מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל את הלוח עוד 10 ימים ואין לי שמץ למה אני עושה את זה כי היה לי MSI K8N NEO2 PLATINUM .....לא נורא הX800PRO כבר נמכר אז אין דרך חזרה בכל מקרה חשבתי על כמה סוגי קונפיגורציות : 2X6600GT או כרגע 6800GT עם אופצייה להוסיף עוד אחד בעתיד ( המאוד לא רחוק עד כמה שזה תלוי בי ) או לשים X850XT מה אתם אומרים ? בהתחשב בX800PRO שהיה לי עד עכשיו ..... ולכל השואלים .....אין מה לעשות יש את המשוגעים לדבר תשאלו את CUPRA ו THE BYTER ועוד כמה .
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שמעתי שאם יש מחשב נגיד היום הכי טוב שיכול להיות ו 4 סטקיקים של 512 זה פוגע בזכרונות ומאיט תביצועים -לפני שבועיים מישהו פה רצה מחשב ואמרתם לו ש4 סטיקים של 512 זה מאיט..איך זה מאיט תביצועים והאם זה נכון
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רואה כולם זורקים לי אייאמדי אפשר לדעת מה כל כך טוב בו שהוא יותר טוב מהאינטל?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום . אני מחפש זכרונות שיהיו טובים מאוד לOC ושלא תהיה להם ממש בעיה גדולה להגיע לבאס 280, אחרי שעשיתי OC למעבד מ 2.4 ל 3.5 אני צריך להיות עם מחלק 3:2 שהוא הכי גרוע שיש.. ולכן אני מחפש זכרונות שיעשו או 1:1 ב 280+- או 5:4 בסביבות 300 גם טוב.. התקציב הוא 1200+- אם ממש שווה אז אפשר 1300. ותכניסו לשכלול גם את הזכרונות GEiL One TCCD 1.5-2-2-5, אני יכול להשיג אותם ב 1300+- אז תגידו לי אם זה שווה יותר מה ג'יסקיל למיניהם וכו'. תודה
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני הולך לקנות לוח חדש אבל אני מתלבט בין?775Dual-915GL, PCI-E, AGP? מחיר435 ש"ח ל75Dual-880Pro, VIA880, DDR2, AGP, PCI-E? מחיר 395 ש"ח תקציב יש לי לשניהם כרגע יש לי מעבד סלרון2.4 א:האם שני הלוחות תומכים במעבד שלי ובפנטיום D ב:האם זה שיש להם תמיכה גם AGP וגם לPCI-E מפחיתה ביכולות של הלוח ג:ושאלה אחרונה האם שני הלוחות תומכים בSATA 2 תודה לכל המסייעים
-
- 13 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מחשב נייד עם מעבד סנטרינו למעבד סונומה??? מה יותר טוב???
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני חושב שזה נושא כאוב ומפחיד להרבה מאיתנו, עניין ההדבקות של המעבד להיטסינק, והיציאה הלא מתוכננת מהלוח. בסלרון זה קרה לי, עברו מאז הרבה ליוותנים בקישון, היה לי בארטון ככה שזה לא הפריע לי. עכשיו בA64 המעבד יצא החוצה בצורה הזאת, ופס אחד של פינים היה טיפה מעוקם ככה שהמעבד לא רצה לחזור ללוח, כמובן שישר שכולי הזעתי בכיתי מלמלתי "אממא.. אאממא..." "אני רוצה את פבלל... איפה פבל שלי..." ושוב בכיתי ושוב הזעתי, ובסוף שהצלחתי להחזיק את עצמי בשארית כוחותי, וישרתי איכשהו את הפינים בקונטרה עם ההיטסינק. השאלות שלי הם, מה בעצם אפשר שזה לא יקרה, מה גורם לזה? ומה לעשות במצב וזה קורה (עוד שמרגישים שההיטסינק תקוע, לפי המשיכה הגורלית) ? תודה
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני צריך כאילו לקנות שרת קבצים שעליו ישמרו כל נתוני החברה מהתחנות המשרדיות(כ-50 תחנות) שסך הכל נפח אחסון הוא 1 TB לפי מה שהבנתי יש לוחות אם לשרתים של 2 מעבדים...ושל 4 מעבדים לפי מה שאני מבין לצרכים שלי אפילו יספיק מעבד אחד תקנו אותי אם אני טועה... אז אין לי מושג מה ההבדלים בין 2 החברות וכמה מעבדים באמת כדי לקחת לצרכים האלה אשמח אם תרחיבו קצת בנושא כדי שאני אבין ושיהיה לי מה לכתוב לפרוייקט שיקולי בחירה וכאלה תודה....
