 2.4 - יש המלצות אחרות?) זכרון rdram עם לפחות 4 pci לא משנה כרטיס קול על הלוח (אם כן אז עדיף עם יציאה אופטית למיני). המחשב לא יהיה מיועד למשחקים כלל אלא לשעות רבות של עבודה בעיקר עם תוכנות כבדות וניצול רב של משאבי המערכת. אני מעוניין גם כן בכרטיס מסך, כנראה שאקנה geforce 2 64 מגה, מה דעתכם? אודה גם לקישורים , מחירים ודעות אחרות. תודה רבה ויום טוב eloya

• 22 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by mitch,

שלום לכולם אני מנסה לשדרג את המחשב שלי והלכתי על הלוח אם המומלץ שלכם: Gigabyte GA-MA78LMT-S2 הבעיה היא שבחנות שאני רוצה לקנות אין את הלוח הזה אלא את הלוח המקביל של MSI: MSI 760GM-P33 ראיתי שלשניהם אכן יש את אותו 760G+SB710 :CHIPSET השאלה היא האם יכול ללכת על MSI בלב שלם?

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  9. פנרין, מבוסס ארכיטקטורת Core ו 45NM ינחת אלינו ב11 בנובמבר,כאשר עוד יגיעו ברבעון הראשון של 2008 רשימת מעבדים ומחירים: Penryn Quad-Core Xeon DP X5460 3.16 GHz 120W 12MB $1,172 E5450 3.00 GHz 80W 12MB $851 E5440 2.83 GHz 80W 12MB$690 E5430 2.66 GHz 80W 12MB $455 E5420 2.50 GHz 80W 12MB$316 E5410 2.33 GHz 80W 12MB $256 E5405 2.00 GHz 80W 12MB $209 מקור: http://www.reghardware.co.uk/2007/08/15/intel_penryn_xeon_launch/ www.dailytech.com (שימו לב לתאריך השקה סמוך ל G92, Crysis)

• 27 תגובות
    • 2k צפיות
  10. קיצוץ מחירים נוסף לשני הדורות הנוכחיים מבית AMD מספק עיתוי מצויין לרכישה או שדרוג לכתבה

11. Started by saarxee,

הזיכרון הזה טוב? http://www.tms.co.il/product/12438.. יתאים לגיימינג כבד ולא יהווה בעיה? יהיה אמור לתפקד כמו זיכרון של CORSAIR לדוגמה?

• 23 תגובות
    • 2k צפיות
  12. יש לי מחשב P4 2800 800 Bus Asus P4P800 Deluxe Geil Ultra Series 512x2 333 Mhz אני רוצה לדעת מה הבדל הביצועים בין הזיכרון שיש לי (להזכירכם זה 1024 מגה בדואל אבל 333 Mhz) לבין זיכרון Geil Golden Dragon 256x2 400 Mhz (לתשומת ליבכם זיכרון זה הוא 400 Mhz אבל רק 512 מגה). האם יש הבדל גדול בין 2 הדברים שהצגתי כאן? האם אני אראה הבדל ביצועים משמעותי במשחקים? ואם יש הבדל אז מה עדיף? יש לי אפשרות לבחור אחד מ2 הדברים הללו (אבל לא שום דבר אחר אז אל תציעו לי זיכרונות אחרים כי פשוט אני לא יכול...!) נ.ב. 2 סוגי הזיכרונות הללו הם CL2 בבקשה תענו בהקדם כי זה מאוד חשוב ואני צריך לדעת דחוף (אם אפשר לבסס את התשובות שלכם על משהו אז בבקשה תבססו כי זה מאוד מעניין אותי ואני) תודה לכולם מראש!

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by kimi5,

למעבד 2500k איזה לוח מומלץ יותר? התקציב :700-800 דגש על המהרה ,יציבות,אורך חיים ,שירות וטיב אחריות יבואן

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  14. 1) בניגוד ללוחות אחרים ברמת מחיר שלו אין לו כניסות של פורט טורי ומקבילי, האם זה חסרון? או הכניסות האלו לא יהיו שימושיות בעתיד? 2) שמתי לב שיש לו כניסות eSATA אבל לא ברור לי למה צריך אותן, לא מכיר ציוד שמשתמש בכניסה הזו. מישהו יכול להסביר? 3) הלוח הזה נמכר בנעה ב 750ש"ח וגם ה GIGABYTE GA-965P-DS3 נמכר ב750 ש"ח והוא לא REV3.3 במצב הזה כדאי להשאר עם הABIT? לא מתוכנן o.c (אולי בעתיד הרחוק..) ולא משחקים, אבל אני קונה מחשב להרבה זמן ולכן אני רוצה לוח טוב ואמין. תודה לעונים

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  15. Started by eXaLT,

i want do buy a motherboard and im thinking about ABIT nf7-sl. but i heard that the ePoX is an exellent motherboad! i have a radeon 9600pro, and i need to know if it will work on the abit or the epox plz help me! 10x p.s the motherboards are for OC

16. Started by yosi_st,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב מתנה לאחותי שהיא כרגע לומדת אדריכלות ומשתמשת בתוכנות שרטוט שונות. אני מתלבט בין שני המעבדים שציינתי בנושא האם היא צריכה את ה 750 I5 שהוא תותח בפני עצמו או שהיא תוכל להסתפק ב I3 הפער הוא בסביבות ה-850 ש"ח. מצד שני אני לא רוצה שכשהיא תתחיל לעבוד וכשהיא תרצה לעשות הדמיות של תלת מימד בתוכנה הוא יתקע לה! אשמח לעזרתכם המהירה!! אגב, אני נהנה כל פעם מהתשובות המושקעות שנותנים פה לחבר'ה!!! :yelclap:

17. מתוכננת הזמנה גדולה.. amd x2 4400 dfi sli-dr 7800gtx asus x2 sli!!!! והדילמה היא העם כדי ללכת על:: ocz625mhz pc5000 3-4-4-10 2x512 or ocz 600mhz pc4800 2.5-4-4-8 4x512 מה דעתכם?.. על מה עדיף?.. בכול מקרה את המעבד אני מזמין עוד השבוע (מי שרוצה להיצטערף מוזמן) והוא יגיע לקראת סוף שבוע הבא... ןבקשר לכרטיסי מסך ולזיכרונות וללוח.. הכול יצטערך לחכות עד שאני ימכור את המערכת שייש לי עכשיו: p4c800e-deluxe asus ct-479 dothan 740 1.73 533 bus albetron 6800u crosair xms 512x2 pc4400 2.5-3-3-6 עם מישהו מעוניין במשהו אז לפרטי... ואני ישמח לשמוע את דעתכם בקשר לזיכרונות... יחיאל

• 38 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by HingedEmu2,

היי יש לי 2g ראם ואני רוצה להתקין עוד. יש לי 3 סלוטים פנויים. כמה מומלץ לי להוסיף? ושזה יהיה אפקטיבי לא סתם המון gb ובזבוז כסף... האם האחד הזה : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=778381 מספיק טוב או שהיום יש יותר טובים? תודה לעוזרים

19. Started by SUPER300,

במפרט הלוח אם שאני קונה כתוב: Supports Dual channel mode מה זה אומר על הזכרון RAM?

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by yan,

איזה מעבד יותר טוב...אם הם בכלל מגיעים לאותם יכולות

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by LermanIsUberCool,

הנשארו 1.6Aים במלאי חנויותינו?

22. Started by Bingo,

שמעו אני בבלבלה רצינית לפי מה שאני מבין אם OC לא בתכנון אז עדיף לקחת זכרונות 533 כי 800 פשוט לא ינוצלו אבל קראתי באחד הנושאים שאם משנים את היחס יש ניצול של הזכרונות ואני מדבר על קונרו 6600 ולוח DFI 975X קיצור אני מבובל כי יש כאלה שואמרים שזה ככה ויש כאלה שאומרים שלא... השאלה המרכזית שלי האם ניתן לנצל במלוא הצורה זכרונות 800 עם לוח DFI 975X ללא OC

23. אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי - כאשר רב השימוש בו הוא לצורכי עריכת וידאו, ופחות למשחקים. מאוד חשובה לי יכולת עיבוד טובה ואני לא מתכוון לבצע OC למחשב שאותו אקנה. שאלתי היא - מהו "השילוש הקדוש" המומלץ למחשב מסוג זה? הבנתי שאינטל עדיף על AMD לשימושים של עיבוד וידאו. האם נכון הדבר? איזה לוח הכי מומלץ? התקציב שלי לשילוש הקדוש הוא 3500 ש"ח. מה המלצתכם?

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  24. מאגר הנתונים של מבחן הביצועים Sandra מזמן לנו היכרות ראשונה עם דגמי ה-Core i7-7700K, ה-Core i7-7500U וה-Core m7-7Y75 עוד לפני שהחליטה לפטר כעשירית מכח האדם שלה ולחסל את שבבי הסמארטפונים והטאבלטים, אינטל ביצעה שינוי משמעותי כשסיימה למעשה את אסטרטגיית ה-Tick-Tock המפורסמת שלה, במסגרתה המטרה המוצהרת הייתה להביא ליטוגרפיית ייצור חדשה לשוק בכל שנתיים (ושסייעה לה להשתלט על שוק ה-x86 בצורה כמעט מוחלטת), והחלה באסטרטגייה חדשה שבה עדכון תהליך ייצור בכל שלוש שנים, עם תוספת של דור נוסף שמטרתו לבצע 'אופטימיזציה' לזה הקודם. קו המוצרים הראשון תחת הגישה החדשה מיועד להיות זה שלKaby Lake, שיגיע לקראת סוף השנה הנוכחית – ויהווה את סדרה מספר 7 של משפחת ה-Core, כפי שאנחנו מגלים עתה …

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by omeri25,

היי. איזה לוח משני אלה אתם ממליצים שיהיה יותר טוב למעבד רייזן 3600? Gigabyte B450M DS3H Asus PRIME B450M-A תודה לעוזרים😃

• 6 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.