מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
פנטיום 4 3 GH זה המעבד החדש של ה64 ביט 775 L2 -2M . הוא מורכב על לוח של אינטל 915 PCY . החום כל הזמן מעל ה50 מעלות אפילו 54-55 זה נורמלי? ומה צריכה להיות הטמפרטורה של הלוח? תודה יאיר
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
טוב.. אני פותח עוד ת'ארד אתמול שלחתי את p4s800 שלי ליבואן וקצת עבדתי לפי מה שהבנתי הלוח הזה שווה 70$ יש לי עכשיו ביד עוד 200 שקל\ אני עושה על הלוח טרייד - ורוצה להביא לוח טוב יותר יש המלצות?
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום לכולם ! קיבלתי הצעת מחיר למחשב עם 2 סוגי מעבדים לבחירה . אחד מהסוג : 3000+ , WINCHESTER TRAY והשני : 3200+ , VENICE TRAY שניהם מסוג AMD 512K 64BIT . ההפרש הוא כמאה שקלים (ה-VENICE יקר יותר...) . איזה מומלץ והאם באמת שווה התוספת ?? מה ההבדל ב יניהם ? אגב , הלוח הוא מסוג GA-K8N51PVMT9 של GIGABYTE אנא עזרתכם ...
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, במחשבי מותקן זכרונות Crucial Ballistix Tracer PC4000 ורציתי לדעת על איזה זכרונות הם מבוססים הכוונה שלי היא שבב BH5,UTT,TCCD או משהו אחר תענו לי בבקשה ואני רוצה לדעת אם הם טובים לאוברקלוק לפני שאני עושה איתם אוברקלוק. תודה.
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מודם פנימי שקיבלתי מ012 ואני רוצה להחליף את חריץ ה pci שהוא מחובר אליו באחד אחר אם אני אחליף אני אצטרך להתקין את המודם מחדש?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי זכרון 512 של A-DATA DDR 400 אני רוצה לקנות עוד סטיק של 1 GB של SAMSUNG האם הם יעבדו טוב ביחד ?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
התלבטות קשה יש לי נכון? והאם צריך להוסיף מאווררים לאחד מהם כדי שאחד יהיה יותר מהיר? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3 בלי לוח שתומך SATA אם אני יקנה הרדיסק SATA הוא יעבוד?
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מישהו נתקל בדבר כזה? הלוח הוחלף כבר באחריות, הביוס עודכן ועדיין הכרטיס רשת O/B בכלל לא מזוהה, אין בביוס אפשרות בכלל להפעיל או לבטל אותו והוא גם לא מזוהה בביוס (ברשימה של הקצאות כתובות הIRQ) ???
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, מה עושים אם יש לוח אסוס 775 עם חיבורי חשמל 24 פין וספק מתח 20 פין ? האם חייבים להחליף ספק או שיש פתרון לנושא
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
קודם כל אני אגיד שלא מתוכנן אוברקלוק מכל סוג שהוא! דבר שני הוא שרוב השימוש שלי במחשב הוא משחקים וצפיה בסרטים ולא קידוד או משהו אחר. הנה המעבדים: 1.AMD Athlon 64 (3400+) - 512 Cache 754 Pin 2.Intel Pentium 4 3.2GHz LGA775 1MB 800MHz HT 540 Box אז מה אתם אומרים??? =========עריכה========== שימו לב לכמות ה- CACHE בכל מעבד.....
-
ברשותי לוח אם של MSI השם 865PE neo2 הגירסא המדוייקת היא זאת http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=433 רשימת המעבדים בהם תומך הלוח היא http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_cpu_support_detail.php?UID=433&kind=1 מהו המעבד -יד ראשונה- הכי זול שניתן למצוא בארץ ומתאים ללוח??
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
האם שווה להחליף בין שני מעבדי פרסקוט 478 הנוכחי שלי: 3.0 גה"ז סטפינג E0 תמורת פרסקוט 3.2 גה"ז סטפינג D0 . בנוסף האם ההבדל במהירות ~ 6.6-7% משמעותי ומורגש? או שלא שווה כל ההתעסקות הזאת ולהשאר עם מה שיש לי?
-
- 11 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אהלו יש לי לוח אם intel d850gb. יש לי 2 סטיקים של 128 מגה כל אחד במהירות 800. אני רוצה להוסיף עוד 2 סטיקים של 256 כל אחד. מצאתי זכרונות אבל במהירות של 1066. האם אני יכול להוסיף אותם? גם ככה אני כמעט בטוח שהמהירות שלהם היא רק 400, כי זאת המהירות של הלוח אם..
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לוח טוב עם PCI-E בתקציב של 1,000 ש"ח +-. חשוב לי הביצועים ואני לא מבצע OC. כמו כן אני צריך זכרונות ללוח והמעבד הנ"ל בגודל 1GB. תודה על עזרתכם. ד"א ראיתי מס' נושאים בנושא לוח למעבד כפול ליבה אבל אם תקציב נמוך יותר וחברות מסויימות. אני פתוח להצעות לכל הציפים וכל החברות. אני מחפש את הטוב ביותר ואם יש אסמכתא (לינק לכתבה) אשמח. תודה!
