מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,820 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה לקנות מעבד אשר יתמוך ב 64 bit. ויעבוד על הלוח אם הזה: P4U800-X ASUS
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום 1) מה הכוונה שרשום בלוח אם supports FSB???? נתונים על לוח האם שלי הם : CPU Supports Intel® Pentium 4/Celeron D processors in LGA775 Package. Supports up to Pentium 4 5XX and Celeron D 3XX sequence processorSupport Intel® Ø4B and Ø4A processors Support Intel® Hyper-Threading Technology Support 533/800MHz FSB Chipset Intel® 865PE Chipset-Supports FSB 800/533/400MHz-Supports AGP 8X interface-Supports DDR 400/333/266 memory interface 2) האם אני יכול להריץ כרטיס מסך שתןמך ב DDR3 כך שיעבוד כמו שצריך ולא לאט בגלל חוסר התאמה??
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
אני עושה סדרת השוואות לקראת רכישה ועברתי על כל כמה חנויות בישראל. בחרתי בזיכרון הזה כמופיע ברשימת הנבדקים של לוח האם בו בחרתי ומאחר ולא מצאתי בארץ, בדקתי באמזון. http://www.amazon.com/gp/product/B002EJ2P2G/ref=s9_simh_gw_p23_d0_g23_i1?pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=1WZFB4XYMQWFD1A9P28C&pf_rd_t=101&pf_rd_p=470938631&pf_rd_i=507846 ה- 2X4G במחיר הזה + משלוח של כ-$20, זה יוצא שקול למחיר הכי זול בארץ עם ביצועים טיפה טובים יותר ואחריות לכל החיים. יש למישהו נסיון עם הזיכרון הזה בפרט או החברה בכלל?
-
- 6 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הזמנתי את הזכרונות האלו מאמזון למערכת חדשה שאקנה בקרוב . BL2K8G36C16U4B https://www.crucial.com/memory/ddr4/bl2k8g36c16u4b האם עלולות להיות בעיות כלשהן מבחינת תאימות ללוח אם ? האם הם נחשבים לבסדר ? הם יתאימו לכל לוח אם שאקנה ? מתכוון לשדך אותם למעבד 5600/5800XT תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
- 3 followers
-
-
אני צריך לבחור בין 2 מחשבים, אין אפשרות למחשבים אחרים ככה שאין טעם להציע. מחשב ראשון - שרת Dual Xeon 2.0Ghz 4GB DDR בן כמה שנים מחשב שני - Core 2 Duo E6320 2GB DDRII חדש חוץ מזה המפרטים די דומים, בשניהם דיסקים סטנדרטיים (אולי ישודרג לרפטור). השימוש העיקרי של המחשב הוא פיתוח ב-Visual Studio .Net והמטרה העיקרית היא לצמצם עד כמה שניתן את זמני הקומפלציה. המחשב יריץ Windows XP 32Bit על מה הייתם הולכים?
-
- 5 תגובות
- 662 צפיות
-
-
דיווחים על מחסור בערכות השבבים עבור לוחות האם התקציביים מהדור העכשווי הם לא מה שקיווינו לקבל עם כניסתה של שנת 2021לכתבה
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP.... בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרון Elixer 256Mb DDR 400Mhz CL3 כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3 יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם ריח של שרוף עלה מן המחשב אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512... האם אני יכול לחבר את שניהם??? אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה ואז התחיל הריח השרוף..... חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא... אשמח לתשובה.... כי כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב.....
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בהנחה שאני משתמש בזיכרונות איכותיים 1000MHz וקירור למעבד סביר (משהו ב-200 ש"ח).
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
מישהו מכיר את החברה ? את הזכרונות ? והאם קיים זכרון בעל תזמון 2.4 אני לא יודע מה זה אומר אני קונה מחשב חדש ונתנו לי את הזכרונות האלו ואמרו לי שהם חזקים ביותר . חוץ מזה איך אני יודע מה התזמון שלהם כמו שרושמים פה 2-2-2-5 איך זה בדיוק בזכרון הזה. תודה על העזרה מראש אני צריך היום לסגור את המפרט אם מישהו יכול לעריך מחיר זה גם יהיה טוב זה פשוט דחוף ביותר , תודה
-
- 3 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום. לאחר שנסגרתי כמעט סוף סוף על מפרט נשאר רק עניין הזכרונות שאני לא יודע מה להחליט.. לפי שיטוט קצר בחנויות המחירים די זהים עבור קיט של 4 גיגה ב 1333 ו 1600 אבל יש את העניין של זימינות במלאי האם כדאי לחכות 21 ימי עסקים עבור קיט של זכרונות. ? לדוגמא האם יהיה הבדל רציני במע בין הקיטים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3356&products_id=27385 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3387 ואשמח לשמוע המלצות על קיטים אחרים.. העדפה ענקית לזמינות ושימצאו ברשימה של הזכרונות הממולצים ללוח http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-p55a-ud3.pdf תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות מעבדי Xeon עם 8 ליבות בארץ? הייתי גם רוצה לדעת מהו תווך המחירים בארץ כי בחו"ל ראיתי שזה מאוד יקר ומגיע אפילו ל-3700 דולרים.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
מה יהיה עדיף בביצועים לגיימינג?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
וגם יש לי שני סטיקים (יותר נכון לחבר שלי) איך עושים שהם יפעלו בדואל על הלוח הזה GIGABYTE GA-K8NF-9 ? ד.א זיכרון שהוא DUAL SIDE ויכול לעבוד בדואל צ'אנל עם זיכרון שהוא SINGEL SIDE ? תודה
-
- 10 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום חברים אני מתחבט קשות בבואי להרכיב מחשב לצורכי משרד בעיקר (אופיס אינטרנט מוסיקה ואולי קצת סרטים וכו..) בשאלה הקיומית על מה לבסס את המפרט למחשב חדש מבין 2 האפשרויות שבכותרת ??? אני מתעתד להרכיב מערכת בסדר גודל של 2500 +- ללא ציוד הקפי שאלה נוספת : oc יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי במסגרת השימושים שהגדרתי ? כי אם כן אני אשקול בחיוב מפרט שכזה. מודה לכם על נדיבותכם הרבה במתן הארות והערות שיקלו עלי לקבל החלטה מושכלת מיקי
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
מעניין אותי לדעת עם הלוח הזה טוב\מומלץ? - ASUS P5ND2-SLI במחיר 760שח.
