מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
חשוב לי שזה יהיה בקר רייד אמין, יופעל עליו רייד1 (מירור) ככה שכל המטרה זה אמינות ולאו דווקא ביצועים. חשוב שידע לסנכרן את 2 הדיסקים גם לדיסק ריק (ולא שיתחיל את פעולת העתקה רק מדטא חדש שיכתב מאותו הרגע) , הכוונה שגם בהרכבה יותקן לו הרדיסק אחד מלא ואחד ריק, וגם בעתיד אם אצטרך להחליף דיסק, שהוא ידע להעתיק את כל התוכן בעצמו לדיסק החדש. אני לא יודע אם זה תפקיד של רייד, אבל אם יש סיכוי שהוא ידע לדווח כשדיסק אחד לא תקין, זה יהיה מעולה, אם לא אז כנראה שאני אצטרך להסתמך על S.M.A.R.T ... חשוב מאוד שיהיו לפחות 4 חיבורי SATA פנימי על הלוח, לא כולל ESATA וכו' (גם במצב כזה אני אצטרך לוותר על סידירום, אבל אפשר לחיות עם זה). אני חשבתי על ה-ASUS P5QL-E שעולה 580 שקל, אבל אני לא ממש מבין בב…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לוקח את ה6600 או 6700 התור מעבד אבל אני לא יודע איזה זיכרון ולוח כדי לי (corsair זיכרון)
-
- 10 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש לוח+זכרון תואמים ל P4 2.4 נורטווד בסוקט 478. תודה מראש, אסף.
-
- 7 תגובות
- 830 צפיות
-
-
יש לי מעבד P-4 2Ghz S478 ואני רוצה להתאים לו לוח וזכרונות. אם אפשר לעשות לו OC אז עדיף. אני כמובן לא מוכן להשקיע יותר מ- 1000 ש"ח ללוח ולזכרונות.
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי עוד זמן לעבוד על מפרט שהכנתי בפורום מפרטים ולפי מה שהבנתי לא חיבים P35 לQ6600 אז ככה אני מחפש לוח של אסוס שמתאים לQ6600 \ ל4 גיגה זכרון \ולHD2900פרו-כרטיס גדול פיזית ללוח צריך להיות גם חריץ PCIE נוסף לכרטיס רשת אלחוטי זכרונות אני צריך 4 גיגה זולים שיתאימו לרכיבים האחרים לא מתוכנן OC לזכרונות ואני מתכנן לקנות מסקאי פי סי ככה שבבקשה תמליצו מישם בתודה קרירין
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לבנות מחשב שישמש להרצת כמה מערכות הפעלה וירטואליים. איזה לוח ומעבד יתאים? התקציב בסביבות 3000 ש"ח ללוח ומעבד. תודה!
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכרתי השבוע את הלוח שלי של asus a8n-sli deluxe (לא היה לי צורך ב sli באמת) ואני רוצה לקנות לוח חדש (939) אני לא הולך לעשות כל כך אובר קלוקינג אז אני לא בטוח שאני צריך dfi אבל ההתלבטות כרגע היא בינו לביין ה GA-K8N Ultra-9 (העדפתי ultra על פני ה X4 הרגיל) רוצה לדעת אם הוא לוח טוב...(זאת שאלה) כלכלית יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט
-
- 2 תגובות
- 571 צפיות
-
-
טוב אפשר להגיד שהלוח שלי מת (פרטים בפורום תמיכה טכנית..) עכשיו על איזה לוח אתם ממליצים למעבד אינטל סוקט 478 800 MHZ התקציב עד 500 ש"ח (אם יהיה עוד כסף - אז אני אהיה יותר גמיש בסה"כ אני רוצה לוח טוב שיחזיק OC נחמד ,ויהיה איתי עד המחשב הבא - כך שאני לא צריך לוח "סוף הדרך" עדיפות גבוהה לDFI (עד עכשיו היה לי ASUS - הייתי די מרוצה - אין לי מושג למה הלך הלוח) ואם אפשר - מקום שמוכרים בו DFI בירושלים תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-
-
האם יש לוחות תומכי פנטיום 4 חחדשים בעלי FSB800 שתומכים בRDR?
