עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by PandemicFan,

שלום ! אני מעוניין לקנות את הקירור הנ"ל. המשקל של הקירור לפי היצרן הוא 520 גרם, ושמתי לב שאין לו חיזוק מאחורי הלוח אם. יש לי חשש שזה יפעיל יותר מידי כוח על הלוח אם, האם זה בסדר ?

2. Started by bafty,

אני קונה את הכרטיס מסך GTX 970 התקציב הכולל שלי הוא 3000 אני חושב שהמעבד שלי ישן ויש צורך להחליפו אם אין צורך והוא בסדר תגידו לי! ש לי היום Intel Quad Core I5 2500 מעבד Gigabyte GA-PA65 לוח אם Samsung 1TB Sata II 32MB SpinPoint F3 דיסק קשיח Gigabyte Aurora 570 TowerCase מארז Seasonic PSU 620W Active ספק Corsair 4GB כפול 2! ראם GTX 660TI כרטיס מסך

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אהלן חבר'ה, לאחרונה שמתי לב שהלוח P5QL יוצא בשני תצורות שונות: P5QL - CM P5QL - SE רציתי לשאול מה ההבדלים ואיזה מהם עדיף? אין פה עניין של תקציב חבר'ה זו שאלה כללית, אז זרמו חופשי... עריכה: בהשוואה הבאה ניתן לראות שב CM יש תמיכה ב PCI.E 2.00 אבל ב SE זה לא מוזכר כלל? האם ה SE לא תומך PCI.E 2.00 ? http://www.asus.com/products_compare_show.aspx?array_model=2580,2478&l1=3

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  4. של 500 שקל... חשוב לי שיהיה לו יכולת אובר קלוק גבוהה ושהיה מצוין בפיצרים טובים ויתמוך בכרטיסי מסך חדישים ההתלבטות שלי היתה בין שני לוחות gigabyte - 7vax 400kt לבין epox - 8k9a 400kt השאלה שלי זה האו האפוקס פותח מכפלות והאם הוא נחשב לוח טוב לצרכים שלי והשאלה השניה שלי היא איזה לוחות אתם עוד ממליצים שלי שיתמוך בדרישות הנ"ל ואטרקטיבי גם במחיר תודה רבה

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  5. Started by the godfather,

איזה זכרונות יותר טובים: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4953 http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=8771 ומישהו יודע אם יצא או עומד לצאת לוח אם שתומך ב-1Ghz והאם יש הבדל גדול בין שניהם ובאיזה שימוש עוזר לי התיזמונים? והאם אני יכול להשים זכרונות של 1GHZ בלוח שתומך עד 800?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  6. Started by chubakon,

אני מתכנן לרכוש E6300 או E6400 ומחפש לוח טוב גם ל oc בתקציב של 700-800 ש"ח, יש למישהו רעיון?

• 3 תגובות
    • 494 צפיות
  7. שימו לב: WWW.FUTUREMARK.COM הספירה לאחור התחילה!! 3DMARK2004!! יאיר.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by avivboker,

מישהו יכול להביא לי או ליכתוב לי בגדול השווה של המעבדים של אינטל מול אלו של AMD מבחינת ביצועים?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by horacio,

אני לא יודעה אם זה המקום הנכון לשאול: אני פותח חנות ורציתי לדעת איפה אפשר להשיג מעבדים של INTEL ושל AMD בזול ? קניתי עכשיו מימשהו שסגר חנות לוחות של MSI אינה דוגמה: PNEOF 945 שקל 215.00 למעבד PENTIUM K8NGM-V שקל 160.00 למעבד AMD NEO3-F שקל 215.00 למעבד AMD PCOMBO 915 שקל 260.00 למעבד PENTIUM אני חושב שזה מחיר טוב !!!! מה אתם חושבים לכן אני מחפש מעבדים לזה תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  10. Started by foxil,

