מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע 2*1G יkingston 3200 (Duel Channel יש לי עוד זיכרון אחד של 512 אותו דגם ואותם תזמונים כמו של שני הזיכרנות שצינתי.. עם אני יקנה עוד זיכרון אחד של 512 הזיכרונות יעבודו על Duel Channel ? או שכול הארבע צריכים להיות אותו דבר מבחינת הגודל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום,אני לא מבין כל כך בנושא ואשמח לעזרה. נשרף לי הלוח אם ואני לא יודע אם החלקים שלי יתאימו ללוח אם מודרני. יש לי גיפורס 6600GT,גיגה ראם של DDR400 וAMD?3000 ליבה אחת. הלוח אם הזה למשל:M2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan אני רואה שהוא תומך בDDR 2.חוץ מזה,הוא יתאים לשאר הרכיבים שלי? אם לא,יש לוח אם שנמכר שיתאים לDDR400? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
נגיד ויש לי סטיק של 256 מגה. האם כדאי לי לקנות עוד אחד של 256 ולשים בDUAL או שעדיף אני אקנה אחד של 512 ובלי שזה יפעל בDUAL? בעצם מה שאני שואל פה זה האם שתי סטיקים של 256 שעובדים בדואל עדיפים או לא עד סטיק של 256 ועוד סטיק של 512 בנפרד? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חבל לי שאני לא יכול לכתוב את זה באנגלית, אבל מסתבר שהשפה מבהילה אנשים... אז ככה - יש לי מחשב בן 5-6 שנים שאני עדיין משתמש בו למשחקים. הוא כרגע מת (בשלבי החאייה, נראה מחר איך הולך) אז אני לא יכול להביא מפרט מדוייק. אני זוכר במעורפל רק את המעבד והזיכרון, אז אני אזרוק אותם פה: Intel P4 2.4GHZ (ליבה אחת) 256MB+512MB RAM זה כל מה שהצלחתי להוציא... אבל אני די בטוח שכ. מסך עומד על 64MB או 128MB. אני ממש לא סגור על נתונים נוספים אבל נראה כמה זה רלוונטי לשאלה הבאה: רציתי להחזיק אותו בחיים למשך עוד כשנה (אין סיבה לבזבז 2000 ש"ח אם אני לא עומד להשתמש בו 3 שנים...) אבל לשחק איכשהו בגדר הנורמלי. האם שווה לי להחליף חלקים יחידים (כ. מסך, מעבד, זכרון) וכמה דרסטי יהיה השיפור? יש טרי…
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם 2 סוגי מעבדים לבחירה . אחד מהסוג : 3000+ , WINCHESTER TRAY והשני : 3200+ , VENICE TRAY שניהם מסוג AMD 512K 64BIT . ההפרש הוא כמאה שקלים (ה-VENICE יקר יותר...) . איזה מומלץ והאם באמת שווה התוספת ?? מה ההבדל ב יניהם ? אגב , הלוח הוא מסוג GA-K8N51PVMT9 של GIGABYTE אנא עזרתכם ...
