עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by 3liran,

שלום, אני מרכיב מפרט לHTPC ורציתי לדעת אם אחד מן הלוחות הנ"ל עדיף על השני מבחינת הביצועים בכלל ומבחינת איכות הסאונד בפרט. Asus M2N: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=340&l4=0&model=1340&modelmenu=1 Asus M2V: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=305&l4=0&model=1171&modelmenu=1 תודה מראש למגיבים!

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  2. Started by davidz,

הלוח מיועד למעבד amd x2 5000 וכרטיס מסך 8800gt ראיתי ש m2a-vm מומלץ פה, יש לו כרטיס מסך משולב ויציאת firewire. האם עדיין עדיף לקחת את ה m2a-vm (ביצועים ופיצ'רים) למרות שאני שם כרטיס מסך חיצוני?

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  3. Started by daphne_n,

שלום לכולם, אני מעוניינת לקנות את הלוח אם הנ"ל כחלק ממפרט למחשב, העיניין הוא שהתסכלתי במפרט הטכני של הלוח אם + תמונה וראיתי שיש רק חיבור IDE אחד?!?! האם זה נכון או שעיניי מטעות אותי העיניין הזה חשוב, כי למרות השימוש בSATA כיום יש לי הארדיסק של 120 ג'יגה (שהוא "המקרר" שלי) שאני מעוניינת להשתמש בו במחשב החדש וגם צורב דיוידי+נגן דיוידי בעליי חיבור IDE רגיל... מה אפשר לעשות בבעיה הנ"ל? תודה, דפנה.

• 7 תגובות
    • 786 צפיות
  4. Started by kub,

שלום לכולם אני מתלבט בין 2 הלוחות בשילוב עם המעבד 3800X2. אני לא מתכנן אוברקלוק בכל מקרה!! פשוט אני מאוד אוהב את הערכות שבבים של NVIDIA ויש לי איתם נסיון טוב. אני לא מכיר את הVIA הזה האם בלי אובקלוק הם יתנו לי את אותם ביצועים בדיוק? תודה קובי.

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by benchuk,

אז ככה.. בעזרת השם, אני קונה מחשב עוד מעט , ואני לא יודע מה לקחת מבין שלושת הלוחות למעלה. אם אתם צריכים מידע המחשב הולך להיות עם amd5000 ועם 2 ג'יגה זכרון אם אתם צריכים את כל המפרט אני יביא. תודה

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by credo,

אנשים קניתי מחשב חדש עם הלוח אם ASUS M2N-E , עכשיו אני רוצה לחבר את הצורב דיוידי שהיה לי במחשב הישן. אבל יש בלוח אם יש רק יצאה אחת של FLOPPY ואין שום יציאה של IDE? מה עושים???? עכשיו קנינו איזה מפצל של SATA TO IDE שאמרו שיעזור אבל זה לא עוזר..מה לעשות??

• 1 תגובה
    • 407 צפיות
  7. Started by dekektam,

שלום רציתי לדעת אם יש בכרטיס מסך המובנה על הלוח יציאת TV OUT ? ואם קיים לוח ל AMD בעל כרטיס מסך מובנה עם יציאה כזו? תודה

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  8. Started by Esparco,

http://www.vr-zone.com/?i=3662&s=1

• 0 תגובות
    • 526 צפיות
  9. Started by hazi_s,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את המחשב לטלויזה האם יש אפשרות עם לוח האם הזה וכרטיס המסך on bord שלו?

• 1 תגובה
    • 376 צפיות
  10. Started by patrik,

ASUS יתרונות: יציאות RGB לHDTV AMD Live Ready - מה זה?! תמיכה בDDR800 חסרונות: אין אפשרויות אוברקלוקינג וכיול ביצועים נרחבות כרטיס קול 5.1 אין יציאות אודיו דיגיטליות כלולות DFI יתרונות: יציאת אודיו דיגיטלית (אופטית) כרטיס קול 7.1 אפשרויות אוברלוקינג וכיול ביצועים נרחבות מאוד לעומת הASUS חסרונות: אין יציאות RGB לHDTV (לא משמעותי אם הטלויזיה היא LCD שלרובן יש כניסה של VGA) לא AMD Live Ready תמיכה עד DDR667 יש מה להוסיף? אז מה עדיף? תודה.

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by xtlvx,

היי, איזה מהלוחות הבאים טוב יותר? ומה ההבדל ביניהם? ASUS M3A78-EM http://skypc.co.il/pl_product~31626~83~0.htm M3A78-EMH HDMI AM2+, 780G, DDR2 1066, VGA http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=M3A78-EMH-HDMI תודה!

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by nik55,

הי אציתי לקבל חוות דעת על הלוח Asus M4N68T-M אמין ? יעיל? הולך לשמש במחשב ביתי לא אובר קלוקינג לא משחקים אלא שימוש בייתי רגיל מוסיקה וסרטים..

