עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by OhayoNB,

שלום, אני מעוניין להגדיל את הזכררון במחשב שלי, יש לי כרגע את הדגם הזה: http://ksp.co.il/?uin=16722 ואני רוצה לקנות עוד אחד כזה על מנת להרחיב ל16.. עכשיו אני לא יודע כלכך איך זה עובד, אני יכול פשוט לקנות את אותו אחד לחבר וזהו ? עכשיו כמה דברים, בנוגע לספק כוח, יש לי 620W, זה לא אמור להפריע או משהו נכון ? במידה ואני קונה אותם, אני פשוט מחבר ומעלה את המחשב רגיל או שאני צריך לעשות משהו בביוס או משהו כזה ? תודה מראש,בר

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by carpedm,

אני מעוניין לקנות - מעבד, לוח אם, מאורר רציני ללוח אם, וזיכרונות מתאימים. חשבתי על: Core I3 4GB זיכרון DDR3 כמובן ומאוורר לוח אם אולי משהו של arctic בסכום של עד 3000 ש"ח (נראה לי שזה באזור תקנו אותי אם אני טועה) הבעייה שאני לא מבין יותר מידי בדגמים שיש היום בהבדלים בינהם ובאיזה חברה כדי לקנות כדי לקבל את התמורה הטובה ביותר לכסף. אני מעוניין בהמלצות על דגמים וחברות כדי להרכיב לעצמי עסקת לכל אחד מהרכיבים ברשימה. אגב אם מישהו חושב ויכול להסביר לי למה כדי לי דווקא core I5 אני פתוח להצעות.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. יש לי מחשב P4 2800 800 Bus Asus P4P800 Deluxe Geil Ultra Series 512x2 333 Mhz אני רוצה לדעת מה הבדל הביצועים בין הזיכרון שיש לי (להזכירכם זה 1024 מגה בדואל אבל 333 Mhz) לבין זיכרון Geil Golden Dragon 256x2 400 Mhz (לתשומת ליבכם זיכרון זה הוא 400 Mhz אבל רק 512 מגה). האם יש הבדל גדול בין 2 הדברים שהצגתי כאן? האם אני אראה הבדל ביצועים משמעותי במשחקים? ואם יש הבדל אז מה עדיף? יש לי אפשרות לבחור אחד מ2 הדברים הללו (אבל לא שום דבר אחר אז אל תציעו לי זיכרונות אחרים כי פשוט אני לא יכול...!) נ.ב. 2 סוגי הזיכרונות הללו הם CL2 בבקשה תענו בהקדם כי זה מאוד חשוב ואני צריך לדעת דחוף (אם אפשר לבסס את התשובות שלכם על משהו אז בבקשה תבססו כי זה מאוד מעניין אותי ואני) תודה לכולם מראש!

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום לכולם אני אמור לקבל בקרוב את המעבד Intel Core 2 Extreme X6900 אני מחפש לוח בעבורו שלא יהיה יקר מידי מה שאני לא כל כך מבין זה עניין ה CHIPSET הבנתי שיש לו משהו בשם P35 אני לא כל כך מבין בזה האם מישהו יכול להתאים לי בבקשה לוח באחד מן החנויות הבאות http://www.pccenter.co.il http://www.skypc.co.i www.ksp.co.il חשוב לי המחיר שלא יההי יקר והאם הצ'יפסט הזה באמת משנה במשהו? בנוסף אני מחפש גם זיכרון של ג'יגה. עזרתכם תתקבל בברכה תודה!

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. המחיר של הפנטיום 2.53 ירד ל 1660 .....האם מתי שה 2.8 יגיע לארץ תהיה עוד ירידה במחירים כללית לא רק לגבי ה 2.53 ?

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by avieini,

שלום לכולם רק לציין שהפורום והאנשים שבו מצויינים ועכשיו לשאלה ... יש לי לוח אם מסוג : asus p4s800 acpi bios revision 1007 שאלתי היא כזאת... האם אני יכול לקנות כרטיס מסך pcie כלומר לא agp ולהרכיב אותו עליו או זה בלתי אפשרי וחבל על הזמן (אני מדבר על כרטיסים כמו 8500gt במקום מה שיש לי עכשיו readon 9600se)? תודה לכל העוזרים

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. משום מה ב-EVEREST אני לא מצליח לראות איזה לוח אם יש לי-כתוב UNKNOWN... יש דרך לבדוק זאת חוץ מלפתוח את המחשב? תודה לעוזרים מראש

