מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_902&products_id=4814 הוא יורכב על אחד המחשב שיש לי בבית , על לוח p4p800 ... הזיכרון טוב ? לא לאוברקלוק , אלא לביצועים .. ואני אקח 2 סטיקים.
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
ב3DMARK הAMD כמובן טוב יותר שמדובר בCPU בגלל שהAMD מצוייד בפי 4 זיכרון מטמון אבל מה קורה בבדיקות של PCMARK שעוסק בעיבוד נתונים, פתיחה וקיווץ דיקודר וכל השיט הזה? PCMARK 2002 - CPU SCORE: celeron 2400 at stock: 5458 celeron 2400 at 3200: 7057 barton 2500+ at stock: 5649 barton 2500+ at 3200+: 6716 רק דבר אחד יש לי להגיד כרגע.. huh?!
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום! קניתי לא מזמן כרטיס מסך וזכרונות חדשים... ((Gigabyte Geforce 6600GT 128mb AGP + Kingston HyperX 1GB (512x2) עכשיו המעבד והלוח יחסית ישנים (ראו מפרט) וחלשים.. אני לא רוצה להשקיע המון כסף פשוט במשהו יותר טוב ועם ביצועים יותר טובים ממה שיש לי עכשיו..... אין לי ממש תקציב אבל אני לא הולך להוציא כמה אלפי שקלים....... (5K - 6K) אם למישהו יש הצעות כלשהן... תודה מראש... עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מדובר במחשב ישן (7 שנים בערך) המשמש להצגת סרטים בלבד. הוא מחובר למגבר ב-S-Video מהכרטיס מסך ומהיציאה הדיגיטאלית של הכרטיס קול. מעבד : AMD Athalon 1400 Mhz לוח אם: Asus A7m 266 כרטיס מסך: Nvidia 5800 כרטיס קול: Creative Audigy זכרון פנימי: 1GB DDR הבעיה הייתה שהיה לוקח המון נסיונות להדליק אותו: כל פעם הוא היה מגיע לווינדוז (ולפעמים גם זה לא) ואחרי כמה שניות נתקע. ככה שבממוצע היה צריך משהו כמו 7 נסינות בממוצע עד שהוא היה מגיע לוינדוז בלי להיתקע. כל פעם שהייתי מפרמט הכל היה עובד אחלה לחודשיים ואז לאט לאט המצב היה חוזר לקדמותו בהדרגה. עכשיו אני חושב שגם הסי די התקלקל כי אני לא מצליח להתקין וינדוז מחדש. החלפתי לו כבר את כל החלקים מלבד הלוח אם, המעבד והכרטיס מסך כי אין…
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי מחשב ישן של ניורון. פנטיום 3 300MHZ ו64 MB זכרון. כאשר אני מדליק את המחשב, הזכרון נספר ללא הפסקה, כלומר הספירה מגיעה ל64000 ואז חוזרת ל0 ושוב נספרת. הכנסתי דיסק הפעלה של WIN98 ונעשה כונן וירטואלי, כלומר הזיכרון פועל, אבל הייתי חייב ללחוץ ESC כדי שהמחשב יפסיק לספור את הזיכרון. מה לעשות כדי שלא תיהיה פעולה חוזרת של ספירת הזכרון? ???
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
חברה , מעבד AMD 2400 הוא עם ליבה BARTON או לא. אם הוא לא אז איזה מעבדים הם כן עם ליבה הזו. תודה
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
סתם נזכרתי בסרטון הדרכה שראיתי בפי סי פוביה שם הוא הראה איך להתקין זיכרונות,אך לא ציין ענידת צמיד מתכתי. האם צמיד כזה הוא חובה?. כי לפי ליאו מטק טי וי זה ממש חשוב לענוד אחד. ואם כן מאיפה קונים כאלה?.
