עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by swisaman,

אני מחפש שילוש לגיימינג+OC,ככה שאני זקוק המלצה למעבד+לוח+זכרונות+קירור עד 2000 ש"ח,2200 גג. מעדיף לקנות מIQPC.

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. היי, אני רוצה להגדיל את הזיכרון של המחשב שלי ל2 ג'יגה. כרגע יש לי חצי ונמאס לי לחכות לו בזמן שאני מחליפה בין יישומים או מפעילה יישומים כבדים. אני פשוט מפעילה הרבה מאוד יישומים במקביל, ויישומים יחסית כבדים, והוא לא עומד בהם. לדגומה, אני משתמשת בויז'ואל סטודיו עם שרת SQL ברקע וכמה דפדפנים (אני מפתחת אפלקציות אינטרנט במקצועי) והמחשב לא מחזיק בזה מספיק טוב. אני צריכה המלצה לזיכרון איכותי ולא יקר ממקום אמין, שיתאים לדרישות המערכת שלי. אני מצרפת את המפרט של המחשב המאוד ישן שלי כפי שנאסף ע"י EVERSET, בבקשה לא לצחוק..: Computer: Operating System Microsoft Windows XP Professional OS Service Pack Service Pack 2 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name HAD…

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by aviad_el,

ההתלבטות היא בין 5200 ל-5050e. ההבדל במחירים אפסי, אבל הבנתי שהיתרון של ה-5050e הוא שהוא צורך פחות חשמל 45w לעומת 65w ב-5200. מצד שני מצאתי של-5050e יש 1MB cache לעומת 2MB ב-5200 וזה משמעותי... מה דעתכם? איזה מבין השניים עדיף? עדיף אולי להוסיף כמה שקלים ולקחת אחד חזק יותר משניהם...? תודה ! Athlon X2 5200 (2.7GHz, 65W, 2MB total dedicated L2 cache, 2000MHz HyperTransport bus, socket AM2) Athlon X2 5050e (2.6GHz, 45W, 1MB total dedicated L2 cache, 2000MHz HyperTransport bus, socket AM2)

4. Started by tomz,

יש לי מעבד SOCKET 423 אני מחפש לו לוח אם או מחשב בסגנון SHUTTLEX הקטנים הוא מיועד ללכת לחוות שרתים תודה מראש :\ נ.ב המעבד הוא P4 1.7

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  5. שלומות, אני משדרג את המחשב, ומעוניין למכור את השילוש הישן, שכולל: Asus P4S8X P4B 2.4 Kingston ValueRam PC2700 512MB הייתי מעוניין לדעת כמה ריאלי לדרוש עבורו, לדעתכם. שי

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by jean-paul,

שלום לכולם יש ברשותי לוח אם asus p4b266c עם מעבד פנטיום 4 1.6 סוקט 478. אני מעונין בהמלצה לשידרוג לוח אם שיתמוך בסוג מעבד זה ב agpX8 וזיכרונות של ddr 400 ומטה. התקציב שאני מוכן להקצות הוא עד 400 שקלים ללוח ללא כרטיס גרפי מובנה. השידרוג יחזיק אותי עד לקניית מחשב חדש בשנה הבאה. תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  7. והאם עדים 1 של 512 או 2 של 256 מגה

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  8. בלוח האם המופיע בנושא יש שלשה חריצים לחיבור IDE. אחד רגיל, ושניים RAID. אני לא רוצה להשתמש ב- RAID ומעונין ששני הנ"ל יתפקדו כערוץ IDE רגיל. מה עלי לעשות? תודה מראש, רפי.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  9. Started by gondor,

האם טכנולוגית ה dual channel בלוחות עבור פנטיום לא משאירה בהרבה מאחור את מחשבי AMD ? הרי זה נותן להריץ BUS ב 800 מה"צ לעומת 400 ב AMD . תנו לי בבקשה הסברים וחוות דעת.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  10. Started by parker8,

התלבטות קשה יש לי נכון? והאם צריך להוסיף מאווררים לאחד מהם כדי שאחד יהיה יותר מהיר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  11. Started by the kooks,

שלום אני מחפש להוסיך למחשב של אחי עוד סקט של 256MB כך שיהיה לו חצי GB עכשיו יש לו כרגע זיכרונות של 256MB PC2100 בקשר לתיזמונים 2.3 משהו לא ממש זוכר אומר לי שזה לא כ"כ חשוב בכול אופן אומר לי שהוא צריך לדעת גם איזה חברה הזיכרונות שלו כי זה נדיר מאוד אבל יש בעיה של אי תאימות למשל עם חיברתי זיכרון אחד של OCZ ואחד של סמסנג אז יכולות להיות בעיות 1: אם אני סתם קונה עוד סקט אחד של 256MB DDR 400MHZ ומוסיף אותו למה שיש לי 256MB DDR 266MHZ אז המחשב יפעל ללא בעיה לא צריך לפרמט להתקין מחשב לעשות עידכון ביוס וכל זה ? 2: כמה זיכרון כזה אומר לעלות ויש מישהו שאני צריך לדעת עליו חוץ מ שזה יהיה DDR עוד 256MB וזה בסדר שזה לא פועל על אותו ת'דר? 3:מותר גם להוסיף סתם בכללי עוד סקט אחד של 512MB …

• 14 תגובות
    • 645 צפיות
  12. Started by BravaSX,

שלום, בימים הקרובים אני מתכנן ליקנות מחשב חדש ורציתי לדעת האם הלוח הנ"ל Gigabyte GA-P31-DS3L מבחינתכם סימלי למחיר שלו? האם יש חסרונות? או שאולי עדיף להחליף לוח אשר באותו מחיר אך יותר טוב? תודה.