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 לוחות אם להחלפה 1. PG5D1-VM LGA 775 DDR1 FSB800 2. ECS A780GM-A AM2+ DDR2 האם כל לוח עם הסוקטים הנ"ל למעבדים יתאים? אין לי אפשרות לראות איזה מעבד זה , כי הלוחות לא עובדים אשמח להמלצות זולות שמעון
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
קודם כל אני ממש מבולבלת. כשדברנו על TICK-TOCK אמרנו לנו ארכיט' ממוזערת שמלווה בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום נמוכה. עם ה4790K אני רואה שזה לא כך. סתם ממגע ראשוני נראה לי שהמעבד הזה הוא חיה רעה והוא פולט חום. ניסיתי לקודד פרק של STARTTREK מMAK לקובץ MP4 כהמאורר של אינטל (BOX) היה מותקן, והטמפ' בזמן הקידוד הגיו ל 107C תוך שניות. לעומת זאת עם NOCTUA NH-C12P SE14 הוא עמד על 70C. (ניסיתי גם ללא HT אבל אי שינוי משמעותי בתוצאות) 2500K נתן לי לפחות 10C פחות. ממש מעצבן, גם בכרטיסי המסך ה780TI מייצר חום נוראי. נראה שבימינו שהחומרה של הפלח הנושק לעליון צריכה לעבוד בשילוב עם קירורי מיים. ועכשיו לשאלה שאני לא מוצאת לה תשובה ברשת. לוח של ASUS Z97-A, יש את מנורות ה Q-LED שמציינות על בעיות…
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הלוח שלי המעבד הזכרונות וכרטיס מסך יש לי p4p800-e deluxe מעבד intel 3.0pres 1mb זכרונות 2X256mb hyunix 400mhz וכרטיס מסך לא משנה כרגע אני לא ישדרג אותו עכשיו(יביא משהו פשוט בינתיים) עכשיו הלוח: אני לא ממש יודע איזה לוח להביא ואין לי גם כל כך הרבה אופציות... זה נע ביין asus ל giga byte חשבתי על הלוח הזה Gigabyte GA-8ANXPD Intel 925X LGA 775 מעבד: intel p4 3.2ghz וזכרונות אין לי מושג איזה אני חושב שוב לכיוון hyunix מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי לוח אם P5N32-SLI וזכרון של CORSAIR שתומך ב SLI MEMEORY מה אני אמור להגדיר בביוס ב SLI MEMEORY? יש לי בין 0 אחוז ל 5 אחוז ואפשרות גם של MAX מה מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
מה עדיף - מעבד אינטל 4 3.0 עם זכרון ddr2 או ש-amd athlon 3000-939 עם זכרון ddr. לשימושי משחקים, גלישה (במספר אתרים במקביל), הורדת סרטים ועריכה. תודה
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג ללוח PB5-Deluxe, ויש לי מעבד Pentium D 920, מישהו מכיר אם יש בעיות ?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום! התקנתי היום זיכרון חדש והמחשב לא עבר את הביט. אני מריץ מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750 באוברקלוק 15% (כרגע מהירות 3200) לוח אם: MSI P35 Neo Combo (באתר החברה טוענים שהלוח תואם DDR3) זכרון ישן: 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרון שקניתי: 4GB DDR3-1066 PC3-8500 CL7 240 של קינגסטון. האם בעיית התאימות היא הנושא של הבאפר? כי אין לי ממש מושג מה זה בכלל, למיטב הבנתי תאימות היא נושא של מהירות וסוג. לצורך העניין לוח האם תואם DDR3 עד מהירות 1066 וזה אכן הזיכרון שקניתי. עזרה? תודה!
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות לוח אם ואחרי שחיפשתי מצאתי שניים שרציתי לדעת מה ההבדלים בניהם בגלל ההפרש במחיר נראה לי קצת מוזר... Asus Sabertooth X58 או Asus Maximus IV Extreme-Z B3 תודה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 984 צפיות
-
-
מה ההבדל בינהם? איזה עדיף לOC? והאם משתלם ההפרש הכספי בינהם? אני רוצה לבנות מערבת אם הE6600 או ה-E6400 תודה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-