מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ביקשו ממני עצה למפרט שאמור להריץ משחקים לא כבדים במיוחד, אבל *קצת* יותר רציניים מסוליטר, אינטרנט וכו... הדבר הכי חשוב, שמחשב אמור להחזיק 4-5 שנים (להריץ משחקים בינוניים...) יש הגבלה של תקציב (מעבד ב2000 ש"ח לא אופצייה...5K עבור כל המערכת- ללא מסך...) השאלה שלי היא אם כדאי לחכות לAM2 או עדיף לתכנן מפרט מחלקים שנמצאים כבר היום במלאי? האים כפולי הליבה או אפילו המעבדים בעלי ליבה אחת, בתקציב הנתון יחזיקו מערכת (עם שידרוגים עתידיים: תוספת זיכרון, שידרוג כ. מסך...), בלי קרטועים במשך הזמן המבוקש? (לא להתחיל לבנות לי עכשו מפרטים כדי שלא יעבירו את הת'ראד הזה לפורום מפרטים...) תודה.
-
- 15 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות את הלוח DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D עכשיו יש לי התלבטות קטנה לגבי זכרונות ראיתי שיש בפנדה את הזכרונת האלה ולפי מה שהבנתי הם בכלל רעים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13006 העניין הוא שראיתי את הזכרונות האלה באותו המחיר פחות או יותר http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041&products_id=13005 השאלה היא מי מהזכרונות עדיף עבור מחשב שמיועד לOC בעתיד אשמח אם תוכלו לתת לי הצעות לזכרונות אחרים במחרים של 800 עד 900 שקל בארך
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ללוח אם הזה USB או USB2? זה חשוב לי כי אני רוצה לקנות נגן Mp3...
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
מה זה ה-"CL" בזיכרונות? ואיזה מהם יותר טוב? 2? 2.5? 3? תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 692 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש לוח אם ל PENTIUM D920 2*512 DDR2 דרישות: AGP/PCIEx16 DUAL CHANNEL SATA2 GIGABIT LAN *מעדיף ציפסט של אינטל
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב חדש ואני עושה סקר מה לדעתכם יותר טוב לפניש אני קונה . DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D ABIT AN8 ULTRA תנו חוות דעת. תודה מראש.
-
- 26 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ככה...אז בתקווה שמישהו ימכור את הULTRA-D שלו...ב600 שקל אני קונה....(מישהו יודע כמה עולה בKSP?) ואם לא אז יש לי אפשרות לכמה לוחות ואני לא יודע מה לקחת...? אני צריך לוח שעושה את ה300 בOC ושיהיה לו PCIe יש את ה: DFI Infinity Ultra nForce4 ASrock 939Dual-SATA2 ASUS A8N-VM CSM BIOSTAR TFORCE 6100 939P ואולי את ה DFI Infinity RS482 תלוי כמה הוא יעלה בנעה.. מה תהיה הבחירה הטובה ביותר לא כולל הRS482...?
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי את המעבד לא יודע אם בביוס יש את הטמפ' של המעבד אבל נראה לי שכן עכשיו למה אני לא רואה אותה באוורסט ???
-
- 6 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי לוח אם ומעבד - אביט AI7 ומעבד פנטיום 4 3.0E - פרסקוט - זאת היתה טעות הייתי צריך לקבל במקור 3.0C - נורטווד, בכל מקרה יש לי את האופציה להחזיר את המעבד ולקחת את הנורטווד. מה אתם אומרים האם כדאי בכל זאת לקחת את הנורטווד או להשאר עם הפרסקוט, בדקתי ומצאתי גם שהפרסקוט הוא סטפינג 0 - הבנתי שהם לא הכי מוצלחים, מה אתם אומרים?
-
- 60 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם כדאי לי לקנות את הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945GMF (945G) - DDR2 - mATX או הלוח אם: GIGABYTE GA-8I945PG (945P) - DDR2 - ATX האם יש הבדל גדול ביניהם? תודה!!!
-
- 1 תגובה
- 413 צפיות
-
-
שאלה לי אליכם איזה לוח אם כדאי לי של msi או pqi רציתי לשמוע את הדעה שלכם
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
בהתחלה כשיצאו ה 3800X2 הם היו עם בקר E4 ואחרי זה AMD עברה לE6 מקוצץ.. נכון ?! אז הם הפסיקו ליצר את ה E4 או שפשוט מיצרים אותם במקביל ? כי ע"פ התמונה בלינק הזה http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=73800&page=1 : קיימים מעבדי E4 עד שבוע 31 של 05 ומישם +- מתחילים ה E6 עד שבוע 45 אבל כל המעבדים מתחילת 06 הם שוב E4.. מה קורה פה ? ודבר אחרון... יש איזה שהוא מיקרא שאומר מה אומרים הצירופים של 4 האותיות אחרי השבוע ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
-
וגם כמובן שהם יתמכו בסדרה החדשה של המעבדים... האם לא קיים? או שבקרוב ייצא? תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 483 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן את המעבד החדש של אינטל PRNTIUM D 3.2 2*512 SAMGUNG DDR2 667 מה היא דעתכם על הרכיבים ודרך אגב על הזכרונות יושב קירור של THERMALE -TAKE גוף נחושת שלם.. הזכרונות פועלים בDC
-
- 11 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
-
איזה חברה של זיכרונות לגיימרים אתם ממליצים??
-
- 28 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם המעבד הזה מספיק טוב בשביל לפעיל משחקים כמו battlefield 2 ,fear,q4 וכדומה ברמה סבירה?
-
- 14 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אינטל פנטיום 4 1.8 ram 256 Geforce 4 mx 440 128MB 60 ג'יגה לוח של אינטל לא זוכר מה השם שלו בקיצור האם אני צריך לקנות מחשב חדש?? או שהמחשב ישן ועם כן מתי לקנות חדש?
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אני מאד מתלבט .... אשמח לשמוע את דעתכם בנושא , אני צריך שהמחשב יהיה חזק ואמין. אני לא צריך אותו למשחקים והתקציב הכולל שלי הוא בסביבות 7000 . מישהו ???
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באזור ה- 800 עד 1000 ש"ח שיתאים למעבד כמו כן האם יש טעם לשים יותר מג'יגה זכרון עם המעבד הזה? תודה רבה לכולכם וחג שמח :-)
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
חבר שלי קנה מחשב חדש...אני חושב שדפקו אותו קצת במחיר איך אני יכול לדעת איזה דגמים בדיוק יש לו? הכוונה זיכרון מעבד וכרטיס מסך אני יודע שיש לו מעבד של אינטל 3.0 אבל אני רוצה לדעת איזה בדיוק יש לו הזיכרון שלו זה 512+512 של חברה GEIL זה DDR2 אני רק רוצה לדעת כמה MHz יש לו. יש לו גם כרטיס מסך של ראדון אבל אני לא יודע איזה דגם ספציפי... תעזרו לי בבקשה, אני חייב לדעת את הסוגים שלו תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום יש לי סטיק של 256 SpecTek Pc270 עכשיו הלוח שלי לא תומך בדואל ואני רוצה לשדרג ל512 האם עדיף לקנות עוד סטיק של 256 או לקנות סטיק אחד של 512? בתודה
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-