-
- 7 תגובות
- 669 צפיות
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) בקיצור יש לי מארז THREMALTEK DOKKER ויש לו יציאות קידמיות לאוזניות ו USB. עם המארז ושאר הדברים רכשתי לוח אם gigabyte H77-DS3H. שאני מחבר אוזניות ליציאות הקידמיות יש זימזומים (ניראלי חשמל סטטי) כאלה ברקע וזה ממש מציק... שומעים והכל אבל הזימזומים האלה ממש מציקים, וזה לא שהווליום עד הסוף. ובלי שום קשר לזה המחשב כל הזמן מחשמל כשנוגעים בו... יש פתרון לדבר? הבנתי שזה הורס את המחשב ואולי זה מה שעושה את הבעיה באוזניות למישהו יש מושג מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
קניתי מחשב מאייבורי ב-1.8.08 המחשב לא עובד מהיום הראשון (כל הזמן קופא לא ניתן אפילו לסיים להתקין מערכת הפעלה). המחשב יצא לתיקון וחזר מתיקון פעמים. המרכיבים העיקריים: מעבד אינטל E8400 C2D 32 bit כרטיס מסך ASUS EN8800GT 512mb לוח אם ASUS P5Q3 deluxe/wifi זכרונות OCZ DDR3 2048MB 1600MHZ PLATINUM CL 7-7-7-20 יודגש כי את הזכרונות קניתי בנפרד מנועה מחשבים. באייבורי טוענים שהבעיה נוצרה רק בשל אי תאימות בין לוח האם לזכרונות (למרות שבאתר של אסוס הלוח אמור לתמוךעד 2000MHZ) הרושם שקיבלתי באייבורי היה רע ביותר ונראה לי שהם סתם הפילו את התיק על תאימות עם הזכרונות כי קניתי מחנות אחרת. היום 21.8.08 אני עדיין בלי מחשב (שעלה לי 5,000 ש"ח) ואני מיואש לגמרי. איך אפשר לבדוק האם באמת קיימ…
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה האם הלוח של אסוס מדגם p5k p35 תומך ב-sli תודה
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חבר שלי עובד בחנות מחשבים והוא הציע לי לקחת זכרונות של Albatron ואני לא ממש מכיר את החברה הזאת? הוא עושה לי אותם בהנחה....כדאי לקחת? חברה מוכרת? שווה?
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי 4 סטיקים של RAM, כל שניים מהם זהים (זוג של corsiar וזוג של OCZ, כולם באותן מהירויות וCAS). ממה שקראתי באינטרנט בנוגע לדגם הספציפי של Corsiar שיש בידי, הם עושים בעיות מתחת למתח 2.1V (צריך לשנות ידנית בביוס, רוב הלוחות לא שינו את זה כשההגדרות הVoltage על Auto). מתעוררת השאלה, אם אגדיר בביוס ידנית 2.1V לRAM - אילו השלכות יהיו לגבי הזוג של OCZ, שאינו צריך 2.1V? כלומר, יותר מידי voltage מזיק? אם כן, האם אפשר לגרום רק לזוג של Corsiar לקבל יותר וולט, ואם כן איך? (אולי לפי הסטיק בו הם יושבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כיום יש ברשותי את המפרט הבא: מעבד: athlon 4600 זיכרון: 4 ג"ב זיכרון 800MHZ ולוח אם של ASUS. אני כרגע עובר למפרט הבא: מעבד: I7 860 זיכרון: 8 ג"ב 1600MHZ ולוח אם של גיגה בייט מסוג P55A-UD3 כאשר העבודה העיקרית שלי היא פוטושופ CS5 64 BIT האם יהיה שינוי רציני בשדרוג? בברכה, אורי
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האם ישנו הבדל גדול בינהם ? והאם שווה לקחת e8400 3.0ghz שהחנות עושה לו אוברקלוק ל : 3.6ghz ?
