מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רציתי לשאול האם התושבת החדשה של AMD שבכך מנפצת את הDDR וכולם מרגע יציאת התושבת ישתמשו רק בזכרונות DDR2 ... שאלתי היא האם צפויה ירידת מחירים(אפילו דרסטית) של זכרונות מסוג DDR מהסיבה הפשוטה שהם יהיו כבר שייכים לדור העבר והDDR2 יהיה השולט... אשמח לדעת את זה מכיוון שאני מתכוון לרכוש בקרוב זכרונות, האם משתלם לחכות עד מאי? כי לא הכי דחוף לי, אפשר לחכות...השאלה היא האם זה משתלם וכדאי מבחינתי ומהבחינה הכספית כמובן......
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם אני מחפש זיכרון 512 MB במהירות 333 MHZ אבקש לדעת איפה אני יכול לקנות באיזה חנות ? תודה מראש ושבת שלום לכולם
-
- 2 תגובות
- 424 צפיות
-
-
-
אני רוצה לדעת אם DDR2 יכול לעבוד על כל מחשב שעובד אם DDR רגיל? אני יש לי ASUS P4P800 ואני רוצה לדעת אם אני יכול להפעיל כל DDR2? או שרק עד 800MHZ
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי מעבד שצורך 1.7V עוד לא חיברתי אותו כי 1.7 וולט(רשום על המעבד) זה יותר מדי גבוה וראיתי פה גם בקשר לOC שאם הוולט יותר מ1.6 אז זה מתחיל לקצר ת'חיים של המעבד... יש לזה קשר? או שהמעבד הזה יעבוד כמו שצריך במתח שהוא אמור לקבל תודה
-
- 5 תגובות
- 558 צפיות
-
-
איזה מבין הלוחות הנ"ל עדיף? או יותר נכון האם הלוח של asus בוא טוב, כי הוא בא כחלק ממפרט של ksp וכל שינוי שם די מייקר את העסק. לא איכפת לי מיכולות אוברקלוק וכו... רק איך הלוח מתפקד ביחס ללוחות אחרים.
-
- 8 תגובות
- 866 צפיות
-
-
היי במצב הנוכחי כיום יש לי זכרונות של 256X2 בדואל צ'אנל. רציתי לשאול דבר כזה - האם זכרונות יכולים לעבוד בדואל צ'אנל כשהחברה לא זהה או כשהנפח של הזיכרון של כל אחד מהם שונה? כלומר אם כרגע יש לי 256X2 ובסלוטים הנוספים אשים 512 ו256 לדוגמא..
-
- 13 תגובות
- 677 צפיות
-
-
-
היי, שני ההיטסינקים הם של אינטל אבל דיי שונים. הימני הוא - FHP-2157 REV M (הבסיס שלו עגול וקצת יותר כבד מהשני) והשמאלי הוא - F08A-12B8S2 (בסיס מרובע רגיל) הבסיס שלהם גם שונה - לא שזה כ"כ משנה כי הוא אמור לכסות רק את הליבה של המעבד שזה המרכז. צרפתי תמונות.. מחכה לתשובות... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
יש לי זכרון DIMM1: GeIL CL25-4-4DDR 400 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz) (2.0-4-4-7 @ 166 MHz) וKINGSTONG 512 PC3200 DDR 3.3.3.6 ?200MHZ האם זה שהזכרונות שונים....(חברה,תיזמונים,גודל......) מוריד לי ביצועין?
-
- 5 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אמרו לי פעם שכמה שיותר נמוך יותר טוב אבל בזכרונות החדשים כמו של גיל DDR2 שמה התזמונים הם 5-5-5-15 אבל זה ניראה לי מוזר כי אצלי יש אס די והתזמונים הם 3-3-3-6
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
מה היתרון בשינוי הטכנולוגיה מ 90 ל 65NM? במה זה יתבטא? AMD עם 65NM: http://www.tgdaily.com/2006/01/20/tgdaily_interviews_amd_q1_2006/
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש הערכות למחירים של המעבדים והלוחות שיתאימו לסוקט?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
-לוח סוקט 939. -כרטיס מסך מובנה. -סלוט אחד לPCIE. זהו פחות או יותר..תודה.
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש לוחות אם שיש לו גם יציאת AGP וגם יציאת PCI-E?
