מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, מחפש לוח ל-5600X. כנראה שלא אבצע OC. חשבתי על Gigabyte B550M AORUS PRO מה דעתכם? יש המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 782 צפיות
- 1 follower
-
-
ורצוי שיהיה לו כרטיס רשת...ONBOARD.
-
- 4 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש למישהו הצעה או לינק לאתר ישראלי שמוכר? הלוח צריך להיות DDR לא DDR2 ... תודה
-
- 3 תגובות
- 415 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח שמיועד להוציא כמה שיותר OC מהמעבד שלי בנתיים אסתפק בכ.מ מוובנה שיבוא עם הלוח , עד לקניה של כ.מ רציני יותר . היו לי 2 לוחות שהיתלבטתי בניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה . * ג'יגהביט GA-MA78GM-S2H * אסוס M3A78-EMH HDMI * אופציה נוספת , אני מעוניין שיהיה גם תמיכה למעבדים החדשים של AMD כגון פנום 2 שיהיו כלולים כבר בלוח . לגבי הג'יגהביט עוד לא מצאתי מחיר טוב , הכל זה 450 ומעלה . האסוס זה באזור ה- 350 - 400 בערך . *ולשניהם יש כ. HD3200 שככה בנתיים אפשר לעשות איתו משהו . *לג'יגהביט הבנתי שיש מתחים מובנים על הלוח כבר בBIOS . *באסוס אין . וצריך תוכנה . וכומבן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי המצב , מה כדאי ומה שווה ואיכותי יותר לאורך זמן וביצועים . התק…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום רב. הלוח שלי כנראה פגום (קריסות בלתי מוסברות, ניסיתי להחליף כבר את שאר החלקים), מחפש לוח חלופי בתקציב שצוין. אפשר להשיג במחיר כזה לוח סביר עם תמיכה ב-RAID? המחשב משמש בעיקר לפיתוח ודורש חומרה איכותית. אודה על המלצות.
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
מעדיף שגם יתמוך ב-16GB זיכרון. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730 כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כן אני יודע שבמחירים האלו אין לי הרבה מה לצפות... אבל אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח נחמד. ל dual core של AMD.
-
- 11 תגובות
- 887 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז לעניין, אני מחפש לוח אם שיתאים למעבד הנ"ל. OC בזמן הקרוב לא מתוכנן... (לפחות שנתיים.) גם שארצה לעשות OC אז הוא יהיה בסיסי ביותר. חשבתי על ה645P-S3 של ג'יגה בייט. מה אתם אומרים? ועוד משהו, כדי שתוכלו לעזור לי בצורה יעילה יותר (אוהב אותכם =] ) אני קונה מהאתר NewEgg, והעדפה שלי שהלוח יהיה בסביבות 70$. תודה.
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מתכנן לקנות החודש את ה6600 ואני צריך לוח אם הבעיה שאין לי הרבה להשקיע מה שכן מצאתי שניראה חביב זה http://skypc.co.il/product.asp?cat2cat1id=10&Cat2ID=0&pid=80004 אני חושב לקחת אותו כי וואלה בגלל שאין לי יותר מידי להשקיע ויש לו E-sata... הוא טוב?..שווה את הקנייה?...או שיש לכם משהו אחר להציע לי אולי?
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבד פנטיום 3 טואטלין מהירות 1400 מגה הרץ קיבלתי במקום מעבד פנטיום שלוש 500 שהלך לי מעבד חליפי פנטיום שלוש טואטלין במהירות מדהימה של 1400 מגה עם זיכרון מטמון של 512 ובאס של 133 מתח 1.45 חיפשתי לוח זול וחביב למעבד הנ"ל ויש לי אפשרות להשיג לוח של גיגה בייט מדגם 6VTXEA הלוח הנ"ל על פי היצרן אמור לתמוך במעבד הנ"ל עד מהירות 1200 ולא ראיתי עידכון ביוס שאמור לתת לי אפשרות לזיהוי המעבד הזה. היתכון כי אם אני אנסה לשים את המעבד על המחשב הוא לא יעלה לי בכלל או שלחילופין יזהה אותו כ 1200 או שאולי בכלל הוא דווקא יעבוד ואני לא הבנתי נכון את היצן שהוא אמור לתמוך ב1200 ומעלה. אני גם צריך מאוור מיוחד כי המעבד הזה מגיע עם מעין ראש גדול עליו בעובי של מילמטר שאני לא יכול לשים עליו…
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחםש לוח למערך SLI ואני קצת מבולבל איזה צ'יפסטק עדיף לי,יש 680i ויש של NVIDIA,INTEL. מה עדיף ? ועל איזה לוח הייתם ממליצים לי ? (תקציב עד 1200 גמיש). אגב שמעתי גם שיש המון בעיות עם מערך SLI,האם זה נכון ובמקום זוג 8800GT עדיך לקחת 9800GTX ? מי מהם יתן ביצועים טובים יותר ?