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחפש לוח טוב למעבד amd athlon 64 בשביל משחקים ובעתיד גם לאוברקלוק תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 543 צפיות
-
-
היי, האם אפשר עוד להשיג לוח אם למעבד AMD athlon 64 socket 754 + כניסת AGP? תודה
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
ככה אני מחפש לוח אם איכותי לאובר קלוק , מחובר לרסיבר 5.0 ,משחקים ,סרטים , עדיפות 12 SATA
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה הכי מומלץ בתקציב של 600 ש"ח (לא חייב שיהיה חזק לאוברקלוק) NF4 PCI-E חשבתי בכיוון של Gigaybyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 והאם הוא יתמוך בכפולי ליבה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב עם מעבד 1800xp ולוח kt400 עם כ.מסך מובנה. מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי בנות (ובנים) הידעתם שיש פה בנות שמסתובבות בתור אחריות פורומים .... ???? לשאלתי : אני מחפש לוח הכי זול שיחליף את ה ASUS P4P800 הישן שהחזיר את נשמתו לבורא עולם יש למישהו הצעות ??? ראיתי את הלוח הבא : במחיר של 356 ש"ח אבל כתוב שם זכרונות DDR2 ???? איך בדיוק זה מסתדר עם P4 2.4 ???? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1294 אתר היצרן : http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=1497&l1=3&l2=11&l3=479 והאם צריך להחליף זכרונות? ומעבדים עתידיים ? למישהו יש נסיון עם הלוח ? האם יש לוחות אחרים ?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום חברים, מחפש לוח ל-5600X. כנראה שלא אבצע OC. חשבתי על Gigabyte B550M AORUS PRO מה דעתכם? יש המלצות אחרות? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 879 צפיות
- 1 follower
-
-
ורצוי שיהיה לו כרטיס רשת...ONBOARD.
-
- 4 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש למישהו הצעה או לינק לאתר ישראלי שמוכר? הלוח צריך להיות DDR לא DDR2 ... תודה
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש לוח שמיועד להוציא כמה שיותר OC מהמעבד שלי בנתיים אסתפק בכ.מ מוובנה שיבוא עם הלוח , עד לקניה של כ.מ רציני יותר . היו לי 2 לוחות שהיתלבטתי בניהם ועדיין לא הגעתי להחלטה . * ג'יגהביט GA-MA78GM-S2H * אסוס M3A78-EMH HDMI * אופציה נוספת , אני מעוניין שיהיה גם תמיכה למעבדים החדשים של AMD כגון פנום 2 שיהיו כלולים כבר בלוח . לגבי הג'יגהביט עוד לא מצאתי מחיר טוב , הכל זה 450 ומעלה . האסוס זה באזור ה- 350 - 400 בערך . *ולשניהם יש כ. HD3200 שככה בנתיים אפשר לעשות איתו משהו . *לג'יגהביט הבנתי שיש מתחים מובנים על הלוח כבר בBIOS . *באסוס אין . וצריך תוכנה . וכומבן רציתי לשמוע את חוות הדעת שלכם לגבי המצב , מה כדאי ומה שווה ואיכותי יותר לאורך זמן וביצועים . התק…
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום רב. הלוח שלי כנראה פגום (קריסות בלתי מוסברות, ניסיתי להחליף כבר את שאר החלקים), מחפש לוח חלופי בתקציב שצוין. אפשר להשיג במחיר כזה לוח סביר עם תמיכה ב-RAID? המחשב משמש בעיקר לפיתוח ודורש חומרה איכותית. אודה על המלצות.
-
- 3 תגובות
- 519 צפיות
-
-
מעדיף שגם יתמוך ב-16GB זיכרון. המלצות יתקבלו בברכה.
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני יודע שישנם לוחות X58 עם התוספת המבורכת, האם ניתן להשיג לוחות P55 או H55 עם מספר החיבורים הנ"ל?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם ניתן למצוא בארץ לוח אם mini atx שיתאים למעבד intel pentium m 730 כך שיאפשר להרכיב HTPC? (כיום הדות'ן עובד על asus p4c800 e dlx עם מתאם של אסוס) תודות לעוזרים נדב
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
כן אני יודע שבמחירים האלו אין לי הרבה מה לצפות... אבל אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח נחמד. ל dual core של AMD.
-
- 11 תגובות
- 912 צפיות
-