מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כותרת. וישלח לארץ(אם זה לא מובן מאליו)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתרים אמינים שנותנים ציון למעבדים על פי מבחן מחיר מול ביצועים. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
ראיתי פורומים שלמים שמחולקים לצ'יפסטים ->חברות וכו'... וכך ניתן למצוא דעות משתמשים על כל הלוחות כיום. מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים כאלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
רק לוח, מעבד, וזכרון. (עדיף 512MB) אני יודע שבבאנדל מבוסס אינטל המחירים גבוהים בהרבה, בעיקר אם נכנסים לתחום מעבדי הHT וDUAL DDR. השאלה אם זה כדאי, ומה ההתרשמויות מביצועי מעבדי HT? תודה!
-
- 7 תגובות
- 858 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo ל-Dual Core תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש בדחיפות את ביוס גרסא v1001 של לוח אם Asus P4P800-E Deluxe בשביל לקבל את האפשרות לעשות אוברקלוק למעבד פרסקוט, אם מישהו יכול לעזור אני יודה לוווו מאודד, תודה מראש... [קצת תרבות דיון לא מזיקה, לא צריך להתבכיין. פה זה לא שוק! קרא את חלוקי הפורום ותקפיד על תרבות כשאתה כותב כותרת בבקשה.]
-
- 1 תגובה
- 440 צפיות
-
-
-
יש ל מישהו ביקורות אל הלוח שלי לא על 8RDA3+ רק אל 8RDA3I !!
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
-
אני כרגע בארהב ונתקלתי בלוח הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-491&depa=0 חסרים לו כמה מאפיינים של הפלטינום אבל לא נראה שאצטרך אותם יותר מדי. לא הצלחתי עם זאת למצוא ביקורות עליו. יש אותו למישהו או יכול להפנות לביקורת? בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש בTRADE ZONE כאלו למכירה, האם מישהו שמע על החברה? מדובר בDIMMים של 2GB האם יש סיבה שהם לא יתאימו ללוח שלי? 965P-S3 של GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מישהו נתקל בביקורות על הלוח הזה? איך הוא ביחס ל- P5B זו אותה סידרה או שזה לוח אחר לחלוטין?
-
- 0 תגובות
- 432 צפיות
-
-
http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=322 תודה
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש ביקורת אל EP-8KDA3J ואל MSI K8N PLATINUM תודה
-
- 5 תגובות
- 508 צפיות
-
-
אני צריך ביקורת על לוח האם הזה - Gigabyte GA-7VT600 אני אהיה מאד שמח אם מישהו ימצא ביקורת עליו, וחייב באנגלית ! תודה
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
ראיתי הרבה בנצ'ים ש- A64 עדיף במשחקים, 3D וכמעט הכל חוץ מ- Video/Audio מאשר אינטל אבל רציתי לדעת אם יש בנצ'ים שמדברים על ייישומים כבדים יותר כגון שרתי WEB ובסיסי נתונים, פיתוח וכו' ומשווים בין שני המעבדים הנ"ל תודה
-
- 4 תגובות
- 549 צפיות
-
-
חיפשתי בכל הפורום, בגוגל, איפה שלא תרצו ולא הצלחתי למצוא בנצ'ים לE2180 (אני מתלבט אם לקנות אותו) אשמח אם מישהו יוכל להביא לי קישור לבנץ' תודה
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
בבקשה לא מהאתר extremeoverclocking
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
מחפש בנצמרק \ השוואה בין מעבדי ה I7 או ה C2Q מול XEON למיניהם \ אפשרי גם AMD ז"א מעבדי שרתים מול מעבדי תחנות עבודה של 2 היצרנים : INTEL או AMD תודה . מיועד לקידוד DIVX (מקסימום ביצועים בחיפוש)
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
למישהו יש מושג איפה אוכל למצוא כזה? ניסיתי EBAY, אמזון ומה לא. אמזון רוצים מחיר מוגזם לחלוטין משום מה. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לתקן את המחשב של ההורים שלי.. הלוח אם נדפק שם לגמרי ואני מחפש לוח אם בסוקט 1156 אבל אני לא מוצא בשום מקום. לא חדשים ולא משומשים פשוט כלום... אפילו ניסתי מאיביי אבל זה יקר מידי. הצעות מישהו?
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
מחפש בנרות לוח אם שתומך ב: Socket 775 DDR1 RAID PCIe intel® Graphics Media Accelerator 900 - זה אומר VGA מובנה בלוח. רצוי FIREWIRE הלוח המתאים היחיד שמצאתי בינתיים הוא: Gigabyte GA-8I915G Pro Rev 2.x (ה Rev2 חשוב - כי ב 1 אין RAID) הבעיה שאני לא יודע אם מוכרים אותו בכלל בארץ. חוץ מזה, בטח יש לוחות נוספים, אולי של חברות אחרות. אם מישהו יודע איפה מוצאים כזה דבר, או יכול להמליץ על לוחות נוספים, בבקשה שיגיב אני מזהיר אתכם - אם אני לא מוצא, אני עובר ל AMD תודה רבה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
amd socket a (462 pins) ותמיכה ב sata עדיף sata2 ... אני פשוט לא מוצא לוח שיש לו בנוסף חיבור sata .. תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
עד כמה שהבנתי הלוח הוא NF7 משודרג. מה שבאמת קורץ לי זה החיבור כניסה של אודיו דיגיטלי ותמיכה מלאה בultra400. בכל מקרה, אני לא מוצא שום בקורות על הלוח. תודה למגיבים.
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
-