עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by XMB,

איך ה GeForce 6100 ?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  2. אני לא מתמצאת בכל ענין ההמהרה, אז כשכתוב במפרט הלוח אם: Support for DDR3 1866(OC)/1333/1066 MHz memory modules מה זה אומר בעצם? איזה זכרון יהיה הכי טוב שאני אוכל להתאים ללוח מבחינת מהירות השעון? 1333 MHz?

3. בCPU-Z מה שרשום זה יעני חלקי 2 נגיד 200 אז זה 200X2 = 400 יופי אני יודע חשבון... בקיצור יש לי 400 D: סליחה על הת'רד לנעול או אפילו למחוק חח ותודה לXTRACT שתרם לי 15 שניות מחיו P:

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  4. Started by chook_rl,

היי, יש לי E6600 אני משתמש ב WIN7 RC 64 יש לי היום שני סטיקים של 1GB 667 (TWINMOS) אני רוצה לשדרג ל 4GB בעיקר כי זה זול, וכי אני מרגיש לאחורנה שאני מעמיס המון על הזכרון (המחשב שלי משמש כ PS3 MEDIA SERVER) אני מתכנת עליו, גולש שומע מוסיקה/סרטים ומוריד מ TORRENT וכמובן, משחק... האם יכולה להיווצר איזשהי בעיה בהחלפת הסטיקים הנוכחיים לסטיקים של 2X2? (אני חושב על OCZ 800) כמו כן, יש יתרונות לתזמונים השונים שאמורים להשפיע עלי? (אני מתכנן OC למעבד, אבל חוץ מזה אני לא ממש מבין בזה)

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  5. 1. רציתי להרחיב את הזיכרון...האם אני יכול לשים 2 סטיקים של 2 ג'יגה כ"א (אני שואל כי קראתי שחלק מהלוחות לא תומכים בזה)? 2. אם אני קונה זכרונות 800מה"ץ אני מניח שיפעל? (במהירות המוגבלת של הלוח, כמובן)? והאם אצטרך לשנות משהו בביוס? ו-3. האם את המעבד שלי אני יכול/כדאי/מומלץ לי להחליף? אני מריץ על המחשב תוכנות גרפיות כבדות (משהו שלו עשיתי כשקניתי את המחשב) ולפעמים הוא איטי בצורה מחרידה. תודה מראש לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  6. Started by Rule The Pc,

אהלן לאחרונה כל הזמן שאני פותח חלון באייסיקיו המחשב נתקע לכמה זמן אולי כי יש לי SPYCQ? תראו כמה RAM היה תפוס עם איסיקיו וכמה אחרי..... עריכה: הRAM המשיך וטפס..... אבל לא היה לי כח אז סגרתי פשוט את האייסיקיו..... המחשב רץ חלק למרות התפוסת RAM הזה.... יש לי 512 [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

האם שווה להחליף בין שני מעבדי פרסקוט 478 הנוכחי שלי: 3.0 גה"ז סטפינג E0 תמורת פרסקוט 3.2 גה"ז סטפינג D0 . בנוסף האם ההבדל במהירות ~ 6.6-7% משמעותי ומורגש? או שלא שווה כל ההתעסקות הזאת ולהשאר עם מה שיש לי?

• 11 תגובות
    • 678 צפיות
  8. אהלן קניתי מחשב חדש, עובד טוב ומהר בלי שום בעיות. את המחשב קניתי בחלקים והרכבתי הכל לבד. המפרט: לוח אם GYGABYTE P43 מעבד E7400 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREEZER משחה טרמית AC MX2 חייב לציין שלמרות המשחה הקיימת על גוף הקירור מרחתי מחדש משחה. הבעיה היא כזאת , שבתוכנהPCW2008 טמפרטורת 2 הליבות בהפרש של כ5 מעלות לפחות. למרות שבמאמץ זה כמעט ומתאזן בסביבות ה40 מעלות שתי הליבות. במנוחה יש הפרש . והנה התוצאת מהתוכנה: (במנוחה) PROCESSOR TEMPERATURE 37 CORE 1 39 CORE 2 35 כנראה שהPROCESSOR TEMPERATURE זה ממוצע בין שניהם. נ.ב בEVEREST יש את אותם התוצאות. זה תקין ההפרש? איזה תוכנות אחרות יש לבדיקה יותר מדוייקת? ותוכנות אחרות כלליות לבדיקת תקינות ומאמץ של מעבד.

