מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
-
יש לי את כל החלקים הנוספים, מארז וציוד היקפי. אני רק צריך המלצה ללוח אם ומעבד עד 1000-1200ש"ח. יהיה נחמד אם לוח האם המוצע יתמוך בזכרונות DDR2 512MB. מטרת המחשב היא אופיס, אינטרנט, סרטים ומשחקים קלים. שום דבר מיוחד. רצוי שללוח האם יהיה כרטיס מסך טוב און-בורד, אחרת, אשמח אם תוסיפו גם כרטיס מסך טוב אך זול להצעה. אודה על תשובה דחופה.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש למישהו מושג האם לוחות ה Asus P4P800 הנוכחיים שכרגע נמכרים בישראל עדיין מסוגלים להפעיל את ה PAT ? הייתה איזו חדשה שהאפשרות מבוטלת בלוחות החדשים, אבל קשה לי להאמין שהסטוק מתחלף עד כדי כך מהר
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
-
-
קניתי לוח של איפוקס רשום בחתימה את הדגם... ואני לא מבין איך מחברים 5.1 ערוצים בלוח הזה כי יש לו רק שלוש יציאות מאחור MIC,LINE IN,LINE OUT איך מחברים פה 5.1? ומה יש לי באונד בטורם או כרטיס אחר?
-
יש לי בדיוק 1250 ש"ח למעבד, ואין לי אף שקל לחריגה. רציתי לדעת איזה מעבד הכי טוב במחיר הזה לעבודות משרדיות וגרפיות בעיקר, פחות למשחקים. תודה ^Z^
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הרכבתי את המחשב ומיד אחרי התקנתי את התוכנה CPU-Z כדי לראות את הנתונים של המחשב, וראיתי שהמהירות של המעבד לא נשארת יציבה על אותו מספר וגם שכל ליבה לא עובדת באופן שווה הטמפרטורה נשארת קבועה יחסית (קירור סטוק) זה צריך להיות ככה? צילמתי את המסך: עריכה: הסרט לא עלה טוב, אבל אפשר להבין, רואים את השינוי במהירות של המעבד אפשר להפעיל את ההמחשב, אני מפחד לפגוע במעבד תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, שמי אלעד ואני חדש ב-HWzone. באתי לכאן בתקווה שאתם תוכלו לעזור לי, אני מעוניין להחליף את הראם הנוכחי שלי - Spectek 256MB ב- Kingstone 512MB. אך לצערי הקינגסטון יקר מדי, ואני לא אוכל להגיע לסכום הדרוש בזמן הקרוב אז החלטתי לשלב את הראם הנוכחי שלי ב- Kingstone 256MB ורציתי לדעת האם זה יהיה כמו לקנות את ה-512MB. מקווה שהבנתם מה אני רוצה מחייכם :} אלעד.
-
- 14 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אתמול (בעצם, היום, שעה 2 לפנות בוקר) פתחתי את המארז בשביל להוסיף מאורר ושמתי לב שיש על הלוח שלי צ'יפ שראה ממש כמו VDD chip mod. אז רציתי לדעת: האם רק בathlon mobo's או רק בלוחות של איפוקס יש את הצ'יפ הזה? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 637 צפיות
-
-
חבר שלי הולך מחר לקנות את המעבד הבא: AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 Tray http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6731 הוא זקוק ללוח אם תואם, שיהיה מובנה עליו כרטיס קול איכותי (דגש על כרטיס קול איכותי, ולא סתם משהו בינוני, במידה ואפשר). בנוגע לתקציב, אין לנו מושג כמה אמור לעלות לוח אם למעבד הזה עם כרטיס קול מובנה איכותי. אבל הוא מוכן לשים על זה 700 ש"ח. אפשר במחיר הזה להשיג? אם לא, אז כמה להוסיף לפחות?
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לזכרון מומלץ ללוח אם של ג'יגהבייט GA-P55A-UD3 (rev. 2.0)תודה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
והאם כדאי לקנות ללוח כזה זכרון בשני DIMMs או באחד?
-
- 6 תגובות
- 637 צפיות
-
-
מקור: http://google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fwww.clubic.com%2Factualit e-72889-amd-k10-phenom-barcelona.html&langpair=fr%7Cen&hl=en&ie=UTF8 קרדיט: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=142084 חח פנום, חבל נשטו את אטלון ------------------------------------------------------------------------- פלטפורמת V8 של אינטל בפעולה: מקור: http://www.hothardware.com/News/8Core_Intel_Xeon_V8_Test_Rig__Sneak_Peek/ 8 ליבות! אורי אתה רואה את זה? נראה איך הוא יהיה מול ה4X4
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אוקיי אז כפי שציינתי יש לי מאשין בלאק לבל1 512 2X שכרגע על 2.5-3-2-6 ועל מתח 2.7V (גבוה מדי??) ואני רוצה להוריד אותם ל2-3-2-6 (עפ"י האתר של מאשקין אלה התיזמונים המומלצים שלהם), האם הם יוכלו להחזיק 2-2-2-5 והאם אני יזדקק למתח גבוה יותר מ2.8V? תודה רבה!
