מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
טוב הוספתי אתמול 2 סטיקים של 256 מגה סמסונג נוספים. עכשיו יש לי 4 סטיקים, וזה נראה כאילו זה ירד ל-333 ולא 400 כמו שהיה... זה מוריד את הביצועים בהרבה? אפשר לשנות את זה? ושאלה נוספת: יש איזהשהם שינויים שאני צריך לעשות? בזכרון הוירטואלי? תודה
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שבזמן האחרון יש ירידת מחירים במעבדים Dual Core של אינטל ואני רוצה לדעת מה המחירים עכשיו למעבדים (אני רוצה לדעת מה יהיה המחירים כנראה בישראל לא בדולרים) והאם יהיה שוב ירידה במחירים של בקרוב (לא אמור להיות ירידה ב23 ביוני) ומישהו בבקשה מוכן להסביר לי מה זה EOL ! והאם לא כדאי לי לקנות עכשיו מעבד אינטל 930D בגלל שיש סוג כלשהו של בעיה איתם או משהו כזסה או שזה כבר תוקן (לפי הכתבה הזאת : http://hwzone.co.il/news/1141322888/57880/) לא הבנתי בדיוק האם יש לה בעיות בחום או משהו כזה ? אני צריך לדעת אם לקנות עכשיו!!! מעבד D930 או שלא כדאי לי ?
-
- 2 תגובות
- 544 צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה GA-X48-DS5 אני נכנס ל EVEREST ורשום שהוא לא מזהה את הלוח אם [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 719 צפיות
-
-
חבר שלי משדרג את הכרטיס מסך ויש לי אפשרות לקנות ממנו את הכרטיס הישן שלו במחיר נמוך, יש לו את אותו הכרטיס כמו שלי בדיוק. האם אני יוכל להשתמש בו במערך SLI עם הלוח שלי? לא כל כך הבנתי מה אני צריך לחפש בנתונים של הלוח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=bswT66IBSb2rEWNa
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר סופת האבק שעברנו לאחרונה החלטתי לנקות את המחשב, החלטתי לפרק את המאוורר של המעבד (i5 4570) ועל הדרך גם להחליף אותו, הוא היה רגיל של אינטל החלפתי ל-ANTEC A20. תושבת LGA 1150 אם זה משנה. בכל אופן, הטמפ' במנוחה היא 38-40 מעלות בזמן משחק מגיע ל-60-63. אני משחק דוטא 2 שזה לא משחק כבד ולכן הטמפ' נראות לי גבוהות. האם הטמפ' תקינה או שלא?
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי קצר בלוח, איזה חלקים יכולים להשרף ואיך הם יראו?
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש וכן גם לכלול בתוכו מעבד 4 ליבות כיום מעבד כזה הינו יקר האם אפשר לקנות לוח אם עם חיבור לשני מעבדים 2 ליבות פשוטים, האם הם יעבדו כמו מעבד 4 ליבות? האם יש לוח כזה?
-
- 4 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מחשב AMD -4200 DUAL CORE היי חברה יש לי לבחור בין הלוח הזה ARSOCK ALIVENF5-eSATA2+ או CHIPSET NVIDIA NFORCE 550 FULL ATX MSI K9N NEO המחשב רץ על 1 G זכרון(בדואל)
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אפשרות להחליף ביוס למחשב כי לביוס שלי אין אפשרות של שינוי מתח למעבד ואני צריך את זה לOC. ניסיתי לעדכן לעדכון הכי חדש אבל זה לא הוסיף לי שינוי מתח. או אם הבעיה קשורה ללוח אם שלא תומך באפשרות כזו. המחשב שלי ממש ישן אבל אני עושה עליו OC כתחביב: mobo: intel d845ebg2 processor: intel p4 2.0 northwood bios: ami....... תתעזרו לי אם אתם יודעים תודה...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מפרט שישמש למחקר ועבודה. תוכנות דומיננטיות שאעבוד איתן הן Fluent (לכאורה תומכת בריבוי ליבות) ו-Matlab ובנוסף - Solidworks. לא מתוכנן לעשות OC אלא אם זה "ממש מתבקש" בהתחשב בבחירת המעבד. קירור: SCYTHE KATANA III, ספק: Seasonic 620W. אני מניח שבכל מקרה אני אקח 3 סטיקים של 2GB @16000MHz (למשל זה, פשוט כי ההפרש מול 1333MHz שולי). זה משאיר 2450 ש"ח למעבד ולוח אם. חשבתי על כמה אפשרויות עם המחירים של IQPC, אני אשמח לשמוע את עצתכם: 1. אינטל i7 930 2.8GHz (מחיר 1453 ש"ח)+ לוח GIGABYTE GA-EX58-UD3R (מחיר: 1017 ש"ח). סה"כ: 2470 ש"ח. יתרון - מעבד חזק עם פוטנציאל OC מטורף. לוח מעולה. חסרון - מעבד ולוח יקרים, אולי לא הניצול הכי טוב של הכסף. 2. אינטל i7 870 2.9GHz (מחיר:…
-
