מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,808 דיונים בפורום זה
-
איזה לוח אם הייתם ממליץ לי לקנות בתקציב הנ"ל? אציין שאני לא עושה אוברקלוק. לגבי ג'יגהבייט, שמעתי שיש להם בעיות התחממות, אז מעדיף חברה אחרת.
-
- 1 תגובה
- 406 צפיות
-
-
חורג ב 100 שח עם יש צורך תודה רבה לעוזרים יש לי ספק חדש HEC 550W
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
שלום לכולם חזרתי היום מתאילנד וקניתי שם את הזיכרון של CORSAIR 1024 דגם CMX-3200 XMS3200V5.1 עכשיו לא מצאתי מקום שמוכרים אותו בארץ אז רציתי לדעת אולי יש אותו למישהו כמה הוא עולה פה ועם הוא שוהה 540 שקל?
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
למה לקנות היום Z68 ולא P67? שתיהם מתאימים לי. כאן אפשר לראות את ההבדלים. חוץ מצ'יפ Z68 מול P67 ל-EXTREME6 ישנם 2 USB3 ו-2 SATA3 יותר. אני לא חייב קידוד וידיאו והפרש במחיר מבחינתי הוא זניח. אני גם לא מתלהב מ-SRT, ו-VIRTU (נכון להיום) לא מפגינה יתרונות ממשיים. אבל בכול הסקירות שקראתי ההמלצה (אם אתה בונה מחשב חדש) לקחת את Z68. האים פספסתי משהוא?
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מעבד של אינטל פנטיום 4 1.7 ג'גיה הרץ...היא יחסית ישן סוקט:775 עכשיו השאלה שלי היא אם הוא תומך בזיכרון SDRAM והאם הוא תומך במעבד של ASUS 133 ויש לי עוד שאלה...יש כזה דבר סוקט: 622?? תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום, בגלל שאני צריך כ.גרפי רק בשביל יציאת DVI חשבתי שאולי תעזרו לי למצוא לוח אם שעונה לדרישות שלי עם DVI,ואז לא אצטרך כרטיס גרפי,מה שיכול לחסוך בקלות 300 ש"ח. -לוח עם קירור פסיבי לצ'יפסט ולא מאוורר (בונה מחשב שקט-שקט) -עדיפות ליותר מ-2 סלוטים לכרטיסי PCI (או שלא הבנתי נכון ולשני סלוטים PCI-E X1 הנוספים אפשר גם לחבר כרטיסים לא גרפיים כמו כ.קול וכ.רשת אלחוטי) -לא מיועד למשחקים ולא יבוצע OC ולכן מחפש צ'יפסט 945 -כ.גרפי ONBOARD (מן הסתם...) מתכוון לקנות: מעבד INTEL CORE 2DUO E6300 זכרון 2X512 667 יש בכלל לוח כזה שהוא ברמה סבירה+ או שזה קרב אבוד מראש?
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
דגמי Ryzen 3200G ו-Ryzen 3400G עתידים להפוך רשמיים בקרוב לכתבה
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, קניתי לפני כמה זמן את הלוח אם ואני עדיין בלי סאונד בגלל שהדרייברים (high definition audio) של הכרטיס קול המובנה צריכים XP Service Pack 1 לפחות, שאין לי אפשרות להתקין. יש למישהו פיתרון לדרייבר חלופי להציע לי? תודה
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
השאלה כתובה בכותרת.. תודה מראש...
-
מצטער על הדיון הקודם . . . אני צריך 1 גיגה זכרון בשני סטיקים של 512 400 MHz אשמח לקבל המלצות ולינקים רק מפנדס תודה התקציב הוא 800 ש'ח
-
- 11 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי. איזה ram. אני צריך לקנות עבור המחשב שלי? יש לי 8, מעוניין לשדרג ל16.. המחשב: ASUS VivoBook 15 X510UA-BR519 תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
Asus blitz formula Vs gigabyte x38 DQ6 מה כדאי מבחינת הביצועים?!ובמה הם נבדלים?! הלוח מיעוד לOC, בתקווה ל3.8 לא לשים לב למחיר! תודה לכול העוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה רכשתי את הזיכרונות הללו: http://ksp.co.il/?uin=16277 אך משום מה בביוס של הלוח אם רשום לי 1333, ועכשיו שמתי לב שרשום בכותרת ובמפרט של הזיכרנות כי הם 1600 אבל בקטגוריה SPD Speed רשום 1333 האם כך זה אמור להיות? תודה
-
- 2 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי מחשב מותג HP DX 2300 לפי הסיפרות שלו אפשר לשדרג את המעבד לאחד משלוש המשפחות ואציין את הגבוהה בכל משפחה . השאלי שלי מי מהם יתן ביצועים טובים יותר . CORE 2 DUO E6600 2. PENTIUM D 925 3. PENTIUM 4 631
-
- 3 תגובות
- 821 צפיות
-
-
יש לי תלוח הזה Motherboard Name Asus A7N8X-E Deluxe (5 PCI, 1 AGP Pro, 1 WiFi, 3 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN אני רוצה לקנות כונן קשיח של 500GB עכשיו הבעיה שכול ה500GB הם SATA2 (יש גם 1 אולי במקרה ?) עכשיו השאלה שלי עם אני קונה כונן קשיח SATA2 האים הוא יתאים לי ללוח שתומך ב1 עכשיו יש לי במחשב כונן קשיח 80GB אבל SATA 1 מה אתם אומרים ? ואני מתכנן לקנות גם תכרטיס קול הזה M-AUDIO REVOLUTION 5.1 מה אתם אומרים יתאים ללוח נכון ?
