עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מעבד אט'לון בארטון 2500+ 333MHZ זכרון ווינבונד 512MB 3200PC (אלא אם אנשים יצליחו לשכנע אותי שלא, ואני הולך הולך ומשתכנע, אגב. אם לא אז זה יהיה טווינמוס תואם במהירות ובנפח). WD 60GB 7200 8MB. המערכת בעיקר למשחקים. כל השאר די לא חשוב. תודה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  2. אני מחפש את הלוח הכי טוב למעבדי Athlon 64 לא משנה מה המחיר עדיף שיהיה בוא 4 מקומות לזיכרון או 3 לא פחות... בסוקט 939 ... תודה /הכותרת נערכה, אתה לא חדש פה אז למה לצפצף על החוקים ?/

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  3. אני מחפש את המפרט הטכני המפורט של הכרטיס בדי להשוות אותו לכרטיסים אחרים. תודה.

• 5 תגובות
    • 565 צפיות
  4. בהמשך להודעה האחרונה שפתחתי, לא הרגשתי שקיבלתי מענה למה שאני בדיוק צריך ולכן פתחתי פוסט נוסף כדי שאוכל להבהיר את עצמי טוב יותר מההתחלה. אני כרגע מחפש לשדרג את המחשב - לוח אם + מעבד - הכיוון שלי הוא AMD וזה רק בגלל התמחור הגבוה של INTEL . אני מבין שכנראה אצטרך לקנות זכרונות אבל את זה אבחר לבד וללא כל תלות בתקציב הנ"ל ( 2000 שקלים ) הדרישות שלי מהלוח אם + מעבד זה יכולות OC גבוהות וכמובן ביצועים גבוהים במשחקים. מעבד - טמפרטורה נמוכה, מעבד UNLOCK, תדרים גבוהים שניתן להגיע אליהם . לוח אם - אפשרויות מתקדמות של העלאת מתחים והגדרת משתנים כאלו ואחרים. אני לא מחפש להשתדרג בראייה קצרת טווח, אני לא רוצה לקנות מעבד 1090T שהוא 2 דורות אחורה מהמעבדים החדשים. כנ"ל לגבי לוח אם, אני לא רוצ…

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. אם כן, הגיע גם זמני להשתדרג במיוחד לאור המסך החדש שברשותי [2209WA]. המחשב למטרות סדרות\סרטים בHD ומשחקים. יש ברשותי ספק כח 450VX של corsair כך שאני מאמין שזה יחזיק את המערכת, כרטיס מסך 9800GT שבינתיים מספק אותי ואני מאמין שהוא יחזיק לי משחקים על בינוני-גבוה. המערכת הנוכחית שלי מהווה צאוור בקבוק לכרטיס המסך ולסדרות HD כך שהגיע הזמן לשדרג. אין לי העדפה למערכת מסויימת [AMD\אינטל], בעתיד אולי יהיה OC קל ולכן אני צריך שתכללו בקניה גם קירור למעבד וכן AC או כל חומר טוב אחר. יש לציין שאני מחפש את המערכת הטובה ביותר, הבנתי שהפנום עם ה3 ליבות הוא הכוכב של התקופה הנוכחית? אני לא רוצה לקנות חתול בשק. כלומר, לפני 5 שנים כאשר קניתי את המחשב הנוכחי עם מעבד 3000 בסוקט 939, ואחרי…

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אנני מוצא את התוכנה באתר ולא ב CD של לוח האם תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  8. שלום לכולם. יש לי את 1007 ו 1008 בטא. אני מחפש את גרסאות 1006 ואחורה. מי שיש לו שישלח בבקשה ל: (תופים). maphisto101@hotmail.com תודה מראש. נב ממש היתה לי התלבטות לגבי - איפה לכתוב את התרד מקווה שתסכימו עם הבחירה. לילה שקט

• 3 תגובות
    • 975 צפיות
  9. חרשתי אל האתר שלכם ושלהם ולא מצאתי מישהוא יכול לתת לי לינק

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. מצטער על השאלה המטופשת אבל אני לא מצליח למצוא את פורום התמיכה ללוחות גגיבייט. משהו יכול אולי להפנות אותי לכתובת הנכונה?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  11. מחפש אתר המראה את המעבדים הכי שווים בשוק של AMD ו INTEL תודה מראש

• 23 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. הכותרת מדברת בעד עצמה. בגוגל מצאתי רק הודעות בפורומים לגבי לוחות ספציפיים

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. כותרת. וישלח לארץ(אם זה לא מובן מאליו)

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום, אני מחפש אתרים אמינים שנותנים ציון למעבדים על פי מבחן מחיר מול ביצועים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 729 צפיות
  15. ראיתי פורומים שלמים שמחולקים לצ'יפסטים ->חברות וכו'... וכך ניתן למצוא דעות משתמשים על כל הלוחות כיום. מישהו יכול לתת לי כתובות של אתרים כאלו? תודה!

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  16. Started by mulderfox,

רק לוח, מעבד, וזכרון. (עדיף 512MB) אני יודע שבבאנדל מבוסס אינטל המחירים גבוהים בהרבה, בעיקר אם נכנסים לתחום מעבדי הHT וDUAL DDR. השאלה אם זה כדאי, ומה ההתרשמויות מביצועי מעבדי HT? תודה!

• 7 תגובות
    • 887 צפיות
  17. מה ההבדל בין מעבד Core 2 Duo ל-Dual Core תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. מחפש בדחיפות את ביוס גרסא v1001 של לוח אם Asus P4P800-E Deluxe בשביל לקבל את האפשרות לעשות אוברקלוק למעבד פרסקוט, אם מישהו יכול לעזור אני יודה לוווו מאודד, תודה מראש... [קצת תרבות דיון לא מזיקה, לא צריך להתבכיין. פה זה לא שוק! קרא את חלוקי הפורום ותקפיד על תרבות כשאתה כותב כותרת בבקשה.]

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  19. Started by pc student,

אני זקוק לביוס פרוץ ללוח asus A7N8X-X

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  20. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

יש ל מישהו ביקורות אל הלוח שלי לא על 8RDA3+ רק אל 8RDA3I !!

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  21. Started by s-k,

10X

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  22. Started by Real_Me,

אני כרגע בארהב ונתקלתי בלוח הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-491&depa=0 חסרים לו כמה מאפיינים של הפלטינום אבל לא נראה שאצטרך אותם יותר מדי. לא הצלחתי עם זאת למצוא ביקורות עליו. יש אותו למישהו או יכול להפנות לביקורת? בתודה מראש.

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  23. יש בTRADE ZONE כאלו למכירה, האם מישהו שמע על החברה? מדובר בDIMMים של 2GB האם יש סיבה שהם לא יתאימו ללוח שלי? 965P-S3 של GIGABYTE?

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  24. Started by din707b,

מישהו נתקל בביקורות על הלוח הזה? איך הוא ביחס ל- P5B זו אותה סידרה או שזה לוח אחר לחלוטין?

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  25. Started by Interl-Conore,

http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=322 תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Navigation

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.