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. שלום לכולם בקצרה - יש לי תקציב של 4K למחשב לא כולל מסך וציוד הקפי. כמה שאלות חשובות: 1. איזה מעבד לקחת 6400 או 6300 ? יש הפרש של 250 שקל בינהם, ואמרו לי שהביצועים הם אותו הדבר, אז על מה אני משלם בעצם את ההפרש? 2. צריך להבין משהו בקשר ללוחות Gigabyte 945 s3 : יש את הלוח הנ"ל אבל עם סיומת של 945G ויש את אותו הלוח רק עם סיומת 945P. מה בדיוק ההבדלים בינהם? שימו לב שהG עולה 100 ש"ח יותר. 3. האם הלוחות הנ"ל תומכים בזכרון של 800MHZ? תודה ניב

• 29 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by johny,

אני מחפש זיכרון למחשב ונתקלתי במוצר הבא: DDR 256MB 400 BGA 2.5CL American Data , מה זה BGA? האם AMERICAN DATA זה A-DATA? תודה.

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Darkwood,

לוח :Gigabyte GA-p55-UD3R יש לי 4GB רם של patriot Viper II Series 2x2GB DDR3 1600MHz PC3-12800 Kit PV234G1600LLK שיש להם Low Latency (7-7-7-20) http://milo.com/ddr3-4gb-pc1600mhz-dual ואני רוצה להוסיף את אלה :2x2GB Corsair Vengeance Blue LP Edition CL9-9-9-24 ksp.co.il/hmain.php?uin=13539 או אלה 1x4GB G.Skill RipJaw Edition CL9-9-9-24 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11261 מה מתאים? ומה אדיף 2X2 4GB או כרטיס 1 של 4GB? מפרט: http://img703.imageshack.us/img703/1438/ffffl.jpg תודה לעוזרים.

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by anri,

בהתחלה הייתי דיי נעול על ה FX53 אבל ברגע שיתברר לי שרק בעוד חודש וחצי חודשיים אולי אני יכול לקנות אותו התחלתי להיתעניין באינטל . עכשיו רציתי לדעת כמובן מי מביניהם יותר טוב (בעיקר למשחקים אבל לא רק .)?? וגם צריך להיתחשב בעובדה שבאינטל יהיה PCI-E וגם DDR2 שזה שתי חידושים לדעתי לא גדולים במיוחד אבל עדיין יתרון קטן . אבל את השאר אני ישאיר לכם ... ובבקשה אני מתחנן ממכם לא להיכנס בדיון הזה לנושא הכספי או לכל דבר אחר שלא קשור לשאלה .

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by Bose,

בן דוד שלי שכרגע עם פרסקוט 2.8 ולוח אסוס P4P800-SE מעוניין להחליף את המעבד שלו לATHLON 3000 XP (בלי ה-64 ביט) בתוספת לוח אם תומך של ג'יגה בייט בטענה שהוא יהיה יותר חזק למשחקים. אני מצידי רוצה למנוע את זה מכיוון שההפרשים זעומים לטובת הפרסקוט לפי טומסהארדוור ובכלל הפרסקוט 2.8 יותר חזק מהאטלון 3000 ברוב האפליקציות (לפי טומסהארדור). האם אני באמת מונע ממנו לעשות טעות? כי אם הוא רוצה יותר ביצועים במחשקים שכבר יחליף כרטיס מסך לא (בבעלותו ראדון 9600)?

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. אני רואה פה לפעמים הודעות על זה ואני לא יודע מה זה מישהו מוכן להסביר לי?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by coloreye,

היי לכולם, יש לי לוח אם מסוג Intel Isleton D946GZIS עם שני כרטיסי זיכרון של DDR2-667 (333 MHz) בנפח של 512 MB כל אחד סה"כ 1 ג'יגה רציתי לדעת קודם מהי הכמות המקסימלית שאוכל להכניס למחשב, אני בעקרון רוצה להכניס 2 כרטיסים של 2 ג'יגה וכמובן איזה סוג של זיכרונות אני צריך לרכוש. (יש לי קצת בלאגן בראש עם כל ההרצים האלה) תודה וערב טוב

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. יש לי לוח אם ABIT KN9 Ultra ורציתי לדעת כמה זיכרון RAM אני יכול לשים בו מקסימום כרגע יש לי 2G ורציתי לדעת כמה עוד אני יכול להוסיף (יש לי 4 סלוטים)?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  16. קיצוץ מחירים נוסף לשני הדורות הנוכחיים מבית AMD מספק עיתוי מצויין לרכישה או שדרוג לכתבה

