עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי ג'פורס FX 5200 128 mb ואני רוצה להחליף אותו למשהו יותר טוב מזה למה הוא כבר לא שווה הוא לא תומך בכלל למשחקים חדשים .... וזה מעצבן כזה ... גם לא מתאים למחשב שלי הכרטיס הזה למה יש לי מחשב תותח חבל על הזמן עם כרטיס כזה שכלום לא עובד בו .. אולי אתם יכולים לתת לי הצעת מחיר על כרטיס יותר טוב ואולי אני יעשה טרייד על הכרטיס הזה (עם הוא שווה עדיין ) תודה רבה לכם מראש....

2. Started by avishai1b,

אני קונה מחשב חדש ואני לא כלכך יודע איזה לוח אם מתאים למה.. אם אפשר הסבר קצר על השמות של הלוח אם ולמה הוא מתאים והמלצות על חברות לוח אם טובות לדוגמא: Gigabyte DS3 - תומך ב QUAD אס.אל.איי DDR3. [סתם המצאתי ] תודה ;]

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  3. אני דיי מתלבט. כרגע יש לי 2x256 PC3200 של Hynix (אם זה מענין מישהו - HYMD232646B8J-D43, אני מאמין שהם לא מדהימים 3-3-3-8 אם אני לא טועה). הקטע הוא שיש לי 350 ש"ח למטרת הוספת זיכרון, ואני מתלבט האם להוסיף עוד 2x256 (שאני מקווה שיעבדו במהירות נורמלית ולא במהירות של הזוג הראשון) או רק 1x512. מצד אחד זה כנראה יאיט את העסק (השלושה יעבדו בנפרד [single channel]), מצד שני זה יאפשר לי להוסיף עוד זיכרון בעתיד (עוד 512). אז מה דעתכם?

• 3 תגובות
    • 447 צפיות
  4. אז ככה, יש לי מחשב די ישן: מעבד AMD 2500 בארטון לוח אם אסוס A7N8X-X כרטיס מסך 6600GT זיכרון 512MB ג'נרי ( 400Mhz, pc3200) ועם כל המשחקים החדשים והכבדים כמו rainbow six vegas ו test drive unlimited המחשב שלי לא סוחב ואני חושב שהסיבה העיקרית זה חוסר הזיכרון. אז מה שאני רוצה לשאול זה דבר ראשון אם אני צודק? ודבר שני זה אם אני יכול בימינו לקנות איפשהו זיכרון חדש שיתאים למערכת שלי? לדוגמא נכנסתי לאתר של KSP ויש שם זכרונות תחת הקטגוריה DDR (שלי לא DDRII), אז הם יתאימו לי? אם אכן יש היום זכרון שיתאים למערכת שלי, כמה כדאי לקנות בשביל שהמחשב יריץ את המשחקים בלי בעיה? 512 יספיק? או שצריך ג'יגה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Tall-Guy,

ככה, לפני כחודשים קניתי מחשב AMD 64 2800+, עם לוח אם של Abit KV8 Pro. הרכבתי את כל העסק במארז Compucase 6A19 חדש שהזמנתי. לאלו מכן שמכירים את המארזים האלו הם באים עם שני מאוררי 120MM גדולים. הלוח אם מגיע עם כמה כניסות של 3 פינים למאוורים - Cpu Aux 1 Aux 2 System חיברתי את המאורר של המעבד ל CPU, את ה Aux 1 למאורר ה 120MM הקידמי, Aux-2 ל - 120 האחורי, ואת ה System למאורר כרטיס המסך. לאחרונה התחלתי לקבל שגיאות מוזרות מ uGuru (תוכנה שמגיעה עם לוחות Abit שמפקחת על מהירות המאוררים). המד מהירות של המאורר 120 ממ הקידמי אדום, ואינו זז - למרות שכאשר פיזית אני פותח את המחשב אני רואה שהוא מסתובב. בדיקה בביוס הראתה לי שמשום מה המאורר האחורי מאורר בסדר גמור וקצב ה RPM שלו זז בצורה נור…

