עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by roma4k,

שלום וערב טוב לכולם! אני רוצה לקנות מחשב בזמן הקרוב, אבל מרוב המעבדים אני כבר מבולבל מה לקחת. ראשית, בהתחלה חשבתי שאני אקח מעבד 3 ג'יגה של אינטל, אחרי זה ראיתי שיצא הסוקט החדש של אינטל וחשבתי ללכת בכיוון הזה. מאוחר יותר התברר שהלוחות לסוקט הזה עדיין בחיתוליהם, ועל כן השגיאות והתקלות בהן ירבו, עזבתי את הרעיון. אחרי זה, אני שם לב שרבים ממליצים על AMD 64, וחשבתי אולי באמת לקחת אותו. אבל מה, גם פה יש מבוי סתום. סוקט 754 הוא סוקט מת יחסית, שכן בעוד זמן מסויים יצורו יפסק, אז האם שווה לקנות מעבד שבעצם מראש ידוע שלא תהיה יכולת שדרוג? יש גם את סוקט 939, שאני לא יודע ממש מה אומרים לגביו, האם הוא טוב? האם הוא הדבר הבא ? עם זאת הוא גם יקר משמעותית מהסוקט הראשון. אני חושב שהבנתם אות…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ahbarush,

זה הלוח אם שלי: http://www.msi.com/product/mb/P43-C51.html#/?div=Basic השאלה היא כזו - יש לי 4 סלוטים שאני אשכרה יכול לשים עליהם זיכרון? והאם זה יתמוך בלוח אם: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10319 אם יש משהוא יותר זול - חברה יותר מוכרת / טובה אשמח לשמוע. עריכה: אם אני אשים 4 סלוטים של 2 GB זה עדיף / לא עדיף על סלוט אחד של 8 GB?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. מה ההבדלים בין שני הלוחות? והאם בGA-7VRX אין סאונד?

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. http://he.wikipedia.org/wiki/QuickPath אין מספיק אינפורמציה שם. ואנגלית זה לא הצד החזק שלי. משהו יכול להסביר לי מה יהיו הבדלי הביצועים? ומה הכוונה בויקיפדיה "מה שבעצם בפועל 24.0GB/s עד 32.0GB/s תעבורה לכל קישור.", מה זאת אומרת לכל קישור? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  5. אהלן אני קונה מחשב חדש עוד מעט, בעיקר לצורך עבודה גרפית (פוטושופ, פלאש WEB ובעתיד גם תוכנות 3D) אבל אני רוצה גם שיריץ משחקים בצורה טובה (אבל לא צריך בקטע של גיימינג כבד) אני רוצה גם אפשרות לOC בכל מקרה, נראה לי אני קונה ככה: מעבד Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ 1155 6MB מחיר 970 ולוח אם: Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 מחיר 570 וקירור למעבד: Scythe JAPAN MUGEN 2 עכשיו השאלה היא איזה זכרונות לקחת, והאם רק 4 גיגה יספיק? חשבתי לקחת את ה DDR3 Corsair 4Gb Kit (2G X2) CL-9-9-9-24 מחיר 190 מה אתם אומרים? יש הצעות אחרות בקשר לזכרונות (או בכלל) שיבואו באותו תווח מחירים?

• 7 תגובות
    • 979 צפיות
  6. http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=341 זה בישביל המערכת השנייה שלי כך שיהיה במערכת הראשונה שלי 2x512 2x256

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  7. לחבר'ה ב-ASUS יש רעיון מקורי מאוד להגדיל את המוניטין שלהם בקרב ציבור העלית של משתמשי המחשב. הם פתחו בתחרות של DIY (ראשי תיבות של Do It Yourself) שלפי החוקים שלה עליכם: 1) לבנות מערכת מחשב המבוססת של לוח אם של ASUS אשר עושה שימוש בערכות השבבים i915/i925 החדשות של אינטל ולעשות לה אוברקלוק באמצעות הכלים ש-ASUS מספקת עם הלוחות שלה. 2) הריצו מבחנים עם אחת מהתוכנות המפורטות באתר התחרות ורשמו לעצמכם את התוצאות. 3) התוצאות חייבות לעמוד בסטנדרטים שהגדירו מהנדסי ASUS ומצויינים באתר התחרות. 4) שתפו את חבריכם באחד מהפורומים המועדפים עליכם ברשת בתוצאות שקבלתם. 5) שלחו את התוצאות שקבלתם, תמונות של חלקי המערכת עם הקופסאות המקוריות והמספרים הסידוריים שלהם ולינק לאשכול שפתחתם באחד מהפורומ…

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  8. טוב אז ככה המפרט שלי כולל AMD 2500+ crossair 512 twinx Gforce fx5900 nf7-s אז אני חושב על לקנות עוד זוג של 512 לזכרונות ואני רוצה לדעת כמה זה בעצם יעזור לי במשחקים ובווינדווז נ.ב. המעבד בOC ל-3.2

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  9. שלום, יש לי כרגע במחשב 2 ג'יגה של ראם (שני סטיקים של 1024) DDR2 667 CL5 בבמידה ואני אוסיף עוד 2 סטיקים של 512 מ"ב כל אחד, האם מערך ה-Dual Channel ימשיך לעבוד? והאם תהיה ירידה בביצועים בגלל שאני מפצל את הזיכרון ל-4 סטיקים? תודה!

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  10. Started by Kirma,

שלום אחרי שהחלטתי על הלוח הזה מסתבר שיש בוא הרבה בעיות עם מסכים כחולים מישהו קנה אותו ויכול לתת חוות דעת ?

• 1 תגובה
    • 685 צפיות
  11. Started by omerz90,

איך הזכרונות MICRON 2GB DDR3 1333MHZ OEM? האם הזכרונות האלה יעשו לי בעיות? האם חברות אחרות כמו G.Skill, OCZ, A-DATA יותר טובות? ומה ההבדל בין הזכרונות האלה לבין הזכרונות MICRON DDR3 2GB 1333MHZ? הנה לינקים לשתי הזיכרונות: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2040 http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=2039

• 9 תגובות
    • 897 צפיות
  12. Started by eyal00,

אם אני בונה מפרט עם מעבד Core i3 2100 Socket 1155 3MB 3.1Ghz ולוח Gigabyte GA-H61M-D2-B3 H61 CHIPSET הכרטיס מסך המובנה יעבוד? המפרט מתוכנן ללא כרטיס מסך..

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by roiZZ,

מהי החברה הכי טובה ללוחות אם? D:

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ggeell,

האם i5 דור 11 עם 8 ליבות חזק יותר מ i7 דור 7 ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. קניתי מחשב מחברה X (די ידועה..) בכל מקרה המחשב הגיע היום ולאחר התקנת ווינדוס ראיתי שהמעבד שונה מה שרשום בהזמנה זה pentium d.core e2200 ומה שקיבלתי זה d.core E5200 להגיד תודה ולסתום או שיש כאן בעיה וללכת אליהם? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by the_big,

אני מחליף את הלוח והמעבד רציתי לשמוע הצעות ועצות לגביהם התקציב 1600 עכשיו יש לי סלרון 2400 (מסכן) לוח ECS שבטוח אתם לא מכירים ראדון 9550 256 mb 512 mb ddr רציתי גם לדעת אם שווה להחליף זיכרון לddr2

• 27 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by almog333,

הלוח אם שלי התקלקל ואני צריך לקנות חדש. השאלה שלי היא האם יש לוח אם שיחזיק את המפרט הנוכחי שלי ויחד עם זאת גם יהיה מוכן לשידרוגים לtop של החומרה היום? במידה ולא, איזה לוח אם יחזיק לי את המפרט, יהיה הכי זול ובלי הכנה לשידרוגים עתידיים?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  18. Started by ערן123,

והאם יש באנדל טוב במחיר ואיכות עם לוח אם :s05:

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  19. שלום חברים אני חושב לשדרג את המחשב הגיימינג שלי טיפה, למעבד חזק יותר המפרט שלי נכון להיום חלונות 7- 64 ביט כרטיס מסך Gigabyte R9 290 זכרון 8GB מעבד i5 2500 לוח שלי זה - ASRock H67M-GE . הבנתי שהלוח הזה מגיע עם LGA1155 קודם כל מה המעבד המומלץ בשביל הלוח הזה? הבנתי שהסוקט הזה די ישן כבר , אבל אני לא מתכוון להחליף לוח בזמן הקרוב והשאלה השניה האם שווה להזמין מעבד מחול לפני התגובות על אמינות, תקלות.... אני רוצה להגיד שהזמנתי מאות מוצרים דרך איביי ולא פעם קיבלתי כסף חזרה כשמשהו לא היה בסדר. אז פה אין לי שום בעיה עם הזמנה מאיביי השאלה שלי האם זה כדאי סתם לדוגמה ניקח את i7-3770K שבארץ עולה סביבות 1550שח באיביי זה יוצא עם משלוח 1250 שח http://www.ebay.com/itm/SEALED-Brand-New-I…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. מי מהם נחשב יותר טוב, ומה בעצם ההבדלים? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 746 צפיות
  21. Started by Psychedelic,

היי יש לי כרגע את המפרט הבא: I7 4790 Asrock Z97 killer ddr3 16 gb GTX1080 G1 OC אני מרוצה יחסית מהמחשב ומהביצועים,יש לי מסך 34 UW של LG עם 144 הרץ,השאיפה בסופו של דבר היא גיימינג ב4K עם מסך קצת יותר רציני. בגלל המצב כרגע של הכרטיסים ,אני לא הולך לקנות כרטיס מסך חדש, בטח לא במחירים של היום,מבחינת ביצועים אני מריץ doom eternal ב120-144 הרץ לרוב בהגדרות הכי גבוהות,מידי פעם דרופים ל100 הרץ. משחקים קצת יותר חדשים או שדורשים יותר כוח , מורגשת איטיות ויותר לאגים. האם יהיה לי יתרון בגיימינג לעבור לשילוש מודרני עם הכרטיס מסך הקיים? אם כבר משדרגים(מתוכנן לעוד חודשיים שלושה) האם ללכת על DDR5 או DDR4? כמו שאתם רואים אני לא משדרג כל יום ורוצה חומרה …

22. קודם כל אם אני יעדכן לביוס הכי חדש .. אז זה יתמוך לי ב c2d? ודבר שני אין לי עליו פלופי .. והתוכנה QFLASH או QBIOS מש וכזה ... אז מאפשרת רק דרך floppy הורדתי את הגרסא החדשה F4 ... אז אם אפשר בדרך אחרת ? אני זוכר הייתה לי תוכנה שמכינה לי דיסק שאני יכול עלשות מימנו בוט ואז אני יסתדר .. אז מה השם שלה ? אני לא זוכר .. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by idan90mizrahi,

איזה מן המעבדים טוב יותר מה ההבדל בין הרגיל ל - BOX ? :s05: :s05: [jpg] http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/22759-633067299234531250-loldsa.jpg [/jpg]

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  24. איזה שילוב עדיף למחשב ביתי ללא משחקים אפשרות 1 לוח אם גיגבייט ga-eg41mf-us2h מעבד e6300 זיכרון g.skill ddr2 2048mb 800mhz אפשרות 2 לוח אם אינטל blkdg41rq מעבד e7500 זיכרון קינגסטון 800mhz ddr2 2g המחיר של שני המערכות כמעט זהה .

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by T-R,

אז ככה, אני משדרג את המחשב שלי והכל עכשיו אני רוצה לקנות athlon64 3000 סוקט 939. אני יודע שיצא NFORCE4 אבל זה לא כזה קריטי עכשיו וגם ככה עוד שנה לא יהיה לי זמןלמחשב (צבא - קרבי) אז בעיקרון מה עדיף...KT800 או NFORCE3 ? ואיזה לוח אם הבנתי שיש רק של ABIT או GIGABYTE אז מה כדאי? החברה ממפרטים המליצו לי על הEPOX עם ה NFORCE3 אבל הוא 754 אז אני לא קונה...אשמח אם תעזרו לי, תודה!

• 3 תגובות
    • 715 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.