מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לברר מה המחיר הכי זול שאפשר למצוא באינטרנט של המעבד INTEL D-830 אודה לכם על עזרתכם... המון תודה
-
- 22 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי איפוד נאנו והוא דורש חיבור USB 2.0 במחשב ואין לי את זה ... מאיפה אני יכול להשיג את העדכון כדאי שיהיה לי את החיבור הזה...? הדגם של הלוח אם שלי הוא DFI PE11-EC/EL מקווה שתוכלו למצוא לי משהו... בבקשה זה ממש חשוב...
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, קיבלתי צילום מדהים של מעבד, שצולם במיקרוסקופ אלקטרוני, בהגדלה שמאפשרת כבר לראות את המעגלים. תהנו [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולכם! אני מחפש לוח אם למעבד אינטל D820 . תקציב- בין 650-700 ש"ח, לא יותר. חשוב שהלוח יהיה מתאים לOC, ושיהיה אמין. תודה ניב
-
- 54 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
-
טוב יש לי שאלה שהיא בין הפורום הזה לפורום תוכנה ואני מקווה שזה בסדר לישאול פה אני מחפש דריברים ללוח- ECS M810DLU אני צריך דריבר לכרטיס מסך שאני ב99% בטוח שהוא מובנה (לא פתחתי תמארז אבל לפי המיקום אני חושב שהוא מובנה) ולכרטיס קול המובנה בתודה STONE (דריברים לWINXP בבקשה) ולמי שרוצה לדעת זה מחשב של אחותי והיה לה וירוס שאפילו NOD32 לא הצליח ליפטר מימנו אז אני פירמטתי והתקנתי WIN מיחדש ודרך אגב למישהו יש לינק לפרטים של הכרטיס מסך המובנה?
-
- 5 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום, האם בלוח שיש דואל צ'אנל צריכים שכל הזיכונות היו מאותו הסוג ו מאותו הגודל?
-
- 2 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אני מתכננן לקנות מעבד AMD 3200 ואני רוצה לדעת אם יש מעבד AMD בטווח המחירים של אלף שקל שיותר משתלם לקנות?
-
- 11 תגובות
- 602 צפיות
-
-
היי האם מעבד כפול ליבה(AMD64 2*3800) דורש דרייבר מיוחד בXP כדי שיעבוד כראוי? שאלה מקבילה למעבדי אינטל?
-
- 16 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ראו מפרט בצד עכשיו השאלה שלי האם אני יכול לעדכן את הביוס דרך הווינדוס כי אין לי כונן דיסקטים:\ ועוד שאלה האם שאני מעדכן את הביוס ההגדרות חוזרות לdefult? כלומר אני בOC
-
- 23 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני בדילמה קלאסית-אני רוצה לשדרג את לוח האם שלי, אבל יש לי כרטיס מסך AGP טוב (6800GT), ואין לי תקציב להחליפו, אז אני מחפש לוח אם שתומך בAGP וגם בPCIe. אחרי חיפושים בפורום (ובגוגל) מצאתי כמה כאלה-אבל מסתבר שהתמיכה בAGP היא לא מלאה, אלא שיש בעצם סלוט PCI שהפכו אותה לAGP מוגבל. שאלתי היא- האם יש לוח אם שתומך בשני התקנים במידה מלאה למעבד אינטל?
-
- 28 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , יש לי כיום 2 סטיקים של זיכרון DDR400 512MB ג'נרי ב Dual Channel , ויש לי עוד אחד של 512 שמצאתי בארון חח השאלה שלי היא אם כדאי לי להוסיף אותו , או שאולי עדיף שלא כי זה יוריד לי את ה Dual Channel ... תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 893 צפיות
-
-
איזה לוח מהם יותר טוב?!?! וההפרש מחירים ביניהם הוא בערך 400 שקל
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי בעיית של קריאת טמפ' בביוס הוא אומר שמעבד על 19 מעלות.. לא הגיוני ובאברסט הוא לא מזה את החיישן של המעבד ולוח אם רק של הכרטיס מסך וה HD עידכנתי ביוס וזה לא עזר למישהו יש את הלוח הזה?!?