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  6. יש לי בעיה עם ה WINRAR שמחלצים תקבצים נכון ? סרט של 700 מגה נגיד.... כל פעם זה מחלץ לי תסרט אחרי 2 דקות וחצי וזה אמור לקחת מקסימום דקה .....זה המפרט: Athlon 64 3000+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512MB A-DATA Sapphir (ATI)RADEON 9600XT TV,DVI 128MB 120GB 7200/133 (8MB) MAXTOR LG 52 x 32 x 52 (kit) והייתי אצל חבר שלי הוא חילץ אותם קבצים על דקה אפילו פחות ב WINRAR וזה המפרט שלו ( ושלי יותר טוב) intel 2,5 asus p600800 512 a-data 80 GB 7200 ATA-100 (8MB)? WESTERN DIGITAL יכול להיות בגלל החברה של ה HARD DISK ? בגלל ששלו WD ושלי MAXTOR ?

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  7. Started by udilbaz,

שבת שלום... רציתי לדעת מה כדי לעשות במחשבי האישי.. אני רוצה לשפר אותו ואני לא בידיוק יודע מה הכי כדי אני רוצה להישתמש בו יותר למשחקים בעיקר.. המפרט: מעבד:E6300 INTEL לוח אם: פשוט של אינטל הסידרה הקלאסית PD965L זיכרון :1GB 667 כרטיס מסך אני משפר בכל מקרה אתם יכולים ליעץ לי כרטיס צמסך בשווי 850 ש"ח 250 GB וזהו בערך מה בערך???..

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  8. הודעה ראשונה בפורום, שלום לכולם techreport סוקר את ה- Core Duo (יונה T2600) בדסקטופ. משווה אותו לרוב המעבדים הקיימים של AMD ואינטל. המסקנות מחמיאות ביותר ליונה - ברוב הבנצ'ים היונה יותר מהיר מספינת הדגל של אינטל, ומתקרבת בביצועים ל-FX60 !! http://techreport.com/reviews/2006q2/core-duo/index.x?pg=1

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  9. Started by oha81,

שלום לכולם, יש לי לוח אם SuperMicro - X8DAi, שיושב במארז SuperChassis 743T-665B, הלוח בעל שני תושבות LGA1366, השאלה שלי היא כזאת, האם קיימת מערכת קירור מים, לשני תושבות המעבדים, והאם היא תתאים למארז שלי (E-ATX)? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by alsal,

זה INFERNO מדבר מביתו של אלסל לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי וכששמתי את ה Readen 9000 Pro שלי וחיברתי הכל המסך לא הגיב אז שמתי את הג'יפה שלי (MX 200) והכל עבד הבאתי OC בן **** של 560 מגה בערך אבל מה קרה לכרטיס ?? אולי יש בעיה ללוח ? וגם משום סיבה הכונן 3.5 לא רוצה לעבוד (חיברתי כמו שצריך) אולי גם לזה יש פתרון תודה לעוזרים INFERNO

• 4 תגובות
    • 804 צפיות
  11. תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  12. Started by bitoNNz,

אני רוצה לקנות זכרונות DDR2 למחשב חדש... עכשיו יש לי 2 אפשרויות מה אתם אומרים דרך אגב המחשב יעבוד על ויסטה 64BIT כנראה.. 1. 3GB שזה מתחלק ל1GB 577MHZ ו2GB 800MHZ אז זה אומר שזה יעבוד על 577 אם אני לא טועה.. 2. 4GB 800MHZ 1. 120 שקל 2. 280 שקל ועוד שאלה יש עדיפות ל2 סטיקים במקום 4? כי אפשר לקנות 4GB 4 סטיקים ב240 או 2 סטיקים ב280 נ.ב. מה זה headspreaders וצריך לשים לב למשהו מיוחד אם אני מתאים בין זכרונות במהירות שונה וגודל שונה?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  13. מדובר בלוח אם של PCPARTNER לפנטיום 3. בהפעלת המחשב מופיע בפינה: 694ס-696b-6a6ljprac-00 ניסיתי לבדוק באתר של PCPARTNER ולא ממש הצלחתי למצוא BIOS לזה. מישהו יכול אולי לעזור לי למצוא את העדכון הספציפי שאני צריך?

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by nirgilad1,

ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  15. Started by דרומי,

היי... היום הייתי בחנות בה אני הולך לקנות תמחשב, והמוכר אמר לי שהזכרון הוא CL3,מקורי של SAMSUNG,לכן אמר שעדיף GEIL שהוא 2.5... 1GB)512*2) אני קונה ב980ש"ח. מה אתם אומרים? תודה.

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  16. פשוט מדהימות התמונות של הכרטיסים וגם המארז נראה רוצח

• 12 תגובות
    • 962 צפיות
  17. למה, הבנתי שוינדוייס 7 יכול לקרוא מהירויות גבוהות, אז למה אנשים עדיין ממליצים עלהמהירות הזאת ולא יותר גבוהה כמו 1600 הרצ.

• 2 תגובות
    • 858 צפיות
  18. Started by john_watson,

זה די דחוף לי ואני חייב לציין שזה יהיה מוזר למצוא לוחות כאלה אבל בכל זאת: 1) הלוח צריך לתמוך בDDR וDDR2 2) socket LGA775 3) RAID חומרה מובנה בלוח על IDE ועם אתם מוצאים SATA בנוסף אפילו יותר טוב! 4) זה כבר לא הכרחי אבל ממש יעזור לי: כרטיס מסך 128MB שכולל חיבור DVI אני יודע שלא ציינתי איזה RAID כי למאן האמת זה לא ממש משנה לי איזה. 1 5 10.. מה שיש יתקבל בברכה אני ממש אודה לכם על העזרה

• 7 תגובות
    • 710 צפיות
  19. שלום רב: אז ככה אני צריך המלצה ללוח M ומעבד תגידו לי איך זה למשל? [h=1]Asus Z97-C LGA1150[/h] [h=1]Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB[/h]סליחה על הגודל פשוט אין לי זמן להקטין את זה זה דרך KSP אגב תודה מראש ואם יש משהו יותר טוב מזה אשמח לשמוע. שבת שלום

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. שלום, רציתי לדעת מתי AMD תוציא כבר את מעבדי ה-64BIT לשוק הביתי? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  21. Started by Ido.K,

אז ככה חברה הציעו לי שלושה קיטים זיכרנות מה עדיף? Geil Value 256x2 CL 2.5 Geil Golden Dragon 256x2 CL 2.5 Samsung 256x2 Uccc Chips CL3 (נקנה ב-KSP

• 7 תגובות
    • 547 צפיות
  22. Started by xgamer,

שלום. אני מעוניין בלוח אם, מעבד וזיכרון. אני בעיקר מריץ על המחשב תוכנות כמו PHOTOSHOP ו ZEND. כמו כן גם בעתיד הרצת סרטי HD (כרטיס מסך בעתיד, כרגע דרוש OB). עד כמה המעבד של AMD 4400 נחות מהמעבדים CORE 2 DUE של אינטל? הדרישות שלי הם גם 2 ג'יגה זיכרון. בגלל שלדעתי הדרישות לא גבוהות אפשר להשתמש בתקציב נמוך יותר. תודה רבה ואשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  23. למה במעבדי Intel Core 2 Duo המגה הרץ הוא רק 1066??? אני בטוח שאני לא מבין את זה נכון אז אם מישהו יכול להססביר לי תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by fastidious,

היי לכולם, אני רוצה לקנות זכרון Dual DDR2 (של שני ג'יגה) ללוח אם GA-G33M-S2 והבנתי שיש בעית התאמה בינו לבין זכרון OCZ PLATINUM 2G 800MHz. מישהו יודע אם זה נכון? ועל איזה זכרון הייתם ממליצים במקומו בטווח ה-350 ש"ח? (שמעתי על חברות שלא היכרתי כמו Geil, G.Skill, mushkin... מישהו מכיר?)

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  25. אני מחפש זכרונות DDR2 שעובדים ב PC3200 של חברות מוכרות כגון corsair ו ocz????

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.