עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אח שלי רוצה שאני אתקין לו את הכרטיס רדאון הישן שלי (8500, של ג'יגה בייט) במחשב שלו, יש לו מעבד K6-2, במהירות של500 מגה הרץ (נדמה לי), הלוח שיש לו הוא AX5 לפי המידע שקלטתי בBOOT. יש טעם בכלל להתקין כרטיס רדאון על מחשב כזה? הוא בכלל יעבוד?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by N.S,

שלום יש לי זכרון של 256 די די אר עם 266 הרץ. עכשיו..המעבד שלי פועל על 333 מגהרץ..(amd athlon xp 1800) ואני יודע הראם מאט את המחשב..אבל רציתי לדעת אם אני אביא עוד 512 ראם של 333 מגהרץ ..אז עדיין ה256 יאטו לי את המחשב? אני צריך להחליט אם חשים רק את ה512 או לשים גם אותו וגם את ה256

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  3. Started by esharone,

איזה לוח אם מבין השניים עדיף למערכת AMD? Epox 8RDA3+(n-force2)Fwire,sb,lan,USB2.0,sata או: Abit NF7-S (nForce2)sata,lan,usb2 אני לא מתכנן לבצע אוברקלוק כרגע אבל אני מעדיף שתהיה לי אפשרות ואני גם רוצה לוח שישאר לכמה שיותר זמן ועוד שאלה: מה זה Fwire? ולפי מה שהבנתי SATA זה חיבור שמשמש לדיסק קשיח האם כדאי להשקיע בדיסק קשיח שתומך בזה? האם אני ארגיש בביצועים?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  4. ? ההבדל במחירים בין נניח DS3 לDQ6 הוא גדול מה בעצם ההבדלים בין כול הלוחות האלו? אני מדבר על סדרות ה X48 ועל P45

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  5. Started by BMItay,

היי כבר הייתי נעול על הP31-DS3L ואז ראיתי שהוא צורך עדכון ביוס(מעבד E5200) וממש אין לי ראש לזה,מה גם שאין לי דרך לעשות זאת(אני קונה את המחשב מכמה חנויות,ואני מרכיב לבד,ואין לי מעבדי 65NM 'ספייר') אז,אני צריך לוח אם שתומך ב45NM בלי שום עדכון ביוס,ושיתמוך כמובן בDDR2 המערכת שתרוץ עם הלוח היא E5200 2GB 800MHZ HD2400PRO 160GBHDD תודה!

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  6. Started by snir2651,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את המחשב שלי(E6600, ASUS P5B, CEON 512X2 800MHZ) בזכרונות של OCZ המצויינים להלן: OCZ DDR2 PC2-6400 Vista Performance Platinum 4GB Dual Channel 800MHz DDR2 CL 5-4-4-15 (CAS-TRCD-TRP-TRAS) Available in 2GB Modules and 4GB (2x2048) Dual Channel Kits Unbuffered Platinum XTC* Heatspreader OCZ Lifetime Warranty 2.1 Volts 240 Pin DIMM Special Features 2.2V EVP** Part Numbers 4GB D/C Kit PN - OCZ2P8004GK השאלה שלי היא האם הזכרונות הנ"ל יהוו בעיה ללוח שלי? אשמח מאוד לקבל חוות דעת מכם ואשמח עוד יותר אם מישהו שהתנסה במערכת כזאת יגיב. תודה רבה מראש! שניר.

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by Elevation,

היציאות של ה USB שלי, לא מזוההות כ USB 2, ולפי הלוח אם הן כן אמורות להיות!!!מה יכולה להיות הבעיה? יש לי לוח של אפוס, אם תצטרכו דגם, אני אחפש אותו.

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  8. אני שוקל לקנות וולקנו 12 (לא בטוח עדיין), ורציתי לדעת אם אני אקנה אותו ואשים אותו על המעבד אז האחריות של המעבד תתבטל? ואם היא כן תתבטל ואז תקרה תקלה במעבד ואני אביא אותו לחנות שיתקנו את התקלה, הם יכולים לגלות שאני שמתי מאוורר שונה מהמאוורר המקורי שהגיע עם המעבד?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  9. ואם כן מה עדיף? 2GB CL4 לבד? או 2GB CL4+1GB CL5? כמובן שהכל מחולק ל (DUAL CORE (2*512+2*1

10. Started by deannahum,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מבוסס אינטל : http://img246.imageshack.us/img246/2515/19rw.png השאלה שלי היא בקשר לזיכרון שאני רוצה לקנות... הסתבר לי שיש 2 גרסאות של Corsair 1GB DDR-II 667... יש גירסאת VALUE וגרסאת EXTREME עניין אותי לדעת מה ההבדל בין השניים ? והאם במחשב הנוכחי שאני קונה זהו הבדל משמעותי בין השניים ? תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  11. Started by ajl,

לוח אם intel D946GZIS ומעבד D925 למחשב שישמש לגרפיקה (flash, illustrator, ואיור ממחושב) חשבתי על שני מעבדים, הראשון E6600 והשני Q6600. מה עדיף ? האם כדאי בכלל לחכות למעבדים החדשים (שלא בטוח יעבדו על הלוח הנוכחי). גם המלצות על קירור יתקבלו בשמחה