-
- 3 תגובות
- 459 צפיות
-
-
אשמח לקבל לינק להשוואות מעבדים{ amd\intel} בתודה pcguy
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
נגיד ויש לי סטיק של 256 מגה. האם כדאי לי לקנות עוד אחד של 256 ולשים בDUAL או שעדיף אני אקנה אחד של 512 ובלי שזה יפעל בDUAL? בעצם מה שאני שואל פה זה האם שתי סטיקים של 256 שעובדים בדואל עדיפים או לא עד סטיק של 256 ועוד סטיק של 512 בנפרד? תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש ברשותי מחשב בעל מעבד +AMD Athlon 64bit 3000 עם סוקט של 754. הלוח האם שלי תומך בAGP ולא בPCI-E, ואני רוצה לשדרג אותו כדי שאני אוכל לשדרג לכרטיס מסך מתקדם יותר, שתומך רק בPCI-E. אז רציתי לדעת אם אני אוכל לקנות לוח אם של סוקט 939, ועדיין להשתמש במעבד הנוכחי שלי? או שמא אני אצטרך לשדרג למעבד עם סוקט 939 גם כן? ובכלל, מה בדיוק ההבדל בין מעבדים עם סוקט 754, למעבדים עם סוקט 939? בנוסף, לגבי זיכרונות Dual Channel- האם צריכים זיכרונות מסויימים שתומכים בDual Channel על מנת לעשות זאת? או כל זיכרונות יכולים לפעול על Dual Channel, אם הלוח אם תומך בזה כמובן? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שאלה דחופהההההההה... האם ללוח אם..K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II של גיגבייט אפשר לשים את הזיכרונות? ??512Mb 400MHz Samsung? ואיך הכרטיס?7800GT 256MB, 2xDVI, DDR3, PCI-E, VIVO תודה..:]]
-
- 12 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם! על איזה מעבד אתם ממליצים מבין המעבדים הנ"ל? השימוש שלי:,אני לא גיימר, אני לא משחק הרבה, אני מריץ הרבה תוכנות, ואני צריך שהמחשב יתמודד עם עומס. איזה מעבד מומלץ מבין שניהם? אני אזכיר שוב- אני לא גיימר והמחשב לא מיועד למשחקים.... תודה ניב
-
- 164 תגובות
- 11.6k צפיות
-
-
במהלך המאמץ לקנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מחפש לוחות אם . רציתי לדעת מה ההבדל בין 4 הלוחות אם הללו: 1. Gigabyte GA-8I945PL-G Intel 945PL LGA 775 2. Gigabyte GA-8I945PG Intel 945P Chipset LGA 775 3. Gigabyte GA-8I945PMF Intel 945P chipset 4. Gigabyte GA-8I945P Pro Intel 945P Chipset LGA 775 לפי עיון באתר של ג'יגהבייט ראיתי שהשלושה הראשונים לא תומכים בדיואל ביוס ופיירוייר ? רציתי לדעת מזה דיואל ביוס ? ואם זה הכרחי? כי ההתלבטות שלי היא לבחור בן צ'יפסט 955 ומעבד 3.0 64BIT לבין צ'יפסט 945 במחיר לא גבוה (עד 700) ומעבד פנטיום D. מקווה שתוכלו להסביר לי את ההבדלים בין לוחות האם ולדעת איזה צ'יפסט לבחור.
-
- 3 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע סטיק אחד של 256MB DDR והייתי רוצה להוסיף עוד 512MB DDR. אני לא מבין גדול בנושא ותהיתי אם תוכלו לומר לי איזה דגם בדיוק אני צריך לרכוש. אני חושב שכדאי לציין שניסיתי להכניס סטיק של 512MB DDR מהמחשב הקודם והמחשב לא עלה, אני מניח שהבעיה הייתי חוסר תאימות, לכן אני פונה אליכם לפני הרכישה. הנה מידע על הלוח אם (מתוכנה בשם EVEREST) : Motherboard Properties: Motherboard ID 63-0202-000010-00101111-041805-I915$A0272001_BIOS DATE: 04/18/05 10:15:49 VER: 08.00.10 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties: Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock …
-
- 10 תגובות
- 866 צפיות
-
-
שלום חברה אני רוצה לבנות מחשב חדש לחבר, (מיועד לאנשים מבוגרים פלוס ילדה בת 10) יש לי שתי אופציות: (לא רוצה להשקיע יותר מ 2500) או לקנות מחשב 754 עם מעבד סמפרון זול או לקנות 939 סמפרון שהוא גם זול מאוד. בכדי לא לשלול את האופציה לשדרוג עתידי של המעבד אני ממש לא רוצה ללכת על ה 754 אני רוצה לקחת את ה939 אבל אני לא מוצא שום חנות באיזור נתניה ( או הרצליה) שמחזיקה את המעבדים האלה. אם מישהו מכיר חנות כזאת באיזור אני מאוד אשמח תודה!!!
-
- 53 תגובות
- 2.9k צפיות
-