-
- 6 תגובות
- 555 צפיות
-
-
נשרף לי באחד המחשבים הספק ולקח איתו את הלוח אם כנראה... הלוח משמיע ציפצופים והכרטיס מסך OB שלו לא עובד. מחפש לוח הכי זול שיתאים לזיכרונות DDR 400 ויהיה עם כרטיס מסך OB. תודה.
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כמו שאתם רואים יש לי מעבד בסוקט 478 ואני מחפש לו חבר חדש הלוח הזה זה אחד הלוחות היותר גרועים לאוברקלוק שפגשתי בחיים שלי אז אני מתכנן כנראה להחליף אותו. עכשיו לשאלה איזה לוח במחיר נורמלי (בלי הגבלת מחיר לא שלוחות לסוקט 478 צריכים לעלות 1000 ש"ח...) אפשר למצוא כמובן כמו שציינתי מקודם אני מחליף את הלוח הקיים בגלל יכולתיו העלובות באוברקלוק ככה שמומלץ לוח נחמד לאוברקלוק. איזה לוח מומלץ? הבנתי שהלוחות של אסוס בדגמים הקודמים שלהם הכי מומלצים אבל אולי יש משהו אחר? כמובן שיהיה אפשרי להשיג אותו איפשהו לא כמו ה- p4p800 se אם אני לא טועה, שאי אפשר להשיג אותו בשום מקום. תודה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם טוב לסוקט 478 דרישות: תמיכה בזיכרון DDR400 + DUAL CHANNEL. AGPX8 אפשרויות אוברקלוק בסיסיות ומעלה. באס 100 (Pentium 4 2.0A northwood) תקציב עד 500, אם קשה למצוא לוח לתקציב תתאפשר חריגה. נראה לי שאלו כל הדרישות מהלוח. תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ראיתי את ה-AI7 של ABIT. רציתי לדעת איך הוא? איך הוא יתפקד ב-OC? בעיות יש? נ.ב. כן אני יודע שזה סוקט ישן, אני לא צריך את ההערות שלכם בעניין. כן אני יודע שיש את ה-Alabtron, אבל לא נראה לי להוציא על לוח לסוקט ישן 370 ש"ח.
-
- 13 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אוקי אנשים אני צריך לוח לסוקט 754 עם ערכת ששבים טובה לא ULI VIA יותר בכיון radeon x200 או נפורס 4 או 3 עכשיו צריך PCIE רצוי 2 ל SLI כרטיס רשת אחד אבל רצוי 2 כרטיס קול טוב 4 מקומות ל DDR תומך DDR400 פייר וויאר כניסות usb מאחורה 4 לפחות ואפשרות להרחבה על ידי פאנל כמו שיש לי פה במארז transformer וכול שאר הדברים הרגילים powerbios תמיכה ב raid בלי כרטיס מסך ob זהו סה''כ תקציב עד 600-700 שקל תודה
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני מחפש לוח שתומך ב775 ,pci-e,ddr2 יחסית בזול ראיתי Intel CherryCreek D915PCY Intel 915P LGA 775 ו-Gigabyte GA-8I915P-D Pro Intel 915P LGA 775 מה אתם אומרים מנסיון תודה
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני צריך לוח תומך: 939 PCI E רצוי nf 4 או תמיכה ב- SATA I/II והכי חשוב: אני צריך שהוא יהיה אוברקלוקר טוב התקציב שלי הוא עד 700 שקל חשבתי ללכת על ASUS A8N E למישהו יש הצעות? תודה !
-
- 13 תגובות
- 879 צפיות
-
-
אני מתכנן לרכוש E6300 או E6400 ומחפש לוח טוב גם ל oc בתקציב של 700-800 ש"ח, יש למישהו רעיון?
-
- 3 תגובות
- 491 צפיות
-
-
מחפש לוח מיני ITX עם 2 כניסות LAN. האם קיים כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לבנות מערכת HTPC שתהיה כמה שיותר קטנה בתקציב כמה שיותר זול (עם גמישות כמובן). המעבד כנראה יהיה סמפרון, אז ככה: 1) אני צריך לוח טוב עם עדיפות לכרטיס קול מובנה "כמה שיותר טוב" ושתהיה לו יציאה דיגיטלית (אופטית או קואקסלית). מבחינת ביצועים אני רגיל ל NFORCE2 ומרוצה מהציפסט , האלטרנטיבה שאני רואה בשוק היא KM400A של VIA , אני לא בטוח לגבי עד כמה הביצועים שלה פחותים - אשמח לתשובה. במחירים נורמלים מצאתי רק את הEPOX 8RGM3I+ שמבוסס על ה NF2 , אבל אין לו יציאה דיגיטלית וכנראה גם אין אפשרות להעלות מתח ואין הרבה משחקים עם הבאס, זה ביררתי לגבי הגירסה בלי ה+ , אני לא מוצא בשום מקום באינטרנט מידע לגבי הגירסה עם ה+. אני מאמין שהסמפרון בקלות ישב על באס 400 במהירות 1800 בלי …
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולם השאלה למעלה. תודה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-