מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
הנה המפרט שלו: PI133MHZ לוח ASUS 64MB SDRAM VOODOO1 8MB המחשב נוראי וזה ברור עכשיו צריך שדרוג למטרות משחקים עד 1200 ש"ח יש לי כבר מארז ,ספק 300 W , כרטיס מסך GF2 400/200 MX 32MB, מודם V92 , כרטיס קול VOICE 128BIT כל מה שאני צריך זה לוח אם מעבד וראם :-\
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי 4 סטיקים של RAM, כל שניים מהם זהים (זוג של corsiar וזוג של OCZ, כולם באותן מהירויות וCAS). ממה שקראתי באינטרנט בנוגע לדגם הספציפי של Corsiar שיש בידי, הם עושים בעיות מתחת למתח 2.1V (צריך לשנות ידנית בביוס, רוב הלוחות לא שינו את זה כשההגדרות הVoltage על Auto). מתעוררת השאלה, אם אגדיר בביוס ידנית 2.1V לRAM - אילו השלכות יהיו לגבי הזוג של OCZ, שאינו צריך 2.1V? כלומר, יותר מידי voltage מזיק? אם כן, האם אפשר לגרום רק לזוג של Corsiar לקבל יותר וולט, ואם כן איך? (אולי לפי הסטיק בו הם יושבים) תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
סלחו לי על הבורות אבל רציתי לדעת מה החשיבות של לוח אם ושל מעבד ומה תפקידם ומה זה בדיוק ביוס ???? תודה..
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי במחשב זיכרון פנימי 512 מגה בייט, 333 מגה הרץ. אני רוצה להוסיף עוד 512 והשאלה אם זה בסדר שמה שאני יוסיף יהיה 400 מגה הרץ? תודה מראש צריך תשובה דחוף אם אפשר אני מודה לכם!
-
- 7 תגובות
- 664 צפיות
-
-
ראיתי בביוס בלוח - אם שיש הקצבה של זכרון ל-AGP , למה זה משמש ,והאם כדאי להגדיל את הכמות ,יש לי עכשיו 64 MB ויש לי אפשרות לשנות ל-128 MB כדאי ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זכרון ובחיפושים הגעתי לשני העסקאות האלו שנראים לאותו זכרון אז מה אני מחמיץ למה ההבדל הדראסטי במחיר ? אני לא מעוניין לעשות OC ככה שאם יש המלצות על זכרון 2G 667 בתקציב 500-600 אשמח לקבל http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=252674668&sog=C-Memory או http://www.zap.co.il/fs.asp?PID=248513980&sog=C-Memory תודה נ.ב חיפשתי בפורום הסבר ולא מצאתי ....
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
הגיעו לKSP דגמים של DDR2 533 MHZ של MICRON ושל A-DATA שווה לבדוק www.ksp.co.il
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אני מתכנן לעשות OC למחשב הישן אז נכנסתי לגלרית הOC וראיתי שיש כמה סוגים למעבד אינטל 2.4 אחד2.4A השני 2.4B והשלישי 2.4 PRESCOTT איך אני מזהה איזה מהם יש לי? כי לא כתוב בCPU-Z
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום! יש לי מעבד amd phenom 1 x4 q9750 3.6ghz. רציתי לדעת אם הוא יעבוד במערכת ddr3 ואם כרטיס מסך . gtx560 ti
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, אני תקוע פה בדילמה קשה. מה דעתכם על לוח-אם Asus P5KE ועל זיכרונות: OCZ PLATINUM 2G KIT DDR2 800MHz CL4 http://ivory.co.il/product.asp?productid=375&CatCode=110
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם לבי"הס של אמא שלי (יותר נכון לכיתה של אמא שלי) יש מחשב IBM שניתן להם כתרומה מצה"ל. בסה"כ מחשב חביב לצרכים שלהם: P4 2.8Ghz, 256mb ddr, כרטיס מסך כלשהו של ati (לא זוכר ספציפית). הבעיה היא שהלך לו הלוח אם. השאלה שלי היא האם יש למישהו ניסיון עם מחשבים כאלו והאם יש טעם להחליף לוח? דיברתי עם המעבדה של IBM והם אמרו שאם זה באמת הלוח העלות יכולה להיות גבוה אבל שאני אביא אותו לבדיקה. הבעיה היא שהם נמצאים רחוק ממני וחבל לי להגיע אליהם אם זה חסר טעם. מישהו יודע אולי אם אפשר למארז כזה להכניס לוח רגיל (נגיד מבוסס P945) מה שיהיה זול יחסית? תודה
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
היי, יש לי 256MB SDRAM. לאחרונה התקנתי הארד דיסק חדש ופתאום מופיע לי רק 128MB. בדקתי ושני הסטיקים במקום. מישהו יודע למה?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו כשיש לי כבר Q6600 או כדאי לחכות, יש לי מישהו בשביל מכירת ה Q6600 או אם מישהו ממכם רוצה אז תשלחו הודעה בפרטי. או שכדאי לחכות ויירדו המחירים עוד ?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש (SFF של שאטל) ואני רוצה להכניס 2 סטיקים של 512MB כל אחד. השימוש של המחשב הוא למשחקים , אינטרנט , אופיס וכו' ... אני לא יודע אם ללכת על זיכרון פשוט וסטנדרטי של SAMSUNG - DDR400 .. או ללכת על משהו של חברה יותר טובה .. אני לא מתכוון לעשות OC למחשב (זה לא בתיכנון שלי בכל אופן). [אה, אני גם לא מתכוון לשלם יותר מ- 500-600 ש"ח לסטיק אחד של 512MB או סה"כ 1000-1200 ש"ח ל-1GB). מה אתם אומרים ? להשאר אם זכרונות SAMSUNG רגילים או להשקיע במשהו אחר (והאם יש משהו כזה במגבלת התקציב הנ"ל) ? תודה וחג שמח!
