עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ASUS P8H77-V i5 3550 8 RAM 560ti

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  2. Started by sassonc,

לוח האם שלי דיי ישן ויש לו 2 slots של DDR 266MHz שאלתי היא: אם אקנה זכרון נגיד 400MHz האם זה יתאים לי ואוכל להשתמש בו למרות שמהירות תונחת כמובן ל-266MHz? השיקול הוא שכאשר אחליף את המחשב, אוכל להשתמש בו שוב לוח האם דרך אגב הוא: ecs K7S5A עוד שאלה קטנה: אני מעוניין לקנות 512MB , היכן אמצא זאת בזול ואיזו חברה מומלצת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  3. Started by Hitman_47,

יש לי את הלוח Asus A7N266-VM עם מישהו מכיר אותו איך אני בוחר בביוס לעשות אוברקלוק למה אני מחפס ומחפס לכרטיס מסך מצאתי למעבד לא מצאתי עם למישהו יש את הלוח הזה או מכיר איפה אפשר לעשות את זה ??? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 510 צפיות
  4. Started by laredo,

אני ממש לפני קנייה ועדין לא ברור לי מה עדיף. AMD 64 3200 עם 1G פנימי או אינטל פנטיום 4 3.0

• 3 תגובות
    • 629 צפיות
  5. ?P4 2.8 Ghz S-775 2x1M Cache DUAL-CORE? Abit ?LG-81 (945) LGA775,PCI-E,VGA,GBL,SATA II? ?512MB Twinmos? DDR-II 533 X2 OR ?Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE? ?KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? 512MB Twinmos DDR400 x2 ההפרש במחיר הוא בערך 700.. לא הרבה לטעמי..

6. הי, אני רוצה לקנות את אחד הלוחות הללו, ולא ברור לי מה ההבדלים באמת... קודם כל כמה רצוי או יותר טוב ה DQ6 מהאחרים שיהיה שווה עוד 200 שח בערך? יש הבדל ביצועים רציני? דבר נוסף, מה עדיף - DS3Rev3.3 או DS4 ... לא יודע מה ההבדל ביניהם. אגב, הבנתי שכל אלו מתאימים למעבד Q6600 של אינטל. נכון? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 864 צפיות
  7. Started by MarkK2003,

אז ככה, הביקורת שכתבתם טובה מאד, רק דבר אחד עצבן אותי לאללה: אתם כתבתם שזכרונות של 400MHZ נחשב "LOW END". אתם תגידו לי מה הקורא אמור להבין מזה?? שזה בקושי מעלה משחקי גיימבוי?? בימינו 1GB זיכרון כבר לא נחשב OVERKILL, ואף דרוש למשחקים של היום והעתיד הקרוב מאד, ואם מישהו רוצה לקנות 1GB של 400MHZ איכותיים, זה יעלה לו 1400 ש"ח בממוצע. רבותיי, 1GB של 500MHZ זיכרון אף אחד לא יכול לקנות גם אם יש לו 10K שקלים(אלא אם המפרט לא כולל מסך)!! וזה בדוק. אם הבנאדם קונה מעבד וכרטיס מסך טובים, 400MHZ יספק אותו מעל הראש, וזו עובדה! בכסף שבו אחד קונה 500MHZ זיכרון עדיף לקנות משהו שבאמת יעשה הבדל בפריימים, כמו כרטיס מסך טוב, או מעבד, אבל בזיכרון נפח משפיע יותר ממהירות. בכתבכם את הנ"ל, אתם עלול…

• 9 תגובות
    • 784 צפיות
  8. עברתי על הכתבות שיש בדביק ובכל זאת הסתבכתי מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3 ? הבנתי שככל שזה יותר קטן זה יותר טוב, אבל בפועל יש הבדל רציני ? והאם שווה להוסיף 90 שקל ולקנות את ה 2.5 או פשוט לחסוך 90 ולקנות 3 ? ועוד שאלה איך הלוח ?ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II? ? הוא יותר טוב מ-?GIGABYTE K8NF-9 (NF4, s939, PCI-E) ? לפי ההשוואה שלי הabit תומך ב sata2 וה hyper transport של הgigabyte הוא 1600 לעומת ה abit שהוא 2000

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by lipa,

http://www.techspot.com/article/61-intel-p35-motherboard-roundup/

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  10. שלום לכולם ושבוע טוב. רציתי לשאול מהם הערכות השבבים החדשות שקיימות,מה הולך לצאת בתקופה הקרובה,מהשבבים "החזקים" "והרגילים" האמת רק לי יש תחושה או שנהיה בתקופה האחרונה "סלט" מבחינת השבבים? ???