• 3 תגובות
    • 678 צפיות
  9. שלום! רציתי לדעת איך הזיכרון הזה: Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 5-5-5-18 XMS2 קיבלתי הצעה עליו 530שח רציתי לדעת אם הוא זיכרון איכותי ושווה את המחיר שלו?? איך התיזמונים שלו ? ויש משהו מיוחד בציפ שלו- איך ציפ זה? ואם אנחנו פה אז עוד שאלה : איך הלוח הזה: מתכנן OC בעתיד ובעיקר לשידרוגים עתידיים? יש הצעות אחרות ללוחות P45 ?

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. אז ככה הסתבר לי שאני אוכל להזמין תA64 שלי מחול אז אני צריך זכרונות טובים מפה - http://www.newegg.com/app/manufactory.asp?catalog=147&DEPA=0 אנלא עושה OC והתקציב הוא בערך 80 דולר אפשר קצת לחרוג .. תודה רבה לכם

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  11. איזה לוח הכי חדש של אסוס שיש בו תכרטיס מסך מובנה הכי טוב..? מה אם יש כרטיס מובנה זה אומר שאני לא יוכל לשים שם עוד כרטיס אחר או להחליפו?

• 9 תגובות
    • 678 צפיות
  12. מה הייתם בוחרים מהשילובים הבאים (המחשב מיועד למשחקים, ולכן אני לא כל כך בעד ה2160 אבל אני נהנה לחשוב שאני אוכל לשדרג מעבד בעוד שנה ככה, מה שאני לא אוכל לעשות עם לוח AMD בגלל מנהגם להחליף סוקט כל שני וחמישי, המחשב כן אמור לעבור OC קליל, איך זה עובד עם מעבדי הAMD האלו? יש צורך בקירור נוסף?) : מעבד Intel Pentium Dual-Core E2160 Box ¤433 http://skypc.co.il/product.asp?pid=IE2160 לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤581 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 סה"כ מחיר לכל המוצרים:1014¤ המפרט הורכב באתר:http://skypc.co.il ----------------------------------------------------------------------------------------------------- מעבד AMD Athlon 64 4000+ Socket AM2 Box ¤431 http://skypc…

13. Started by cyberX,

אני מתכנן לקנות מחשב בקרוב , עם לוח אם של Gigabyte עם הציפסט של ה-P35 רוב הסיכויים... 1) אז השאלה שלי היא, מה ההבדל בין הלוחות שכתוב DS3L , S3L , S3G , DSL ועוד הרבה כאלה יש .... 2) ואיזה אתם ממליצים לי לקחת? הנה המפרט שאני מתכנן לקנות בלי לוח אם:

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  14. Started by zam,

מה עושה לוח טוב לאוברקלוק, ועל מה צריך להסתכל במפרט שלו. האם זה מספיק או שיש עוד דברים לדעת.

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  15. שלום, ראיתי פה דיון על זה שהQ9450 יצא והגיע לארץ, אבל החנות שהביאו ללינק לא הייתה כל כך חנות טובה,והרבה רשמו עליה בזאפ ששילמו ולא קיבלו אז אולי הם מרמים, אז באמת יצא הQ9450? ועוד משהו: אם אני בוחר את הQ9450,אז מה אני צריך לבדוק בלוח אם מסויים אם הוא מתאים למעבד? אם יש לשניהם את אותו SOCKET?או שיש עוד כמה דברים שצריך לבדוק?(קראתי את המאמר פה על לוחות האם,אבל אני רוצה לדעת ב100%,אז תענו בבקשה ואל תתנו לינק למאמר ההוא) ואיזה צ'יפסט עדיף לשימוש עם הQ9450? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  16. Started by Coca Cola,