- 11 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני מתלבט בין שני מעבדים ה Intel Ivy Bridge Core i7 3770K Socket 1155 8M3.5 GhzBox וה AMD FX-8150 Bulldozer 3.6Ghz 125Watt Eight Core AM3+ BOX לא הבנתי מה זה שמונה ליבות של המעבד של AMD מה יש בו שמונה ליבות?! אם אתם ממליצים על מעבד אחר במחיר של בערך 1700 ופחות אז בבקשה תגידו תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לאחרונה בניתי שרת ביתי מחלקים שהזמנתי באיביי (לא משנה כרגע לאיזה צורך). המארז הגיע ללא רמקול אבל לא ייחסתי לזה חשיבות והרכבתי את הכל. לאחר שהדלקתי אותו לצערי הוא לא עושה POST. יש רעש של המאווררים אבל על המסך לא קורה כלום. אז פתאום הצטערתי שאני לא יכול לשמוע את ה"ביפים" של הרמקול ואז אולי לדעת איפה הבעיה. כמובן שאפשר להתחיל להוציא ולהכניס רכיבים אחד אחד ולנסות לאתר את הבעיה אבל זה כאב ראש. יש גם רכיבים כמו מעבד שיש לי רק אחד ואז לא ניתן לדעת אם הוא תקול. בקיצור, התחלתי לחפש לקנות את הרמקול/זמזם הפשוט הזה כדי לחבר ללוח אם ולדעת יותר טוב מה קורה. בחיפוש בגוגל החנות היחידה שיוצאת שמחזיקה כזה זה media galaxy בחיפה. עשיתי אצלם הזמנה אבל נר…
-
- 5 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אהלן חברה, השאלה שלי בכותרת: +amd athlon x2 6000 יספק את הביצועים האופטימליים במשחק GTA החדש? עם כרטיס מסך GTX260? תודה לכל העוזרים
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אני יודע שב-i7 יש לו תמיכה בht אבל אני לא בטוח כמה לתוכנות של אדובי (פרמייר ,פוטושופ , אילוסטרייטור ,אינדזיין ) יש תמיכה בזה ואם כן כמה זה משנה
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
-
רכשתי לפני כמה ימים מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) בקיצור יש לי מארז THREMALTEK DOKKER ויש לו יציאות קידמיות לאוזניות ו USB. עם המארז ושאר הדברים רכשתי לוח אם gigabyte H77-DS3H. שאני מחבר אוזניות ליציאות הקידמיות יש זימזומים (ניראלי חשמל סטטי) כאלה ברקע וזה ממש מציק... שומעים והכל אבל הזימזומים האלה ממש מציקים, וזה לא שהווליום עד הסוף. ובלי שום קשר לזה המחשב כל הזמן מחשמל כשנוגעים בו... יש פתרון לדבר? הבנתי שזה הורס את המחשב ואולי זה מה שעושה את הבעיה באוזניות למישהו יש מושג מה צריך לעשות?
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי Zalman CNPS9500 LED והוא מקור הרעש היחידי במחשב. זה התחיל לשגע אותי הרעש הזה, ניסיתי עם התוכנה SPEED FAN אבל לא ממש הסתדרתי איתה :\ גם שהמעבד על 24-28 מעלות המאוורר עובד בפול כוח על 2700 RPM. מישהו יודע איך לעזור לי ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני מתלבט בנוגע לשדרוג הזיכרון לנייד שלי השימושים הם Matlab,Solidworks,Office. המפרט הוא i5 3210M EVO850 256 Gb 4Gb Ram איזה נפח להוסיף (4 או 8 Gb) ואיזה דגם? התקציב עד 250 ₪ צירפתי תמונת מסך מהCPU-Z תודה!
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
עיינתי קצת בNOACOMP בחיפוש אחר רכיבי חומרה יוצאי דופן , והאמת , גיליתי אחד , מדובר בלוח אם שמכיל פיזית 4 חיבורי PCI-E (!!!) שיכולים לעבוד במקביל , הנה קישור :http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4916 למוצר המשונה הזה , המחיר נראה סביר לכזה לוח אם , השאלה שלי היא האם ניתן לחבר לכזה לוח רביעייה של Nvidia G-FORCE 7950gx2 (בתכלס יהיו על הלוח 8 ליבות גראפיות , ונצטרך ספק יציב מאוד של איזה 1000W ) בשביל לקבל ביצועים שלא נראו
-
- 9 תגובות
- 709 צפיות
-
-
-
אוקי אני צריךך זיכרונות בסביבות 260 +- ש"ח של 4 ג'יגה חשבתי ללכת על אלו של OCZ http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_value_series_2gb_edition איך הם ??? אשמח לביקרות על זיכרונות אלו איך הם .? [מתוכננןן בעתיד הטיפה יותר רחוק [חצי שנה] OC]
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
לפי מה שקראתי קצת הוא אמור לצאת רק עוד חצי שנה זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם אני משלב כרטיס מסך נניח GT 9800 בלוח עם צ'יפסט מתקדם וכרטיס מסך מובנה האם הכרטיס המובנה עדיין תורם לכוח העיבוד הגרפי או שהוא בטל ואני נשאר רק עם הכרטיס הנפרד?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-