קיבלתי את רשימה מפרטי מחשב, וראיתי שיש בה 3 סוגים שונים של מעבד שאני מראה לכם: 1. מעבד אינטל פנטיום 4 755P/3.2G HT 800FSB זיכרון מטמון M1 2. מעבד אינטל פ4 775P/3.4G DUAL CORE 800FSB זכרון מטמון M 2*2 3. מעבד אינטל פ4 E6300 CONROE CORE2DUO 1066 רציתי לשאול כמה שאלות: 1. ב 3 ו-2 כתוב מעבד אינטל פ4 - האם פ4 מתכוון לפנטיום 4? 2. מה הבדל בין DUAL CORE ל- CORE2DUO ואילו שיפורים? 3. בפריט 3 כתוב E6300 אני לא כ"כ מבין מה מהירות שלו, תוכל להסביר מהי מהירות שלו שאני מבין כמו "3.2G" 4. מה זה 800FSB ו-755P כפי שרשום בפריט 1 ו-2. 5. האם פנטיום 4 הוא שוק חלש וממליץ לקנות DUAL CORE? תקציב לא חשוב בשבילי... תודה על תשובות למומחים היקרים, אני מתנצל שאני שואל את שוב אותו שאלות מאחרים, אך …

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  11. הנושא טיפה דחוף... לוח ישן (מהראשונים של P3 ציפסט BX440) שעליו יש P-3 450, היה עליו את החיבור של המקלדת (הגדול, זה שלפני הPS2, שחכתי איך קוראים לו), החלטתי להשמיש אותו וקניתי לו PCI USB... מה שלא לקחתי בחשבון, זה שבפתיחה של המחשב הוא נותן ERROR על כך שמקלדת לא מחוברת, המקלדת USB לא תופסת בשלב הזה של האתחול ואני תקוע למישהו יש פתרון למצב הזה? איך נכנסים לBIOS עם מקלדת USB בלבד ללא הרגילה? אפשרי בכלל? או שאני נכנס להלחמות? שוב, פתרונות או רעיונות יתקבלו בברכה. תודה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  12. Started by maayan,

WESTERN DIGITAL 40GB 7200 RPM GIGABITE ATI RADEON PRO 9000 ABIT KX7 333 AMD ATHLON XP 1800 PLUS FAN

13. Started by Snirs69,

שלום לכולם. ברשותי מחשב נייד בעל זיכרון של samsung 2gb ddr3 1066... קניתי זיכרון חדש של kingstone 4gb ddr3 1333. יש לי מספר שאלות. א. האם עדיף לי פשוט להחליף את הזיכרון הקיים בזיכרון החדש או להוסיף את הזיכרון החדש לקיים? ב. האם שני הזיכרונות יכולים לעבוד ביחד על אף הבדלי המהירות, החברות, והנפחים? ג. במקרה של החלפה/הוספה, האם ישנם הגדרות שאני צריך להגדיר בביוס/ במערכת ההפעלה, או שזה פשוט plug&play? ברצוני לציין כי על פי הוראות היצרן, לוח האם תומך בכעד 8GB של זיכרון. בנוסף, ברשותי מערכת הפעלה Windows ultimate x64bit. בתודה מראש על העזרה, שניר.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by ohmega,

שלום לכולם אני צריך המלצה על : מעבד כפול - ליבה של אינטל עד 1000 ש"ח (חריגות קטנות במחיר סבילות). חשוב: מטמון גדול ועבודה ב- 1333MHZ FSB לוח אם INTEL (טהור) עד 650 ש"ח: כ. מסך, קול ורשת אונבורד . צ'יפסט החדיש ביותר שניתן למצוא במחיר, כמובן ושוב, חריגות קטנות במחיר יתקבלו. * אני לא עושה OC והמחשב ישמש אותי לעבודה משרדית / צפייה בסרטים בעיקר... המון תודה עד העזרה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by Bone-Breaker,

אני הולך לקנות מחשב חדש ובחרתי זכרון של סמסונג(256/512 3200) אבל אני רואה שממליצים פה על זכרון של חברת GEIL ושל WINBOND אז מה באמת עדיף לקחת? מה ההבדל ביניהם? עוד משהו בקשר למעבדי AND מה עדיף THOROUGHBRED או BARTON ומה ההבדלים ביניהם? תודה.

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  16. אז אני לא הכי מעודכן לגבי המעבדים האחרונים של אינטל וAMD, האם הם בעצם בנויים ב 64 ביט ?