בזמן האחרון אני רואה שבפורום מפרטים ממליצים עליו ושמים אותו במפרטים.. רציתי לדעת אם הוא טוב.. ואם הוא עדיף על פני GA K8NF תודה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  17. מדובר במחשב ישן (7 שנים בערך) המשמש להצגת סרטים בלבד. הוא מחובר למגבר ב-S-Video מהכרטיס מסך ומהיציאה הדיגיטאלית של הכרטיס קול. מעבד : AMD Athalon 1400 Mhz לוח אם: Asus A7m 266 כרטיס מסך: Nvidia 5800 כרטיס קול: Creative Audigy זכרון פנימי: 1GB DDR הבעיה הייתה שהיה לוקח המון נסיונות להדליק אותו: כל פעם הוא היה מגיע לווינדוז (ולפעמים גם זה לא) ואחרי כמה שניות נתקע. ככה שבממוצע היה צריך משהו כמו 7 נסינות בממוצע עד שהוא היה מגיע לוינדוז בלי להיתקע. כל פעם שהייתי מפרמט הכל היה עובד אחלה לחודשיים ואז לאט לאט המצב היה חוזר לקדמותו בהדרגה. עכשיו אני חושב שגם הסי די התקלקל כי אני לא מצליח להתקין וינדוז מחדש. החלפתי לו כבר את כל החלקים מלבד הלוח אם, המעבד והכרטיס מסך כי אין…

• 8 תגובות
    • 677 צפיות
  18. יש כבר ביקורות מסודרות עליו ועל ה-250? אם צריך להשוות למקביל באינטל למי או ממי הוא חזק יותר וגם כתמורה לכסף?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  19. האם זה משפר את היציבות של המתח, או רק מאריך את החיים של הלוח? ועוד שאלה: למה חשוב שהמתח יהיה יציב- רק כדי שהתדר יהיה יציב, או שמתח לא יציב מזיק?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. אהלן חברה, אני מתלבט אם לשדרג לצורך משחקים לוח אם, מעבד וזיכרון. יש לי כרגע לוח אם ASUS M2N32-SLI PREMIUM VISTA EDITION מעבד AMD 6000+ X2 זיכרון OCZ DDR2 800MHZ 2GB CL 4-4-3-15 מה אתם אומרים? כי אני הולך לשדרג את הכרטיס המסך אז חשבתי האם כדאי לשדרג כבר הכל תודה לכל העוזרים

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  21. Started by B@Kss,

מחפש זכרונות שיתאימו לי למפרט הבא: Intel Core i7 920, s1366, 8MB‎ ‏‏GIGABYTE - EX58-UD3R s1366 Core i7, Intel X58, DDR3 2000+, 3xPCI-E‎ ‎ Enermax - PRO82+ 525W active PFC 12cm Fan Gainward - ‏GeForce GTX275 896MB Western Digital‎- ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II עד עכשיו הייתי סגור על הערכה הזאת: G.Skill - DDR3 6144MB Tri Channel 1600MHZ 6GBNQ CL9 http://zap.co.il/model.aspx?modelid=717303 אבל עכשיו אני לא כ"כ בטוח. המחשב ישמש להרצת סרטים ומשחקים כבדים, יש מצב לOC. כאשר עובדים עם DDR3 חייבים לשים 3 סלוטים או שגם 2 נגיד של 2GIGA זה בסדר? ועד כמה חשוב מספר הCL?

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  22. Started by SharonSx,

כמו בכותרת.. פשוט לדעת אם אני יכול להחליף את מה שיש לי במשהו יותר טוב, ואם אני ארגיש בשינוים בביצועים? תודה,

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  23. Started by viperch1x,

אני מתלבט בין שני לוחות עיקריים ASUS P5W DH DELUXE או GIGABYTE GA-965P-DQ6 למישהו אחר יש הצעה יותר טובה???

• 14 תגובות
    • 677 צפיות
  24. שלום רב, איזה משלושת הלוחות כדאי לרכוש: 1.GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX 2.GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX 3.GIGABYTE GA-8I945PMF (945P) - DDR2 - mATX איזה מהם כדאי לרכוש? אבל האילוץ שיש לי זה שהארד דיסק שלי לא מתחבר ב- SATA אלא בחיבור רגיל (כבל IDE רחב,חיבור ישן). וכמובן שהצורב והכונן די וי די מתחברים גם כן כמו הארד דיסק. תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 677 צפיות
  25. היי בקרוב אני קונה מחשב וכרגע אני חושב לקחת מעבד AMD 5000 שעולה בערך 800 שקל. האם זהו המעבד הכי טוב במחיר הזה או שמעבד של אינטל באותו תקציב יהיה יותר טוב? אני לא מתכוון לעשות OC. תודה

• 0 תגובות
    • 677 צפיות

דיונים חדשים בפורומים