• 1 תגובה
    • 845 צפיות
  11. Started by Zakash,

ברצוני לרכוש לוח אם למעבד Core 2 Quad Q9300. כרטיס מסך Geforce 9800GTX+ תקציב עד 700 עדייף יותר זול, שיהיה אפשרות ל 2 כרטיסי מסך. עריכה: הייתי מעוניין לרכוש לו גם זכרונות.... DDR2 800/1066 (מעדיף ללכת על הזול יותר אם אין הבדל רציני) המליצו לי על 2x2GB OCZ Vista Upgrade Copper Mirrored XTC Heatspreader ב450 ש"ח. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  12. שלום. אני מנסה בדיוק להרכיב את לוח האם, ומהמארז נמצאים הכבלים של ה POWER, RESET, HDD LED, וכן הלאה. אבל ממש לא ברור לי מיהו המינוס ומיהו הפלוס :s05: כל כך הרבה צבעים (: הייתי מנחש אבל אני לא בטוח מה יקרה אם אטעה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם יש ברשותי לוח אם של ASUS סוקט 939 למעבדי AMD ATHLON הינה המפרט של הלוח: http://www.dealtime.com/xPF-ASUS-A8N-E-nForce4-Ultra-Socket939-4DDR-Aud-GbE-PCI-Ex16-PCI-Ex3-PCIx3-ATX-SATA רציתי לדעת אם אני יכול להרכיב עליו זכרונות DDR מהסוג הזה : http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137430499 תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  14. Started by חיקיים1,

מצורף 42 דקות של תצוגת AMD אתמול על מוצריה ל- 2013 הסבר על המעבדים השונים + כרטיסי מסך !.youtube

15. Started by tavor21,

לא מוצא את הדגם ברשת

16. Started by sahargt,

מה אתם אומרים על איזה זכרון את ממלצים אחד בחנות ושתים מה יד שניה אני צריך שזה יתאם לזכרון שיש לי החשב ADATA 256 שתי סטקים מהירות 500 http://www.ashafpc.co.il/site/index.asp?proID=91 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=8031 http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=7976

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  17. בוטן רוצה לדעת ? הוא ראה שיש לוחות אם ממש חמודים לחברת אסרוק מבית שאסוס-טק אבל זה רק 945G ASRock ConRoe945G-DVI האם בוטן מאבד מהיכולות שלו במעבד שבמילא לא עושה OC ו עובד מול זיכרונות של MHZ667 . תודה בוטן.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  18. יש לי כבר שבועיים מחשב חדש עם לוח אם GA P35C DS3R (ver 1.1) ועליו Q6600 עם קירור של אינפיניטי. המארז הינו פוסידון עם 2 מאווררים (סה"כ יש לי 3 פרט לספק). גם לוח האם (מעודכן עם הגירסה האחרונה שיש באתר של גיגהבייט) מדווח טמפ. של 60-70 מעלות בהתחלה. שמעתי פה ושם שיש טבלאות כיול לטמפ. אך אחרים מדווחים על טמפ. הרבה יותר נמוכות. אז מה קורה אצלי ??? אגב גוף החימום אינו חם במיוחד ואין OC. נראה לי שיש מעבר חום טוב בין המעבד לגוף הקירור. את הבדיקה עשיתי ע"י ניתוק המאוורר של האינפיניטי והרגשתי תוך שניות לא רבות את החום עולה בצלעות הקירור של האינפיניטי. לאחר חידוש פעולת המאוורר (שאגב שקט מאוד) הטמפ. של גוף הקירור ירדה. אז מה קורה עם דיווחי הטמפ. שלי (פרט ללוח האם, אני משתמש ב TAT ו Co…

• 9 תגובות
    • 960 צפיות
  19. לפי מה שאני מבין, בגירסת ה- S נקבל מעבדים שחמים ב- 20 מעלות פחות (TDP), אם כי על חשבון הביצועים (טורבו אותו דבר, 10% פחות ב'שוטף'). מכיוון שאני מעוניין במעבד שאינו מתחמם יותר מדי - האם כדאי לי לחכות שגירסאות ה-S יגיעו לארץ? כלומר -- האם בגירסאות אלו באמת נקבל טמפ' נמוכה משמעותית? קישורים נלווים:http://en.wikipedia.org/wiki/Haswell_(microarchitecture)#Desktop_processors

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  20. Started by natan805,

ואם כן מדוע לא משתמשים בו הרבה יחסית והאם הביצועים שלו גם יותר טובים?

21. לא מתכנן OC , גם לא נראה לי CF. המחשב יכלול e8400 9800gtx/hd4850 יש צורך ב P5Q? יש לי בעיה קטנה עם MSI, יש לי ניסיון רע איתם. אבל אם אתם ממליצים, אז לא אתווכח. תודה רבה מראש על התשובות.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by klayman,

היי יש לי שאלה. היה לי לוח אם של GIGABYTE מדגם GA-8KNXP , עכשיו הלוח נשרף...אבל הוא באחריות. איזה לוח אם היום של GIGABYTE תואם את הלוח אם הזה מבחינת הפונקציות שיש לו ? זה דיי חשוב בשבילי.

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  23. אם אני קונה זכרונות ddr 800 ללוח אם שתומך עד 400 הם יפעלו (אפילו שזה על 400 ) או שלא יתאימו בכלל ..... (מבחינת מחיר ה800 יותר זולים מה400 ) תודה בכל אופן

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by daniel0089,

היי, יש לי במחשב אחד בבית Dual Core E2180 2Ghz ויש לי אחד אחר שהוא Core 2 Due E6300 1.86Ghz... ד"א.. תגידו מה ההבדלים בין Dual Core לבין Core 2Due? הרי שניהם זה 2 ליבות.. לא? איזה יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Joshua_G,

האם ההבדל בביצועים מצדיק את ההפרש במחיר? (מדובר במחשב לערכית ווידיאו מקצועית, בתקציב לא מקצועי).

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים