מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
אני מקווה שזה שייך לפורום הזה איך נועלים AGP\PCI אני רוצה שהם יהיו בערכים של AGP=71 \ PCI=36 באופן קבוע בלוח G7VAXP ולא ישתנו כאשר אני משנה את FSB תודה
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מה דעתכם על: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_vista_upgrade_2gb_module_4gb_kit הצעות נוספות יתקבלו בברכה. מה אני צריך: 4GB עד 350 ש"ח CL - ארבע או חמש פועל בלוחות אם שם תמיכה במתח של עד 1.8 בלי ירידות בביצועים. תודה
-
- 10 תגובות
- 751 צפיות
-
-
ככה...נכון מודדים מעבדים בGHZ (השיטה הישנה של אינטל)....מה זה אומר???..נגיד מעבד 2Ghz??...זה מספר הפעולות בשניה??. כלומר 2 מליון פעולות בשניה??..ואם זה לא מודד פעולות בשניה..אז מה זה מודד??
-
- 25 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
-
אוקי לא כלכך איכפת לו אם זה יהיה AMD או INTEL רק שיהיה טוב ומהחנות www.Iqpc.co.il זכרונות הוא יביא אבל לא בתקופה הקרובה תכתבו לו מה כדי לו.. תודה
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום לכולם האם לוח שהוא DDR3 מפעיל גם DDR2 או שיש שינוי גם במבנה של הזכרון? בכללי יש לי לוח P5Q של ASUS עם Q9550 הכל עובד ממש טוב אבל נראה לי שיש חוסר ניצול של כוח ? האם לוח ציפסט X48 או NFORCE790 SLI כמו הלוח הנ"ל http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1445&maincat_no=1 מהווים שינוי משמועתי אשמח לכמה שיותר תגובות תודה.
-
- 6 תגובות
- 570 צפיות
-
-
התקנתי מעבד 2200 על לוח האם שלי של GIGABYTE , אבל המחשב מזהה אותו כאילו היה 1400 , הוא עובד כרגע על 1.21 GHZ במקום 1.8 , בדקתי את גירסת הביוס והיא F7 שזו הגרסה האחרונה לפי האתר של גיגהבייט, למישהו יש מושג מה הבעיה ומה אפשר לעשות?
-
- 11 תגובות
- 778 צפיות
-
-
מישהו אמר לי שיש מעבד בשם קאסם או משהו בסגנון, אותי זה די מצחיק, מה אתם חושבים? יש דבר כזה ואיך זה שלא שמענו עליו עד עכשיו. הוא אמור לבוא על הלוח אם (בלתי נפרד) ובנוסף הלוח אם כולל כרטיס מסך + קול + רשת בנוסף אומרים שהוא משתווה לפנטיום 1GB.... בדיחה או מציאות? ;D מצפה לתגובות!!!
-
- 5 תגובות
- 816 צפיות
-
-
המחשב מיועד לעבודה רגילה, לא למשחקים. אולי חיבור HDMI לא יזיק על הלוח. יחוברו 2 דיסקים אחד SSD והשני 1TB רגיל 2X4GB זיכרון - לא צריך יותר מ2 סלוטים לזיכרון. לא יחובר כרטיס מסך למחשב. אני פשוט ממש ממש לא מעודכן היום, איזה לוח קונים? התקציב עד 400 יותר לכיוון 350 ש"ח. אשמח לקבל קצת מידע על ההבדלים בין ה core i3 הישנים לחדשים, מה ההבדל בינם. תודה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אלו שתומכות בDDR3 ו1333MHZ FSB... מתי הם יוצאות? ויש תחזיות שהם יהיו טובים לOC? בקיצור, שווה לחכות להם?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אהלן, אני מתלבט לגבי לוח אם ואני לא יודע ממש מה לבחור. אני רוצה מעבד Core i7-930 (או 920), זיכרון של DDR3 במהירות 1,600, וכרטיס מסך Geforce GTX 470. אני לא מתכנן לעשות OC, והמחשב אמור להריץ משחקים כבדים. אני ראיתי שהלוח אם הכי מומלץ כרגע הוא: ga-x58a-ud3r אבל הוא יקר מדי (1,080 שקל). האם יש לוח אם זול יותר שמתאים לצרכים שלי? (רצוי שהוא יתמוך בUSB 3.0 ובSSD) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 978 צפיות
-
-
החברה נעלמה כאילו לא היתה. יש לי בבית 4 GB שעברו גהנום ב OC שעלו לי זול בטירוף, אך שמתי לב שהחברה נעלמה לגמרי..ייתכן? תוקנה הכותרת התכוונתי ל ADATA ולא IDATA תודה ל RUBI על התיקון
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא שיש לי זמן להזיז תפרוייקט HTPC שלי אבל לפחות בתיאוריה אני יכול להתקדם החלטתי לוותר על מיני ATX כדי לחסוך לעצמי חתיכות ושלד חדש כי יש לי שלד עיקרי למארז... קיצר אני מחפש לוח ATX סטנדרטי עם כרטיס מסך מובנה, כי אני לא רוצה להוסיף כרטיס מסך למארז, שתיהיה לו יציאת TV-OUT טובה שאני יכול לסמוך עליה שתפעל לי באמת וכרטיס קול מובנה טוב עכשיו, הרמה של הכרטיס מסך המובנה לא צריכה ליהיות גבוהה בכלל... מצדי שתיהיה ברמה של ג'יפורס 440MX... רק חשוב לי שהיציאת TV-OUT לא תעשה בעיות עכשיו אני צריך גם מעבד תואם לו... וכמה שיותר עלוב! ממש ככה... שום 64 וכאלה... גם 2GHZ זה מעל ומעבר ואני רוצה להימנע ממאוור על הלוח כדי להימנע מריבוי מאווררים... זה בכל זאת HTPC... מה בפיכם? שכחתי משהו מאד חשוב…