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by XTZ-Mike,

מישהו מכיר את הלוח הזה? לפי מה שהבנתי הוא אמור להיות חזק ביותר ומבוסס על X38 , יש אותו באיביי ב364$ כולל המשלוח לארץ! זה יוצא כ1500 ש"ח!!!

• 4 תגובות
    • 801 צפיות
  14. Started by frogface,

1. האם הוא תומך ב SLI ? 2. ראיתי שהוא תומך ב קרוס פייר מה עדיף ומה קרוס פייר אומר ? 2.אם אפשר להמליץ על לוחות אם ברמה הזו ובאותו מחיר פחות או יותר 3.אם אפשר להסביר על הלוח שאתם ממליצים תודה למגבים !!!

• 7 תגובות
    • 739 צפיות
  15. Started by HaVoC_850,

אני וחבר עומדים לקנות לוח אם מארצות הברית ורציתי שתעזרו קצת בבחירה של הלוח ולהתאים להם זכרונות בהתאם הלוח הראשון הוא ASUS MAXIMUS II FORMULA תומך ב-DD2... ממה שביררתי הוא עולה 270 דולר באיביי רציתי לדעת לפני הקניה אם כדאי להשקיע בלוח שתומך ב-DDR3 שתהיה אפשרות לשדרוג בעתיד. אם כן על אילו לוחות DDR3 אתם ממליצים בסביבות ה-300 דולר ואילו זכרונות כדאי לקנות בשביל הלוחות חשבנו על X48 Platinum של MSI כלוח שני אבל אשמח לחוות דעת שלכם מאוד חשוב !! הלוחות חייבים לתמוך ב-CrossFire. ובנוסף לזה בלוח הראשון יש אופציה ל-OC אוטומטי שהמערכת עושה בעצמה זה גם מאוד חשוב כי אני והחבר לא יודעים לעשות OC בכלל בכלל תודה רבה לעונים =)

• 44 תגובות
    • 2.7k צפיות
  16. Started by itayassa,

הROG הכי טוב שיש?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by subzero08,

כבר הייתי סגור על ה z97 A אבל אז שמתי לב שההפרש רק 70 שקלים מה דעתכם? אני יודע שבמקסימוס אין סאטה אקספרס אבל יש m2 ובאופן כללי דגמי ה ROG נחשבים איכותיים יותר הנפרש מבחינתי זניח ומהות השימוש פחות חשובה, אלה מה פשוט לוח טוב יותר, עמיד יותר ומה יתן את התמורה הכי טובה לכסף המון תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Yamabushi,

תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  19. Started by idanoosh10,

איזה לוח אם עדיף מבין שניהם? בינתיים הזמנתי עם ה-P5QL-E.. לשנות את ההזמנה ל-MSI P35 Platinum Combo? בכלל, לוחות קומבו הם מומלצים? עריכה: השימושים הם משחקים ובחורף OC למעבד E8400. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 860 צפיות
  20. שלום לי יש את הלוח אם הזה... א) רציתי לדעת קצת ביקורת עליו - מה מצבו בשוק כיום... ב) רציתי לדעת איך לעדכן את הביוס שלו - כי בדיסק קיים התקנה אוטומטית דרך WINDOWS והדיסק לא מוכן להתקין לי את זה על המחשב... אז בעייתי בשבילי להתקין את העדכון. וניסיתי ליצור דיסק איתחול ולהתקין את זה ידנית עם AFUDOS וזה לא פעל לי כי הוא אומר שהוא לא מזהה לי את ה ההרדיסק בדוס... ??? ??? ???מה אני עושה???? ??? ??? ???

• 0 תגובות
    • 409 צפיות
  21. Started by yogev s,

אז לפי מה שהבנתם אני מתכנן לקנות מחשב חדש, והחלטתי לקחת לוח אם חזק והמליצו לי על זה. המחשב הוא למשחקים, ורציתי לדעת איזה ביצועים הלוח הזה נותן? האם הוא ינצל את מלוא כוח המערכת? חשוב שתתמקדו בביצועים של הלוח במשחקים

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by poop,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מהו הגדול המקסימלי שהלוח שלי asus p4c800-e deluxe תומך בו? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 580 צפיות
  23. Started by Dready,

הוא תומך בדואל דידיאר?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  24. Started by BEN903,

לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00 ¤650.00 כרטיס מסך Gigabyte GV-RX70256D Bulk ¤710.00 כדי ?

• 6 תגובות
    • 587 צפיות
  25. Started by le011,

היי בחוברת ההסבר של אסוס בלוח הנ"ל,ולא רק בו מצויינת הפיסקה הבאה: ATI RADEON 9500 and 9700 based graphics cards will work correctly with this mainboard only if their part number is PN XXX-XXXXX-30 or higher. הכרטיס שלי מסתיים ב10. מה זה אומר בדיוק ?לא יעבוד בלוח ה"ל?למישהו יש נסיון בנושא? אני מעוניין לקנות את הלוח הנ"ל אבל הנושא הזה מרתיע אותי תודה על העזרה ;D

• 3 תגובות
    • 538 צפיות

דיונים חדשים בפורומים