-
- 9 תגובות
- 664 צפיות
-
-
איזה מעבד יגיע יותר רחוק בביצועים I7 920/930? פשוט שמעתי שדגם -920 מעולה ל-OC עם קירור טוב, וללוח אם: Gigabyte X58-UD3R משהו כזה, תומך בעד כמה כרטיסיי ATI ועד כמה כרטיסי NVIDIA?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
מה ההבדל במעשי בין הלוח Add to Comparison List GA-Z77X-UD5H ל Add to Comparison List GA-Z77X-UD3H הכוונה בין 3 ל5 ... אשמח אם תוכלו להסביר בלשון פשוטה גם... =]
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
-
-
במפגש IDF (כנס שנתי של אינטל) אינטל הציגה מעבד כפול ליבות מבוסס ליבת P4, מנתח שוק של חברת "Insight 64" טוען בעקשנות שמדובר בהונאה מסוימת ומה שהוצג הוא סוג של חלטורה ולא מעבד כפול ליבות אמיתי. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20040922170242.html הערה: לי זה נשמע מאוד הגיוני, אי אפשר להמציא מעבדים מהיום למחר, אינטל עובדת במרץ על תחליף לליבות הפנטיום 4 שקרסה ועד שהתחילף הזה יהיה מוכן (מבוסס על ליבת פנטיום M) עשן ומראות, חלטורות והרבה יחצנות ישחקו תפקיד עיקרי.
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב פנטיום 3, 800 מה"צ ישן. לוח האם הוא ALI 1631 V 1.0. הציפסט, כפי שזוהה ע" סנדרה הוא ALI M1621 Aladdin Pro 2. למרות מאמצי חיפוש רבים לא הצלחתי להשיג לו דרריברים. במיוחד אני צריך דרייבר לכרטיס הקול המובנה על הלוח. מישהו יכול לעזור? תודה
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש ברושתי מעבד Q9450 הרצתי סתם את התוכנה ופתאום ראיתי שהיא מראה לי מדי פעם שמהירות המעבד שלי הוא 2000 או 2666 בערך זה משתנה שכתוב שהמחלק משתנה בין 6 או 8 הנה תמונה לדוגמא תודה למי שיעוזר http://i25.tinypic.com/2r3b6ac.jpg נ.ב עינתי בפורמים בחו"ל וראיתי מישהו שכתב על SpeedStep פשוט אין לי ממש ידע בכול מה שקשור לזה
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום ! מחפש הסבר לגבי זכרון שעברהגהה revised מה זה אומר על טיב הזכרון נתקלתי במושג בחיפוש אחרי זכרונות זולים למחשב ב-e-bay בתודה -כספי
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
חושב לקנות רמוקלים Inspire A500 5.1 Speakers של קריאטיב.. השאלה אם הלוח אם תומך ב 5.1? או שצריך כרטיס קול חדש?
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
רוצה להחליף את השילוש שלי וחשבתי על לוח - Gigabyte GA-MA78GM-S2H הבעיה היא במעבד, אני רוצה לקנות כפול ליבה, לא משולש או מרובע... למה? המחיר כמובן כפולים אפשר למצוא בפחות מ100$... אני לא מתכוון להוציא יותר מדי בשביל להחליף את המערכת שלי... צריך המלצות גם פה וגם בלוח אם
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-