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  13. Started by stingeR-,

איך אני יכול לבדוק איזה מעבד יש לי בוינדוס הוא כותב : AMD ATHLON [TM] XP 2000+ 1.67Ghz

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  14. יש לי לוח אמ MSI K9N Neo v1.0 (MS-7260) ואני לא מוצא שם את כל אפשרויות הOC כל הקטע של הזיכרונות המתחים והכל. אין לי מושג איך לפתוח את האפשרות לא מצאתי בחוברת מישהוי ודע מה לעשות? תודה מראש )

15. Started by Kukishin,

יש לי 2 ג'יגה שהם נמצאים בלוח שבו יש ארבע סלוטים. שני הסטיקים ממוקמים בסלוטים באותו צבע כדי שיפעלו על דואל צ'אנל. אני רוצה לקנות עוד שני סטיקים של זכרונות מאותה חברה רק תיזמונים קצת פחות טובים בגלל המחיר. אני מבין שזה ימשוך את הזכרון עם התזמונים היותר טובים לעבוד ברמה של הפחות טובים. ויש לי שתי שאלות: אחת - האם הסטיקים החדשים יעבדו לי בדואל למרות שהם שונים מהישנים? ושניה - עד כמה הירידה ברמת התזמונים משמעותית ביחס לעליה הכללית בכמות הזכרון(מ2 ל4 ג'יגה). הסטיקים הישנים הם G.SKILL 2GB 800MHZ HK הסטיקים החדשים הם G.SKILL 2GB 800MHZ PK כמו כן אני מתכנן אוברקלוק. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by veredaniel,

שלום לכולם משום מה אני לא מצליחה להיכנס לbios של הלוח dfi 661 fx ניסיתי delete וctrl s וesc ושום דבר לא עזר אולי מישהו מכיר את הלוח ויכול לעזור תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  17. ואם כן מה עדיף? 2GB CL4 לבד? או 2GB CL4+1GB CL5? כמובן שהכל מחולק ל (DUAL CORE (2*512+2*1

18. Started by pringles,

האמ יש הבדל בין ddr הרגיל לddr2 בביצועים במשחקים בהנחה והמע' דומה בהתאם....? אני לא מצליח למצוא איזו השוואה שתעזור לי להבין... תודה.

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  19. Started by ajl,

לוח אם intel D946GZIS ומעבד D925 למחשב שישמש לגרפיקה (flash, illustrator, ואיור ממחושב) חשבתי על שני מעבדים, הראשון E6600 והשני Q6600. מה עדיף ? האם כדאי בכלל לחכות למעבדים החדשים (שלא בטוח יעבדו על הלוח הנוכחי). גם המלצות על קירור יתקבלו בשמחה

• 12 תגובות
    • 645 צפיות
  20. Geil Value Dual Channel PC3200 400MHz DDR (512x2) GE1G3200BDC http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36 GSkill F1-3200PHU2-1GBZX (512x2) PC3200 2-3-3-6 Dual Channel http://www.gskill.com/f1-3200phu2-zx.html אני צריך 512x2 שיגיעו ל DDR500, במינימום תקציב ועדיפות לא במתח מטורף, שני הסטים האלה מגיעים בבערך 700 ש"ח.

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  21. מבחינת הדברים ה"כבדים" שאני עושה - אז מדובר רק במשחקים. כמובן שאני עושה דברים עם המחשב כגון גלישה באינטרנט , כתיבת מסמכים ותכנות קל אבל אני חושב שאלו דברים שמיותר לציין. המפרט הנוכחי: AMD PHENOM II 955 RADEON 6950 2GB 8GB DDRII RAM SSD 128 GB האמת (והרבה בזכות ה-SSD) המחשב שלי טס הוא כמעט אף פעם לא נתקע לי על משהו. המשחקים אותם ניסיתי על המחשב הם: LEAGUE OF LEGENDS SKYRIM STARCRAFT II GUILDWARS II BETA DIABLO II BETA PORTAL II DEAD SPACE CIV 5 ועוד כמה שאני לא זוכר כרגע כולם טסים לי על הגדרות מקסימליות (או קרוב למקסמיליות) בלי שום בעיות מיוחדות (למעוט אולי II GUILDWARS שרץ לי על 25 FPS אבל אני חושד שזה היה LAG ברשת שהוריד לי איכשהו בצורה עקיפה את ה-FPS , כי גם כשניסתי לה…

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  22. Started by nim901,

אם כן כמה ?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  23. תודה לעזוריםםם ;D

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  24. Started by tal_m9,

ראיתי ש- ABIT IB9 עם צ'יפסט 965 מקביל פחות או יותר במחיר ל GA-945PD-S3 ו ל-GA-946PDS. של Gigabyte ולא למקביל של Gigabyte עם צ'יפסט 965... יש לכך סיבה? כמו כן, מה עם המקביל של Foxconn ?

• 6 תגובות
    • 645 צפיות
  25. תמליצו לי בבקשה איזה זכרונות לקנות למחשב שלי, כמה עדיף למולטי טאסקינג, איזה כמות CL וכו'. המפרט אצלי בצד...

• 11 תגובות
    • 645 צפיות

דיונים חדשים בפורומים