-
- 1 תגובה
- 421 צפיות
-
-
-
-
אז ככה, יש לי כרגע במחשב רק 512 זכרון של קינגסטון זכרון פשוט... עכשיו זה בסטיק אחד ואני רוצה להעיף אותו, ולקנות 2 סטיקים של ג'יגה(משמע 2 ג'יגה בדואל צ'אנל)... עכשיו אין לי כ"כ תקציב, גג 1200 ש"ח(אין אפשרות לחריגה) ואני מעוניין בזכרון DDR 400Mhz.... מקווה להסבר על דואל צ'אנל, על תזמוני זכרונות(אני לא מבין מזה 2-3-5-5 או כאלה בסגנון, לא אומר לי כלום אני רוצה לדעת!). וגם אם אפשר המלצה לזכרונות שישרתו את המטרות שלי, בכללי זה אולי יהיה OC מינימלי בעתיד הרחוק, אבל לא יותר מזה... תודה
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק שמעבד תקין לחלוטין ? יש איזו תוכנה טובה "שטוחנת" אותו לראות שהוא לא קורס וכ"ו ? מעבד פנטיום 4 . אני פשוט רוצה לקנות מחשב ממישהו ולבדוק טוב טוב את המעבד. יש המלצות?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
אני קונה לוח דואל צ'אנל ויש לי כבר זיכרון 512 ואני יקנה עוד זכרון 512 אבל לא יודע עם אותו חברה זה ישנה משהו? וגם מזה תזמונים ומזה עוזר? :s05:
-
- 10 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הלוח הזה http://aluf.co.il/view_prod_he.aspx?Prod_ID=2137428398 ועוד שתי מעבדים 3.06 XEON אז רציתי לשאול עם זה יותר טוב מלוחות רגילים של אינטל ומעבדים ומה החסרונות של הלוחות והמעבדים האלה ומה טוב בהם (אני לא צריך אותו למטרות סרבר) וגם המחיר טוב? או לא משהו
-
- 7 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום (הרבה זמן שלא היתי פה....) עבר הזמן וזה עשה את שלו וזה פגע גם במערכת שלי, שבינתיים תפסה את הגיל המופלג, שנה וחצי.... אני הולך להזמין מפנדה את העכבר במכירה הקבוצתית ועל הדרך חשבתי להזמין גם זיכרון המערכת שיש לי הינה AMD 64 3000+ סוקת:754 הזיכרון הקיים הינו: SAMSUNG 512 PC3200 אני מעוניין לשדרג זיכרון כדיי לתת למערכת טווח חיים טוב יותר לחצי שנה עד שנה הקרובה (הגיוס ככול הנראה בסוף יולי) האם כדיי לי לקנות 512 וע"י כך להגיע ל 1G? או שמא כדיי לי לקנות ג'יגה ושיהיה לי 1.5G? חשבתי על הזיכרון של PQI ב-300~ שקל (נקזז משלוח 20 שקל, 10 על העכבר, 10 על הזיכרון) OC, היה ניסיון שנכשל (העלתי את הבס ב-20 שזה המקס' של המערכת ללא קירור מיוחד) וגם הסוקת הזו (754) איננה מפורסמת ביכולות…
-
- 8 תגובות
- 590 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX איך הזכרונות האלו לאוברקלוק ? אני לא מדבר על אוברקלוק רציני. הלוח אם הוא dfi lanparty nf4 ultraD ככה שהלוח לא מהווה מגבלה המעבד - amd 64 venice 3200+. כרטיס מסך leadtek geforce 6800GS tdh המחשב עוד לא הגיע ושיגיע אני רוצה להעלות לו קצת ביצועים. תודה לעונים, דולב
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב, ורציתי לדעת אם יש אפשרות לזכרונות מסוג DDR2 לעבוד בטכנולוגיה של DUAL DDR, או שטכנולוגיה זו מתאימה רק ל-DDR רגיל. אם אכן זה קיים, איזה לוח אם תומך בעבודה עם DUAL DDR לזכרונות של DDR2? בנוסף, רציתי לדעת מה עדיף לי p4 2.8 dual core או p4 3.2 64 bit? המחשב מיועד לעבודה גרפית (תוכנות כמו PREMIER PRO, FLASH וכו...) וגם קצת למשחקים. מקווה שתוכלו לעזור לי, בתודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 578 צפיות
-
-
האם קיימים אתרים שנותנים BENCHMARKIM והשוואות לגבי זכרונות? ניסיתי בטומס הארד וור והם מדברים בכלליות יותר מידי ולא על דגמים ספציפים מישהו יכול להפנות?
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-