עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kinggil,

שלום רב!, כפי שחלק מכם ראו את הת'רד שרשמתי שהלוח שלי לא מקבל יותר מסטיק אחד של זיכרון בשימוש, נמאס לי ממנו ואני הולך להחליף את הלוח שלי בלוח חדש, הלוח הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&model=233&modelmenu=1. עכשיו אשמח לשמוע הצעות אחרות או איך הלוח הזה. אני הולך להכניס את המעבד שלי ללוח הזה ולהוסיף 1גי'גה זיכרון מינימום. הייה הבדל לטובה או לרעה? אני יודע שזה לא לוח מתקדם במיוחד. הלוח הנוכחי: GIGABYTE K8NPRO 754 תודה

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  2. Started by Thunder Storm,

שלום חבר שלי מתלבט בין AMD לאינטל בפעם הראשונה בחייו רציתי לדעת מי מהם טוב יותר בטווח מחירים זהה אם אפשר לקבל השוואות ומיתחרים שכדאי לי במחיר משתלם תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 485 צפיות
  3. הבנתי שיש כמה חברות מתמחות בזה כמו WINBOND . (WINBOND לא מוכרים זיכרונות , אם אני לא טועה ? ) ודרך אגב, בשאלה אני לא מתכוון לחברות שמוכרות זכרונות כמו MICRON ודומיה, אלא אם כן הן גם מייצרות את הצ'יפים . בקיצר , אני מבולבל . ןעןד משהו קטן , על איזה צ'יפ מבוססים הזיכרונות של OCZ ?

4. Started by BEN903,

אני רוצה לשלב כרטיס מסך במחיר ... אני יכול להשיג את ה3870 512 GDDR4 ב1000 שקל אבל ה 8800GT 512 טוב יותר וההבדל של ה200 שקל (אולי טיפה יותר) משגע אותי .. אני מתלבט בין E2160 , E2180 למעבד מסדרת הE4X00 וזה רק בגלל הקאט'ש למשחקים .....,מבחינת OC שני הסדרות מצוינות בנוגע לזיכרון אני לא יודע אם לקחת 667 או 800 אני לא רוצה להיתקל בבעיות בOC בגלל מהירות הזיכרון.. לוח אם אני די חושב על GIGABYTE עם צ'יפסט P35 כלשהו ..

• 3 תגובות
    • 722 צפיות
  5. Started by barduck,

שלום, התקנתי לוח אם חדש של אינטל DG45FC ומיד שסיימתי לחבר את הכל שמתי לב שהביוס נותן קריאה גבוהה חריגה של אחת הטמפרטורות על לוח האם: Processor Thermal Margin - 50C Motherboard Temperature - 45C ICH Temperature - 90C MCH Temperature - 45C וזה לחלוטין ב idle ולפני שאפילו חיברתי את הדיסקים. למיטב הבנתי ה ICH זה הגשר הדרומי (זה ללא ה heatsink). השבב מרגיש חם למגע אבל לא הרבה יותר חם מה heatsink של ה MCH. האם זה נורמלי או שזה מצביע על בעיה כלשהיא בלוח ? לנסות להחליף את הלוח? לחבר לו heatsink ליתר ביטחון? תודה - barduck

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  6. ללוח אם יש חיבור של חשמל של 8 פינים אבל ניתן לחבר גם רק 4 השאלה עם זה מספיק ? או שחייב את כל ה8 ? תודה

• 3 תגובות
    • 705 צפיות
  7. שלום לכל חברי הפורום, אני שוקל להחליף לוח, מעבד וזכרון במחשב שלי, כיום אני מחזיק מעבד Q9450, לוח אם של ג'יגהבייט מסדרת P45 (לאחר שהלוח X48-DQ6 הלך לעולמו מבלי לעשות עבודה טובה במיוחד), ו-2 זכרונות של מושקין בנפח של 2 ג'יגה כל אחד במהירות של 800MH. מכיוון שאני לא מצליח למצוא לוח אם נורמאלי למעבד שלי (המחשב שלי מכיל גם 4 דיסקים קשיחים, צורב DVD וכרטיס מסך RADEON 4870), אני חושב לרכוש שילוש חדש, התקציב שלי עומד על 2000 ש"ח. אשמח לקבל עצות לרכישת שילוש אופטימלי לשימושים נרחבים (החל מגלישה באינטרנט וצפייה בסרטים שנמצאים על המחשב וכלה במשחקים ועריכת וידאו חובבנית לבית). בתודה מראש לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 765 צפיות
  8. אני רוצה לדעת לכמה זמן A64 3000 יחזיק כלומר עד שאני כבר לא יוכל להריץ איתו משחקים ? וגם מה ההפרש ביצועים בין 3000 לבין 3200 ? האם זה מצדיק 350 ש"ח ?