• 12 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by nim901,

אם כן כמה ?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  13. 1. מה יהיו ההבדלים המשמעותיים במעבדי ליבה כפולה בין סדרת 4000 ומעלה של אינטל לסדרת 6000 ומעלה? 2. מה יהיה ההבדל בין מעבד אינטל מסדרה 6000 ומעלה (נניח E6500) לעומת מעבדי ליבה כפולה של AMD מסדרות 5000 ו/או 5200? כל האמור לעיל הינו בהנחת יסוד שאיני מתכוון לעשות OC!!!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  14. אם לא קשור לפה.. תעבירו לאן שקשור.. אז ככה.. קניתי זכרונון גיסקיל 2גיגה גירסאת ה-ZX.. אבל נמצא שהם לא תומאים ללחות אם עם ציפסט 965.. (מה שלי יש).. אז שלחתי אותם להולנד.. (RMA)... ונחשו מה קיבלתי בחזרה... חשבתי אני אקבל את גרסאת ה-PK... אבל לא.... הם שלחו לי את גרסאת ה-HZ!!.. =]]]] אני מזה שמח...

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  15. רציתי לדעת מה ההבדל באחוזי הביצועים בין המעבדים הבאים ומי מבין ה-3 הראשונים הוא המשתלם ביותר כרגע? לא מתכנן OC q6600 q9300 q9450 e8400 e8500

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  16. שלום , במפרט של המחשב החדש שלי הזמנתי את הזיכרונות האלה: זיכרונות: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz x 2 2GB הקטע הוא שיש בעיה במלאי , ואין אותם כרגע. רציתי לדעת איזה זיכרונות אחרים תמליצו (שיהיו טובים , וגם די טובים ל - OC אם אני ארצה לעשות פעם) תודה! *זה חשוב לי מאוד.

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by Lirux,

מה ההבדל בין DFI LAN PARTY NF4 SLI-DR ל DFI LAN PARTY NF4 SLI-D ????

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  18. Started by RoverBoy,

אני מתכוון לרכוש את AMD 6000+ ורשם cpu speed :3000 מה זה אומר שרשום ככה? שכל אחד מהליבות הוא 3000 או ביחד? תודה לעונים על שאלה בורותית

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  19. האם הלוח הזה: ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra טוב? אני מעוניין בלוח אם nforce 4 ultra וראיתי שהלוח הזה של asus לא יקר יחסית ללוחות nforce 4 ultra אחרים ורציתי לשאול האם הוא משתלם? האם הוא ocer טוב? תודה מראש לכל העוזרים.....

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by Dano,

שלום אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה: ABIT AV8 ואת המארז הזה: ?Antec ATX MIDI Super Lanboy? ולפי המידות שראיתי הלוח אם יותר מידי גדול למקום שלו במארז.. יכול להיות דבר כזה? בכל מקרה אולי תבררו לי אם זה נכון ואולי זה לא מפריע?

• 5 תגובות
    • 649 צפיות
  21. אני מעוניין לקחת Q6600 למקסימום שאוכל, יהיה לי קירור TRUE עם 2 מאווררים איכותיים ומהירים ביותר. לשם כך, אצטרך זכרונות בעלי תדר גבוה יותר מ-800MHZ. אני רוצה להוציא כמה שפחות כסף. שיבואו מחברה אמינה עם יבואן טוב. חשבתי בינתיים על ה-PI של G.Skill אבל אני לא בטוח, פתוח להצעות. תודה רבה והמשך יום נעים. עריכה: איך יהיו שניים מאלו ב-760 ש"ח? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1441

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. תראו הבנתי שה 3WAY SLI לא שווה השקעה אבל הלוחות החזקים יותר הם תומחים בזה... התקציב שלי הוא עד 1800 +- חשוב מאוד שתיהיה חברה אמינה(דוגמה ידוע לי שאסוס היא חברה אמינה מאוד) אז מה לבחור בתקציב הנ"ל? השמח אם תעזרו......

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by creep19,

אני מחפש המלצה ללוח אם טוב ל AMD 2200 אני לא כל כך בטוח איזה לוח אם לקנות בבקשה תמליצו לי על לוח אם עם ביצועים טובים ! תודה

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  24. כשאני אומר PCIX - אני מתכוון לpci blade (חיבור ארוך כאילו שירשרו 2 חיבורי PCI, ולא חיבור pci express - שסימונו - אגב - pcie ). אני יודע שזו בד"כ חומרה של שרתים וכל מיני workstation למיניהם. לא מצאתי אף לוח עם חיבור כזה בKSP...

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  25. אני משחק מדי פעם במשחקים חדשים מאוד. יש לי 2GB זכרון, ואף פעם המחשב שלי לא עבר את ה 2GB בשימוש. האם חשוב לגיימר לקנות מעל 2GB זכרון (נניח ומדובר על WIN XP) ?

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים