מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, מדובר בDDR 400Mhz. המחירים דומים. במה לבחור? תודה.
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם לוחות עם NFORCE 4 מציגים ביצועים חזקים יותר עם מעבדיי ה 939 ? והאם ה SLI עוזר לי בכלל ? (אם אין לי שני כרטיסים זהים ב PCIE) כלומר ב NFORCE 4 חובה לרכוש כרטיס PCIE ? אשמח אם תענו לי קצת על התשובות והאם בכלל כדי לרכוש את אחד הלוחות הנוכחים כגון ה SLI של ASUS במחיר של 1400 שקל...
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרגע פנטיום 3 1GHZ ולוח אם מדגם לא ידוע(יש לי אותו ממש ממזמן - הרבה לפני שהתחלתי להתעסק עם חומרה) מתוצרת PCPARTNER אם אני קונה ABIS NF7-SL ומעבד AMD 1800+ אני יוכל להעביר את הזיכרון שיש לי עכשיו(תוצרת לא ידועה- 256MB DDR) אליו?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אתמול קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו, כשאני מפעיל את המחשב (המערכת כבר מותקנת) מופיעה לי ההודעה הבאה: Unkown CPU is Detected, Updating BIOS is Required to Unleash its full Power! Press F1 to Resume מה אני אמור לעשות עם זה?לעדכן את הביוס ואם כן אז איך ?! ואין בעיה במערכת היא רצה חלק כשאר אני לוחץ על F1 .
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איך אני נכנס לביוס כדי לראות מה הטמפרטורות שלי? אני יודע איך להגיע יתפריט ע"י לחיצה על DELETE לפני שה-WINDOWS עולה אבל מה אח"כ?
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מערכת עם שימוש עיקרי של עיבוד וידאו ותמונה. כיום יש לי 4 כוננים ואני מתכוון להשתמש בהם גם במערכת החדשה ואצטרך בעתיד הקרוב עוד. לא מתכוון להשקיע ב-NAS חיצוני לעבודה יומיומית. מבדיקה של הלוחות היום נראה שיש התקמצנות במספר חיבורי ה-SATA: 4 עבור לוחות B660, ו-6 עבור לוחות Z690. יש לי כיום לוח ישן נושן (Asus P8H67-M LE) שתומך ב-6 חיבורים... המעבד יהיה כנראה רגיל (לא K, לא F) ובכל מקרה אין לי שום עניין לבצע OC ידני. אין לי בעיה עקרונית לשים מעבד K על לוח 660B אם זה עדין נותן לי שיפור ביצועים בערכית וידאו (פרמייר פרו) אבל אני מניח שזה לא קורה (אם מישהו מכיר בדיקה כזו אשמח לקישור). ז"א שאין לי סיבה מיוחדת להעדיף לוחות Z690 מלבד ע…
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
- 1 follower
-
-
אז איזה זיכרון כדיי לי לקנות מסוג DDR למחשב? מה הכי יתאים לי אני רוצה לעשות אוברקלוק רציני
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי כרגע לוח ASUS P5K/EPU שהכרטיס קול שלו דפוק, חיבורי ה USB פעם עובדים ופעם לא וכו... המפרט שלי e8400 2gb ram thermaltake 500w hd6850 אתה יכלים להמליץ לי על לוח טוב ואמין שעןלה בסביבות ה 300 שקלים? תודה
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את הזיכרון ל 4GB במהירות שעון של 800MHZ הלוח אם תואם? יעבוד עם המהירות והנפח?
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
אני מחפש לוח אם חדש והייתי רוצה להבין קצת יותר בנושא. מה אומר צ'יפסט ולאילו דברים יש לשים לב כשקונים לוח אם?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
איזה מעבד יגיע יותר רחוק בביצועים I7 920/930? פשוט שמעתי שדגם -920 מעולה ל-OC עם קירור טוב, וללוח אם: Gigabyte X58-UD3R משהו כזה, תומך בעד כמה כרטיסיי ATI ועד כמה כרטיסי NVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מה ההבדל במעשי בין הלוח Add to Comparison List GA-Z77X-UD5H ל Add to Comparison List GA-Z77X-UD3H הכוונה בין 3 ל5 ... אשמח אם תוכלו להסביר בלשון פשוטה גם... =]
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
הזמנתי את המערכת הבאה: Conroe e6300 Gigabyte 965 DS3 x1900gt 250gb WD 16mb הזמנתי את המחשב כרגע עם 2X512MB ddr2 667 TwinMos ולאחר שקראתי תגובות בפורומים ראיתי שאולי כדאי ללכת על ה -G Skill 800mhz. הבעיה היא שיש כנראה 2 סוגים של הזכרון עם הבדל במחירים, וחוץ מזה אני צריך לקנות את הזכרונות בחנות אחרת ולבקש שירכיבו לי. ד"א, אני מתכנן לבצע OC בעתיד. מישהו יודע קודם כל לגבי תאימות של ה G SKILL ללוח DS3, ואם בכלל כדאי להחליף מה-TWINMOS? נראה לכם שיעשו בעיות עם זכרונות מחנות אחרת (אחריות וכו')? תודה מראש למגיבים
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לפני כמעט חצי שנה קניתי מחשב עם הלוח ASUS A7N8X-DELUXE (ultra 400). ורציתי להוריד לו את הדרייברים הכי חדשים מכיוון שעבר זמן.. אבל אני לא יודע בדיוק מה אני מחפש ומה אני צריך להוריד עשיתי חיפוש אבל לא ממש מצאתי משהו =\ אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
יש את הלוח-אם של GB GA-965P-DQ6 הוא תומך במעבדים העתידים של INTEL פנרין או משהו כזה?? שווה לקנות אותו?? אני רוצה לקנות אותו לא בשביל OC
-
- 4 תגובות
- 675 צפיות
-
-
הי יש לי את ה Q6600 ולוח GB P35C DS3R וVISTA 64 מדוע המערכת מראה לי שיש לי רק 4MB זכרון מטמון בL2 ? במפרט רשום שיש 8MB.... http://www.intel.com/products/processor/core2quad/index.htm :( :( :( :nixweiss:
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אהלן אני משדרג את המחשב הנוכחי ואני צריך המלצה ללוח אם וזיכרון. נעלמתי לחודש ואני רואה שהכל השתנה פתאום... הבחירה הקודמת שלי הייתה E6300 וג'יגהבייט P965-DS3, אבל הבנתי שיש איזה צ'יפסט חדש (P35?) שאמור להיות יותר טוב (במה?)... כנ"ל המעבד, הבנתי שיצאו גירסאות שונות עם קאש שונה או משהו כזה... בכל מקרה, אני צריך שהעסק יתאים לזיכרון OCZ 2GB מדגם OCZ2G8002GK, שהוא כמובן במהירות באס של 800 ופועל ב 2.1 וולט. יש לי גם כרטיס X850XT ב PCI-E. צריך בלוח: שיהיה לאוברקלוק קליל-בינוני, עדיף שיהיה 2 חיבורי IDE ולא אחד אבל לא קריטי כ"כ, ו- CROSSFIRE גם יהיה נחמד אבל לא חובה. יש לוחות עם יציאות HDMI? תקציב ללוח ~600 שקל, תקציב למעבד לא רלוונטי יותר מדי כי אני קונה ישירות מאינטל וזה בערך חצ…
-
- 6 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי 2000 שקל לזכרונות (מתוכנן אוברקלוק) אני צריך זיכרונות pc3200 400ddr בשתי סטיקים של 512... אבל לא ב dual channel kit. תודה מראש. אשמח לקבל כמה אופציות
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
-
ברשותי לוח אם של MSI השם 865PE neo2 הגירסא המדוייקת היא זאת http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 רשימת המעבדים בהם תומך הלוח היא http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=433&kind=1 מהו המעבד -יד ראשונה- הכי זול שניתן למצוא בארץ ומתאים ללוח??
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
יש לי לוח GigaByte K8N51GMF-9 עם 6100 מובנה ישנה האפשרות בביוס: robust graphics booster ערכיה: -auto(ברירת מחדל) -fast -turbo זה אמור להרחיב את רוחב הפס של העיבוד הגרפי בשביל לשפר את הביצועים השאלה שלי דבר ראשון האם זה משפיע בכלל על השבב הגרפי המובנה(6100) בלוח או שזה משפיע רק על כרטיס מסך שאני מחבר בנפרד? ובנוסף הייתי רוצה לדעת על איזה אופציה עדיף לשים עם כרטיס נפרד ואיזה אופציה עדיפה עם המובנה? כמו כן ישנה האפשרות PCIE CLOCK ואפשר לכוון אותה מ100-145 Mhz פה ברור לי שזה לא לכרטיס המובנה אבל על כמה לכוון? האם בטוח להעלות את זה למקסימום או להשאר על 100(ברירת המחדל)? תודה רבה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 675 צפיות
-
-
כן כן, לא טעיתי... אני באמת רוצה לשרוף מעבד כדי שיחליפו אותו בעבודה... ;D מדובר במעבד CELERON D331 על לוח אם GIGABYTTE GA- 8S661FXM-775 קרור סטוק השאלה היא איך אפשר לשרוף מעבד כך שלא ניתן יהיה לזהות את מקור הבעיה? תודה מראש על העזרה!!
-
- 1 תגובה
- 675 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הבא: http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4 והאם הוא יעבוד טוב עם המעבד הזה Intel Pentium 4 2.4GHZ/512/533/1.525v תודה ניר
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפי משהבנתי באתר היצרן http://www.asrock.com/MB/overview.asp?Model=P45TurboTwins2000 זה לוח אם יחיד בעולם עם צ'יפסט P45 וSLI. זה לוח די מוזר תומך ב-DDR2 או 3 וגם CF או SLI. אם מישהו יודע איך הלוח הזה מבחינת אוברקלוק לQUAD CORE? והאם גם SLI רץ בלוח הזה X16X8. אם כן כמה ביצועים אני מאבד כשאני משתמש בשני כרטיסים של 260 GTX? תודה
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-