17. שלום, יש ברשותי שני סטיקים של זכרונות (סה"כ 8 גיגה) G.skill DDR3 2x4G 1600mhz 8-8-8-24 רכשתי היום בחנות עוד שניים של 8G (סה"כ 16) מהסוג: hyper-x 2x8GB 1600mhz 10-10-10-30 כאשר מותקנים כל זוג בנפרד (או gskill או hyperx) המחשב עולה. אם משלבים בין השניים המחשב נכנס ללופ של איתחולים ואין לי אפילו הזדמנות להיכנס לביוס. צפוי? יש מה לעשות? להחזיר את הזכרונות לחנות?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by mistaarvim,

כנראה שהלך לי הלוח אם, אני מחפש מחליף בשבילו המחשב עובד באוברקלוק אז אני זקוק ללוח אם שיתן לי מענה גם לזה זה המפרט שלי כולל הלוח אם התקול: E6300 965P-S3 1950XT 256MB WD 250GB 16MB LG H10N tranced 1024*2 667MHZ ENERMAX liberty 400W COMPUCASE 6A19 Samsung SyncMaster 710N תודה.

19. היי איזה צירוף זיכרונות עדיף לי עבור מישחקים? או שאני יכול לחבר אותם ולקבל 6 גיגה זיכרון בDUAL

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. הרבה זמן אני שואל את עצמי את השאלות האלו ואשמח אם כמה חברה פה יוכלו להבהיר לי את כל נושא המעבדים. 1)מה נותן תדר יותר גבוה? רוב ההבדל בין המעבדים זה התדר-אז מה זה באמת נותן? מהירות? (כן,אני יודע שבטאוריה עושה את המחשב יותר מהר [תדר/ממשק=מהירות בMB) אבל הכונן קשיח הוא צוואר הבקבוק היום בזמני גישה? אם כן תדר גבוהה יותר לא נותן הרבה...) 2)האם תדר יותר גבוהה יהווה שיפור במשחקים ברזולוצייה גבוהה? (הבנתי שהמעבד לי כ"כ משנה ברזולוצייות הגבוהות). 3)איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית? קצת קשה לי להבין איך אני בוחר למשל מעבד לאינטרנט בלבד-מאיזה רמה התדר לא משנה? האם העיקר במעבד כזה זה שהוא פשוט יעבוד? מכל המדריכים שיש באתר עדיין לא ראיתי הסבר אחד על איך בוחרים מעבד בצורה מקצועית וטובה. 4…

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Gritzman,

טוב אז לפני כשבועיים המחשב נתקע לי אחרי עבודה של כמה דקות , פתחתי את המארז וראיתי שהמאורר מסתובב לאט מאוד וכל נגיעה קלה בו עוצרת אותו התקנתי תוכנה למדידת טמפרטורה וראיתי שהטמפרטורה היא 65 מעלות לקחתי אותו לחנות שממנה קניתי ובמעבדה הוא הוציא את המאורר ניקה אותו שימן אותו והחזיר אותו למקומו ,הכל עבד טוב המעבד והמעבד עבד בטמפרטורה של 40 עד שלשום שהמחשב נתקע שוב וראיתי שהחום הוא 75 מעלות ושהמאורר בכלל לא עובד. לקחתי אותו שוב לחנות ושם הטכנאי ניסה להחליף כל מיני דברים בהתחלה הוא אמר שהכרטיס רשת עושה את כל הבעיות ואחרי זה הכרטיס מסך, זכרון... לבסוף הוא הגיע למסקנה שזה המעבד. יביאו לי עוד פעם PIII 1000 mhz ? או שבגלל שהפסיקו ליצר אותו יביאו לי אחד טוב יותר?

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by abarbotel,

למה 1 מגה זה 1024 קילו בייט ולא 1000?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by lmlm,

http://www.techwarelabs.com/articles/hardware/dcOAB/index_4.shtml

• 37 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by n_aviv1,

אני פשוט רואה שאתם כותבים את זה הרבה ואני לא יודע מה זה...

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by cha_had,

ערב טוב, שמתי לב שמעבדי אינטל I5 ו- I7 (כל הדורות) נמכרים בחלקם עם סיומות K וחלקם לא. למשל I7 3770K ו- I7 3770 בלי K. בנוסף שמתי לב שאלה עם ה-K עולים יותר כסף, ולכן רציתי לשאול מה ההיבדל? בנוסף רציתי לשאול האם יש היבדל רציני בביצועים בין דור 3 לדור 4 של מעבדי I5? למשל מעבד I5 3470 או 3570 נגד I5 4440 או 4570? הדגש הוא על משחקים. חיים

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים