מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,802 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. יש לי את 1007 ו 1008 בטא. אני מחפש את גרסאות 1006 ואחורה. מי שיש לו שישלח בבקשה ל: (תופים). maphisto101@hotmail.com תודה מראש. נב ממש היתה לי התלבטות לגבי - איפה לכתוב את התרד מקווה שתסכימו עם הבחירה. לילה שקט
-
חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
מצטער על השאלה המטופשת אבל אני לא מצליח למצוא את פורום התמיכה ללוחות גגיבייט. משהו יכול אולי להפנות אותי לכתובת הנכונה?
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
מחפש אתר המראה את המעבדים הכי שווים בשוק של AMD ו INTEL תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כותרת. וישלח לארץ(אם זה לא מובן מאליו)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתרים אמינים שנותנים ציון למעבדים על פי מבחן מחיר מול ביצועים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
ראיתי פורומים שלמים שמחולקים לצ'יפסטים ->חברות וכו'... וכך ניתן למצוא דעות משתמשים על כל הלוחות כיום. מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים כאלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
רק לוח, מעבד, וזכרון. (עדיף 512MB) אני יודע שבבאנדל מבוסס אינטל המחירים גבוהים בהרבה, בעיקר אם נכנסים לתחום מעבדי הHT וDUAL DDR. השאלה אם זה כדאי, ומה ההתרשמויות מביצועי מעבדי HT? תודה!
-
- 7 תגובות
- 874 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo ל-Dual Core תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בדחיפות את ביוס גרסא v1001 של לוח אם Asus P4P800-E Deluxe בשביל לקבל את האפשרות לעשות אוברקלוק למעבד פרסקוט, אם מישהו יכול לעזור אני יודה לוווו מאודד, תודה מראש... [קצת תרבות דיון לא מזיקה, לא צריך להתבכיין. פה זה לא שוק! קרא את חלוקי הפורום ותקפיד על תרבות כשאתה כותב כותרת בבקשה.]
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
-
יש ל מישהו ביקורות אל הלוח שלי לא על 8RDA3+ רק אל 8RDA3I !!
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
-
אני כרגע בארהב ונתקלתי בלוח הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-491&depa=0 חסרים לו כמה מאפיינים של הפלטינום אבל לא נראה שאצטרך אותם יותר מדי. לא הצלחתי עם זאת למצוא ביקורות עליו. יש אותו למישהו או יכול להפנות לביקורת? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יש בTRADE ZONE כאלו למכירה, האם מישהו שמע על החברה? מדובר בDIMMים של 2GB האם יש סיבה שהם לא יתאימו ללוח שלי? 965P-S3 של GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
מישהו נתקל בביקורות על הלוח הזה? איך הוא ביחס ל- P5B זו אותה סידרה או שזה לוח אחר לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=322 תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש ביקורת אל EP-8KDA3J ואל MSI K8N PLATINUM תודה
-
- 5 תגובות
- 523 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על לוח האם הזה - Gigabyte GA-7VT600 אני אהיה מאד שמח אם מישהו ימצא ביקורת עליו, וחייב באנגלית ! תודה
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ראיתי הרבה בנצ'ים ש- A64 עדיף במשחקים, 3D וכמעט הכל חוץ מ- Video/Audio מאשר אינטל אבל רציתי לדעת אם יש בנצ'ים שמדברים על ייישומים כבדים יותר כגון שרתי WEB ובסיסי נתונים, פיתוח וכו' ומשווים בין שני המעבדים הנ"ל תודה
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הפורום, בגוגל, איפה שלא תרצו ולא הצלחתי למצוא בנצ'ים לE2180 (אני מתלבט אם לקנות אותו) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי קישור לבנץ' תודה
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
בבקשה לא מהאתר extremeoverclocking
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
מחפש בנצמרק \ השוואה בין מעבדי ה I7 או ה C2Q מול XEON למיניהם \ אפשרי גם AMD ז"א מעבדי שרתים מול מעבדי תחנות עבודה של 2 היצרנים : INTEL או AMD תודה . מיועד לקידוד DIVX (מקסימום ביצועים בחיפוש)
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אוכל למצוא כזה? ניסיתי EBAY, אמזון ומה לא. אמזון רוצים מחיר מוגזם לחלוטין משום מה. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-