עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום. לאחר שנסגרתי כמעט סוף סוף על מפרט נשאר רק עניין הזכרונות שאני לא יודע מה להחליט.. לפי שיטוט קצר בחנויות המחירים די זהים עבור קיט של 4 גיגה ב 1333 ו 1600 אבל יש את העניין של זימינות במלאי האם כדאי לחכות 21 ימי עסקים עבור קיט של זכרונות. ? לדוגמא האם יהיה הבדל רציני במע בין הקיטים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_3356&products_id=27385 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3387 ואשמח לשמוע המלצות על קיטים אחרים.. העדפה ענקית לזמינות ושימצאו ברשימה של הזכרונות הממולצים ללוח http://www.gigabyte.com.tw/FileList/MemorySupport/mb_memory_ga-p55a-ud3.pdf תודה!

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. מישהו יודע איפה אפשר לקנות מעבדי Xeon עם 8 ליבות בארץ? הייתי גם רוצה לדעת מהו תווך המחירים בארץ כי בחו"ל ראיתי שזה מאוד יקר ומגיע אפילו ל-3700 דולרים.

3. Started by alonkl,

מה יהיה עדיף בביצועים לגיימינג?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  4. Started by DOR_2911,

וגם יש לי שני סטיקים (יותר נכון לחבר שלי) איך עושים שהם יפעלו בדואל על הלוח הזה GIGABYTE GA-K8NF-9 ? ד.א זיכרון שהוא DUAL SIDE ויכול לעבוד בדואל צ'אנל עם זיכרון שהוא SINGEL SIDE ? תודה

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  5. שלום חברים אני מתחבט קשות בבואי להרכיב מחשב לצורכי משרד בעיקר (אופיס אינטרנט מוסיקה ואולי קצת סרטים וכו..) בשאלה הקיומית על מה לבסס את המפרט למחשב חדש מבין 2 האפשרויות שבכותרת ??? אני מתעתד להרכיב מערכת בסדר גודל של 2500 +- ללא ציוד הקפי שאלה נוספת : oc יכול לתרום במשהו לשיפור משמעותי במסגרת השימושים שהגדרתי ? כי אם כן אני אשקול בחיוב מפרט שכזה. מודה לכם על נדיבותכם הרבה במתן הארות והערות שיקלו עלי לקבל החלטה מושכלת מיקי

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  6. מעניין אותי לדעת עם הלוח הזה טוב\מומלץ? - ASUS P5ND2-SLI במחיר 760שח.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. שלום יש לי 2 לוחות אם להחלפה 1. PG5D1-VM LGA 775 DDR1 FSB800 2. ECS A780GM-A AM2+ DDR2 האם כל לוח עם הסוקטים הנ"ל למעבדים יתאים? אין לי אפשרות לראות איזה מעבד זה , כי הלוחות לא עובדים אשמח להמלצות זולות שמעון

8. קודם כל אני ממש מבולבלת. כשדברנו על TICK-TOCK אמרנו לנו ארכיט' ממוזערת שמלווה בצריכת חשמל נמוכה ופליטת חום נמוכה. עם ה4790K אני רואה שזה לא כך. סתם ממגע ראשוני נראה לי שהמעבד הזה הוא חיה רעה והוא פולט חום. ניסיתי לקודד פרק של STARTTREK מMAK לקובץ MP4 כהמאורר של אינטל (BOX) היה מותקן, והטמפ' בזמן הקידוד הגיו ל 107C תוך שניות. לעומת זאת עם NOCTUA NH-C12P SE14 הוא עמד על 70C. (ניסיתי גם ללא HT אבל אי שינוי משמעותי בתוצאות) 2500K נתן לי לפחות 10C פחות. ממש מעצבן, גם בכרטיסי המסך ה780TI מייצר חום נוראי. נראה שבימינו שהחומרה של הפלח הנושק לעליון צריכה לעבוד בשילוב עם קירורי מיים. ועכשיו לשאלה שאני לא מוצאת לה תשובה ברשת. לוח של ASUS Z97-A, יש את מנורות ה Q-LED שמציינות על בעיות…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by doreiny,

שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הלוח שלי המעבד הזכרונות וכרטיס מסך יש לי p4p800-e deluxe מעבד intel 3.0pres 1mb זכרונות 2X256mb hyunix 400mhz וכרטיס מסך לא משנה כרגע אני לא ישדרג אותו עכשיו(יביא משהו פשוט בינתיים) עכשיו הלוח: אני לא ממש יודע איזה לוח להביא ואין לי גם כל כך הרבה אופציות... זה נע ביין asus ל giga byte חשבתי על הלוח הזה Gigabyte GA-8ANXPD Intel 925X LGA 775 מעבד: intel p4 3.2ghz וזכרונות אין לי מושג איזה אני חושב שוב לכיוון hyunix מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 587 צפיות
  10. Started by hwforcer,

יש לי לוח אם P5N32-SLI וזכרון של CORSAIR שתומך ב SLI MEMEORY מה אני אמור להגדיר בביוס ב SLI MEMEORY? יש לי בין 0 אחוז ל 5 אחוז ואפשרות גם של MAX מה מומלץ?

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  11. Started by eleven11,

מה עדיף - מעבד אינטל 4 3.0 עם זכרון ddr2 או ש-amd athlon 3000-939 עם זכרון ddr. לשימושי משחקים, גלישה (במספר אתרים במקביל), הורדת סרטים ועריכה. תודה

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  12. Started by nsheep,

אני מעוניין לשדרג ללוח PB5-Deluxe, ויש לי מעבד Pentium D 920, מישהו מכיר אם יש בעיות ?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  13. שלום! התקנתי היום זיכרון חדש והמחשב לא עבר את הביט. אני מריץ מעבד אינטל DualCore Intel Core 2 Duo E6750 באוברקלוק 15% (כרגע מהירות 3200) לוח אם: MSI P35 Neo Combo (באתר החברה טוענים שהלוח תואם DDR3) זכרון ישן: 2GB DDR2-800 DDR2 SDRAM זכרון שקניתי: 4GB DDR3-1066 PC3-8500 CL7 240 של קינגסטון. האם בעיית התאימות היא הנושא של הבאפר? כי אין לי ממש מושג מה זה בכלל, למיטב הבנתי תאימות היא נושא של מהירות וסוג. לצורך העניין לוח האם תואם DDR3 עד מהירות 1066 וזה אכן הזיכרון שקניתי. עזרה? תודה!

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  14. שלום, אני מחפש לקנות לוח אם ואחרי שחיפשתי מצאתי שניים שרציתי לדעת מה ההבדלים בניהם בגלל ההפרש במחיר נראה לי קצת מוזר... Asus Sabertooth X58 או Asus Maximus IV Extreme-Z B3 תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. יש לי לוח 8IHXP של GIGABYTE שיש בו פונקציה שמאפשרת את הדלקת המחשב על ידי קליק של העכבר לאחרונה פונקציה זאת לא עובדת, האפשרות מסומנת בביוס העכבר תקין ומחובר ל PS2 וניסיתי כל גירסת ביוס שקיימת. מה לעשות? עריכה של biodome: היה כל כך קשה להוסיף את השם של המוצר עם הבעיה?

16. Started by oceans68,

מה ההבדל בינהם? איזה עדיף לOC? והאם משתלם ההפרש הכספי בינהם? אני רוצה לבנות מערבת אם הE6600 או ה-E6400 תודה!

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by nivrob123,

מה יותר כדי למשחקים G.Skill 4GB Kit DDR2 PC8500 1066MHZ 5-5-5-15 F2-8500CL5D-4GBPI G.Skill DDR2 4096MB 800MHZ Dual Channel 4GBPI CL4-4-4-12 BLACK EDITION ומה הבדל בינהם?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  18. Started by zal22,

לפני כמה ימים חבר שלי נתן לי את המאבד הישן שלו INTEL PENTIUM 4 2.8 ביחד עם הלוח אם והרכבתי אותו ביחד עם החלקים מהמחשב הישן שלי ואז נולד לי עוד מחשב בבית. הוא נתן לי אותו בלי המאוורר אבל עם צלעות הקירור יש לי את אותו המאורר בבית אז שמתי אותו עליו והוא תקין. הטמרפרטורה של המעבד הגיע ל93 מעלות. הסרתי את הצלעות ניקיתי את המשחה הטרמית אבל יש כמות נכבדה של משכה (כנראה גם אבק) שהתגבשה על המעבד ובשביל להוריד אותו אני צריך לגרד אותה משם בקטנה. השאלה שלי האם לגרד אותה משם או לא(כמו שאמרתי היא מכסה שטח נכבד על המעבד)? [ניקיתי את מה שיכולתי ושמתי משחה חדשה זה לא כל כך עזר] תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 855 צפיות
  19. שלום למבינים אני מחפש את הלוח הזה ASUS Rampage Extreme x48 היש מושג למישהו איפה ניתן לרכוש אותו בארץ וכמובן אמינותתתתתתתתת של המוכר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  20. Started by Lev-UFO-Child,