-
- 8 תגובות
- 669 צפיות
-
-
1. האם יש בו כרטיס קול מובנה? 2. האם כרטיס המסך Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe, מתאים ללוח האם הנ"ל?
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה המהירות של amd athlon xp 2600 t-bred? משהו כזה?
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום לכולם, ביום ראשון הזה אני מזמין מחשב חדש.. ההתלבטות המרכזית שלי לגבי הקניה הזאת זה - האם ללכת על מעבד "רגיל" במקרה שלי ה AMD ATHLON SAN DIEGO 3700+ או ללכת על מעבד שלי אישית קצת חדש ה +DUAL CORE 3800 ... קראתי באיזה מאמר של אתר בחול שבו דובר AMD בכובודו ובעצמו מסביר שם שכיום מעבדי "כפולי ליבה" פונים לקהל של השרתים שדורשים ביצוע של מספר פעולות במקביל דבר שהמעבד הזה מתמחה בו וכרגע מעבד זה לא מופנה לעבר קהל הגיימרים מפני שבכל מקרה כיום אין תוכונת (בייתיות כמובן) ומשחקים שיודעים לנצל את יכולתו המיוחדת.. והוא המליץ שם (כן כן הוא!) לקהל הגיימרים ללכת על מעבדים שיותר תואמים לצרכיהם שלא כפולי ליבה... ידוע לי גם שה DUAL CORE עומד על 2.0 GHZ וה 3700 הרגיל על 2.2 GHZ... אז השאל…
-
- 43 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
המעבד החד ליבתי הטוב ביותר שהיה לפי שנה. במחיר שקשה להאמין 140$! http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819103526 ;D
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, 1. אני מתכוונן לקנות מחשב עוד פחות מחצי שנה ומעניין אותי לדעת אם המעבדים האלו (לדוגמא ci5 640) יגיעו כבר... 2. חשבתי אלוי לקנות מחשב מבוסס amd, אבל אני לא ממש מבין מה הולך שם, אז אני מאוד ישמח אם מישהו יוכל להראות לי השוואה בין core i5 לבין המעבדים המקבילית מבית AMD...
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
קניתי לוח אם EPOX 8KDA3J עכשיו לפני שאני מתקין אותו הוא רושם לי דבר מוזר מאד: PLEASE INSTAL SP4 FOR WINDOWS XP BEFORE INSTALING NVIDIA NFORCE 3 DRIVER מה זאת אומרת ??? כאילו אין כזה דבר SP4 לXP ואם יש אז איפה?? (למרות שאני בטוח שאין) אולי הם היתכוונו לWINDOWS 2000 שלו יש SP4 אבל זה רשום בדיסק של ההתקנה. והשאלה השנייה התקנתי את זה רגיל יש מצב שזה יעשה לי בעיות??
-
- 6 תגובות
- 556 צפיות
-
-
איזה מעבד כדאי לרכוש עם כרטיס מסך hd 4870 שלא יווצר צוואר בקבוק במעבד? תקציב עד 1000
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש לי זכרונות במהירות 400MHz לאחד(2*256) משום מה באוורסט הוא מראה לי אותם כ 200MHz לאחד, ובדואל צ'אנל כ-400 ביחד. מה הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 474 צפיות
-
-
אני לא מבין נראה לי שיש בעיה עם המחשב שלי, PC ALERT מראה שהמתח של ה 3.3V יורד ל 2.76 אני לא מבין למה ? המקלדת USB שלי מאבדת קשר למחשב כשזה קורה... מה הבעיה הספק יכול לגרום לבעיה הזאת ? יש לי ANTEC 400W
-
- 0 תגובות
- 983 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את מחשב שמבוסס על הכרטיס מסך 8800 gt ובנוסף את המעבד Q6600,אני לא הולך לבצע אוברקלוק. אני מתלבט בין 4 ל-2 ג'יגה זיכרון,האם יש צורך ב-4 ?על איזה זכרונות ללכת של איזה חברה ודגם?
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-