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
הבנתי שהדבר העיקרי שמגביל את הOC של המעבד והזכרונות הוא החום. אבל האם הלוח אם יכול להישרף כתוצאה מהספק גבוה מדי שעובר בו? אני לא שואל תאורטית, כי בתאוריה זה בוודאי עלול לקרות, אבל השאלה היא אם זה באמת פרמטר שמגביל אותי בלוח אם איכותי עם 8 פאזות מתח למעבד, וארבע פאזות מתח לזכרונות. האם יש סיכוי כלשהו שאני אסכן את הלוח אם ע"י OC? וגם לגבי הכרטיס מסך: אם יש לי שני חיבורים ישר מהספק כוח, האם הם מגבילים אותי? אני לא מדבר על זה שאולי אין מספיק הספק במסילת ה12V, אלא במקרה שבו יש הספק שמספיק לכרטיס מסך, אבל האם הכבלים שבהם המתח עובר מגבילים אותי בגלל חום או משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
ההתלבטות היא בין 5200 ל-5050e. ההבדל במחירים אפסי, אבל הבנתי שהיתרון של ה-5050e הוא שהוא צורך פחות חשמל 45w לעומת 65w ב-5200. מצד שני מצאתי של-5050e יש 1MB cache לעומת 2MB ב-5200 וזה משמעותי... מה דעתכם? איזה מבין השניים עדיף? עדיף אולי להוסיף כמה שקלים ולקחת אחד חזק יותר משניהם...? תודה ! Athlon X2 5200 (2.7GHz, 65W, 2MB total dedicated L2 cache, 2000MHz HyperTransport bus, socket AM2) Athlon X2 5050e (2.6GHz, 45W, 1MB total dedicated L2 cache, 2000MHz HyperTransport bus, socket AM2)
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, מישהו יוכל להסביר מהו ההבדל בין הלוחות? ומה עדיף. שניהם תומכים במערך RAID לכן לא מצליח להבין מהו השוני. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש שבוע הבא ועדיין לא החלטתי איזה מעבד לקנות איתו חשבתי ללכת על e6550 אבל אני פוחד שאני יצטער שלא קניתי מרובה ליבות אני לא גיימר כבד ולא מתכוון לשחק במחשב כל היום אלה יותר לראות סרטים ב-hd השאלה שלי היא האם כדאי להשקיע עוד 500 שקל בערך בישביל ה-Q6600 או שזה מיותר?? המפרט שלי הוא: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 כונן קשיח Westren Digital WD3200AAKS 320GB ¤389 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=3200AAKS זיכרון SuperTalent DDR2 1024MB 800Mhz CL5 ¤126 כמות:2 http://skypc.co.il/product.asp?pid=T800UB1GV כרטיס גרפי ASUS nVIDIA GeForce 8600GT Silent 512MB PCIe ¤620 כמות:1 http://skypc.co.il/product…
-
- 5 תגובות
- 666 צפיות
-
-
Albatron PX865PE Pro v2.0 socket 478 או Asus P4P800 SE המפרט שלי בצד <----- איזה מהם יתן לי יותר ביצועים ? OC - משחקים וכו...
-
- 11 תגובות
- 666 צפיות
-
-
טוב אז ככה, אני בונה מחשב חדש שאמור לשמש אותי ללפחות 4 שנים בתקווה ל6 עם שידרוגים. היות וכך ברור כי אני חייב למעשה את הטכנולוגיה האחרונה גם אם היא אינה בהכרח עדיפה על פני הטכנולוגיה החדשה. אי לכך ובהתאם לזאת אינטל נופלת מבחינת התקציב (1400 ש"ח) כיוון שאיני רוצה לקנות מעבד סוקט 775 ו1366 לא נכנס בתקציב בלשון המעטה. מכאן למעשה אני מחוייב ללוח אם AM3 בלבד (לא AM2+) מעבד מתאים וזכרון DDR3 של 4GB בתוצרה דואלית כמובן. המחשב הולך להיות זול ביותר, ולמעשה חוץ מכך שאני מאפשר לי שדרוג בעתיד הוא הולך להיות יחס של עלות ביצועים שואף ל1. אז אשמח אם תתנו לי הצעות (שימו לב שיהיו תואמות את בקשתי), רצוי מנועה מחשבים, אם חסר חלק אפשר להביא מחנויות אחרות רק כדי לתת קנה מידה לעלות שלו.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי את הלוח הנ''ל של ג'יגיבייט. אני מתקין את הדדרייברים שהגיעו בדיסק. במשך שעתיים זה עדיין תקוע על : setup intel® Chipset software installation utility please wait while INF file is updating... וזה טוען נקודות זה לא תקוע או משהו. זה פשוט שעתיים כבר על המסך הזה. זה אמור להיות ככה?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, בימים הקרובים אני מתכנן ליקנות מחשב חדש ורציתי לדעת האם הלוח הנ"ל Gigabyte GA-P31-DS3L מבחינתכם סימלי למחיר שלו? האם יש חסרונות? או שאולי עדיף להחליף לוח אשר באותו מחיר אך יותר טוב? תודה.