שלום בשיטוטי ברשת הintercrap ראיתי אתר שמוכר AXP 1600+ במחיר של 433 ש"ח לעומת 401 ש"ח של הAXP 1700+ הרי ה1700+ טוב יותר אז למה הוא יקר יותר? בגלל שה1600 טוב יותר לOC?

• 6 תגובות
    • 923 צפיות
  21. המעבד Intel® Pentium® processor Extreme Edition 955 3.46GHZ הגיעה לנעה. איזה לוחות תומכים יש לו?

• 57 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by most,

אז למען הסדר הטוב, חיפשתי בפרום ובגוגל ומצאתי חלקי הסבר הייתי רוצה להבין, הרי הגיעו למין "קצה גבול יכולת" בהגדלת תדר מעבד חד ליבה(משהו באזור 3.8GH) ואז החלו לפתח את כפולי הליבה לצורך ביצועים טובים יותר. השאלה האם כפול ליבה של AMD (לצורך העניין) 5000 שעובד בתדר של 2600MHZ (אני מניח שהנתון הוא עבור ליבה אחת) שווה ערך למעבד חד ליבה בעל תדר עבודה של 5.2GH או שההסבר שונה? כנ"ל למעבדי הקונרו? אשמח לתשובה פשוטה

• 5 תגובות
    • 562 צפיות
  23. Started by thegodx,

אנשים איך אני יכול לבדוק כמה FSB המעבד שלי 3000A64 אני יודע שהוא 1600 אבל אני רוצה לראות שרשום ועוד משהו איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסך שלי יש לי רדיון 9800 פרו אבל בשום מקום לא רשון כמה ביט הוא טענו לי בבקשה..גם בשום תוכנה אני לא רואה את הנתונים האלה. ???

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  24. אני מחפש אחר לוח-אם מבוסס nforce2, אני לא ממש מתמצא בלוחות אם.. אולי יש לכם המלצות על כמה לוחות כדאיים? מה שהולך להיות על הלוח זה זכרונות קורסאיר, ואם אני אקח לוח-אם מבוסס NFORCE2 אני אולי אשים 2 זכרונות. אני צריך כ. רשת, כ. קול וכ. מסך מובנים על הלוח הכ. מסך יהיה בשימוש (במקום רדאון 9000 שהיה התכנון שלי עד לא מזמן) אני ארכיב עליו גם AXP 1800+ ככל הנראה. התקציב, העיקר שיענה על הדרישות הללו, אם כן, אז אפשר לקחת עד אלף ש"ח. בסביבות.. איזה לוחות הכי מומלצים ? ושלא יעשו בעיות עם הזכרונות או כל בעיה כלשהי שתצריך אותי בעדכון ביוס כבר על ההתחלה כי שמעתי על איזה לוח [לא זכור לי איזה] שעושה בעיות עם זכרונות קורסאיר

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  25. Started by golanbendor,

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה. אז ככה יש לי מחשב עם לוח אם ga-z77m-d3h: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4142#ov כרגע אלה הזכרונות שיש לי של crucial balstirx sport :[h=2]8GB Kit (4GBx2) DDR3 PC3-12800 Unbuffered NON-ECC 1.5V [/h]מספר סידורי: BLS4G3D1609DS1S00 כעת אני רוצה לשדרג מ8 גיגה זיכרון ל16 ובדקתי במפרט של לוח האם והזכרונות הללו של קינגסטון תואמים: [h=1]זיכרון למחשב Kingston 2x4GB DDR3 1600Mhz HyperX LOVO Dual Channel CL9-9-9 (Low Voltage)[/h]מספר סידורי:KHX1600C9D3LK2/8GX שאלתי היא כזאת האם ישנה בעיית תאימות בזכרונות הקינגסטון ביחד עם הזכרונות שיש לי? בנוסף הקינגסטון dual channel והזכרונות שיש לי במחשב של הcrucial אינם כאלה האם זה מהווה בעי…

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.