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

אני רוצה לקנות זיכרון לOC ב300 שקל בערך, מה יש?

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  10. Started by yossi_s1,

אני מתכוון לקנות מחשב חדש ויש לי התלבטות (גם ללא קשר למחשב החדש אני רוצה להבין משהו) מה ההבדל בין P35 לP31? כי אני לא הצחלתי למצוא שום הבדלים (חוץ מהמחיר כמובן) על לוחות P31 יש טיפה פחות פיצ'רים (לא משהו שיפריע למשתמש הרגיל או לי) אבל זהו.. מבחינת ביצועים ראיתי השוואה בין השניים שמראה הבדלים מזעריים בביצועים לפעמים לטובת זה ולפעמים לטובת זה אפילו עברתי על תפריטי הביוס ואין שום הבדל... אותם אפשרויות כולל OC מישהו יכול להגיד מה ההבדל בניהם? אני בעיקרון מעוניין לבצע OC ל3GHZ כנראה.. (מקסימום 400FSB) ובגלל ששניהם תומכים 333FSB אני סבור שלא תיהיה בעייה לאף אחד מהם להגיע ל400FSB...

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by bora-aa,

אתמול הרצתי בדיקה ושמתי לב למשהו מוזר http://up153.siz.co.il/up2/2zmy4ungoqwu.jpg CPU FREQUENCY יותר נמוך מאורגינל.. מה זה אומר

• 3 תגובות
    • 853 צפיות
  12. יש לי 2 מודולים של 256MB במהירות 400Mhz - סה"כ 512MB. המודולים עובדים ב Dual Chanell על לוח Asus - P4P800SE. (המעבד הוא 2.8 Ghz - פנטיום 4). אני רוצה להוסיף עוד מודול של 512MB, (כך שבסך הכל יהיה לי 1GB זכרון ב 3 מודולים - 2 מודולים של 256 ועוד מודול אחד של 512), האם עדיין הזכרונות יעבדו ב Dual Chanell ? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 847 צפיות
  13. Started by 3 ATHLON,

שלום אני לא מצליח למצוא דרייבר ל NF4 ULTRA-D לויסטה... צריך את עזרתכם בבקשה

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  14. רק מי שיודע ב100%

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  15. Started by aka_katz,

מחפש לוח מיני ITX עם 2 כניסות LAN. האם קיים כזה?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by Shok,

היי היום יש לי סלוט אחד של 2גיגה ואני רוצה להוסיף לו עוד, עכשיו אני לא יודע אם לקנות עוד אחד של 2גיגה כדי שירוץ עם הדול הזה או כבר לקנות 4גיגה אבל זה אומר שיהיה אחד של 2 ואחד של 4.. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 475 צפיות
  17. האם המחירים של מעבדי ה AMD Atlon 64 bit אמורים בתקופה הקרובה (חודש חודשיים) לרדת עקב היציאה של כפולי הליבות של AMD ?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by DexoSez,

שלום... יש לי את המפרט הבא : Intel Core 2 Duo E8400 3Ghz + Zalman 9500 Cooling for CPU | Corsair DDR2 800Mhz 4-4-4-12 XMS 4X 1GB | sapphire ATI Radeon HD4870 DDR5 512Mb QP Black| Gigabyte GA-P35-S3G Socket 775 | Thermaltake 600Watt עכשיו יש לי עוד כרטיס מסך של אותה חברה ואותו סוג עם אותה כמות זיכרון בידיוק : Sapphire HD4870 512M רק גרסה רגילה בלי קירור משופר וכל זה... מה שאני רוצה לעשות זה CF... בישביל זה אני צריך לוח אם שתומך בCF... אני צריך המלצות ממכם על לוחות אם בתקציבים כמה שיותר משתלמים ונוחים... והאם הביצועים באמת ישתפרו והאם הספק יסחוב... שימו לב לשאר המפרט גם.. תודה.