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אמממ אני רציתי לעשות אפדייט לדרייבר של הלוח אם כי אף פעם לא עשיתי מאז שקניתי אני מצאתי דרייבר באתר של NVIDIA http://www.nvidia.com/object/nforce_udp_winxp_3.13 אבל אני לא יודע אם להוריד אותו ובאתר של ASUS לא מצאתי כלום אז מה לעשות? להמשיך לחפש באתר של ASUS כי עדיף דרייבר שלהם או שהדרייבר של NVIDIA יותר טוב? ד"א הלוח אם שלי זה rev 2.0
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?PID=F2-5400PHU2-1GBLA&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0 עולה 500 ש"ח! זה רק צונח וצונח ! ועוד G.SKILL שידועים כלא כ"כ זולים שיט סליחה התבלבלתי חשבתי שזה 1GBX2 כנראה שG.SKILL עדיין יקרנים, חחח פאק פדיחה שלי.. סליחה D:
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בונה מחשב למשחקים בעיקר וש לי מספר שאלות והם: לגבי פלטפורמות של AMD : 1) מה ההבדל בין מעבדים של 754 ל 939 מבחינת ביצועים ושידרוגים עתידיים ? 2) מה הלוחות המומלצים לפלטפורמה של 754 ושל 939 עד 750 ש"ח ? לגבי אינטל השאלות שלי הם: 1) מה עדיף היום 478 או 775 מבחינת ביצועים ושידרוגים ? 2) איזה ציפסטים מומלצים ל 775 ? 3) איזה לוחות מומלצים ל 775 עד 750 ש"ח ? 4) עד מתי ייצרו מעבדי 478 ? השאלה האחרונה שלי היא בתקציב של 1700-2000 ש"ח מה הייתם ממליצים למשחקים AMD או אינטל בתודה מראש על כל תשובה TOMY
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בקשר לזה האים זה הציפ הכי מיתקדם של אינטל ? הוא מחייב זיכרון DDR3 היא תומכת בCrossFire תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר משהו כזה? לא משנה לי החברה, כן משנה ה chipset אבל קודם שנדע אם קיים בכלל. אני מחפש לבנות מחשב קומפקטי ולינקים או הפניות לחנויות יעזרו לי מאוד. מחשבי HTPC הם בעייתיים לי (כי הם גדולים, וגם לא מכילים מספיק חריצי PCI לצרכים שלי. תודה על העזרה, מקסים.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לדעת - קניתי מחשב נייד סנטרינו 1.40 גיגה לאיזה מהירות שעון של אינטל הוא מקביל - ל-1.8, 2.4 - מה? חיפשתי באתר של אינטל הם משווים סנטרינו 1.7 לאינטל 2.6B (או שלא הבנתי נכון....) יש אתר שמשווה ביצועים?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
אולי תוכלו לעזור לי לדעת איזה מ-2 לוחות האם : 1. ABIT IC7 2. ABIT KV8-MAX3 - מי יותר טוב מבחינת ביצועים במשחקים , סאונד - ובכלל בכלליות מי מהם יותר טוב? :-\ זאת כמובן שהביצועים בשאר חלקי המחשב שווים (מעבד , כרטיס מסך וכו'). ואם אפשר גם חוות דעת ממש קטנה על GIGABYTE VIA K8T800 PRO ? תודה רבה לכל העוזרים. נ.ב. כן אני מבין ששני הלוחות הם למעבדים שונים לגמרי (AMD , INTEL) .......
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום עשיתי אוברקלוק.המחשב לא היה נידלק ישר.אלא אם הייתי מוריד את MHZ של הזיכרונות..הזיכרונות הם שלOCZ 1066 והורדתי ל 266MHZ זה בסדר?רשום לי שהזיכרונות במהירות של 800 למה לא 1066?אין דרך לעשות אוברקלוק ולהשאיר תזיכרונות על 1066? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כתוב בחוברת שהוא מתאים לסאונד 2/4/5.1/7.1 האם הוא יתאים לרמקולים 2.1?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היי, יש לי kingston 256MB 333MHZ+samsung 256MB 333MHZ. אוקיי, עכשיו יש לי שתי שאלות.... בביוס אני יכול לשנות תזמונים של BUS/DRAM/PCI/AGP הדיפולט שלי היה 4:3:2:1, בהתחלה חשבתי בטיפשותי שזה התזמונים של הזיכרונות....לא משנה, העברתי ל4:4:2:1 שהזכרונות על 153MHZ בערך.....מה זה אומר? ומה אומרים המספרים האחרים מתוך ה4? שאלה שניה.....בדקתי בCPU-Z את התזמונים של הזכונות שלי (מצורף תמונה), ואני לא יודע איך לשנות אותם כדי שיהיו יותר מהירים.....(הבנתי שכמה שהמספרים יורדים זה יותר מהיר?). אז איך משנים אותם? ואיפה? תודה, ומקווה שתעזרו לי עם הבעיה...
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-