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי! אני משתמש חומרה מתחיל ואני רוצה להבין יותר בקטע של החומרה ובתקווה להגיע לרמה שלכם. אז דבר ראשון הייתי רוצה שתביאו לי אתרי חדשות של חומרה (באנגלית או עברית) או כל אתר טוב אחר שאתם גולשים בו כדי שיהיה לי בסיס טוב להתחיל בו. דבר שני תסבירו לי על כל הלוחות אם הזיכרונות וכל שאר הירקות כי אני ממש מעונין לדעת עליהם. ובכלל אולי יש לכם עצות בשבילי איך אני יוכל להתחיל להיות משתמש חומרה טוב ולהגיע לרמה גובהה של מידע כמו שאתם יודעים. תודה!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
OK אז ככה אני מחשב זיכרונות שיהיו טובים ל OC אני רוצה להגיע עם E6300 לפחות ל 3.5 גיגה (ראיתי במאגר ההמהרה מישהו שהגיע לזה עם לוח gigabyte S3 וזיכרונות ADATA ) אני הולך לרכוש את הלוח S3 וגם את המעבד e6300 עכשיו נותר לי לבחור זכרונות אני כמובן רוצה Dual channel של 2 גיגה ( 1024x2 ) והנה הזיכרון שאני חושב עליו כרגע. http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2671&Pname=SUPERTALENT מה דעתכם והאם יש משהו יותר טוב או כדאי מזה? אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי יום שישי שאני כבר מזמין את החלקים או שכדאי להשקיע עוד קצת וללכת על אלו http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2672&Pname=SUPERTALENT או שוב אולי משהו אחר שאכן שווה את ההשקעה! אבל שוב לא להגזים! הנה למה א…
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש באופן כללי המחשב מיועד לשימושים פשוטים , אינטרנט , גוגל ארת' וכו' אם זאת אני רוצה שתהיה לי אפשרות אם ארצה בעתיד להריץ סרטי HD בלי בעיה מיוחדת רציתי לדעתי איך שני לוחות האם האלו (שעליהם צ'יפים להוסיף למחשב כרטיס מסך) Gigabyte GA-73PVM-S2 והמעט חזק יותר EG41MF Gigabyte מה דעתכם? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם לבי"הס של אמא שלי (יותר נכון לכיתה של אמא שלי) יש מחשב IBM שניתן להם כתרומה מצה"ל. בסה"כ מחשב חביב לצרכים שלהם: P4 2.8Ghz, 256mb ddr, כרטיס מסך כלשהו של ati (לא זוכר ספציפית). הבעיה היא שהלך לו הלוח אם. השאלה שלי היא האם יש למישהו ניסיון עם מחשבים כאלו והאם יש טעם להחליף לוח? דיברתי עם המעבדה של IBM והם אמרו שאם זה באמת הלוח העלות יכולה להיות גבוה אבל שאני אביא אותו לבדיקה. הבעיה היא שהם נמצאים רחוק ממני וחבל לי להגיע אליהם אם זה חסר טעם. מישהו יודע אולי אם אפשר למארז כזה להכניס לוח רגיל (נגיד מבוסס P945) מה שיהיה זול יחסית? תודה
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי זכרונות קרוסייר 2-2-2-5 אבל לפני cpu -z זה לא אותם תיזמונים? מה יכול להיות בעיה?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב קיבלתי את הזכרון, הכל טוב ויפה הוא עובד והכל שמח. עכשיו שאני נכנס לcpu-z תראו מה הוא רושם לי: http://194.90.246.18/cpu-z.jpg עכשיו הזכרון שמופיע שמה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511 והוא עובד במקביל לזכרון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_91_396&products_id=3602 עכשיו הזכרון של מיקרון, הוצאתי אותו וניסיתי לבדוק רק את הזכרון החדש, וזה לא עזר, עדיין הוא מזהה אותו בצורה המוזרה הזאת. עכשיו אני חושב שהבעייה היא הלוח שיש לי שהוא asus p4s533. מה אתם אומרים? הבעייה היא בלוח?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
כנראה שאני צריך להחליץ את החלקים הנ"ל .. בגלל שהמעבד שלי מתחיל לעשות בעיות ריסטרטים וכאלה .. אז כנראה שהגיע הזמן להחליף .. יש לי מערכת כזאת 1 ג'יגה ראמ 400.. AMD ATHLON XP 2600 כרטיס מסך---GEFORCE 6600GT 128 GDDR3 לאפיק AGP אותו אני יחילף בעזרת טרייד אין לPCI EXPRESS אני רוצה מעבד בסביבות 3500 AMD יעני החדש AM2 לוח אם מתאים אני רוצה סקוט 939 וזיכרון מתאים 2 ג'יגה .. מה אתם ממליצים ? כמה יעלה לי כל הסיפור .. אני רוצה משו בסביבות 2500 שקל גג
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ניתן למצוא את הלוח הנ"ל בחנויות בארץ? אם כן, איפה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
כאלה שיעלו באזור ה1000 שקל?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-