19. Started by razoli,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=4950 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=5075 אם ש זכרונות יותר טובי באותו המחיר (עריכה:לא נקבע) אנא מכם הציעו כי אני צריך את ה800 שנותר לי ל 3800X2ואם יהיה לי עוד אקח את 4400 לא את נגד לביקורת אישית אם אפשר

• 3 תגובות
    • 480 צפיות
  20. היי, ובכן אני בונה מפרט קונרו. בחרתי בלוח של DFI, אבל רק בגלל שהוא תומך קרוסס והוא יחסית לא יקר, הייתי רוצה לקבל חוות דעת עליו מהקוראים בפורום וממישהו בעל ניסיון. בקשר לזכרונות, עד כמה המעבד תומך ומנצל?שמתי 800 אבל אני רואה שכולם שמים 667, בלי OC עד כמה הוא תומך? ויש לי עוד שאלונת בקשר לכרטיס מסך למי שיודע, X1800GTO אפשר לעשות לו OC לXT?

• 3 תגובות
    • 448 צפיות
  21. Started by revz,

שתי שאלות לי אליכם: אם אני שם זכרונות של 800 על MB של 667 קודם כל האם הם יעבדו בכלל ודבר שני אם הCL שלהם נגיד 5 האם זה נכון שב667 אני אוכל להנמיך אותם ל4 או פחות ב OC אשמח גם להמלצות על זכרונות טובים שקיט של 2GB לא יעבוד את ה-550 ש"ח

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by The Man123,

אני רוצה לקנות מחשב עם המפרט הבא אבל אני לא בטוח איזה לוח אם לקחת עד 700 שקל מKSP אני חשבתי על שלוש כרטיסים אבל אני לא יודע איזה לוח אם הכי וטוב ומה בכלל ההבדל בין הלוחות אם. הלוחות אם הם : 1.KN9-S Socket AM2, nForce 550, DDRII 800, PCI-E 2.KN9 Ultra Socket AM2, nForce 570 Ultra, DDRII 800, PCI-E 3.M2N-E Socket AM2, 570Ultra, DDRII 800, PCI-E *שני לוחות האם הראשונים הם של ABIT והאחרון של ASUS אני יודע שהם מאוד דומים הראשון עולה 610 שקל והשני 690 שקל והשלישי 680 שקל אני לא יודע מי מהם הכי טוב ואם בכלל יש משהו שונה בניהם אז אם מישהו יכול להגיד לי מה שונה בין כול כרטיס לכרטיס ואיזה כרטיס כדאי לי לקנות אני ממש יודה לו ! המפרט שלי הוא כזה : מעבדי ?AMD Athlon64 3800+ (Socke…

• 3 תגובות
    • 578 צפיות
  23. Started by danieln9,

שלום רציתי לדעת אם אפשר לשים שני זיכרונת DDR במהירות שונות כאילו אחד של 333 ואחד של 400? אם אפשר אז זה יעבוד ב333 נכון. דבר שני זה אם יש לי זיכרון אחד של 512 400 של סמסונג ואחרי חודש כבר לא מוכרים סמסונג האם אני יכול לשים של חברה אחרת? והאם הם יעבדו בDUAL DDR (בהנחה שהם אותו מהירות) אם לא הם יכולים לעבוד בכלל?

• 3 תגובות
    • 648 צפיות
  24. שלום אני רוכש מערכת קונרו E6400 עם לוח של GIGABYTE DS3 האם אני חייב לקנות זכרונות שיעבדו בדואל צ'אנל? עדיף לקנות סטיק אחד של 1GB או 2X 512GB ? האם זכרונות TWINMOS DDR3 667 עובדים בדואל צ'אנל והאם החברה הזאת טובה? תודה לעונים...

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  25. Started by tibia,

שלום .! יש לי מחשב קצת ישן שיש לי בעיה ואיני יכול לשדרג אותו ולהוסיף לו זיכרון כי כבר אין את הזיכרון הזה זה המחשב שיש לי Intel 1.6 לוח של msi 256 rdram geforce 5700 40 gb טוב השאלה שלי האם לקנות אז זה amd 3000 939 gigabyte k8nsc 512 mb a-data כדאי ? והם זה יכול להתחבר

• 3 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.