עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש ספק סבבה HEC 400W TRT ויש כ.מסך שמופיע בכותרת. ממה שראיתי יש אופציות רק ללוחות של ASROCK ל AMD ולאינטלץ זכרונות ברור לי . 2X1GB ב300 ש"ח. השאלה מה עדיף יותר הלוח הזה Asrock AM2NF3-VSTA http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=AM2NF3-VSTA עם 4200/4400 או הלוח הזה 4CoreDual-SATA2 http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4CoreDual-SATA2 עם E2160/2180 אני לא יודע כמה אוברקלוק ניתן להשיג בלוחות האלה במילא... אודה מאוד לכל עזרה ולכל מי שמכיר את הלוחות האלה או משהו אחר שלא חשבתי עליו....

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  2. Started by renegade,

ש

• 3 תגובות
    • 776 צפיות
  3. האם לוח אם מדגם P55-GD55 7.1 1GLAN מומלץ?

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  4. מעניין אותי לדעת איך הפלטורמה הזו משתווה לדור הנוכחי של מעבדים כמו ה E8400 או Q9660 וכמה יעלה העסק יחסית. מלבד כל מני תמונות, יש כבר דיבורים על ביצועים? כי זה יכול להשפיע על החלטה לקנות מחשב עכשיו (מהדור הנוכחי) או לחכות קצת עד שזה יצא.

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  5. Started by yuvalm2,

יש לי מחשב עם לוח אם מסוג PM8PM-V של MSI. ניסיתי לעדכן את ה-BIOS שלו מגרסא 3 לגרסא 3.3, והעדכון נכשל שוב ושוב. (העדכון התבצע עד סופו, ונכשל בשלב האימות) לאחר ארבעה נסיונות, חשבתי שאולי היה עליי לבטל את ההגנה על ה-BIOS, אז הפעלתי את המחשב מחדש, והוא לא עלה שוב. (כשאני מדליק אותו, הוא משחרר צפצוף אחד ארוך, שניים קצרים ואז סדרת צפצופים קצרים מאד - דומה לשעון מעורר, ולא מוצג דבר על המסך) מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  6. Started by TechnoLogic,

קודם כל שלום לכולם, אני חדש פה אני מקווה שאני יילמד משהו מהאנשים כאן האמת היא שאני יודע שכן... בכל אופן, רציתי לשמוע את דעתכם על הרכיבים שאני קונה מחר, אז הנה הם: לוח אם: Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) זיכרונות: שני סטיקים של - GeIL DDR-RAM 256MB 3200 Value Memory 400Mhz, CAS 2.5 6-3-3 2T, 5ns, 2.5-2.8V, Aluminium Heat Spreader, 6 Layer PCB, bulk pkg אגב - יש לי מעבד P4 2.4 GHZ, אין לו HT והוא גם לא 800 FSB. אז מה אתם אומרים? טוב? לא טוב? כל תגובה תתקבל בברכה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  7. Started by avivboker,

מה ההבדל בין מעבד BOX ל TRAY? זה איזה שהוא רכיב שונה או מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by gupo,

היי, אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב ונראה שהתלת ליבתי של AMD הוא הבחירה הכי כדאית בשבילי. כרגע יש להשיג רק את ה-Athlon II X3 450; האם כדאי לחכות שה-455 יגיע לארץ? תודה.

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  9. Started by lion03,

אני מחפש 256 SDRAM אבל אני לא יודע איך לבחור אם יש איזה משהו שצריך לבדוק לפני קנייה או שכל הזכרונות אותו דבר? והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by Static,

הגיעו אלי מס' סטיקים של זכרונות PQI 512MB 3200 400Mhz זה מה שכתוב על המדבקה 0114-05c6 MDAD-421HA ועל הצ'יפים עצמם כתוב PQ4D328D5 מעניין אותי לדעת תזמונים של הזכרונות הנ"ל+ איזה צ'יפים יש להם ואיך הם ל OC

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  11. אני קונה מחשב.. לא למשחקים יותר מדי...אבל לא משנה. המעבד הוא : amd athlon 64b 3000+ s939 . המליצו לי על: GIGABYE K8NSC-939 (s939) nForce3 אבל הבנתי שזה AGP..ושבעתיד תהיה בעיה לשדרג ! אז ככה: אני צריך מחשב לא למשחקים יותר מדי אבל לא מיושן . יש לי כרטיס מסך NVIDIA GEFORCE 4 ...אני מעוניין להשתמש בו...גם על החדש... אני צריך המלצה ללוח יותר מתקדם (PCI או משהו)... אבל שאולי אוכל להשתמש גם בכרטיס מסך הזה (יש מצב?!) ואם לא אז שיהיה כרטיס מסך מובנה...ועוד חשוב ---> אני לא קונה כרטיס קול, אז הכרטיס קול שעל הלוח צריך להיות ברמה טובה... בכל מקרה... התקציב לא שמן..תנסו נמוך וטוב... תודה רבה רבה .

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  12. Started by sh9696,

שלום, אני קונה מחשב חדש בימים הקרובים רציתי לדעת מה ההבדל והאם שווה להוסיף ועד כסף ללוח שיש בו 965?? אבקש גם המלצה ללוח לא יקר וטוב לE6300 ושיתאים לOC קל...