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רציתי לשאול מה הלוח הכי מומלץ למעבד הנל : INTEL Pentium 4 - 3.0 (630) - 2MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE אין שום עניין באוברקלוק זה מחשב בעיקר לעבודות אופיס וגרפיקה כגון photoshop,frand וכו ורצתי לשאול איזה לוח ההכי מומלץ עכשיו מכיוון שאני לא עוקב כולכך אחרי אינטל אני גם לא יודע מה ההבדלים בין כל המספרים של הציפסטים ולכן אני ישמח אם תוכלו לעזור לי ולהמליץ לי על לוחות מעדיף כרטיס קול על הלוח כרטיס רשת וכו וכמו כן אני מעדיף גם ציפסטים של אינטל
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי. אז ככה. נכנסתי לזיגזג, ראיתי שני מעבדים שונים בעלי אותם יכולות : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=2561 ו : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_313&products_id=3249 ככה, בראשון כתוב שזה עם גוף קירור של AMD והוא עולה יותר . בשני אין גוף קירור והאחריות היא לשנה אחת . הבעיה: ב KSP יש את אותו מעבד amd athlon64b 3000+ venice במחיר שדומה למחיר של זה שמופיע בזיגזג בלי הגוף קירור (קצת פחות מ800) . אז זה אומר שמה שיש בKSP זה אותו אחד?, ז"א לא מקורר ? וכמה זמן אחריות יש בKSP על המעבד ? ובכלל, מה עדיף לקנות וכמה קריטי זה ? תודה .
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן קניתי מחשב והמעבד שבחרתי לו היה: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 . וזה גם מה שמופיע בקבלה שקיבלתי מהחנות. ואז החלטתי לבדוק מה יש לי בעזרת 3DMark05 ושם בכלל רשום בפרטים של המעבד: Socket Designation: Socket 754 ניסיתי עוד תוכנה וגם שם התוצאה: Socket Designation: Socket 754 האם יש מצב שבאמת התקינו לי משהו אחר??? אם למישהו יש מושג מה הסרט אשמח לקבל תגובה... צרפתי תמונות של שתי התוצאות של הבדיקות [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר ללוחות אם האלו: ABIT Fatal1ty AN8 NVIDIA NF4 Ultra ABIT AN8 Ultra 1.מה יותר טוב? 2. מה ההבדלים בביצועים שלהם? 3.מה ההבדל ביהים בכללי? 4.מה מומלץ יותר?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
1.באיזה גרסאות חד לביות יש 2MB קאש? 2.האם בגלל שהBUS שלו 1000 ושל הוא פחות טוב מATHLON?
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש דבר כזה לוח אם שכל הכרטיסים הרגילים שלו יענו PCI הם בעצם AGP? לחבר שלי יש כרטיס מסך שנכנס לו לכל סלוט במחשב וזה ממש מוזר והכרטיס מסך הוא לא PCI אלא AGP ואצלי הוא נכנס רק לAGP
-
- 14 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי את הלוח הזה: DFI LANPARTY UT NFORCE 3 250GB והוא תומך במעבדי ה DTR 64 ביט עכשיו השאלה שלי אך הם יחסית למעבדי ה 64ביט השולחניים ב OC ?? ומה הממוצע שלהם ב OC ?? מדובר ב 3200+... היסתכלתי קצת ב XTREMESYSTEMS ולא ממש מצאתי תשובה...