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אנשים יקרים, אני זקוק לעזרתכם הקלה... אני בקטע של שדרוג המחשב שלי ולכן אני מחפש לוח חדש אני רוצה לוח שתומך במעבדי AMD 64bit (3000/3200) אני מחפש משהו בסגנון ה GA-k8nf-9 רק שיתמוך בSATA2 וDDR2... קיים משהו בסגנון? תודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום קניתי לוח אם is7-v2 מעבד celeron d 533 2.4 ghz חיברתי ספק כוח ,כרטיס מסך ו זיכרון . הנורית של הלוח אם דולקת שמחובר לספק כוח. כאשר אני עובר על ה power עם מברג בלוח אם המעבד והמאוור שעליו לא נדלק כלום לא קורה מה אני עושה? חשבתי לקנות עוד חלקים ( לוח מעבד...אחרים) כדי לנסות להבין ממה הבעיה מה דעתכם? אני ממש מתוסכל. למה לעזאזל לא נדלק . עברתי על המנואל כמה פעמים . יכול להיות שחלק חדש שאני קונה לא תקין או שהבעיה ממני? תודה . אשמח לשמוע תגובות ופתרונות כמובן.............
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי G.SKILL 4400 LE, לוח K8N NEO2 ומעבד 3200+ הבעיה המוזרה שלי היא כזאת: עד 275 הזיכרון עובד בסדר גמור בכל המכפלות(כמו שהוא אמור) מעל זה (אפילו במגה הרץ אחד) הוא פועל רק על מכפלות אי זוגיות (9,7,5) אבל לא פועל על הזוגיות(6,8,10) ניסיתי כבר את כל שילובי המתח והתיזמונים האפשריים מישהו נתקל אי פעם בסיטואציה כזאת? *לא פועל כלומר נותן שגיאות בממטסט
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הבא במחיר שהוא מוצע?? http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=ipe1000g-p-g האם הוא עדיף על ה- Gigabyte GA-8IPE1000G Intel 865PE Motherboard תודה ניר
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקנות מחשב חדש שיהיה מיועד לעריכת וידאו (אפטר אפקטס פרמייר וקצת פוטושופ). אמרו לי לחפש באתר יצרן של התוכנות כל מיני פרטים כדי לבחור את החלקים, וממש לא הבנתי מה אני אמור לחפש, אז אם מישהו יכול לעזור לי ולהכנס, או להגיד לי בדיוק לאן ואיך, זה יעזור מאוד. מעבד- בסביבות 700-1000 ש"ח הערות: האם התוכנות הנ"ל ינצלו 4 ליבות? אם כן, זה כדאי? או שעדיף 2? לוח אם- בסביבות ה- 300-500 ש"ח. הערות: חייב firewire. זכרונות- בסביבות 300-500 ש"ח ל- 4 גיגה הערות: נראה לי אני אצטרך 4 גיגה. והבנתי שהכי כדאי 2 של 2 גיגה. אז, איזה זיכרון של 2 גיגה הכי מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני מעוניין לקחת Q6600 למקסימום שאוכל, יהיה לי קירור TRUE עם 2 מאווררים איכותיים ומהירים ביותר. לשם כך, אצטרך זכרונות בעלי תדר גבוה יותר מ-800MHZ. אני רוצה להוציא כמה שפחות כסף. שיבואו מחברה אמינה עם יבואן טוב. חשבתי בינתיים על ה-PI של G.Skill אבל אני לא בטוח, פתוח להצעות. תודה רבה והמשך יום נעים. עריכה: איך יהיו שניים מאלו ב-760 ש"ח? http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1441
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, מישו פה יודע להגיד ולהסביר את ההבדל בין זיכרון פלאש לזיכרון ram.., מה שאני צריך לדעת זה מה ההבדל בין זיכרון פלאש ל RAM ,כך שבפלאש המידע כן נשמר לאחר הפסקת מתח וב RAM לא? תודה.
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
יש לי את המעבד ביד, עוד לא הרכבתי אותו אני רוצה לדעת מה הסטפינג שלו אבל לא כתוב שום דבר שדומה לB3 או G0 על המעבד איך אני אמור לדעת?
-
- 4 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום,אני לא מבין כל כך בנושא ואשמח לעזרה. נשרף לי הלוח אם ואני לא יודע אם החלקים שלי יתאימו ללוח אם מודרני. יש לי גיפורס 6600GT,גיגה ראם של DDR400 וAMD?3000 ליבה אחת. הלוח אם הזה למשל:M2N68-AM SE2 AM2+, nForce 630a, DDR2 1066, PCI-E, VGA, HDAudio, Lan אני רואה שהוא תומך בDDR 2.חוץ מזה,הוא יתאים לשאר הרכיבים שלי? אם לא,יש לוח אם שנמכר שיתאים לDDR400? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום, האם הזכרונות מתאים ללוח אם ? מצורפים קישורים. לוח אם Gigabyte GA-EG41MFT-US2H http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=950040 זיכרון G.Skill DDR3 3072MB (1024MBx3) 1333Mhz CL 9-9-9-24 NQ http://www.skypc.co.il/product.asp?p...0666CL9T-3GBNQ תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-