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  17. מישהו מכיר את הלוח של ג'יגהבייט ? GA-8I945GZME-RH , האם הוא תומך בזיכרון MHZ 667? חשבתי עליו למעבד שלי פנטיום 820

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  18. Started by Fatless,

אני הולך לקנות היום מחשב והמליצו לי על intel core2 duo e8400 3.0 ghz 6mb 1333fsb 45nm עכשיו השאלה שלי היא האם המעבד הזה טוב למשחיקם כבדים כמו crysis,cod5 ועוד...... והאם מעבד 4 ליבות עדיף על המעבד הזה ? מקווה להמלצות על מעבדים אם יש יותר טובים !

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by T-Better,

היי לכולם, אני עובר לחו"ל ומתכוון לקנות מחשב שישמש אותי שם בעיקר לאינטרנט. אבל חשוב לי מידי פעם שהוא יוכל להפעיל משחקים על הגדרות מינימליות+. חשוב לציין שאני לא מחפש מפרט מפוצץ בגלל שאני עדיין לא בטוח לגבי זמן השהות שלי שם. הדגש כאן הוא על מקסימום ביצועים לתקציב מינימלי, למרות שאין תקציב מוגדר. הלכתי על מפרט מבוסס AMD כי הפרש המחירים בין Intel ל-AMD משמעותי, לפחות ביחס לביצועים. אתם מוזמנים לראות כאן: http://www.tigerdirect.com/applications/Category/category_cpu.asp?name=CPUs-(Processors)&. בניתי את המפרט ב-www.TigerDirect.com Gigabyte MA74GM-S2 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4410131&sku=G452-1005 על הלוח יש HD2100 מובנה…

• 3 תגובות
    • 508 צפיות
  20. Started by aiw,

מי מהם יותר טוב לאוברקלוקינג, ועד כמה ה-2800 יותר טוב מה-2600 בביצועים באופן כללי? תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  21. מעיון בפורום ובמפרטים של לוחות האם הקיימים עדיין יש מספר נקודות שלא ברורות לי. 1) כרטיסי מסך שתופסים שני חריצה הרחבה - האם זה אומר שאני יאבד את היכולת להשתמש בסלוט הסמוך של PCI-Express X1 ? אילו התקנים נפוצים משתמשים בחריץ זה אם בכלל ? 2)ראיתי שבחלק מהלוחות כרטיסי קול מובנים עם ציפ של רילטק שתומכים עד 5.1 ובחלק עד 7.1 ערוצים. בהנחה שלא אשתמש ביותר מ 5.1 האם יש הבדל כלשהו באיכות הצליל ? 3)החלק מהלוחות כרטיס הרשת המובנה הוא עד מהירות של 100 גיגביט בהשוואה ל 1000 ברוב הלוחות האחרים. האם יש לכך משמעות מעשית ? 4) במדה וארכוש כרטיס מסך מאוחר יותר האם לוחות G41 עם יציאת DVI שווים את תוספת ה 120 שקל ? תודה למשיבים

• 3 תגובות
    • 755 צפיות
  22. Started by mushonk,

יש לי מחשב PII 266 MMX עם זיכרון 32MB ו HD של 4GB רציתי לדעת אם אפשרי להתקין עליו צורב שיעבוד כראוי ואם כן, אז איזה. שלא יתקע לי את המחשב ושלו ידפוק דיסקים במהירות המקסימום שלו. אני יודע שאני מבקש הרבה אבל בבקשה תעזרו לי.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by gameplan,

רוצה בבקשה המלצה ללוח אם של epox שמתאים לe6300?.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  24. אז ככה ... ספק יש לי 400w אם 5 חיבורי מולקס ו2 לכונני דיסקטים ואפשר לחבר אותו גם לפנטיום 4 וגם ל -3 (יש שם את שתי התקעים) הארד דיסק יש לי, כרטיס מסך יש לי .. עכשיו הבעיה היא המארז: אני לא בטוח אם הוא Midi או Midi Tower... יש מקום ל - 4 כוננים חיצוניים (Cd וכאלה) מקום ל - 2 הארד דיסקים ומקום יחיד לכונן דיסקטים עכשיו בעבודה של אמא שלי יש מארזים הרבה יותר קטנים של פנטיום 2 ... המארז שלי הוא בגובהה 42 ס"מ אז אני צריך לדעת אם המארז מתאים .. הרכיבים החדשים בנתיים לא יעברו אוברקלוק .. תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  25. Started by gameplan,

אשמח לשמוע מה ההבדלים בין שני הלוחות האלה,בכל המובנים

• 3 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.