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
1. מה יהיו ההבדלים המשמעותיים במעבדי ליבה כפולה בין סדרת 4000 ומעלה של אינטל לסדרת 6000 ומעלה? 2. מה יהיה ההבדל בין מעבד אינטל מסדרה 6000 ומעלה (נניח E6500) לעומת מעבדי ליבה כפולה של AMD מסדרות 5000 ו/או 5200? כל האמור לעיל הינו בהנחת יסוד שאיני מתכוון לעשות OC!!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
האם שווה לי לקנות סטיק נוסף של 1GB כדי לעבוד בדואל צ'אנל במחשב מבוסס P4 630 3.0GHZ? השימושים בעיקר אינטרנט ולעיתים משחקים בPES2008. ולא משנה איזה לקנות נכון? קורסייר VALUE שעולה 105 ש"ח/ טרנדסקנד שעולה 99 ש"ח/ קינגסטון שעולה 102 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
נראה איזה הבדל ביצועים?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לקנות את המעבד הזה, ורציתי לדעת קצת על מידת החום והרעש- כמה הם פולטים, והאם הם באמת יכולים לפגום בחוויה? והאם צריך מאוור אקסטרה או משהו מיוחד? להשוואה יש לי מעבד פנטיום 4 2.8 והוא פולט חום ברמה שמעצבנת אותי. תודה רבה!! אשמח גם לשמוע חוות דעת לגבי ביצועים והFSB של 1066 אני די משמש במולטיטסקינג( לדוגמא: תוכנת ביטורנט ברקע, הפעולות במחשב מבוצעות ע"י זיהוי הקול של וינדוס ויסטה-נ.ב זה פועל די אחלה, שומע קצת מוזיקה, הרקע של המסך זה וידאו בתוכנת DREAM SCENE, גולש לי באינטרנט, וצופה בסירטונים ביוטוב)
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ראיתי את זה באחד האתרי חומרה רוסיים. רשום שם שההיטסינקים לא קבועים ומורכבים על הלוח. נראה טוב, לא ? ורשום שמחיר שלו ברוסיה יהיה כ260 דולר. כתוב גם שהלוח יתמוך בDDR2 1066 אך ורק כאשר המעבד המורכב עליו הוא AM2+ וכאשר משתמשים במעבדים בעלי תושבת AM2 רגילה, המהירות של הזכרון היא רק עד 800MHZ. מה עוד ? הלוח בעל 4 חיבורי PCI-E 2.0 בעלי תמיכה בCROSSFIRE X. תמיכה בCROSSFIRE X - כאשר זה שני כרטיסים - הPCI-E 2.0 עובדים שניהם X16. כאשר שלושה כרטיסים - אחד עובד כX16 ושניים כX8. כאשר ארבעה - אז ארבעתם "רצים" על X8 כל אחד. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את AMD 6000+ ורשם cpu speed :3000 מה זה אומר שרשום ככה? שכל אחד מהליבות הוא 3000 או ביחד? תודה לעונים על שאלה בורותית
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום, הומלץ לי על לוח האם הזה ורציתי לדעת איך הוא? חשוב לציין שאני מתכנן OC עתידי לE4500 עם זכרונות GSKILL 2GB 800MHZ, אז איך הלוח הזה בהשוואה ללוחות המתחרים של GB (כולם ממליצים על לוחות של GB ולעיתים רחוקות על הלוח הנ"ל של אביט). תודה!
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
המפרט שלי כולל: מעבד Q6600 לוח אם ג'יגהבייט P35 דיסק קשיח 500 ג'יגה כרטיס מסך 2600XT מארז לקסה ספק קורסייר 450 צרכים:פוטושופ וצפייה בסרטי HD ויסטה פרימיום 32 ביט. ידוע לי שויסטה בגירסה זו לא יכולה לנצל 4 ג'יגה. האם ניתן להסתפק ב2 ג'יגה,או שכדאי 4 ג'יגה למרות המגבלות של ויסטה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם... לאחר שבחרתי את המעבד והלוח הגיע הזמן לבחור זכרונות, הלוח הוא ASUS P5E3 Premium WiFi והמעבד הוא Q9450 הזכרונות שאני מחפש: שני סטיקים של 2048 (סה"כ 4 גיגה). DDR3 1600 Mhz מחברה טובה ומוכרת התקציב הוא 1600 - 2000 שקל המחשב הולך לעבוד אוברקלוק קטן, אשמח לשמוע מהם הזכרונות המומלצים בשבילי ( אם אפשר להוסיף לינקים זה יהיה מעולה) תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מה עדיף מבין שתי הזכרונות הללו? תודה~! [br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 16:39:21 הבו לי עזרה?[br]פורסם בתאריך: 19.08.2008 בשעה 20:55:09מקפיץ[br]פורסם בתאריך: 20.08.2008 בשעה 09:24:17נו מה?אף אחד לא יודע?אז נשאל את זה אחרת..איזה מבין הזכרונות האלו הייתם שמים במפרט?[br]פורסם בתאריך: 21.08.2008 בשעה 02:07:01 מקפיץ..
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-