-
- 35 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
היי יש לי מספר שאלות: 1) האם יצא מעבד 2.4C עם 800 מגה"צ FSB ו HT? 2) אם כן, מתי יגיע לארץ וכמה יעלה? 3) כמו כן, אלו ערכות שבבים יתאימו לצ'יפ? 4) ה"קנטרווד" יקר מידי; האם ה"ספרינגדייל" יספיק? 5) מה ההבדל ביניהם? (פיצ'רים, יכולות המהרה, תמיכה עתידית ב"פרסקוט") TIA
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://images.anandtech.com/reviews/motherboards/asrock/1600penryn/650i9x435e84002gbmd.png רצ"ב התמונה רשום פרמטרים על הזיכרון
-
- 0 תגובות
- 501 צפיות
-
-
-
חלקכם זוכרים אותי מפורום מפרטי מחשב, ולאלו שלא טרחו לעקוב הנה תקציר: אני בונה מחשב חדש עם מעבד אינטל I7 860 ו 8gb זכרון. בקשתי מאבא שיקנה לי את המעבד והזכרון בארה"ב (הוא נמצא שם עכשיו) והיום קיבלתי הודעה משמחת. הוא קנה את המעבד והזכרון אבל לא היה להם בדיוק את הזיכרון שרציתי אז הוא קנה אחד זהה רק מהיר יותר (2000 במקום 1600). כמובן שהיה בטוח שעשה לי טובה גדולה אך עכשיו אני ממש מבולבל - לוח האם שתכננתי לקנות לא תומך בזיכרון במהירות 2000mhz (ב1600 וב2200 כן) האם הזיכרון במהירות 2000 יכול להתאים ללוח האם? אפשר לגרום לו לעבוד במהירות 1600? זה יהיה יציב ואמין? ואם כבר 2000, אולי בכלל יש לוח אם יותר מומלץ שיפיק את המקסימום מהזיכרון? חיפשתי קצת ברשת והגעתי ללוח אם נוסף של חברת msi…
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
מחשב למשחקים כבדים, אולי קצת OC , מחשב ל-3 שנים הבאות לפחות. מתלבט בין ה-Q6600 ל-E8400 לפי מה שהבנתי, 8400 יותר טוב למשחקים ואם אני רוצה אותו אז לחכות טיפה שהמחירים ירדו, למרות שהרבה עדיין ממליצים על ה6600... קיצר אני חייב את עזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש אני הולכת לקנות מעבד I5 750 של INTEL ואני מתלבטת איזה לוח יותר מתאימה איני משחקת במשחקים ככה שלא הולך להיות כרטיס מסך משוכלל ההתלבטות היא בין : לוח אם Gigabyte דגם GA-P55M-UD2 -מחיר 535 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-P55-UD3L - מחיר 540 באייבורי לוח אם Gigabyte דגם GA-H55M-UD2H - מחיר 545 באייבורי מה אתם אומרים איזה מהן יותר איכותית או שאולי תמליצו על לוח אם אחרת איני רוצה להשקיעה סכומים מאוד גבוהים אם ההבדל אינו משמעותי התקציב עד 650 ש"ח על לוח אם אלא אם כן תחליטו כי יש צורך משמעותי למעבר השמוש של המחשב הוא אינטרנט סרטים ושרתים וירטואליים הזכרון הוא 2 סלוטים של 2GB 1333 של קינגסטון וכרטיס המסך Gigabyte דגם GeForce 210 512MB GV-N210OC-512I אם נ…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
מזה בדיוק טכנולוגיית סמרט רספונט? מה היא מועילה לי בתור צרכן ומה כזה חידוש בה? אשמח אם תרחיבו על זה טיפה.
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
האם יש הבדל משמעותי בין G43 לG45? אני מבין שההבדל הוא X4500 בG43 מול X4500HD בG45 - האם יש לזה משמעות מוחשית? אני דווקא כן מעוניין להריץ FHD אבל השאלה היא האם המעבד מפצה על ההבדל הנ"ל? האם יש באיזושהוא מקום השוואה מקצועית בין כרטיסים אלו? תודה, mlunker
-
- 6 תגובות
- 802 צפיות
-
-
AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 Albatron KM51PV nForce 4 + VGA Socket 939 אני רוצה סטיק של ג'יגה ואני צריך את הסטיק הזול ביותר, האם: http://buy.digitalsupport.co.il/Product.asp?productid=67 יספק אותי? זה סטיק של GEIL 1024MB 400MHZ מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 556 צפיות
-
-
שלום, נשרף לי הלוח אם שלי ולצערי התקציב שלי ממש מוגבל, אני צריך לוח עד 500 ש''ח. לא משו מפוצץ אבל שיהיה סביר ל OC (לא חייב אבל עדיף) תודה.
-
- 8 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אהלן אני מחפש לוח תואם AMD AM2 עד 500 ש"ח תחת הדרישות הבאות: 1. כרטיס מסך מובנה, עדיפות ליציאת DVI 2. לפחות IDE אחד 3. כניסת FIREWIRE 4. העדפה ללוחות Asus ו-Gigabyte. אשמח לקבל המלצות תודה
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-