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by SnakeBite,

שלום, הייתי רוצה לדעת מה ההבדל העקרוני בין הטכנולוגיות HT ו Dual Core כי שמתי לב שבמעבדי dual core אין Ht וגם הייתי רוצה לדעת מה יותר משתלם? עידו

• 3 תגובות
    • 505 צפיות
  14. Started by CoolOne,

ללוח P5ND2-SLI Deluxe של ASUS, יש מה שהם קוראים לו "Fanless Design". רציתי לדעת עד כמה הדבר הזה אפקטיבי?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by maork123,

שלום חברים יקרים! טכננתי מפרט למחשב למטרת גיימינג , שימוש בתוכנות גרפיות כגון: SOLIDWORKS,LIGHROOM וPHOTOSHOP. אשמח לעצות איך להוריד במחיר קצת איפה מומלץ לחסוך.. בנוסף דעות ספציפיות על הלוח אם הזה תודה לעוזרים ויום טוב המפרט: Motherboard: asus prime z390-p Cpu: intel core i7 9700 Gpu: rtx 3060ti Cpu cooler: noctua u14s Power supply: antec hcg 650w gold 80 Ram: 2×8 giga vengance Ssd: 1t 970 evo samsung Case: crosair cardibe 275r Screen: gigabyte g34wqc

• 3 תגובות
    • 866 צפיות
  16. Started by רוני1,

סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by eliemail,

היי מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P35-DS3L לבין GIGABYTE GA-P31-DS3L והאם ההבדל משמעותי?

• 3 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by md22,

יש לי 2 זכרונות חצי גיגה במהירות 533MHZ קניתי 2 זכרונות 1 גיגה במהירות 667MHZ אני יודע שאם אני משלב בין 2 הסוגים המהירות הנמוכה היא הקובעת השאלה שלי האם כדאי לשלב את הזכרונת ויהיה לי 3 גיגה עם מהירות של 533MHZ או עדיף 2 גיגה עם מהירות 667MHZ תודה רבה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by stak68,

יש לי לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming G1 וקניתי 2 כונני Samsung Evo 840 250GB אני רוצה לעבוד איתם ב Raid 0 אבל רציתי לדעת איזה חיבורים יתנו לי את הביצועים הכי טובים (Sata3 (intel Z97) or GSata3 (Marvel 88SE9172?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. יש לי במחשב את החוט הזה: הוא מחובר צד אחד ללוח וצד שני לכונן DVD עם חיבור IDE רציתי לשאול איזה חוט זה? ומה הוא עושה? ואם אפשר להוציא אותו זאת אומר אם אין בוא שימוש? :yelclap:!!!!!תודה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!1 :yelclap:

• 3 תגובות
    • 463 צפיות
  21. Started by shirNoshe,

נתקלתי בחוברת של GB בהסבר.לא מובן לי איך אפשר מקסימום זיכרון 3GB עם שלושה DIMMS ומגבילים בכל DIMM ל-512. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  22. Started by yz101,

2X512MB CL2.5 או 2X512MB + 256MB CL2.5? השימוש הוא מחשב מדיה סנטר בויסטה.

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  23. שלום.. המחשב של אמא כבר די ישן והוא זוחל עם ה256 מגה זכרון שלו והמעבד פנטיום 4 1.7Ghz.. כדי להחליף מעבד, צריך להחליף לוח, שגורר אותי להחליף את הזכרון... אז אני מבקש בבקשה שילוש על מחיר של 1000 שקל בשביל זכרון מעבד ולוח אם לעבודה משרדית. עכשיו יש למחשב כרטיס מסך GeForce 5200... ראיתי שחלק מהלוחות באים עם כרטיסי מסך מסדרה 6 כבר וגם אין להם חיבור AGP.. זה עדיף? יש צורך בגי'גה זכרון? 256 בקושי מספיק ואם לוקחים כרטיס מסך שמובנה על הלוח אם... אבל בטח תהיה גם חריגה קטנה בתקציב אם זה 1GB זכרון... מעבדי ‏AMD‏ Price Units Total Athlon 64 3500+ (Socket AM2) 380 1 380 לוחות אם למעבדי ‏AMD‏ ASROCK Price Units Total AM2NF6G-VSTA AM2, DDRII 800, PCI-E 355 1 355 זכרונות‏ DDR II 533 Pr…

• 3 תגובות
    • 474 צפיות
  24. Started by BommBoomOn,

שבוע טוב לכולם שאלה לגבי תאימות לוח אם למעבד הנ"ל לאחר שהלוח הקודם של חבר נשרף. האם לוחות כדוגמת ‏EP41-UD3L או ‏G41M-ES2L יוכלו להוות פתרון כלוחות למעבד? ממה שנאמר לו הוא צריך לוח עם צי'פסט 965 על מנת שתיהיה תאימות בין הרכיבים.. האם הדבר נכון או שכל לוח עם סוקט 775 (כדוגמת הנ"ל) יכולים להתאים כיום? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 829 צפיות
  25. התוכנה אמורה להעלות את התדר במאמץ, אבל התדר נשאר 1.6GHz במקום 2.4GHz גם במאמץ של למעלה מ-50%.לא משנה מה, התדר מסרב לעלות ל2.4GHz בחזרה.. מה לעשות? הת'רד הזה כבר לא חשוב, אפשר לנעול [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.