-
- 13 תגובות
- 637 צפיות
-
-
החברה הטאיוואנית ממשיכה לשמור אמונים לשילובים של אינטל ו-NVIDIA באופן מלא עבור הדגמים הבכירים שלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 637 צפיות
- 1 follower
-
-
האם יש צורך לקנפג משהו לגבי הזכרון - על מנת שהשימוש בו יהיה יותר אפקטיבי? או שזה Plug & Play? שדרגתי ת'לוח אם/מעבד/זכרונות (ASUS M2A+Athlon 4800X2+2GB) - ואני תוהה... למה הeverest מראה CPU type=Unknown? מבחינת utilization, נראה שרק core#2 עובד... מה צריך לעשות לטובת העניין? למה ה - Motherboard Name = Unknown? תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
האם מעבד Athlon Dual Core 7850 יכול להוות צוואר בקבוק ל ATI 4870 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
איזה זיכרון טוב יותר ? 1) GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory CL2.5 8-4-4 2T, 5ns WLCSP, 2.6-2.95V, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB, bulk pkg 2) DDR-RAM 512MB 3200 Samsung Original Memory תודה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
היות והלוחות אם של ASUS שנחשבים להכי טובים בשוק... יקרים ... רציתי לדעת האם יש מקביל ל ASUS P5LD2 - DELUX בג'יגהבייט ולא במחיר כזה... או אפילו יותר טוב מהלוח הזה בג'יגה בייט במחיר יותר נמוך. והאם ההבדל היחיד בין P5LD2 ה DELUX להרגיל זה האפשרות לביצוע של SLI?
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לנושא הזה... 1) מה מעבד טוב צריך להכיל איזה סוגים איזה חברה... ליבה כפול... מגה ארץ גבוה ועוד כל מיני דברים? (אם אפשר לתת דוגמאות לטובים וללא טובים ) 2) מה זה SLI? תרחיבו בבקשה תודה 3)בשביל מה צריך BIT יותר גבוה למה זה? נגיד 64 וזה... 4)איך אפשר להדיל בין DDR3 ל DD2 ו DDR1 יש הבדלים בולטים ?? (ראיתי תנושא עם ההסברים על החיבור ולא הבנתי מי יודע מה..) תודה למי שעונה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אני רואה מלא תרדים על איך הכי כדאי לשים אותם וכל זה... אבל אף אחד לא אומר איפה משנים אותם :\ ואל תגידו לי "בביוס" איפה בערך בביוס? advanced? :\
-
- 3 תגובות
- 637 צפיות
-
-
עשיתי שטות ועכשיו אני צריך לשלם עליה... עקב כך יש לי 2 אופציות - או למצוא חנות שמוכרת פנטיום 4 לסוקט 478 או לקנות איזה פנטיום D יפה ולוח אם צנוע מאוד - עד 700 שקל.. חשוב שהלוח יהיה בעל AGP 8 ויתמוך DDR 400... תודה על ההמלצות מראש
-
- 7 תגובות
- 637 צפיות
-
-
הא? אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאול את השאלה
-
- 4 תגובות
- 637 צפיות
-
-
שהיא 1.75 (מעבד 2000 אי אמ די) וכמובן פעולה הפוכה להעלות מתח.. שאלתי היא הורדתי את המתח של המעבד והכל עובד מצוין והטמפרטורת תנחו ל35 מעלות מעבד לוח 32 האם הורדת המתח יכולה להרוס את המעבד ניסיתי להוריד עד ל1.5 וולט אבל המחשב נתקע.. עכשיו ב1.55 הוא יציב נ.ב עם השאלה הזאת אמורה להיות בפורום אובר קלוק איתכם הסליחה
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום , יום ראשון בעזרת השם אני מזמין מחשב , הכל במחשב סגור חוץ מהזכרונות שאמרתי לעצמי אולי כדאי שאנ אחסוך 400 שקל ... אז ככה .. מצד אחד יש אתה אלה של G.SKILL שעולים 912 ומצד שני יש את ה CORSAIR 2048MB (1024MB X2) DDR2 800MHz DUAL CHANNEL KIT 580 שקל ... בחיים אל עשיתי OC , אבל אני מתכנן לעשות ולא נראה לי שזה כזה קשה , הבנתי שההבדל שיהיה במקום להגיע לבאס 500 אני אגיע ל400 , לא מבין אפילו מה זה באס ברגע זה ... המטרה שלי להגיע עם ה Q6600 למהירות שעון של 3.4 +- אני אצליח גם עם הזכרון שעולה 580 שקל ? וחוץ מ OC אין הבדלי ביצועים בשום מקום נכון? המפרט : מעבד: INTEL CORE 2 QUAD PROCESSOR S775 2.4GHz(Q66000) - BOX לוח אם : GIGABYTE GA-P35C-DS3R זכרונות : ? ? ? כרטיס מסך : EVGA 880…
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
NCP 512MB PC3200 DDR 400 ב239 שקל במקום 325 המחיר הכי זול בארץ היישר מהיבואן בפנדה מחשבים??? הדבר הכי מעצבן זה שרק עכשיו אני שם לב שהמכירה הקבוצתית הזאת הסתיימה.
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-